War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyedül az zavaró, hogy a csata felétől szinte mindenki repülővel jön be és így teljesen értelmetlenné válik az egész. Ugyanaz a szitu mint tank AB-ben.
Egyébként valaki tudja, hogy a hajólőszereknél a HE-VT rádiógyújtós lőszer hogy működik, hogyan kell használni?
Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2018.10.24. 16:44:44
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Utoljára szerkesztette: gstup, 2018.09.30. 16:40:18
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
amivel foglalkozni kellet volna az a jelenlegi air RB kukába dobása és berakni helyette az EC modot SB meg RB-be, foglalkozni kellene azzal is hogy rendbe pakoljanak már egynéhány tankot amik évek óta hanyagolva vannak(khm.. m60 páncél), és akkor még lehetne sorolni a listát(world war mode? lol) de fölösleges mert már előre látom hogy normális bugfixek helyet inkább kapjuk majd a tetves tengeralattjárókat is a nyakunkba a köv 2 évben.
már ezer egy szarral foglalkoznak csak azzal nem amivel tényleg kellene.
tier egytől háromig semmit nem kaptunk ha jól emlékszem...
Csaby
De majd figyelgetem a pinget, mert az eszembe se jutott.
Rég jártam erre mert nem volt idő!
Volt sok frissítés!
Az eredeti motor illetve löveg hangokat is újra kell telepíteni?
Az eredeti célzó rendszerek megmaradtak, hála istennek!
Aki tud valami infót köszi!
Üdv
Utoljára szerkesztette: Kályha, 2018.08.21. 19:20:43
A pénzt befektettem megvehető dolgokba, illetve craftoltam is. Ha eladnék mindent, amit most gyűjtöttem a legalacsonyabb kínált áron, akkor 372 GJN-t kapnék értük. Kettő IS7-es kuponom van 😛
9 GJN-nal kezdtem. Ha a mostani tapasztalattal ugrottam volna neki ennek az eventnek, akkor kb most 675 GJN-om lenne. Pár ilyen event ekkora kezdőtőkével és egy "bemutató" accuntom lenne.
btw kipróbáltam ezt az evezést is a csónakokkal.... hát remélem ezt nem gondolták komolyan, ez a célzás egy katasztrófa, nem is beszélve hogy polipnak kell lenni hogy kezelni lehessen valahogyan a ladik javítását, célzást a fegyverekkel, illetve ezek váltogatását, és még a hajó irányítását is, ehh.