37354
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
fighter_hu #36109 Jhuj ne is mond... :'( . -
#36108 Bár vissza tudnék menni az időben.
Amikor napi délelőtt/délután rohantam játszani, mert 2-2 órán át ment a tankos cbt móka. -
#36107 hát, ha az azonos évjáratú tankok egy besorolásba kerülnének, na akkor lenne az igazi sirás, hetzer mehetne is2 1944 ellen, tiger h1 meg mehetne t34 1942 vel partyba, csak sajnos azt a joval gyengébb tankokban, ülök nem élveznék, arrol már szot sem ejtek hogy a kv 1 meg pz2-3 ellen.... -
Kissssss0 #36106 WW mód nem több mint a már meglévő "asset"-ből összerakott játékmód, ugyan azok a pályák, küldetések, célok... ami egyedi volt és még tetszett is nekem azok a lemodellezett AT állások, 37,50,75,76mm ágyúk kezelőszemélyzettel, de ennyiben ki is merült a "whao" effect nálam. -
#36105 Már a zárt beta idején is volt BR. Ez a videó még a zárt bétában készült 2014-ben. Annyi volt a különbség, hogy a tech treenél a jármű neve mellé nem volt feltüntetve. -
#36104 Minimális RNG a valóságban is van. Nézd meg ezt a videót. Nagyon nem mindegy, hogy mikor találja el a célt. Főleg ha döntött páncélzatról beszélünk.
Amit én nagyon sajnálok, az a Sim mod kivégzése. A nemzet (sőt oldal) független tankokat beleengedik, spawnkamper mocskok retorzió nélkül csinálhatják alantas módszerüket... Időben teljesen idegen járművek elosztása. Ez az emi kiábrándít. A ghost shell megjelenése pedig valóban frusztráló tud lenni. A célzókészülék meg alkalmatlan a közeli járművek irtására.
A modellek minősége is alulmarad a WOT-hoz képest. Régebben ez pont fordítva volt. A futóművek kivitelezése meg egyenesen botrányos néhány gépnél. A legdurvább az a Daimler esete volt. Egy nyolcast raktak minden egyes kerekébe. Nem ez a legnagyobb baj a játékkal, de az igényességre utal.
Viszont nem nagyon tudok jobbat. Wot és klónjai nekem túl árkádok. Hereos and Generals részén a járművek túl árkádok. Arma és leszármazottjainál a repülők is. Továbbá ott elég kötött a játékidő a társaságtól. Red Orchestra nagyon gyalogos orientált. Hamarosan lesz egy új VGA-m és adok egy próbát az Entlistednek és a Post Scriptumnak is.
A WT ráadásul ezzel a WW móddal is bukott nagyot a szememben. Ilyen trén megcsinálni... Remélem most azon ügyködnek, hogy rendbe rakják. -
Szemike84 #36103 Egyetértek! Egy kupac gőzölgő trágya az egész! A BR rendszer most már nem igazi Br, hanem adnak egy Br-t a járműnek, hogy a vele azonos évjáratú járművek mellé kerüljön.... Ennek mi értelme? Haladunk a kezdetek felé, ahol még nem volt BR, csak tierek és az azonos évjáratú járművek voltak azonos tierben.... -
LazyPaul #36102 Én már 1,5 éve szajkózom hogy a hulladék kategória irányába indult el a játék "fejlődése", és mára el is jutott a hulladék szintre. Érdekes viszont hogy sok régebbi játékos még mindig élteti, isteníti ezt a szart, nekik csak azt tudom javasolni hogy 'nyitott szemmel' kéne játszani gyerekek és egyből feltűnne hogy mennyire élvezhetetlen gagyi lett az egész wt. Egyébként a folyamatosan csökkenő játékosszám egyértelmű bizonyíték arra hogy eléggé rossz irányba fejlődik a játék.
Shadow_Warrior79 -
Kissssss0 #36101 már nagyon régóta nincsen meta... régen mikor még csak tigris meg t34/85-volt akkor még elég egyszerű volt a képlet, mint ahogy a királytigris vs js-3 felállásnál is.
most viszont már van mindenféle tank meg tech tree a játékban.
talán a med tankokat éri meg használni a legtöbbször mert többnyire minden téren hozzák az elvárhatót, egy t-44/100 vagy pather2 még mindig tud csodákat művelni ha jól használják őket.
a nehéz tankok nagyjából szart se érnek a páncélzatuk miatt br színtől függetlenül(néhány kivételtől eltekintve, kv-220), mindig lesz egy apds vagy heatfs ellenfél ami keresztülhugyozza a tigris, js-3 tankot, stb...
(talán az amcsi 6.7 nehéz tankok vannak a legjobb helyzetben, downtierben meg saját szintjükön is tömbnyire csak orosz/német ellenfelekkel találkoznak amik még mindig apcbc lőszert használnak)
könnyű tankokat csak akkor éri meg használni ha gyorsak és van jó páncélátütésük... máskülönben csak arra jók hogy vonzzák magukhoz a ellenfél CAS-t.
tankvadászok? lol ha nincs tornyod akkor meg se próbálj belépni a csatába... máskülönben csak a helyet foglalod.
de mindez amit fent írtam az még hagyján... sajnos egy új bugnak köszönhetően akármikor bukhatod a csatát ha éppen előjön, tanktól és játékmódtól függetlenül.
