War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2019.04.22. 21:01:05
Shadow_Warrior79
Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2019.04.22. 20:16:29
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
Számolgattam, és ha nem a repcsit építgetem, hanem eladok minden megszerzett toolkitet és alkatrészt, akkor 300 GJN körül végeztem volna. Az jelenlegi áron 4 db Merkava lenne, ezzel szemben most van belőle 1 db és a vele járó rengeteg idegeskedés.
Persze a következő event-nél már az eladogatós taktikát fogom kipróbálni és már most biztos vagyok benne, hogy akkor kitalálnak valamilyen más szopatást.
Sorozatosan sikerül nekik azt a hibát elkövetni, hogy egy alapvetően pozitív dologból lesz egy teljesen negatív, szívásokkal és hibákkal teli, idegesítő és fárasztó vacak.
meg mentem néhány kört a merkavával is... hát eléggé vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatban, a toronyforgatási sebesség most már megegyezik egy leo2-vel + lövegstabilizátor is van ami jó dolog deeee ennyiben ki is merülnek a pozitív oldalai a tanknak.
sebesség/ mozgékonyság az kb szánalom kategória, még egy lejtőn felmászni is kihívást jelent ennek, feljutni egy meredekebb helyre pedig mission inpossible.
helyben nem képes fordulni ami annyit jelent ha mozdulni akarunk akkor először előremenet aztán fordulás, máskülönben maradunk egy helyben, tolatási sebesség szintén szánalmas... 8km/h, még egy chieftain is gyorsabban tolat mint a merkava.
páncélzat, néha működik néha meg nem, ha működik még akkor is tömbnyire az a vége hogy javítani kell a fél tankot, erőátvitel, motor, és a toronygyűrű is szeret elszállni elég gyakran, és természetesen minden egyes bekapott lövés felér egy instant FPE gomb püföléssel hogy le ne égjen a tank.
nem nagyon értem hogy ez mit keres 8.7 szinten.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
gazsiék csak úgy szórják a ruszki prém hajókat miközben a másik három nemzet csak ül és várakozik... lassacskán négy ha jönnek a japók.
Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2019.04.21. 21:00:20
A játék jövőét illetően továbbra is a lenti diagramba elképzelhető trendvonalat tartom mérvadónak.
Érdemes megnézni a topik aktivitását is. Innentől kezdve furcsa a WT temetése és az AW éltetése számomra.
Személyes véleményem szerint azért maradok a WT oldalán, mivel realitás terén jobban szerepel. A AW inkább a WoT vonalat követi, ami nem rossz, de kevésbé kedvelem.
Utoljára szerkesztette: Nohab, 2019.04.21. 19:26:36
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
és beütöttem az oldatát (a T-54 100mm-es APHE lőszerével), konkrétan effekt nélkül átment rajta.... -.-" a kővetkező 800m-es lövés viszon félúton lesett.... WTH??? két töltés hözben 2 álló jármű távolsága 800m-ről 1600m-re növekedet.... WTH??? NAde sebaj! A 3. lövés is betalált (1600m!!), kiment a motorja. a 4. lövés bőven túlment rajta, megint csak 800m a kettőnk közti távolság.... Ez mi a nyűg???? Két álló tárgy közötti távolság folyamatosan változik??? Nem csodálom, hogy ezt a bugos ...***-ot még event idején sem használják! xD
Utoljára szerkesztette: Szemike84, 2019.04.21. 18:38:48
Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2019.04.21. 18:22:16
Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2019.04.21. 14:30:16
"Hát nem!" válasz érkezett rá...
Utoljára szerkesztette: Szemike84, 2019.04.21. 14:09:13
Shadow_Warrior79
Wot esetében az április 22 azt jelentené hogy reggel 7-ig csinálhatod.
