War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Link
@Nohab! Sajnos nem menthetőek a videók a licenszjogok miatt. Minden nemű stream-mel és online gamig-gel kapcsolatos jogi procedúra miatt a stream sitehoz való csatlakozás hosszú lefutású, olyan adataidat is bekérik, amiket nem szokás online-ban kiadni, kivizsgálják, hogy valódiak-e az adatok, stb.... Elég bonyolult procedúra és a poén az, hogy streamerként sem egyszerű embereket "beinvitálni". 10 esetből 8x elutasítják a jelentkezési kérelmet. Nagyon komoly jogászi háttér van, minden kiskaput bezárnak, nem hagynak támadási felületet. És nem utolsó sorban: a tagság sem olcsó.
Amúg MBT-70 is bugos, amire tegnap testdrive alatt jöttem rá! Majd próbáljátok ki: szemből meglőve a torony jobb felét, az átütő találat elviszi a mandrót (csaka torony szemből nézett jobb oldalából), ezáltal meghal a sofőr 😮 WTH???
@Valka78! Az offocial hack pack olyan dolgokra képes mint: aim hack, no reload time, összes játékos mutatása térképen és textúrákon keresztül, invincibility (nem pusztulsz el, hiába nincs legénységed és működő modulod. Ha a csata elején felgyújtanak, fáklyaként fogsz világítani a csata végéig, mert nem ég le a jármű, stb.) át tudod lőni a nem rombolható textúrákat, nem fogy el a lőszer, stb.
Szarul megírt kód, néha egy-egy játékossal hibásan számol.
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
Shadow_Warrior79
Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2019.01.22. 17:37:31
Mentem jó köröket is vele, de összességében egy tipikus szar event tank. Jó pár csatám úgy nézett ki, hogy az ellenfél bárhol egy lövéssel kiszedett, a toronyfront sem volt akadály különösebben. Én amikor az AP lövedékkel végre át tudtam ütni egyáltalán valakit, akkor az még vígan élt és virult. HE lőszerrel több szerencsém volt, de az meg olyan lutri, hogy vagy visz mindent vagy semmit(legtöbbször ez van). Ha semmit, akkor neked természetesen annyi, mivel te egy lövésből meghalsz.
Csak a t30 miatt jöttem vissza, de hatalmasat kellett csalódnom ismét.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
tiger2P-vel még múlt év novemberében játszottam utoljára warbond miatt, 5.3 csatákban elég jól lehetett mészárolni vele, már évek óta nem éreztem azt hogy végre nehéz tankként lehet használni egy tigrist egészed eddig, bár ettől függetlenül továbbra se fogom erőltetni a játékot a német nehéz tankokkal.
a ruszki t-54 és JS tankok meg ugyan abban a szindrómában szenvednek mint a németek 5.7-en, minden ellenfél gyorsabb és mozgékonyabb nálad, ha pedig rád lőnek akkor olvadsz mint a fagyi nyár közepén a HEATFS miatt... őszintén szólva én nem tudom sajnálni a ruszki tankokkal játszó embereket 7.0 felett.
A T30 (véleményem szerint) akkor sikeres csak, ha messziről snipol és van támogatás mellette, aki figyeli, hogy nehogy lerohanják. Ha csak a tornyot teszi ki és messziről nipol, akkor verhetetlen.
Én orosz-angol-német ágon vívok ralisztikus csatákat és megdöbbentőnek találtam a Tigris II P-t még annak ellenére is, hogy stok volt borzalmas mobilitással. Az alap APHE a tierhez képest borzalmas nagy átütésű (235mm), a ballisztikája még a britt APDS lőszereket is lekőrözi és az újratöltése a 8.9 (nem kifullozott legénységgel!!) valami oltári. . Az SL és RP szorzó pedig egy álom.
Ezzel szemben a T-54 sorozat, az IS-3 és az IS-4 KATASZTRÓFA! Nincs elég páncélja, a torony forgatás szánalmas, az APHE mindenről lepattan és erősen érezhető a lövegstabilizátor hiány. 7.7-ben a centauro és a leopárd az uralkodó, a T-54 csak elbújva snipolásra alkalmas, de azt is csak max 800m-ig, mert a lőszer ballisztikája a Brumbar ballisztikájával vetekszik. 😊
ha meg is kapja a HVAP lőszert a t30 még így is ott van a fél perces újratöltési idő, ez alatt a tiger2 tankok leadnak 3 lövést rá és még arra is marad idejük hogy fedezékbe vonuljanak, ezzel a lőszerrel csak az esélyt kapja meg hogy felvegye a harcot a többi nehéz tankkal de nem többet.
Én azért szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban mert csak event tank, de persze ki tudja. 😄 Talán a "Suggestion passed to the developers for consideration." tényleg elhozza ezt a lőszert vagy helyette a t30e1-t(vagy mindkettőt). Meglátjuk. 😊
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2019.01.14. 10:12:17
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
állítólag volt egy HVAP lőszer is a 155mm ágyúhoz, talán majd egyszer megkapjuk.
155 mm T35E1 HVAP
Projectile mass: 25.94 kg (57.2 lb)
Core diameter: 90.1 mm* (3.55 in)
Core mass: 6.8 kg (15 lb)
Core type: Tungsten Carbide
Muzzle velocity: 945 m/s (3100 ft/s)
Penetration: 316 mm 0° Point Blank
The T30's Ammo Box
Viszont az a 197mm pen nekem is kevésnek tűnik picit, főleg hogy 7.0 br fölött is megy a tank.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2019.01.13. 10:37:28
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
T30 egy az egyben hozza a kv-2 színvonalat csak itt már van értelmes toronyforgatási sebességed és akár még a királytigriseket is tudja pattintani hulldownban, de sajnos azzal a 197mm átütéssel nem fog sok mindenre menni a Ktigris H verzió ellen és a ruszki nehéz tanokkal is megfog gyűlni a baja, ettől fügétlenül még így is veszélyes ellenfél ugyan úgy mint az amcsi t29 és a t34.
