37354
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
#36068 Russia...
-
#36067 Szokott ilyen oda-vissza történni. Az az idegesítőbb, mikor semmit sem kapsz. -
#36066 AB -ben SPAA -val tolom a warbondért: Kilövöm a pilótát, és kapok egy assist -ot.... -
Kissssss0 #36065 majd meglátjuk mi lesz a vége... az biztos hogy a két t32 tank ingyen kill lesz a heatfs spamm embereknek.
+ ez a summer sale is eléggé mehhh kategória... maradt még 37gjn az előző eventekből, örültem volna egy t29 vagy js-6 leárazásnak... esetleg egy obj-120 :), de csak annyira futotta gayobéknak hogy összecsapták a tankokat repülőket egy csomagba, aztán egy lendülettel "fizzes paraszt ha van pénzed" kirakták őket vásárra.
részemről az egész addig tartott hogy vettem egy fiat g.55s repcsit meg bemákoltam egy olcsó t-26E tankot marketen és még maradt is 18.90 gjn tartalékba. -
Szemike84 #36064 Szerintem it sincs szó másról, mint egy economy change köntösbe bújtatott nagy updaten! Láttátok az előző economy change után mekkorát változott az egész! Az IS-4-et is le kéne vinni a JGtiger szintjére... -.-" -
Kissssss0 #36063 Planned Economy (modification costs) and BR changes - July 2019
szent szar... RB modban tigris lekerül 5.3-ba.... valószínűleg életében először, hetzer is végre valahára lemegy 4.3-ba, jagtiger 6.7 szintet kap... így talán még lesz is értelme használni, t32 meg az e1 verzió mennek felfelé RIP .
repülök terén a beaufighter-ek mennek lefelé végre valahára, sose értetem hogy az mk21 verzió mégis mit keres 4.0 szinten. -
LazyPaul #36062 Az én R9 280 -am úgy kezdte el megadni magát hogy először jött a laggolás, az fps fölment 100 fölé holott mindig 60 körül volt, aztán elkezdett lefagyni, jött a kékhalál egyre többször, wattman hibát írt ki, és végül szétesett a kép utána semmit nem csinált. Hogy mi lett vele a fene tudja, 5 évet bírt, amúgy is lecseréltem volna.
Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2019.06.27. 21:12:29 -
Szemike84 #36061 Örülök, hogy minden megoldódott :) A képeket elnézve, nekem is így kezdődött egyszer, majd elpukkant egy kondi az alaplapon :S Remélem, hogy neked nem lesz ilyen :)
Utoljára szerkesztette: Szemike84, 2019.06.27. 19:32:14 -
Kissssss0 #36060 nekem sose ment 77 fölé az r9 még nyár közepén se de ennek ellenére is megadta magát...
először nem tudtam mire vélni ezeket... azt hittem hogy megint elbasztak valamit a játékban gazsiék, hát nem igazán.
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1260758474
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=918133540
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=830355670
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=804065292
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=801076732
mivel sose volt még "szerencsém" lassan megdöglő kártyához így nem tudtam mire vélni ezeket... most már tudom.
Szemike84*
már 4 + éve egy cooler master hyper 212x van, magával a hűtőtesttel semmi gond nincs, de a cpu venti az most feladta a küzdelmet így hosszú évek után.
(ezt már a gépről írom, új venti működik ahogy kell... gép se melegszik a cpu környékén) -
Szemike84 #36059 Milyen CPU hűtőt használsz? Vizes, vagy torny? nekem elég komoly dilemmát okozott, mert sokan istenítették az egyik kategóriát, sokan istenítették a másik kategóriát, aztán találtam egy olyan oldalt, ahol a vizes hűtés hátrányaként feldobták a pumpa szállítási képességét.... mindíg nehéz választani :( -
LazyPaul #36058 Ha 100%-on megy a kártya akkor ez a 77 fok teljesen normális, nagy melegben néha nekem is felment ennyire a hőmérséklete pedig a gépházat 3 venti hűti és csak kb 40 fok volt benne. Egyébként ezt a hőmérsékletet minden vga-nak bírnia kell, ennyitől még nem mehet tönkre.
Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2019.06.27. 17:18:42 -
Kissssss0 #36057 nekem is egy r9 280 volt előzőleg, 3 ventis verzió(sárga tri-x) volt de még ennek ellenére is felment 77 fokra ha megvolt terhelve... és meg is főtt sajnos, elvileg ma már kész lesz a cpu hűtő venti aztán minden vissza a régi kerékvágásba. -
Szemike84 #36056 Igazából ha jól tudom, akkor az új AMD procik még nem lettek élesben tesztelve, addig meg kár az ő javukra billenteni a mérleget. Ha azonban fognak annyit tudni, mint az intel és olcsóbbak lesznek, akkor én áttérek az AMD-re :) de ez még nagyon a jövő zenéje :) Amúgy 2-3 hónappal ezelőtt elkezdtem összehasonlítani egy AMD és egy Intel konfigot. A proci volt az egyetlen, aminél az FPS 1% volt rosszabb, a többi paraméter és a többi hardver szinte azonos volt (na jó, azért nem, mert az AMD-hez 2x16Gb G.skill FlareX 3200Mhz-t néztem, az intelhez meg 2x8Gb Predatort), viszont az ár 60-70E Ft-os különbséget mutatott az AMD javára. Mivel úgyis V-sync-elek egy 60Mhz-s monitorral így az 1% FPS hiány nem érdekelt volna, HA nem rukkol elő az AMD az új procikkal xD
Utoljára szerkesztette: Szemike84, 2019.06.26. 20:22:52 -
LazyPaul #36055 Szerintem a 3600-asok 70-80 ezer Ft körül, a 3700-asok 100-110 ezer Ft körül lesznek. A 3700-as procik az I7- 9700K-nál jobb választásnak tűnnek, írom ezt úgy hogy én Intel párti vagyok. -
Szemike84 #36054 Várok egy kicsit, hogy milyen áron jönnek az új Ryzen procik, de nekem az 5-ösből a 3600-3600X, vagy a 7-esből a 3700-3700X tetszik. Aztán lehet, hogy a végén alább adom, mert nem bírja el a költségvetés xD -
LazyPaul #36053 Hát az az I5-ös proci azért nem olyan karcsú, de az igaz hogy a 1660-hoz inkább egy I7-es vagy egy bivaly AMD proci kellene. Hideg levegőt fújni a gépbe meg szerintem fölösleges, az sem jó ha az üzemi hőfok alatt dolgozik. A beépített hűtés bőven elég, túlmelegedni nem fog, főleg tuning nélkül. -
Szemike84 #36052 Igen, 32°C jelenleg, ha WT-zek vagy AF-ezek, akkor 40-41°C. Sajna a procim most a szűk keresztmetszet, de nem fogok 130.000 Ft-ot költeni egy intel procira, ha jövőre egy erősebb AMD procit és egy alaplapot tudok venni ebből az árból xD A vidi kártyát meg nem clock-olom :) Már a Sapphire Radeon R7 260X 2Gb DDR5 után nagy előre lépés az MSI GTX 1660 Gaming X 6Gb DDR5 :) Az új proci hűtéséhez is előkészültem egy MSI Core Frosr XL-el :) Az sem engedi 40-42°C fölé a procit :) Igazából kíváncsi lennék, hogy me lenne, ha egy mobil klímát ráirányítanék a gépre :D 24-26 fokos levegő helyett 15-17 fokost kapna :D
Utoljára szerkesztette: Szemike84, 2019.06.26. 18:28:38 -
LazyPaul #36051 A videó kártyád gondolom terhelés nélkül 32 fok? Játék alatt azért az feltűnően kevés lenne bármilyen hűtés mellett. 60-70 fok teljesen normális terhelés alatt. Nem kötözködni akarok csak nekem ezek a tapasztalataim.
Egyébként az Armored Warfare nálam már lenyomta a WT-t, már az a kedvenc tankjátékom.
Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2019.06.26. 18:19:24 -
Szemike84 #36050 És a fun: AF frissített egyet, (8Gb xD) és valami elképesztően gyönyörű lett a grafika! Szerintem lenyomja a WT-t :D -
Szemike84 #36049 Nálam egy Cooler Master Mastercase Pro 3 ad helyet a hardvereknek :) Előre betettem 2db 140mm-es Arctic BioniX 104 CFM-es ventit, hátul ugyan ez dolgozik egyedül, a ház tetejáre meg tettem egy szintén 140mm-es Cooler Master ventit (azt, amit gyárilag beépítettek a házba :) Így most nálam a proci 32, a vidi kártya 32, az alaplap pedig 28°C :) Szerintem jövőre a zsebembe nyúlok és veszek egy ATX-es házat, meg valami erősebb proci+alaplap+memória kombót :) (szerintem áttérek majd az AMD-re :D )
Utoljára szerkesztette: Szemike84, 2019.06.26. 17:53:35 -
LazyPaul #36048 Hát nekem a Radeon R9 280 is rendesen befűtött a gép környékén játék közben. Télen, nyáron 60 fok körül volt a hőmérséklete játék közben, pedig elég durván huzatos házban lakott (Zalman Z5 Plus). Gondolom az utódja (RX 570) is fűteni fog rendesen, nehogy megfázzak WT-zés közben :) :) :)
Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2019.06.26. 17:20:57 -
