War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
Ez azt jelentené amire gondolok? Remélem rosszul értem és nem célzókör Rb-ben.
Radar Station: New opportunities in the game
(+ ha bírja a gépetek meg a net akkor nyomjátok fel 2160p 4k)
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2019.02.27. 22:00:28
Utoljára szerkesztette: wolfhgb, 2019.02.27. 21:59:17
Utolsó menedék lehet, ha egy tankkal mész mindig, így akkor azt profin kitanulod és idővel jönnek vele az eredmények.
Ha mindig ugyanúgy maradsz le, akkor már nem vagy messze a megoldástól! :-)
Legszebb mikor az ember szépen elécéloz a száguldó delikvensnek, elengedéskor tudja, hogy meglesz, erre az a noob nekimegy egy fának... :-)
De viszont a német ág sokkal élvezhetőbb. Egyik kedvencem a Panzer IV G a fordulékonysága és a füstdobás miatt, de a tankvadász Panzer IV/70(V) se rossz a frontpáncéljával és a brutálisan pontos ágyújával. Repülők ellen meg a Wirlbelwind zseniális, de tankok ellen se rossz, városi pályákon egy-egyben bárki legyőzhető vele.
A BR-365A lőszerből viszek 24 vagy 32 darabot, ha a sűrűjébe tervezek menni, akkor a kevesebbet, úgyis kilőnek, mire elfogy. Sniperkedni, óvatoskodni meg több lőszerrel megyek. Tele rakni nem érdemes, csak növeli a berobbanás kockázatát.
Ha saját vagy alsóbb Tier ellen megyek, mindent egy lövéssel szétvisz, felsőbb, pláne 6.3-asok ellen már célozni kell a gyenge pontokra.
Dombra soha nem megyek fel vele direktbe, mindent oldalról kerülök a nagyon rossz lövegsüllyedés miatt. Esetleg inverzbe, hátra-oldalfelé célozva át lehet lőni dombtetőkön.
Gyors és mozgékony tank, városban nagyon él.
Természetesen kimaxolva érdemes menni, legénység 150, Ace. Amíg az nincs meg, az 1-1 párbajokkal óvatosan.
Menet közbeni lövéshez már nagyon ismerni kell a pályákat, a sima szakaszokon gurulva lehet jól célozni, ha valami dobálja a tankot, akkor felejtős. Mozgó célpontokhoz nagy rutin kell, takarás sem akadály, úgyis a közökbe céloz be az ember és ha jó a saccolás, akkor ugyanúgy megvan, mint nyílt terepen.
Meg az örök tankos szabály: flank, flank és FLANK! Mindig a szárnyak nyerik meg a meccset.
Utoljára szerkesztette: M2, 2019.02.25. 23:07:31
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Nekem a kilövési átlagom 8-10 között szokott lenni, ilyenkor meg szar szerveren van 0-1 is. Sokszor kínomban már csak röhögök, mekkora fos. A meccsek indulásakor kialakuló káosz és a meccsek végi óriási lag is sokat elárul a Gaijin programozók szakmai képességeiről.
Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2019.02.24. 19:12:52
Na bocsánat, kipanaszkodtam magam 😄
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
https://docs.google.com/spreadsheets/u/2/d/e/2PACX-1vQjcGww6PNxNGCHevwBC9tr-_tt4c5F5oiTYj3Y4UyTYxaHdZDzQe-j4SpBr3tSIIBNHAN1W9UVfpXn/pubhtml
szóval ja... jól látod, elfogadható mobilitás és max sebesség, gyors újra töltés miatt kiváló tűzerő, viszont gyenge páncélzat miatt nem érdemes kiállni a mező közepére és a német párduc tankokhoz hasonlóan az amx tankok se szeretnek tolatni hátrafelé.
Egy kérdésem lenne a rutinos kollégákhoz, érdekelne, hogy a francia tankok milyenek? Látok potenciált a táras tankokban, ahogy látom jó a mobilitás cserébe nincs páncél? Használhatóak vagy időpazarlás?
