37354
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • tutyimutyi2
    Azok a nyomorult M24-esek miért nem td-nek vannak titulálva hamár egyszer akármiben is ülök az M24-ek szigorúan az első lövéssel kilőnek...
  • Szemike84
    Mi van akkor, ha azt mondja a szerver, hogy annyira gatya az alkatrész, hogy nem javítható és kitörli? Viszont így nem tudom összerakni a gépet, mert már van 4 hiányzó alkatrészem... -.-"
  • PLaci #35866
    Ennyiért? Biztos nem, max ha marad az event végén. :D
    Első nap még eladtam az első hármat 0.30-0.32-0.33 -on, jobban tettem volna, ha akkor többet eladok, mert most a töredékéért vehettem volna vissza őket. :)
  • Nohab
    Az már nem fog felmenni. Max 0,12-re. Eddig soha nem ment fel a végén.

Amúgy ez nem sok kínálat. Ha most eladnál egyet, akkor az lenne a 17056. egység. Most kb. 3 óra és sorra is kerül. Csúcsidőben kb 1 óra.
  • PLaci #35864
    Akkor kellett volna a toolkiteket eladni, amikor még fél gaycoinért mentek.... Perpillanat a következő eladási ajánlatok vannak fent:

17055x 0.10
    18429x 0.11
    21892x 0.12

Talán, ha a gyűjtési időszak lefut, még lesz értelmes eladási ára, de nagyon nagy a kínálati nyomás. :)
  • Kissssss0 #35863
    csak mondanom kellet és már esik is az a bizonyos high lift devices :D így már van 29 coinom.
  • mabbak
    Eladtam a feles Tigrisemet, ebből sikerült megvennem a hiányzó alkatrészeket illetve most a vegyél olcsón, add el drágán taktikáját követve beruháztam egy plusz VFW-re. Ha fél éven belül feltornázza magát ez is 40-50 coin köré akkor én már boldog leszek.

Az egész eventből a sok millió Lionnak meg a Merkavának örülök, bár azt is majd akkor fogom spádézni amikor lecseng a hype, nem jó az ha minden sarkon szembejön egy, szegény 8.0-ás franci tankjaimat is felhúzta uptierbe feszt. IS-7-et se játszotta már senki amire megszereztem minden modult.
  • Kissssss0 #35861
    tisztában vagyok én is hogy a grindelést nem lehet elkerülni, sőt nincs problémám a grindelésel mert a mellet hogy csinálom az eventet összejönnek olyan hasznos dolgok is mint itt a videómban 0:40 látható.

csak hát ugye ha 15 óra grind/repülőről van szó akkor az legyen is már úgy, ne pedig egy eventbe bujtatott lehúzós jármű kiárusításról szóljon a tavaszi event, mert ez így csak kemény félrevezetés.

igen emlékszem hogy mondtad még a js-7 eventkor csak hát ugye mindenki a saját kárán tanul, ez alól én se vagyok kivétel, nem akarok pénzhegyeket keresni a gayin market manipulálásából de ha ilyen eventek jönnek a jövőben(amire mérget vehetünk) akkor inkább kihagyom a hajhullós részt és inkább a 10 órás grinelés eredményét eladom... persze ahogy mondtad is minden event másmilyen így igen csak sok a változó.

na mindegy, grindelek még egy kicsit hátha esik még néhány alkatrész amit eladhatok.
  • Nohab
    Befektetésre megyek én is. A korábbiakból és a most farmoltakból hoztam ki 3 Merkavát. A múltkor 2 db IS-7. A kövi nyár végi event hasonlóan jóra sikerül, akkor már egyáltalán nem kell majd grindelnem az ilyen eventeken. Talán télen már tudok is venni belőle egy év prémiumot, és még maradni is fog további befektetésre is.

Arra azért figyelj Kiss, hogy egyre nehezebb ezzel is megszerezni a kívánt dellát. Pont az ilyen trükközők miatt bonyolítanak minden eventet. Most például csak 5 alkatrészt adott nekem, mert nem csináltam meg az első repülőt. A toolkittel sem feltétlen egyszerű összegyűjteni egy járműre. Most például egy napot kihagytam a kezdetektől, de kedden tudtam volna venni Merkavát a mai áron. Viszont eladtam az VFW-t is érte. Szóval a grindet nem kerülöd el.