Szemike84 #36047 vagy egy mobil klímát kéne beszerválnod, vagy legalább egy léghűtő berendezést. Az egyik ismerősömnek van, azt mondta, hogy ha telepakolja jéggel, akkor 5-10 fokot tud javítani a szoba hőmérsékletén (panel). Nálam úgy vannak a ház ventik belőve, hogy mindig próbálják meg 30 fok körül tartani a ház belsejét (jelenleg az alaplap és az SSD 28°C, proci 31°C, videó kari 30°C). mondjuk nekem annyival egyszerűbb, hogy 24°C van a szobámban, pedig nincs klímám :) -
Kissssss0 #36046 itt egy 6 magos amx fx 6300 van, 8gb memóriával és egy radeon rx 580/8gb kártya mellet... ha megy valami komoly game akkor van fűtés rendesen, télen nem is kell gázszámlára költenem, nyáron meg... hát akkor csak este játszom, már ha van kedve az embernek ilyen hőség mellett bármit is csinálnia netezésen kívül. -
Szemike84 #36045 nekem csak egy I5-7400-am van, de megkínáltam egy MSI Frosr XL-el xD Ha sokat banchmarkolok a CPU-ra, akkor már akár a 30°C-ot is elérheti xD Ha AF vagy WT megy akár 35°C is lehet xD
-
Kissssss0 #36044 természetesen megint akkor kell megdöglenie a gépemnek(cpu venti) mikor épp van valami érdekes war thunder meg steam sale alkalmával. -
Szemike84 #36043 Jól mondod! :) Emlékszem még a kezdetekre, amikor egy tigris még kihívás volt, és le kellett taktikázni :) Ma már a BR úgy van megcsinálva, hogy az azonos évjáratú járművek azonos BZ-t kaptak xD Leo I APDS + HEATFS + lövegstabilizátor az IS-3; IS-4; T-54 ellen (mindegyik orosz APHE lőszert dobál, ami mindenről lepattan) xD
-
#36042 Ja. Én kb 2 éve hagytam itt. Semmi köze a realistichoz. Árkád játékot meg tudod mást, ami jobb a szerepkörében. Ami itt megy az valami hihetetlen autizmus.
2014-es zárt bétát hiányolom, akkor még volt értelme játszani. -
Szemike84 #36041 Szia! Igazából már én is lejöttem a szerről. Volt egy "economy change" amiben a javítási költségeket és a fejlesztési költségeket "balanszolták", de suttyomban hozzányúltak elég sok mindenhez. Azóta a játék förtelmes! A realisztika sehol sem fedezhető fel, ghost lőszerek tömkelege, bugok jellemzik az egészet. Szerintem jobban jársz, ha erre a szégyenre nem költessz semmit! :) -
#36040 Sziasztok! Rég jártam erre.
Látom ma akciók vannak amcsikra meg oroszokra.
Jelenlegi metában van valami igen kimagasló tank/repülő, mit megérné megvenni? -
fighter_hu #36039 https://warthunder.com/en/news/6256-special-meltdown-discounts-en -
Szemike84 #36038 Amúgy érdekes (és pont ezért nem játszottam sokat az economy change óta). jelentősen megváltoztak az átütések (márha van ilyen egyáltalán), a lőszerek hatásai... Az orosz heat lőszer pont ugyan azt produkálja, mint a kezdetekben a briteknél az APDS: ha nagy véleltenül átüt valamit, akkor ami a tengely vonalában van, azt megsebzi (talán), ha azon kívül, akkornincs damage.... -.-" Lenne mit tanulnia gay-jinnak! -
Szemike84 #36037 No armor a best armor,
Legjobb lesz ha nem játszol!
Egy rögtönzött "versike" xD -
fighter_hu #36036 No armor , Best armor
Tud érdekes dolgokat művelni az az obj906 , bmp-kel karöltve -
Kissssss0 #36035 vagy packet loss vagy ghost shell. -
#36034 Szép.... A kemény 30mm GAYineum páncél benyelte a kb. 300mm átütésű APDS -t. -
#36033 Ez derék b+.
-
Kissssss0 #36032 hát ebből se maradt sok...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Kissssss0 #36031 már hónapok óta ez a hülye bob semple meme baromság megy mindenhol, a helyett hogy egy értelmes WW modért nyavalyognának az emberek inkább ezt a vackot akarják látni.
57 helyen landoltam, meglett az amx.... nem egy nagy durranás, és kb ugyan ennyit is ér a piacon.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
BaleniX #36030 Egyébként az utóbbi időben vettem észre, hogy a War Thunder Instagram oldalán bármit kiposztolnak, a hozzászólók 90%-a beírja hogy "bob semple", illetve ezt kibővítik egyéb szöveggel. Valaki tudja ennek a háttérsztoriját hogy ennek mi értelme? -
#36029 Engem se érdekel különösebben, csak tettem volna egy karikát a britekkel. Pedig azt hittem tolongani fognak a német pilóták, hisz bombázót be se vihetnek. Akár 16vs8 fighter is lehetne az ő javukra, tekintve a realisztikus gépparkra.
Az mondjuk érdekes, hogy a német fanok a fórumon már pedzegetik a külön bomber módot a túl sok német bombázó miatt. Az nem zavarta őket, mikor szövi oldalon 3 vadász volt velem együtt az ő tizenvalahányukkal szemben. Az úgy tökéletes volt nekik. Elmennek a ... Valahogy most érzem kiegyenlítettnek az arányokat. Mindjárt nem produkálnak 70% fölötti győzelmi rátát.