Sea Voyage event
PBM-3 Mariner prém tier 2 amcsiknak, még egy használhatatlan bombázó... 4 feladat teljesítésért.
romboló "leningrád" 5 darab 130mm ágyúval felszerelve ruszkiknak, prém tier 3, mindez 8 feladat teljesítésért.
+ 4 darab decal és egy profil ikon.
ki az aki nekikezd a grindnek? 😄

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Például a német KV-1B, ami most a marketen 200! eurót kóstál, a BR-je meg 4.3, egy olyan szar löveggel, amivel ha felkerül az 5.3-as tankok ellen, akkor semmit nem tud átlőni. Márpedig nálam 5-ből 4-szer felkerülök vele uptierbe.
Vajon mi lehet ennek a teljesen elcseszett koncepciónak a lényege? Szopatják azt aki kifizet nekik 200 eurót? Miféle üzleti modellel dolgoznak ezek?
Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2019.02.15. 21:29:32
tehát jön tier 7 köv updateben... ami annyit jelent(számomra) hogy akár a jövőbeni eventek alkalmával talán majd lehet tier 5 prémium evet tankokat is szerezni, a T30 példájából ki indulva.
Nohab, fcm36 meg a h.35 még mindig nincsenek a megszokott helyükön, magyarul csak azok használhatják akik már beszerezték a nemrég kivett tankokat,úgy kb 99% a jelenlegi játékosbázisnak megvan ez a két csoda 😄
ha jól emlékszem akkor 28mm átütése volt 10 méteren annak a pingpong labda lőszernek, soha nem használtam így fogalmam sincs hogy mekkora érvágás ez a két tanknak, bár abból ki indulva hogy még az apcr lőszerrel is kész kínszenvedés volt átütni egy pz2 tankot... :/
(sóhajt) akkoriban a szim/reál csaták még tényleg arról szóltak hogy ki mennyire ismeri jól a tankjának a határait és magát a pályát is, nem volt tökéletes már akkor se a játék de legalább tudta az ember hogy mire számítson mert akkor még csak német/ruszki/amcsi tankok voltak.
A minap visszamentem BR 5.0 - 5.3 -ba a szovjet gépekhez és ott is azt tapasztaltam mint magasabb BR-ben, az ISz-1-ből például egy lassabb T-34-85 (D5T) lett. Akármivel lőnek, akárhol találnak el, egy lövés és már be is fejeztem vele a szereplést. Egy éve az ISz-1 még sokkal-sokkal szívósabb volt mint most, akkoriban ez volt a kedvenc tankom. Hát most már nem az.
Shadow_Warrior79
Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2019.02.14. 19:46:59
A heavy tankok egyértelműen többet bírnak, persze megfelelő használat mellett és nem súlyos uptier helyzetben.
Shadow_Warrior79
az egyetlen dolog ami engem érdekel az hogy ne vesszen már kárba az a 4+ év amit beleöltem a játékba, hogy tudjak néhanapján menni értelmes csatákat is, mert jelenleg most semmi másból nem áll a játék csak abból hogy megpróbálsz kimozdulni a heavy/med tankoddal a spawnról de márkis oldalba bassz egy gocart autó a 381mm átütésével és mehetsz is vissza garázsba... még csak visszavágni se tudsz mert amilyen gyorsan jött olyan gyorsan száguld is tovább, ez nem játék, ez RP farmolás néhány hülye gyereknek, ezért fölösleges nekem elindítani a játékot.
pedig muszáj lesz elhinned mert csak ennyiből áll az egész, olyat hogy milyen anyagból van a lövedék azt leszarják... meg azt is hogy még mindig csak egy pixelből áll az egész lövedék így olyan helyeket is be tudsz lőni amiket soha nem szabadna.
https://www.alternatewars.com/BBOW/Ballistics/Term/AP/AP_Pen_Formula.htm
Ez meg egy egész jónak tűnő cucc 😊 A piros területről érkező lövedék átüt 😊
http://www.wwiiequipment.com/pencalc/
Szerintem gazsi ilyen infók hiányában csinálja azt, amit 😊
A most használt képlet is túl egyszerű. Nem akarom elhinni, hogy csak a sebesség és a lövedék tömege elégséges az átütés meghatározásához.