37354
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Kissssss0 #35788
    yepp, muszáj kivárni a csata végét... vagy ugrik a bónusz láda.

már közel vagyok a második repcsi szerelés végéhez, már csak vissza kell pakolni az alkatrészeket és kezdhetek a harmadiknak.
  • mabbak
    Csakhát ez pofátlanság, meg micsoda unhercig gigerli procedúra ez, hogy fenyeget mégha üresen is, ha nem tetszik neki amit írkálok/unk.
    Másik probléma meg, friss játékos meglátja ezeket a kommenteket, elmegy a kedve, aztán kimarad wt-ből. Én tényleg nem mondom, hogy a WT a legtökéletesebb játék a világon, de azért közel sem annyira "szar" meg igazságtalan mint ahogy beállítja.
  • Nohab
    Ha kilépsz az első helyről, akkor nem adja meg. Ma kétszer léptem ki, mert elfogyott az SP, és nem kaptam + ládát. Többinél kivétel nélkül adott.

Mabbak: Nekem is küldött egy ilyet... Csak elfelejtett szólni a modiknak... Fegyvertelen emberrel inkább nem párbajozok, ezért próbálom ignorálni az írásait.
  • PLaci #35785
    Rosszkor lettél MVP, ugyanis az az újabb I-180S ládája, ami a tervrajzot is tartalmazza. A tervrajz nélkül nem kapod a többi ládát....
  • Kissssss0 #35784
    hogy a fenébe tudtok ilyen gyorsan haladni... én még mindig nem végeztem a másodikkal.
    (amúgy grat )

személyes észrevétel, ahogy megfigyeltem a rendszer előbb utóbb dobni fogja azt a hiányzó alkatrészt amire szükséged van, eddig vettem egy bal szárny alkatrész 3 gaycoinért még a második nap de később dobta dobozból, most vettem egy farokrészt 1 gaycoinért de ezt is dobta pár óra után.

szóval most van két fölös alkatrészem, lehet hogy eladom őket és veszek javítócsomagot rajta.
  • mabbak
    Csak miheztartás végett:

"Feladó: Szemike84
    Tárgy: Szabálysértés!
    Dátum: ma, 19:40

Mellőzd a személyeskedést és a topik offolását, különben a fórum szabályzat pontjainak megsértéséért szankciók kerülnek bevezetésre!"

Semmi személyeskedőt nem írtam és még csak nem is offoltam.

GG indeed
    Utoljára szerkesztette: mabbak, 2019.04.14. 20:23:52
  • Szemike84
    Nice! :) GG! :)
  • Luciferkee
    Első helyezett (tank RB, végig bent voltam), csak sima láda, az első helyezésért járó nem....

De legalább meglett az első Voucher.

Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2019.04.14. 20:08:02
  • mabbak
    47%-os aktivitással kizárt dolog, hogy 3 killed, 4 assistod meg 1 bázisfoglalásod volt.

1.27 óta játszom hosszú ideig prém nélkül, most prémmel, low meg midtierben meg lehet élni prémium nélkül is, high tierhez meg kell aztán ennyi. Vmiből nekik is meg kell élni vagy kitermeled low tierben a liont és utána játszol 5-10 kört high tierben, nagy dolog.

Aki nem tud elkölteni egy jelentéktelen összeget prémiumra leárazásakkor, az ne várja, hogy felé billenjen az economy mérlegének a nyelve. Nincs olyan játék ahol ne kelljen vmennyit fizetni, hogy a könnyű élményt kapd, wt még ezek között is nagyon elől van felhasználóbarátságban.

Bugos, persze, hogy bugos, minden bugos, de azért nem a játékélmény javára. Többezer meccs van mögöttem, egyetlen alkalommal találkoztam olyannal akire rá tudtam mondani, hogy valszeg csaló volt, de lehet csak skilles, szóval érdekes ez, hogy mindenkiben a csalót látod.