Amire figyelni kell ennél a módszernél, főleg, ha több járművet szeretnél megkaparintani:
    - Minden event más. Egyre nehezebb már "a minden eladok" módszerrel járművet venni. Második példányt meg szinte lehetetlennek látom. Szerintem a vegyes módszer a leghatásosabb, de nincs egységes szabály. Minden mondatot részletesen el kell olvasni az event leírásában, illetve sok kommentet olvasni.
    - Mivel mindig új a terep, ezért időnként kockáztat az ember. Az IS-7-nél 10, most 20 gajicoint buktam. Nem árt ezért, ha van biztonsági tartalékod. Engem ez húzott most ki.
    - Minden számszerű infó fontos lehet. Hány alkatrész kell az összeszereléshez, azok árfolyama miként változik. Pl a mostani és a tigrises eventnél lementek az árak, az IS-7-nél a pár speciális alkatrész drágult el nagyon. Most például az alkatrészeket kellett megvenni a 3. gép összeszereléséig, mert az érte meg jobban.
    - Ami a legfontosabb, az első napok a legfontosabbak. Itt lehet k. sokat keresni az eladásokon. Az IS-7 event esetében az akkori toolkitet 1-1,5 coinért vásárolták a kezdeti időkben. A speciális alkatrészeken is sokat lehetett keresni. Nem hiába mondtam neked akkor is, hogy add el a felesleges dolgaidat és vegyél belőle alkatrészt.

Az a vicces, hogy jobban élvezem ezt a kereskedést, gondolkodást, mint magát a játékot. Mindig keresem a kiskapukat és megpróbálom kijátszani.

Utoljára szerkesztette: Nohab, 2019.04.20. 01:21:31
  • M2 #35859
    Nekem ezzel az eventtel nem csak az összeszerelősditől ment el a kedvem, hanem az egész mocsadék játékuktól is. Ha rendesen leírták volna az elején, hogy mik lesznek a feltételek (mint például a direkt kimaradó alkatrészek, amiket 10-15 játékóra után ad csak meg), bele se kezdek!

Szemét, inkorrekt, a játékosait gyűlölő és folyamatosan szopató banda!
  • Kissssss0 #35858
    nekem ez volt az utolsó összeszerelős baromság amibe belementem, legközelebb már mindent eladok day 1 kezdetekor, nézegetem egynéhány alkatrész eladási történetét, egy "High lift devices" alkatrészért hárman is fizettek 150 gaycoint, "Left aileron"-ért nyolcan is fizettek 100 coint...

egy High lift devices árából megtudnám venni a három low tier járgányt és még futná egy merkavára is, de még a most értéktelené vált toolkitek eladásából is lazán összeszedtem 7+ coint... ezek után én itt befejeztem a 15 órás grindeket.
  • mabbak
    Elképzelhető, most 16.70, holnap délelőtt még tudok foglalkozni az eventtel, utána már nem, szóval lesz ami lesz, ha nagyon megugrik az ára akkor kihagyom. Bááár a tigrises eventnél megcsináltam a tigrist és vettem egy kupont 13 coinért, most 53. Szóval befektetésnek is jó ez.

IS-7-nél megfogadtam, hogy eladok mindent és abból event végén megveszem ami tetszik, csak nagyon izgultam, hogy nem lesz meg a Merk. :D
  • Kissssss0 #35856
    sokan kiszálltak a harmadik gép elkészítése után, valószínűleg az i-180 meg a ruszki csónaknak és a VFW-nek nem fog 10 coin alá menni az ára e miatt.
  • mabbak
    Én most tartok a negyedik és utolsó masinánál, két olcsó alkatrészt kellene meg egy 15 coinos. Az előbb sikerült eladnom 8.75-ért egy alkatrészt ami nem kellett, marhára örülnék ha esne ez a 15-ös és megvehetném a másik kettőt és felhagyhatnék ezzel az egésszel. :D

15 coint azért nem akarok adni úgy, hogy event végén 10-12 coin lesz a VFW amire vágyom.
  • Nohab
    Amúgy kicsit gyanús, hogy ez után jön valami levezető event, ahogy nyáron is volt. Május 8 még távol van azért.
  • Nohab
    Nekem volt ilyenem. Driver frissítés megoldotta. A képernyő beugrása után a textúrák minősége a béka feneke alá esett, bizonyos pályákon még a térkép is átlátszó volt.
  • Nohab
    Akkor leírom az én sztorimat.

