37354
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Kissssss0 #35828
    jesszus...

közben a merkavának az ára lement 83 gaycoinra.... ha az első két nap széjjel grindeltem volna a játékot és később is mindent eladtam volna lehet hogy kb ugyan ott lennék csak jóval több hajszállal.

ez volt az utolsó szaros eventje gaijinak amiben nekiálltam szerelni/tesztelni/szétszedni meg imádkozni a Jóistenek hogy essen már az a tetű alkatrész, legközelebb én is eladok mindent, aztán event végével megveszem ami tetszik nekem.

ennél még a js-7 grinelés is egy hangyányival jobb volt, ott legalább csak grindelni kellett az alkatrészt aztán már lehetett is szerelni.
  • Luciferkee
    kb 5-6x relogoltam, lassan már majdnem mindegyik játék után, semmi komponens :(
    Kb úgy 12 órányi játék óta nem dob semmit. Kollégámnak aki már a 4. repülőnél jár (tegnapelőtt kezdte az eventet) kb óránként dob egyet :(
  • Kissssss0 #35826
    lehet egy re loggin megoldhatja a problémát, miután újra bejelentkeztem dobott is a második csata után egy farokrészt ami kellett, már csak egy motor kellene meg néhány toolkit és megvan a harmadik repülő = merkava.
  • M2 #35825
    Az a baj, hogy nálam be is ragadt a dolog. Minden kész, csak az öt darab alkatrészre várok, amit persze nem ad meg. Gondolom sokan jártak még így, mert a marketen túlzottan magasak az alkatrészek árai.
    Megint egy gaijin féle szopatás a játékosoknak.
  • mabbak
    Annyit még, hogy az alkatrészest meg fogod kapni mire szétbontod meg összerakod a repcsi nagyját, nem kell külön venni mert majd esik mire odaérsz. Legalábbis nekem eddig háromból háromnál így volt.
  • Kissssss0 #35823
    yepp, az i-180 kupont csak vfw vagy Project 122bis tudod beváltani, a további összeszerelt repülőkért már Vouchert fogsz kapni, merkava, ju-388 meg a hms tigrisért 2 Vouchert kell összegrindelni.

kegyetlenül megvan bonyolítva ez a szaros event... ennél még a js-7 grind is egyszerűbb/átláthatóbb volt.
  • tutyimutyi2
    Mekkora esélyem van arra hogy a játék ne csak szerszámosládát dobjon hanem alkatrészest is? Illetve jól értelmezem hogy az első összerakásért járó kupont mindenképp csak a 2-es repülő,hajó, 3-as tank-ra tudom elhasználni és nem tudok egyből a merkavára menni?
  • Fura Alak
    Vannak nagyobb baromságok is, mint pl amcsiknál a Shermanok BR -je...

M4: hegesztett páncél, Continental R975 motor
    M4A1: öntött páncél, Continental R975 motor
    M4A2: hegesztett páncél, GM 6046 motor
    M4A3: hegesztett páncél, Ford GAA V8 motor
    M4A4: hegesztett páncél (a motor miatt hosszított), Chrysler A57 multibank motor
    M4A6: Öntött elülső, hegesztett oldalsó páncél (hosszított), Caterpillar D200A motor
    Egyszerre gyártották az összeset!

A GAYjin hogy rakta be a játékba?
    75mm löveggel:
    M4A1: BR 3.3
    M4: BR 3.7
    M4A2: BR 4.0, add-on armor
    76mm löveggel:
    M4A1 (76) W: BR 5.0, add-on armor
    M4A2 (76) W: BR 5.0
    M4A3 (76) W: BR 5.3, add-on armor, M93 APCR
    Utoljára szerkesztette: Fura Alak, 2019.04.17. 11:47:34
  • Szemike84
    Sajnos ezeket az anomáliákat a gaijin gerjesztette azzal, hogy megkavarta a BR rendszert, majd utána úgy kreálta a BR-t, hogy nem a tűzerő-páncélzat-mobilitás kombó által létrehozott pontérték határozta meg a tank helyét, hanem a gyártási ideje.... -.-" Ha megnézitek, akkor jól látható, Hogy a járművek gyártási évük szerint vannak a listán, és hogy egymás mellett maradjanak, addoltak nekik egy BR-t.... Ami helyenként ilyen abnormális elváltozásokat okoz, mint az IS-4M esete, a T32-T32E1, a párducok és a "Pz" sorozat résztvevői...
  • Kissssss0 #35819
    a ruszkik pont ugyan abban a helyzetben vannak 7.0 felett mint a németek 5.7 szinten... gyors t-34/85 meg hellcat tankok flankelnek és oldalba lőnek, pont úgy mint a leo1 és kb minden mbt tank magasabb tierben, én már rég felhagytam a játékban azzal hogy a nehéz tankjaimat arra használjam amire valók(kivétel néhány ruszki gyöngyszemet), már jó ideje a nehéz tankokat is úgy használom mintha TD lennének, elfoglalok egy jó poziciót vagy egy zónát és vagy sniperkedem vagy védek.
    Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2019.04.17. 02:16:55
  • M2 #35818
    Árkádban a gyors játékmenet miatt a lassú töltésű tankok sem használhatóak, simán eltűnik mellőled a csapat, mire betölt.
  • M2 #35817
    Hogy mennyire igazad van, azt az is mutatja, hogy minden tankomhoz kifejlesztek minden modification-t, de az IS-4-nél még az FPE sincs sehol. Szerintem nem is lesz.
  • Szemike84
    Igazából én oda tenném, ahol a T32-T32E1 van: 7.0-7.3. Azok a járművek az ideális ellenfelek, báááár a löveg oda is kevés. A T-10M-et meg lehoznám 7.7-re, had küzdjön az M103 ellen :)
  • mabbak
    Egészen addig eszi meg amíg hamarabb lő mint te az IS-4-el. Stabi ellen meg tényleg csak úgy lehet harcolni, hogy bújkálsz és várod a lecsapás alkalmát.