Gajadzsin havonta dob ki játékosokat akik vmi módosítást használnak ami lehet apróság is, játékot nem befolyásoló, de lehet komolyabb is, ezt nem tudom, de azt nem lehet mondani, hogy nem foglalkoznak vele.

Ha számodra olyan a játékélmény mintha izzó vasat dugnának a seggedbe akkor a fasznak játszol? Nekem ha ennyi bajom lenne a játékkál már rég abbahagytam volna és nem is látogatnám a topicját nemhogy játszak vele.
  • Szemike84
    Van! Elég sok Nekem a kezdetek óta van ingyenes felhasználói fiókom és ingyen és bérmentve adogatják a prémium felhasználói fiókokat kissebb-nagyobb időtartamra. Nekem 308 napra való prémium hozzáférésem van ingyen és bérmentve :) Nem beszélve arról a több ezer boosterről, amit ahhor használok el, amikor akarok :D MIND IGYEN VOLT! :D
  • Kissssss0 #35778
    már egy éve és kihalófélben volt, 12 vs 12 felállás talán egyszer ha kaptam 10 csatából EU szerveren, többnyire 4 vs 4 volt az átlagos.

én akkor hagytam ott a francba mikor steamre felkerült de nem tudtam az accomba belépni mert a steamre kerülés előtt csinált accok nem kompatibilisek vagy mi a szart mondtak, azóta rá se néztem.
  • Luciferkee
    AWF-nek vannak felhasználói? 1 éve mikor néztem elég kevés ember játszott vele
  • Kályha
    Az univerzum legnagyobb rejtélye pedig az, hogy ha ennyire okádsz vmitől, mégis mi a jó francért foglalkozol vele?
  • Szemike84
    Játékélmény??? xD Ez szerintem az univerzum legjobb vicce! xD WT-ben a "játékélmény" olyan, minha egy izzó vasat dugnának a ...! (tudod hova)... Játék élménye modjuk a BF5-nek, a SW BF 1-nek, CS-GO-nak, az AWF-nek vannak... Itt csak a készítők teljes megszégyenülése van. Egy modell, egy technikai adat sem stimmel ahhoz képest, hogy ők állítólag AZ EGYETLEN tank SZIMULÁTORRAL rendelkező fejlesztői brigád.... Realisztika nuku, vszont bug hegyek vannak... Érdemes megnézni, hogy hogy oldotta meg más fejlesztő, hogy 3x 4x annyi felhasználója legyen....
  • Kályha
    Nem "alap felhasználói", hanem ingyen fiók, egy ingyen letölthető játékban. Mit akarsz tulajdonképp a játékélményen felül, ha nem adsz cserébe semmit sem?
  • Szemike84
    Nem. -.-" De próbálj ki egy csalást és bannolás helyett nézd meg mi lesz az eredmény.... Ez meg 3 kill, 4kill assist és 1 bázis foglalás eredménye RB-ben egy 150%-os RP boosterrel... -.-" Az alap felhasználói fiók ilyen szinten van lekorlázozva....

https://kepkuldes.com/image/6nBoSH
  • mabbak
    Ez ugyanaz a GM volt aki a Hivatalos Hack Pakkot árulta miután lebuktattál 200000 csalót streamen?
  • Szemike84
    Bőven! A csata kezdetétől a csata végéig bent voltam, kb.15-20 perces csata volt. A prém accountos felhasználók megkapják a cuccost mindíg. Egy GM azt írta, hogy normál accounttal rendelkezők 60% esélyt kapnak rá, hogy a feltételek teljesülésekor kapnak eventes cuccot.... -.-"
    Utoljára szerkesztette: Szemike84, 2019.04.14. 13:40:19
  • M2 #35770
    10 perc megvolt?
  • Szemike84
    7 kill, 4 bázisfoglalás, nem kaptam eventes cuccokat.... -.-"
    https://kepkuldes.com/image/6nfR6m
  • Luciferkee
    Datamineból az esélyek (az első helyezésért járó ládáért):
    1 toolkit = 80.9%
    2 toolkits = 14%
    3 toolkits = 5%
    10 toolkits = 0.1%

Továbbá a skinek esélye is 0.1%.....