(az elmúlt 2 hónap csak erről szól) -
#36100 Ez az 1 dolog, ami engem is visszacsábitott.
Volt már jó köröm vele. -
#36099 és az a vicc hogy azzal lóbálóznak, hogy ebben nincs rng...
jó vicc, nézem hol ütöm be a tankot garázsban és ugyanabban a szögben 1x pattan, 1x bemegy... hát ez igen...
wot 2.0, csak itt 1 hitelnek és az Árkád mód még gyerekesebb
néha van 1-2 szép killem de élvezhetetlen
vagy kibombáznak, mert annyi spawn pontja van az embernek 1 foglalással, hogy kurva repülőt tud egyből hozni
vagy valami csoda tank belő szemből röhögve -
#36098 Ott a pont, a realisztikussággal és azzal akarták lenyomni a wot-ot hogy itt csak történelmileg létező és rendszeresített harckocsikat fogunk látni, és függetlenül attól hogy ez egy árkád játék, én realisztikusnak illetve egészen pontosan realisztikusabbnak éreztem, mint a wot-ot. És ez a felemelő érzés fokozatosan kialudt belőlem, most mit látunk? Ugyan azokat a sosem volt, vagy 1 darabos tankokat, amikről igazából senki nem tud semmit, műszaki adatok vannak meghamisítva, vagy szarul modellezve, inkább tűnik ez a játék egy wot klónnak, mintsem valódi önmagának, és igen én imádtam ezt a játékot, még a hőskorában, csak egyet bánok nagyon, hogy akkor nem játszottam rongyosra! -
#36097 Oroszok szépen szembeköpték magukat.
Ez nem az a WoT-ot eltörlő játék amit 2014ben még láttam kialakulni. Rossz irányba mentek de nagyon.
Sem a repülők, sem a tankok nem adják át azt, amilyen volt.
Valaki, aki mester irja már le mi a META (ww2 cuccok only pls) -
#36096 Én kb egy évig nem játszottam ezzel a szeméttel, kezd úgy tűnni a fellángolásom most is csak pár hétig fog tartani..... -
#36095 A mapok külön vicc.
Ash river, Karelia, Kuban, Kursk
Amikor ez a 4 volt még lehetett élvezni a játékot. -
#36094 6.7-es br-el mi az isten történt?
Régen elvoltam IS-2, T-44 stb. kombók ellen.
Most gondoltam bemegyek JT-vel erre ellenség tele van ilyen M60, IS-3, T30, T34... fajzatokkal
Mi csapatunk meg leo1-ekkel van tele...
bottom tier folyton...
2 év után úgy érzem még mindig nem éri meg ezt a rejtett RNG játékot tolni
-
M2 #36093 Akkor már csak egy kérdés maradt: mit kerestek eddig ugyanazon a BR értéken?
Hemzseg a játék az ilyen "csalásoktól".
Utoljára szerkesztette: M2, 2019.07.11. 23:11:45 -
#36092 ezt kb addig tartana átirni mint az 5.3 at 5.7 re a vasloságban a zimmerit rétegben meg a vizslatti áltkelés lehetöségében, különböztek. Ja meg a futógörgök kinézete más meg igen a búvómyilások. -
Valka78 #36091 H1
1. a parancsnoki kupolája eléggé sebezhető (gyak. az egész tornyot ki lehet lőni)
2. lassabb a toronyforgatási sebessége
3. nincs APCR
4. a torony tetején sokkal gyengébb a páncélzat
5. a gun depression blokkolva van a test sarkain elhelyezett ködgránát vetők miatt
6. nincs plusz lánctalp a LFP-n
7. gyengébb páncélzat a fegyveroptikánál és körülötte
8. gyengébb motor, rosszabb mobilitás
-
#36090 müszakilag ugyan az a két tank -
#36089 Nem inkább a kupola miatt? Az azért elég masszív gyenge pont a H1-nél. -
Kissssss0 #36088 E verzió eredetileg 6.0 szinttel került be a játékba, csak később rakták le 5.7-re...
nézegettem a nemrég bannolt embereknek a profilját a játékban... hát jó pár lvl100 emberke akadt horogra, jó néhánynak volt 3+ évért járó tilte is a neve mellett. -
#36087 Ezért hát basszuk be 5.7 be, logikus, 5.3 ban alap pzgr39 el is keresztül fos mindenkit, tehát nem túl sik elöny a pzgr40 sött inkább hátrány mert nincs benne robbanoanyag -
#36086 Viszont az E-nek van APCR lövedéke, a H1-nek nincs. -
M2 #36085 "Illetve velem előfordult már olyan is, hogy olyan vadászt kaptam valamelyik Il-2 ellenében, hogy nem hogy közeledtem volna hozzá, hanem lehagyott..."