1.gép: Az alkatrészeket úgy kaptam meg, hogy a repülőnek hozzá se láttam. Szóval nem szükséges a diagnózis, tudja a gép, hogy neked mi kell.
    2. gép: Sima liba, olcsó alkatrészeket kért, azokat megvettem.
    3. gép: Mivel a második gépen hamar átmentem ezért az alkatrészeket 10-13 csatánként dobta, és egyszerre kettőt. Az egyik a 2. géphez, a másik a 3. géphez tartózókat.
    4. gép: gondoltam, hogy akkor a maradék alkatrészt az előző gépekhez még megkapom és 10-13 csatánként fogja leosztani. Meg is vettem a ismét drága alkatrészeket, (Bal csűrő, ívelőlap, fegyver, üzemanyag és fék. Ugyan ez volt a harmadik és az ötödik is.)
    5. gép: Nézegetem, hogy ennél azért olcsóbban kijövök ha a piacról szerzem meg a Merkavát, mintha ehhez is megvenném az alkatrészeket. Akkor grind és hamar meglesz... Na itt jött a pofára esés. Most már 30 csatánként adott alkatrészt, ami nem is volt jó a géphez... Mások is írták, hogy a 4. géptől már nagyon rosszul adja az alkatrészeket.
  • Szemike84
    Szerintem ez már a röhej kategória! Kinyitottam 4db hadizsákmány ládát, amiből 50%-700% RP és SL boosterek eshetnek. 3/4 alkalommal 10% az egész csapatra RP booster és egy 10% SL booster pottyant.... Ok, jobb mint a semmi de ez WTH??
  • Kissssss0 #35850
    ennek az istenverte i-180s nem akar lemenni az ára az istenért se, már van 16 gaycoinom de ennyit kidobni érte... akkor már inkább jobban megérné a pz2H 7 nap prém meg 1000 aranytyúk csomagra befizetni.
    Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2019.04.19. 18:31:11
  • Szemike84
    Igazából én örülök ha 1db repülő összejön.... minden egyes alkatrészt megvizsgálok, szétszedek, a darabokat újra megvizsgálom, azokat is szétszedem.... Most van nálam 15 szétszedett, javítani való alkatrész.... -.-"
  • mabbak
    És tényleg. :D
  • PLaci #35847
    Csak az első háromnál van diagnózis, nem olvastátok el rendesen a gigantikus text falat. ;)

You can choose lists of defects only during the first three assemblies on your account.

• M2 #35846
    Nekem most este 4-5 óra játék közben megadta a hiányzó maradék 3 alkatrészt, így elkészült a második repcsim.
    Legalább a harmadiknak 240 db. toolkittel állhatok neki! :-)
  • mabbak
    És 40 perccel később droppolt egy part. -.-
    Kiváncsi vagyok, hogy meglesz-e a maradék hiányzó is.
  • Kissssss0 #35844
    nekem is csak a szétszerelés opciót mutatja, mást nem, tippelős lehetőség sincs hogy megkapjuk a kezdő 10 toolkitet.

közben a youtube videójukat meg cenzúrázzák mint az örült, se like/dislike se kommentelési lehetőség, szerintem már sztálin papa is elmorzsolt egy könnycseppet nagy büszkeségében.

úgy néz ki jól ráéreztem hogy mikor kellet kiszállni ebből a szarból.
  • mabbak
    Nálam is jelentkezett a nincs új part probléma. Egyesek azt írják fórumon, hogy a bug onnan ered, hogy a repülőt nem tudja az ember elvinni diagnózisra. Emlékszem az első hármat elvittem, a negyediket nem tudtam, úgy voltam vele, hogy nem nagy baj, szétszedni szét tudtam. Viszont emiatt valahogy nem derült ki a játéknál, hogy milyen partokat jelöljön ki javíthatatlannak, hogy elégséges játéknál droppoltathassa őket.