Köszönöm
  • M2 #35767
    Nem tudom. Én 5.3-mal gurulok, de nem ellenfél. Persze még most tanulgatják, de szerintem nem lesz velük tele a csatatér.
  • M2 #35766
    Az első ellenfél, akit lelősz vele, felmegy repülni akár egy sima vadászgéppel és le is szedett. Az ilyenek árkádban a meccs első pár percéig élnek, amíg nincsenek repülők.
  • Kissssss0 #35765
    szerintem a tűzerő és a lehetséges 4 másodperces töltés(ace crew) miatt került 5.7-re, és a sebessége is egész jó, szereti gyorsan elérni a 37km/h földúton.

csak sajnos nincs túl sok értelme most használni mert minden boldog boldogtalan a repülőjével nyitott tetős tankokra vadászik.
  • Szemike84
    Érdekes.... Az alváz Pz. III vagy Pz IV lehet, de a flak 88 223mm átütéssel én inkább mégfeljebb tolnám! Ha az IS-4M nerfelt mobilitással, nerfelt-bugos páncéllal és 198mm-es átütéssel 7.7, akkor ez is kb.7.0-7.3 kellene, hogy legyen! Szívem szerint a T28-T29-T32 triót is feldobnám 7.7-be!
  • M2 #35763
    Ez a jármű (VFW) nálam nagyon nem 5.7-es. Valahol 3.7 környékére tenném.
  • Szemike84
    4 kill, 2 bázis foglalás, 78% aktivitás, 15% RP booster br. 7.7 járművel. Az eredmény: 600 RP, 1300 SL... -.-" Javító kittet meg felejts el... -.-" Szánalmas... Ennyi a különbség egy alap és egy prémium felhasználó között.... Az alap az le van korlátozva, még az eventet sem csinálhatja normálisan, a prémiumot meg boostolják agyig.... -.-"

• Szemike84
    "D-25T – tank gun variant (T stands for tankovaya, ‘tank’ adj.) . In the last days of November 1943, Fyodor Petrov's artillery design team tried the D-25 122 mm corps gun on a mounting used for the D-5T 85 mm tank gun against a captured German Panther tank. Tests took place in the Kubinka proving grounds (about 60 km west of Moscow). Firing from a distance of 1200 m,[15] the round pierced the front glacis, made its way through the engine block and penetrated the rear plate too. After the overwhelming success of this trial, necessary adaptations were made during the following weeks, and the model was accepted as the D-25T on 31 December 1943. Production started immediately, to equip the IS-2 tank." NA ennek a lövegneg gazsi szerint 198mm az átütése 10m-en... -.-"
  • Kissssss0 #35760
    1:22 :))) szép árak vannak.
  • Kissssss0 #35759
    sok "whale" befektetett egy kis pénzt a toolkit-ek vásárlásával meg az olcsó alkatrészeket is gyorsan felvásárolták, aztán összeszereltek néhány repülőt, beváltották, most pedig felrakták piacra horror árért merkavát, ju-388,stb.... hátha megveszi néhány barom.

láttam már egy szárnyalkatrészt(flaps ha jól rémlik) 300 GAYcoinért, és a többi ritkaságba menő alkatrészek is hasonló árban mozognak.

este hajnal 5 órakor én is végeztem az első gépel, rögtön be is váltottam kép1
    a grindelés meg megy ezerrel... kép2
  • M2 #35758
    Nekem is eddig van benne 20 óra, de még sehol nem tartok. Csak azt nem értem, hogy az első este, 7 óra elteltével hogyan lehettek már kint a marketen tucatjával!?
  • M2 #35757
    Igen, ez mekkora kibaxás már! Mondjuk egy nagy előnye van: nem kapok agyvérzést, amikor 20 ponttal megelőznek az első helyért.
  • siplace2
    Sziasztok. Alkatrészeket is csata után random adhatja? Mert én csak csomagokat kapok
  • Szemike84
    Sajnos nagyot fogsz csalódni a merkavában! Azon kívül, hogy nagyon epik, kb leopárd 1... Gazsi elcs*szte a páncélzatát, a mobilitását, a torony forbatást és még a tank modelljét is!