Első nap még eladtam az első hármat 0.30-0.32-0.33 -on, jobban tettem volna, ha akkor többet eladok, mert most a töredékéért vehettem volna vissza őket. 😊
Amúgy ez nem sok kínálat. Ha most eladnál egyet, akkor az lenne a 17056. egység. Most kb. 3 óra és sorra is kerül. Csúcsidőben kb 1 óra.
17055x 0.10
18429x 0.11
21892x 0.12
Talán, ha a gyűjtési időszak lefut, még lesz értelmes eladási ára, de nagyon nagy a kínálati nyomás. 😊
Az egész eventből a sok millió Lionnak meg a Merkavának örülök, bár azt is majd akkor fogom spádézni amikor lecseng a hype, nem jó az ha minden sarkon szembejön egy, szegény 8.0-ás franci tankjaimat is felhúzta uptierbe feszt. IS-7-et se játszotta már senki amire megszereztem minden modult.
csak hát ugye ha 15 óra grind/repülőről van szó akkor az legyen is már úgy, ne pedig egy eventbe bujtatott lehúzós jármű kiárusításról szóljon a tavaszi event, mert ez így csak kemény félrevezetés.
igen emlékszem hogy mondtad még a js-7 eventkor csak hát ugye mindenki a saját kárán tanul, ez alól én se vagyok kivétel, nem akarok pénzhegyeket keresni a gayin market manipulálásából de ha ilyen eventek jönnek a jövőben(amire mérget vehetünk) akkor inkább kihagyom a hajhullós részt és inkább a 10 órás grinelés eredményét eladom... persze ahogy mondtad is minden event másmilyen így igen csak sok a változó.
na mindegy, grindelek még egy kicsit hátha esik még néhány alkatrész amit eladhatok.
Arra azért figyelj Kiss, hogy egyre nehezebb ezzel is megszerezni a kívánt dellát. Pont az ilyen trükközők miatt bonyolítanak minden eventet. Most például csak 5 alkatrészt adott nekem, mert nem csináltam meg az első repülőt. A toolkittel sem feltétlen egyszerű összegyűjteni egy járműre. Most például egy napot kihagytam a kezdetektől, de kedden tudtam volna venni Merkavát a mai áron. Viszont eladtam az VFW-t is érte. Szóval a grindet nem kerülöd el.
Amire figyelni kell ennél a módszernél, főleg, ha több járművet szeretnél megkaparintani:
- Minden event más. Egyre nehezebb már "a minden eladok" módszerrel járművet venni. Második példányt meg szinte lehetetlennek látom. Szerintem a vegyes módszer a leghatásosabb, de nincs egységes szabály. Minden mondatot részletesen el kell olvasni az event leírásában, illetve sok kommentet olvasni.
- Mivel mindig új a terep, ezért időnként kockáztat az ember. Az IS-7-nél 10, most 20 gajicoint buktam. Nem árt ezért, ha van biztonsági tartalékod. Engem ez húzott most ki.
- Minden számszerű infó fontos lehet. Hány alkatrész kell az összeszereléshez, azok árfolyama miként változik. Pl a mostani és a tigrises eventnél lementek az árak, az IS-7-nél a pár speciális alkatrész drágult el nagyon. Most például az alkatrészeket kellett megvenni a 3. gép összeszereléséig, mert az érte meg jobban.
- Ami a legfontosabb, az első napok a legfontosabbak. Itt lehet k. sokat keresni az eladásokon. Az IS-7 event esetében az akkori toolkitet 1-1,5 coinért vásárolták a kezdeti időkben. A speciális alkatrészeken is sokat lehetett keresni. Nem hiába mondtam neked akkor is, hogy add el a felesleges dolgaidat és vegyél belőle alkatrészt.
Az a vicces, hogy jobban élvezem ezt a kereskedést, gondolkodást, mint magát a játékot. Mindig keresem a kiskapukat és megpróbálom kijátszani.
Utoljára szerkesztette: Nohab, 2019.04.20. 01:21:31
Szemét, inkorrekt, a játékosait gyűlölő és folyamatosan szopató banda!