War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Shadow_Warrior79
Elnézést hogy vulgáris voltam, de ez már kicsit tűrhetetlen állapot.
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
Elvileg néhány nap alatt elintézik. Vagy kérdezősködj a fórumon. Ennél többet sajnos nem tudok én sem.
tankvadászok között is vannak tűrhetők, pl 75/46 m43 megkapta a marder3H ágyúját, az m113 tetejére hegesztett TOW-al meg igazi trollkodásba lehet tolni egy csatát 😄
Utoljára szerkesztette: Kályha, 2018.12.17. 23:14:25
a copy paste tankok terén is ahogy látom gaijin próbálta visszafogni magát, m4 tipo ic első ránézésre egy brit firefly-nak néz ki de a tanktest teljesen más, m36b1 is csalóka 😄 azt hitem hogy ez prémium lesz az amerikai oldalon.
AA terén igencsak erősek, m42, sidam 25, otomatic... két olasz wirbel meg egy 76mm ágyúval felszerelt terminátor tank.
vissza szívom az előzőt, így most már azért nem annyira vészesek az olasz tankok low tierben, igaz még mindig nem pz2 meg bt-7 színvonal de még mindig jobbak a francia h.35 meg fcm.36 tankoknál<#vomit>#vomit>.
<#kacsint>#kacsint>
De láttam én már Tornado IDS-t, English Electric Lightning, Vulcan-t repkedni már tesztben.
A légiharc rakétákról meg a devszervereken halom teszt fut már, annyira nem nagy szám, főleg hogy flare is lesz majd rá.
De a B-s csörgőkígyó csak holt teher lesz, ha így marad ahogy most van.
ebben a csatámban is kb hárman harcoltunk... a csapat többi része meg lemminget játszott vagy szimplán kilépett.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Shadow_Warrior79
Úgy gondolom, hogyha ez tényleg mind igaz akkor innentől kezdve semmi akadálya nem lesz, hogy tovább menjenek az időben. Azonban arra azért kíváncsi leszek, hogy hogyan fogják megoldani ezeknél a vasaknál, hogy rakétával lövöldözzük majd egymást.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
No mindegy belőttem nagyjából, játszottam egy tucat meccset körülbelül de... de nekem ez nagyon nem adja. Lehet én vagyok csak béna, de úgy érzem teljesen kiszolgáltatott a hajó. Repülőben tudsz manőverezni, tankban el tudsz bújni, de itt ha kiúszol a nyílt vízre nemigen tudsz mit csinálni. Az győz akinek nagyobb a puskája vagy aki mellett több haver van. Torpedóval én esélytelennek érzek bárki eltalálni hacsak nem áll egy helyben vagy nincs lottó ötös szintű mákom. AB egy káosz, RB azért élvezhetőbb szerintem. Viszont a meccs második felében több a repülő az égen mint hajó a vízen.
Nagyon nem lett ez a koncepció átgondolva. Persze még csak reserve ladikokkal játszottam, fentebb nem tartom kizártnak, hogy jobb lehet.
Utoljára szerkesztette: WinT, 2018.11.12. 10:39:26
Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2018.11.11. 16:30:03
Az meg már csak hab a tortán amikor repülőben ülve olyan nyomorékot találok szintén repülőben aki arra képes csak hogy fogja magát és belémszál és ezek után a játék megadja neki a killt nekem meg nem...
vagy mikor azért süjjedek el mert a retardált agyhalott keresztül meg rajtam és neki semmi baja az enyémet meg lenyomja víz alá.
Mellesleg van már a wt hajós részének fórumja?
illetve sajna 12 alkalommal kell megcsinálni.
én kihagyom a hajós grindet, most warbondra megyek, t20 vagy Chi-Nu II a cél.
Az új rendszerben az első air Rb-n 25e Rp 2kill+néhány arty-ért, nem hittem a szememnek. Sajnos az első gondolatom az volt, ezt nem hagyják meg ebben a formában.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
meg kaptam még egy fölösleges talizmánt....
(Shadow_Warrior79)
Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2018.10.31. 19:19:59
Szerintem a pályákon kéne változtatni pl berlin, kelet európa. Ötös hatos szinten nincsen egy normális pálya, minden hol spawncamping megy.
(Shadow_Warrior79)
Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2018.10.28. 17:18:53
A rengeteg csaló csak hab a tortán. Nem tudom, meddig fogom ezt bírni, de nagyon gáz úgy nyerni is, hogy a meccs alatt nem enged játszani.
Mondok egy konkrét esetet. Francia m4 első vétel, full stock tank, örültem, ha gurul az a szarkupac, most jön a röhej. 10 az az 10 kilőtt tank a meccs végére top 1 lettem. ????????
A wotnál se az zavart, ha vesztettünk, vagy győztünk, hanem amikor szembeköpött a játék, és semmit nem tudtam csinálni, mert egy guruló szarkupac volt a tank.
Szóval huzigálhatom én a játékban, amit csak kell, de kb annyit ér, mintha magamhoz nyúlnék, mert úgy is a JÁTÉK dönti el, hogy mit csinálhatok, ez már túlmutat a p2w baromságon.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2018.10.27. 18:16:22
Persze azt neked kell tetszés (BR) szerint betenni!
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
repülőket meg alig tudok használni... 3600 sp csak egynek a behozása.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!