Utoljára szerkesztette: Szemike84, 2019.04.13. 10:32:12
  • Luciferkee
    Ez is meglett.

Illetve félúton a Merkava felé, kár, hogy az amcsikhoz tették és nem a britekhez :(

• Kissssss0 #35753
    na már a harmadik napon vagyunk, grindelek mint az állat, de még mindig nem sikerült teljesen megjavítanom az első repülőt, azt hiszem kilehet jelenteni nyugodtan hogy kb lehetetlen megszerezni mind a hatot, ezzel a tempóval max 3 ha összejön... vagy még ennyi se.
    az a 12 meg 15 órás repülőjavítás egy jó nagy lódítás volt, ezek után még ennyire se fogok adni a szavukra.

azt hiszem én beváltom a kupont a VFW-re ha kész leszek a repülövel, talán megpróbálkozom még a merkavával, aztán részemről ennyi.

gaijin meg tehet egy szívességet az ilyen eventjeivel...
  • Kissssss0 #35752
    több esélyünk van 2 vagy 3 javítócsomagot kapni a sima ládákból mint a bónuszból az első helyezésért, a simában csak 3 lehetőség van míg a bónusz ládában 1-től 10-ig a csomagok + 6 újabb lehetőség a camo miatt, esély egy 10 javítócsomagra kb 0,01%.
  • PLaci #35751

Picit bugos még ez a map...

Az event meg kész foghúzás....

• Szemike84
    Hát ez az event ez kegyetlen sz*r! most döbbentem rá: megkapod a gépet, azt 5 csomagért megvizsgálod, még 5 csomag hogy szétszedd. Kapsz 6 alkatrészt belőle. minden alkatrészt 5 csomagért megvizsgálsz (már 40 csomag kell ahhoz, hogy mgetudd, hogy szerelni kell.... -.-") minden vizsgálat minimum 10 perc, így a repülő vizsgálata + szétszedés + a darabok vizsgálata alsó hangon 80 perc... -.-"... Ja, és a slussz poén, a motor 6 részből áll, így csak a motorra kell 35 csomag.
    Matek: vizsgálat (5) + szétszedés (5) + darabok vizsgálata (30) + motor szétszedés (5) + motor darabonként javítás (30) = 75 csomag (és még nem tudom, hogy motor összerakásra kell-e +5 csomag, a gép összerakására kell-e még 5. HA igen, akkor 1 gép 85 csomag. Mivel 1 kupon az 2 repülő, így a merkavához kell 4 kupon = az 340 csomag, azaz jó playerek esetében úgy 70 csata... xD 70 csata kb 10-15 perccel számolva 700-1050 perc (1 nap = 1440 perc!!). És ez egy átlag csata, ami nem húzodott el, olyan okból, hogy az utolsó túlélő spectatorban ül.
    Utoljára szerkesztette: Szemike84, 2019.04.11. 20:25:01
  • Szemike84
    Gaijin megint alkotott.... IS-4M nerfet kapott: mobilitás csökkentés (fullos tankkal 18km/h a max), páncélzat csökkentés, torony forgatási sebesség csökkentés, töltési idő növelés, javítási költség emelés, RP szorzó csökkentés.... -.-" 2 csata, 2x 4 kill, 2x elvesztettem a tankot. A balanszom most -40K SL.... -.-"