Használhatatlan talán túlzás én 2:1 vagyok k/d-ban vele és nem a Heat, Apds előtti rendszerben játszottam, de az tény, hogy nem a legideálisabb tank oda. 6.7-be meg azért nem való, mert ott kevesen képesek felvenni vele a harcot. Maus szindrómában szenved, túl sok páncél miatt nem lehet levinni a hagyományos lőszerek közé viszont a teljesítménye meg mind lövegben, mozgékonyságban nem elégséges az újabb generációs tankok közé.
  • Szemike84
    Mikorra is tervezi GAijin a csökkentett fejlesztési pontok bevezetését?
  • Szemike84
    Csak RB-zek, de sajna "csiki-briki" nélkül az IS-4 használhatatlan abban a tierben. Azért fejlesztettem, mert úgy gondoltam, hogy gyorsabb a kövi szintre lépni, de súlyosat tévedtem. Az orosz tankok borzasztó hátrányban vannak a lövegstabilizátor nélkül, így a Leó megeszi reggelire az IS-4-et. Szégyen szemre bújkálni kell vele és úgy használni mint egy TD-t :( A T-54 még haggyán, mert az valamelyest mozgékonyabb, de az sem egy ideális jármű.
  • mabbak
    Én meg tudatlanságom miatt elköltöttem az orosz repcsi kuponját, szóval még van egy köröm a csudás, német 88-as platform miatt.
  • mabbak
    Fél éve spádéztam az IS-4-et. A D jelű ammo azért potensebb mint a stock lőszer, hovatovább Leok, M48-60, stb mind papírból vannak és ha az a golóbis betalál akkor az visz mindent szemben az APDS, HEAT lőszerekkel. IS-4-el az a legnagyobb baj, hogy lomha és az emberek páncélból akarják játszani. Abban a br-ben már megkezdődik a gyors glass cannonok kora.

Nem tudom, hogy AB-ban vagy RB-ben játszol, én csak RB-ben de ahogy elképzelem AB-ban borzasztó nagy hátrányban vannak ezek a lassú, sokpáncélos dögök az indikátor miatt.
  • Kissssss0 #35810
    én még mindig szenvedek a harmadik repülővel, már nagyon nincs kedvem grindelni... amúgy grat
    Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2019.04.16. 18:19:14
  • Szemike84
    Jót nevettem tegnap! Kidobta gaijin a "Most armored Vehicles" videót és bele tette az IS-4M-et. Az egekig dícséri, hogy milyen jó a löveg (7.7) (10m-en 198mm átütésű APHE, ami mindenről lepattan, ráadásul közel 28 sec az újratöltése), mennyire mobilis (fullra kifejlesztve még sík aszfalton sem tud körbefordulni), mennyire jó a páncélja (ami semmit sem ér, ugyanis minden ellenfelének HEATFS, APDS és APFSDS lőszere van, amit nem állít meg). 6.7-ben az amcsiknak 210-381mm átütésű lőszereik vannak, a németeknek már 5.3-ban megjelennek a 272mm átütésű lőszerei, a briteknél már 5.3-ban 228mm, a japánoknál 6.0-ban 232mm, Az olaszoknak 6.7 már 271mm, a franciáknál már 4.7-ben 201mm az átütés... Akkor az IS-4M miért nincs 6.7-7.0-ban?
  • Szemike84
    Na GG! :D
  • mabbak
    Háááá.