FW190C-ről nem tudok túl sok pozitív dolgot mondani... a fegyverzet sajnos bugos, a gép egyik oldalán van mindkét 7.92mm géppuska a másik oldalon meg a 20mm gépágyúk(pedig az x-ray nem ezt mutatja), emelkedni nem nagyon szeret, WEP-nek nincs túl sok hatása, zuhanáskor elég gyorsan eltudja érni a 800km/h sebességet de amint vízszintesbe hozod azonnal pár másodperc alatt elveszít 300km/h a sebességből, fordulni is csak nagy sebességen szeret de amint 400km/h alá esik a sebességed már is egy repülő téglára kezd hasonlítani.
valószínűleg porfogó lesz ez a vadász a garázsomban...
Mi a fene van ezzel a játékkal már megint ezt írja ki:
Please restart the game to update your client to 1.85.0.64 version, so that players' position on specific locations are displayed correctly
Nem vagyok perfekt angolból de hiába indítom újra ugyanezt írja. Szerver probléma vagy mi a fasz?
Valakinek van ötlete?
Ja és a játék laggol mint az állat, fps 100 fölött holott 60 fölé nem szokott menni.
Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2018.12.27. 15:03:23
Csinálgatom is közben a küldiket, de a repülősre nincs időm sajnos, meg türelmem sem.
Ami nálam bevált fun játékra és farmolásra egyaránt, azok a német 4.3 BR és az orosz 5.3 BR tankok. Ezek már Tier 3-ban vannak, sok még a kezdő és réges-rég maxon vannak a legénységeim.
Ezeket mind meg kell szívni, abból megtanulni, aztán amíg működik, alkalmazni.
Pénzt nekem se ér a játék, warbondos meg szezonos kuponokkal farmolok, abból jött be eddig a legtöbb GE. Wager-es GE szerzés nekem nem jött be, mindig szétvet tőle az ideg, annyit meg nem ér.
Nem vagyok prémium előfizető és nem is leszek az, ez a játék nekem nem ér annyit hogy pénzt költsek rá. Az tiszta sor hogy aki pénzt költ a játékra annak kedvez, különben senki sem fizetne. Ezzel a dologgal nincs is bajom. Engem csak az idegesít hogy minden nagyobb update után 5-7 napig a csaták 90%-át elveszítjük.Utána visszaáll a kb 50%-os arány.
Shadow_Warrior79
Prém vagyok, mióta fent van a játék. Hogy van algoritmus, az fix. Mikor meglett a 4.7-es amcsi preset, pár tucat meccsig a legkeményebb ellenfél a KV-1B volt. Annál magasabbat nem is láttam. Azóta fordult a kocka. Tigrisek, majd a Királytigris esetén dettó ugyanez volt a helyzet. Adott 5-10 meccsnyi előnyt. (amúgy elég szar érzés volt pl. egy TigerII-vel downtier-ezni, mi a jó francot keres egy ilyen bitang gép 5.7-en) Úgy gondoltam, ezzel fogja a kezem a játék, kvázi ezzel tanít be. De például brit 4.7-5.0-val Tigris, Párduc, Is-2 az ellen. 6.7-tel T-54, Is-3, Is-4M a kezdetek óta. Nyilván nem full uptier, hisz voltak ennél kisebbek is, de nálam kisebbek alig. Oké, hogy a brit ágyú nem piskóta, de akkor meg minek van br besorolás, ha mindenre ráfingják, hogy OP, ha ki mer lőni.
Az elcsúszott lövésekről, a pumpálni való kis tankokról, akik ellenben javítás után egylövéseznek téged, a felfüggesztésen, optikán elakadó APCBC-ről, az épületen túllógó hitboxokról meg esszét írhatnék én is, te is, meg szerintem mindannyian. Ami neked balszerencse, az a másiknak mázli. És ez is forgandó, még ha első felindulásban nem is érzed annak.
A prém gyorsabbá tette a modulozást (mert nem ostromlom a hightier-t, olyan nagyon nem érdekel), és finomabbá a javadalmazást, de összesen ennyi előny élvezek, például veled szemben.
Mert tapasztalataim szerint egészen más a játék arca, ha elkezdesz pénzt beletolni. Valahogy a költött pénzösszegek arányával egyre javul a kilövési arányom, lassan már elég ha az ellenfél irányába áll a löveg és megnyomom a gombot, már robban is lőszerestől. A meccseket is szépen le tudja osztani, egyre kevesebb a szívás, hogy a legalja BR-be tesz be.
Ezeket soha nem fogják publikálni, de elég nyilvánvaló dolgok.
Csapat meg nagyon-nagyon régóta nem érdekel már egyáltalán, random játékosoknál nincs ilyen, hogy "csapat". Mentségemre szóljon, hogy amikor korrekt a kiosztás, akkor bénázásoktól függetlenül bent maradok, és a végén harmadmagammal nyerünk a többieknek egy meccset.
az alap újratöltési idő elvileg a kv-2 szintjén mozog, passz hogy hova fogják rakni, ezzel az átütéssel max a tiger2P tudja tornyon kilőni, a H verzió meg igen csak határeset, meglehet hogy 6.3 szintre rakják be.