Akiknél nem esik azok el tudták vinni vagy nem?
  • Kissssss0 #35842
    ha átvizsgáltad a motoregységet például és nem jelez hibát akkor nem kell szétszedni, mindig egy kicsi piros robbanás jel mutatja mit kell továbbra is szétszedni, aztán ha megtaláltad a probléma forrását akkor azt is "ingyen" lebonthatod és várhatsz arra hogy pótalkatrész essen neked.
  • tutyimutyi2
    Ha egy alkatrész csoportban tudom hogy nincsen hiba pl a vezérsíkokban akkor egyben átellenörzi az egészet és kidobja hogy hibátlan avagy így is úgy is szét kell szednem azt is darabokra és egyenként megvizsgálni?
  • M2 #35840
    Megint egy furcsán érdekes “bug” ami egész véletlenül pénzköltéssel orvosolható. Na ezeknek én soha, semmit!
  • M2 #35839
    Folyamatosan szedtem szét/raktam össze én is, amit lehetett. De mivel az alkatrész hiánya miatt elakadtam, csak gyűlnek a toolkitek.
  • mabbak
    Világos, hát nem tudom, én csak próbálom megfejteni, hogy mi lehetett a baj. Azt tudom, hogy én csoportonként szedtem szét, amit lehetett megvizsgáltam és összeraktam, ha valami hiányzott az összerakáshoz, akkor haladtam a következő csoportra, de mire mindent szétszedtem meg összeraktam, addigra meglett az összes hiányzó alkatrész is. És ezt eddig háromszor, most tartok a negyediknél.
  • tutyimutyi2
    Az a baj hogy én meg pl pont így csinálom hogy amint van elég szedem is szét a következő darabot és így járok ottt hogy most haladok a negyedik hibás darab felé és eddig 1 vagy 2 alkatrészt volt csak hajlandó kidobni(a legelsőt már az event ideje alatti harmadik csatában...)
  • mabbak
    Talán ez volt a hiba. Betáraztál 200 toolkitet és nem folyamatosan szedted szét 3-4-5 toolkittel az aktuális szétszedendőt és emiatt nem jött rá a játék, hogy milyen hibás alkatrészeid vannak, tehát nem is tudta dobni azokat.
  • M2 #35835
    Nálam ott van betárazva már 200 toolkit, de megakasztott az alkatrészekkel. Megcsináltam a ki/bejelentkezést, talán az segített valamit, mert 5 meccsel később jött egy hiányzó alkatrész, míg előtte 5 napig semmi.
    Most azt nem tudom, hogy tényleg minden menet előtt lépjek ki/be, hogy működjön ez a bugos vackuk?
  • Fura Alak
    Mi a büd. lóf. -ért dobál a kib. WT random töltés képernyőket játék közben?!?
  • Szemike84
    GG neked is. Nálam még 1 repülő sincs összerakva xD.... Sőőt még az alkatrészei is szét vannak darabolva, nomeg van olyan, amit még examine után kéne szétkapni xD
  • Kissssss0 #35832
    ezzel részemről véget ért a szerelés, amit grindelek a továbbiakban az mind megy fel piacra, talán lesz annyim hogy megtudjam venni az i-180 vagy a project 122 hajót, talán a hatból meglesz három, gaijin meg elmehet a pokolba...
  • Kissssss0 #35831
    és akkor régen még az indian summer eventre mondták azt hogy a legrosszabb volt...
    lol

ez a régi 2013-as event egy gyerekjáték volt a mostanihoz képest, sajnos a js-7 event kezdetétől már csak ilyenekre meg ehhez hasonlókra számíthatunk, terelgetni kell az embereket a gayin market felé ugyebár, btw csak úgy kíváncsiságból megnéztem hogy az e-100 milyen áron adták el, volt 3 olyan pénzeszsák emberke is aki hajlandó volt fizetni 1200+ gaycoint érte

(végre meglett a motor)
    Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2019.04.18. 01:37:03
  • M2 #35830
    Gaijin továbbfejlesztett = sokkal nagyobbat és sokkal hosszabban fogtok szopni.
  • mabbak
    Sajnálom fiúk, hogy nem jön össze. Én úgy látszik szerencsés vagyok, mert eddig még soha nem volt bugos semmilyen event. Mondjuk sokkal jobbak a 40 kill/10 assist/10 win/ 2000+ pont alapú eventek.