Na igen, ez meg a legszebb...
Jó lenne ha letisztáznák ezt a részét a játéknak, mert néha például a földi légvédelmi egységeknek se jut semmi esély. Mire érdemben lőni tudnak a bombázóra, addigra az már el is engedte a bombáit. -
#36084 Csak a TigerH1 lett 5.3, az E az maradt 5,7 szóval így mégsem jó.....nem lehet egymás mellé rakni a kettőt! A két tank teljesen ugyanazzal a műszaki paraméterekkel rendelkezik csak az előbbiek a korai 42-es gyártásúak, utóbbiak 43-as. Logikai Fail egy kasztban kellene lenniük!
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2019.07.10. 11:57:32 -
#36083 ne csak annyit írj be, hogy warthunder.com, hanem írd a végére, hogy /en:
warthunder.com/en
IP alapján észlelik az országot, de természetesen el van baxva az egész, mert magyar hírek nincsenek. -
Kissssss0 #36082 btw... :)
Receive unique vehicles for game activity! -
Kissssss0 #36081 felső sarokban kattints az üres "site" feliratra, válaszd ki az angolt mint nyelvet és akkor betölti az oldalt normálisan.
nekem is csak annyit ír ki hogy "no records"
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2019.07.09. 18:19:17 -
tutyimutyi2 #36080 Minek köszönhetem azt hogy mostanra már minimum 1 hónapja ha rá akarok nézni a wt honlapjára akkor autómatikusan erre vált át: https://warthunder.com/hu/ és az égvilágon semmit nem hajlandó betölteni, illetve ha megpróbálom kitörölni a végéről a hu-t akkor simán visszarakja enter megnyomásakor. -
Kissssss0 #36079 hétfő délután feltűntek a squad járművek a játékban néhány óra erejéig, aztán el is tűntek, néhány embernek sikerült bemákolnia a ruszki hajót.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én csak eddig jutottam. -
Kissssss0 #36078 én végig játszottam a hétvégét air EC event miatt, csak a daly taskok miatt tankoztam(kell az a t-35), EC-nek köszönhetően csak úgy ömlött az RP. -
LazyPaul #36077 Az egész játék döglött, most hétvégén a játékosszám jó esetben fölment 55 ezerre, ez elég siralmas. BR 6 fölött már nem volt türelmem kivárni hogy berakjon ÁRKÁD csatákba, lementem BR 2 - be ott is néha 2-3 percet kellett várni.
Shadow_Warrior79
Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2019.07.08. 15:21:19 -
Kissssss0 #36076 6.7 egy döglött br szint... kutyának sincs kedve ww2 tankokkal apds meg heatfs-t spammoló tankok ellen menni. -
Kissssss0 #36075 látnád azt a bőgést amit az emberek levágnak most REEEEdditen... miközben full down tierben is sorban állnak egymás után a 140mm átütéstől kezdve 200mm-ig páncélzatot átütő tankok, szánalmas amit az emberek néha megengednek maguknak.
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2019.07.08. 13:15:08 -
#36074 Amúgy az miért van, hogy három percet várok mire bedob a csatába, 6.7 -ben? Az még annyira kicsi szint hogy senki nem játszik ott? Mindenki 9-10-ben csapassa?
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2019.07.08. 08:53:03 -
#36073 Kb 1 évig nem játszottam a játékkal, most újra kedvet kaptam, így hát a fórumot is meglátogattam :) Üdv mindenkinek!
És mire jövök vissza? Tiger megy 5.3-ba, egy évvel ezelőtt ezért hisztiztem, hogy oda kéne neki mennie, de akkor itt mindenki lehülyézett! -
#36072 RNG...
Ha nem játék bombázót kapok játék bombával akkor legtöbbször én a seggembe kapok pl. egy yak -ot, aki oneshot -ol.
Ha vadásszal megyek, akkor 75% -ban hiába sorozom az ellent, nem gyullad ki, nem hal meg a pilóta, nem sérül a motor...
Illetve velem előfordult már olyan is, hogy olyan vadászt kaptam valamelyik Il-2 ellenében, hogy nem hogy közeledtem volna hozzá, hanem lehagyott... -
Kissssss0 #36070 van az options menüben egy lehetőség hogy már elindult csatákba is berakhat a játék téged ha épp nem talál a MM friss kezdést, ki kell kapcsolni és nem fog berakni már elindult csatákba. -
M2 #36069 Van valakinek tippje, hogy miért van az, hogy ha Árkád tank csatában felmegyek repülni, akkor:
- bombázóba ülve az ellenséges vadászok 600 m távolságban egyből a seggemben vannak, már azonnal lőnek is ki, nulla esélyem van eljutni a 3-4 km távolságban lévő csatatérig,
- vadászba űlve a bombázójuk tőlem 2 km távolságra van, majdnem egyből a csatatér fölött, esélyem sincs utolérni, mire kioldja a bombákat.
Többet kellene fizetnem, van a boltban ilyen "feature", vagy mit rontok el?