• Nohab
    Beszarás. Nekem nem eltűnik (első gépnél vagyok), hanem beválthatom 4 javítócsomagra. A mini játékot nem értettem és gyorsan elnyomtam. Szóval ne is kérdezzétek, hogy jót választottam :D
  • M2 #35805
    A rossz alkatrésznél nincs megjavítás, a bevizsgálás után egyszerűen eltűnik. Egy idő után dobja egy ládában az egyező, jó alkatrészt.
    Utoljára szerkesztette: M2, 2019.04.16. 00:10:35
  • Kissssss0 #35804
    javítókészletet és az alkatrészeket el lehet adni, a kérdés az hogy ki fog érte fizetni 40+ gaycoint érte.
  • Kályha
    Próbáld meg ezt a linket. Ide elvileg nem kell külön bejelentkezni.
  • manyesz75
    próbáltam,de avval az e-mail címmel belépni sem tudok.sehova nem enged ami war thunder-es
  • siplace2
    Alkatrészes láda tartalmát el lehet adni? Néztem a piacot és láttam,hogy több ember árul alkatrészt,ha megjavitom a rossz alkatrészt azt eladhatom vagy csak ládából lehet nyitni?
  • Szemike84
    Az előző csata viszont nagyon furi volt! legyalultak minket, a közép mezőnyben végeztem, de az egyedüli túlélőként. Kaptam 2 szerszámos és 1 alkatrészes ládát :O Összesen 4 szerszámkészlet és egy "piros-zöld" lámpa volt a jutalom :S
  • Szemike84
    Hát szerencsére nem (bocs hogy ezt mondom :S) Próbálj meg a support-tól segítséget kérni. Szerintem fogják kérni a regisztrál e-mail címed, a regisztrációd időpontját, a regisztráció helyét, a felhasználó neved, talán egy jelszó emlékeztetőt. Sajna koránt sem biztos, hogy visszaállítják az accountod, de talán ugyan azon az accon újra tudod kezdeni. Ha van esetlg "számlád" amivel tudod bizonyítani nekik, hogy tiéd az account, az nagy segítség tud lenni (pl ha vettél prémiumot, prémium járműve, aranyat, stb...)

Utoljára szerkesztette: Szemike84, 2019.04.15. 18:55:04
  • manyesz75
    Sziasztok!
    Elég nagy problémával állok szemben,mégpedig valahogy sikerült törölnöm a war thunder fiókomat.Valaki járt már így?
  • Szemike84
    GG! :) Én ma még nem toltam, dolgozni voltam, most meg megyek restaurálok :) Sok sikert az event hátralevő részéhez :)
  • Kissssss0 #35796
    igen az én is olvastam csak hát... én nem hittem el ezt, főleg az után hogy annak ellenére is jól megtippeltem a hibákat a gépben még ennek ellenére is hibásak voltak a fegyverek, pedig tesztrepüléskor tökéletesen működtek.

közben meglett este a második repcsi is, most jön a harmadik, aztán merkava begurul a garázsomba.
    Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2019.04.15. 14:00:39
  • Fura Alak
    Eddig nekem 95% -ban 1db toolkit , 5% -ban 2-3db toolkit esett belőle.
  • M2 #35794
    Írták is az elején, hogy nem szükséges a market használata a repülő teljes megépítéséhez. Persze ettől függetlenül azt meg idiótán csinálták meg, hogy eltűnik a hibás alkatrész minden infó nélkül. Maradhatna úgy, hogy jelzi rajta a "törést", de mellé odaírja, hogy hamarosan megkapod csatákból. Csak az korrekt lenne és nem vezetne félre, hogy költsd a pénzed.
  • j0nNyKa
    kosz most minket is megtalalt

visszaolvasva nem jottem ra mibaja van, ugyhogy tekintsetek targytalannak ha/amikor irogat
  • mabbak
    Egen, bár ez a pontozás akkor jól jött amikor 2000+ pont kellett az előző eventekhez. Mellesleg kamot pörgettetek már elsős ládából?
  • Szemike84
    Ne csodálkozz :) Ha a 7.7-es T-54-el bemegyeg csatába a következő történik: 1 kilőtt jármű kb 120 RP, 500 SL, 1db egyedül elfoglalt bázispont 250 RP 2500 SL, az arty hit az max 15 SL és RP-t nem ad. A T-54 200%-os alap RP és 150% alap SL boosterrel dolgozik. HA nagyon ügyes vagy, akkor ki tudsz hozni egy csatából úgy 2500 pontot úgy, hogy nem veszítesz járművet. Ugyan ez a német G párduccal úgy néz ki, hogy 1 kilőtt tank tank kb 200-250SL... Szóval érdekes. Az, hogy az orosz járművekre modják, hogy mekkora bias van rajta.... Hát nem tudom... a lőszerek jók és nagyjából ennyi mondható el róluk! A mobilitás, a páncélzat közel sem átlagon felüli. Sőt!..
  • Luciferkee
    Most így visszagondolva igazad van.
    Pont a "köztes" időszakban volt.

Másik: Az ilyenektől kapok sokkot. Elkezd repülni, leszed 4 repülőt (bombert) és máris több pontja van mint nekem. Ezt a pontozási rendszert is felülvizsgálhatnák... (már régebb óta böki a csőröm, de most az event miatt (legyél első) jobban kijön ez a "hiba".) Igen én is így szoktam első lenni (cap & fly).

• Nohab
    Rájöttem, hogy milyen alapon dobálja a "New components"-eket. Csak egyszer és csak azokat adja, amire szükséged lesz. Szóval ha eladtad az elemet, akkor 100%, hogy újra meg kell venned, mert nem tudod elkészíteni a repülőt.