37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Molot115 #23589 Ja értem. Lehet én is átváltozok amikor a T-54el megyek? :D -
Lokker #23588 Csak orosz tankban ültek, ennyi az egész. :) -
Molot115 #23587 A clone nevü emberek nem hús vér emberkék. Miért? Mert az egyik 4 killel a másik meg 2-vel zárt? Ja meg volt 2 Ai az egyiknek. -
foxbat88fx #23586 br? gondolom 8.0 lehetett.... -
carp3tm0nster #23585 realistic, vegyes amcsi és német csapat... az egész mecs volt talán 3 perc...
-
foxbat88fx #23584 amint látom realistic lehetett és német oldalon lehettél :D
0 kill az egész csapattól? kemény :) ilyet sem láttam még.....
de legalább 1 botot kiszedtetek
-
carp3tm0nster #23583 két dolog:
1. nincs olyan op oroszok... persze... lol
2. ne mondja senki,hogy a "clone" nevű emberkék hús-vér játékosok...
Utoljára szerkesztette: carp3tm0nster, 2015.08.16. 20:13:52 -
kemény vagy..
-
Szpecnyaz #23581 A D9-es fókával egy másfél óra alatt összehoztam. -
kissssss #23580 röhej hogy már 2 napja repcsikel lehetetlenség top egynek lenni úgy hogy még win is legyen a csata, ha top 1 vagyok akkor az ellen instant rászáll a szárazföldi AI járműveinkre(de állandóan), ha én pusztítom az ellen tankjait győzünk de akkor meg közelében se vagyok a top 3 helyezésnek mert semmi pontot nem kapok még 20 kibombázott tankra se.... ekkora egy nettó faszságot. -
foxbat88fx #23579 a KT-ben egy rossz van.....
az alap festése :D alig vártam, hogy meglegyen az első és feltehessem rá, végre szép tank lett belőle -
carp3tm0nster #23578 ezért is rak be ezekkel a dögökkel városi harcra 10-ből 9-szer...
-
bgabor911 #23577 Csak hát ugye a KTnek(és később a Jagdtigernek is) pont az a lényege, hogy feláldozza a mozgékonyságot a vastag frontpáncélzat érdekében, de az oldalpáncélzatuk semmivel sem vastagabb a Tiger I oldalpáncélzatánál. 80mm-ert bármi át tud vinni, és városban gyerekjáték ezeknek a dögnehéz német vasaknak az oldalába kerülni. Ezért városban ezek gyakorlatilag halottak. A vastag frontpáncélt és pontos löveget(egyetlen előnyeit) pont hogy a nagy nyílt terepen tudja kihasználni. Ha az oldalát tudják lőni akkor vége. -
Lsd. összeesküvés elméleteket lentebb! :D -
kissssss #23575 most lehet hogy furán fog hangzani de utcai harcban jobban megy nekem a játék királytigrissel mint nyitott terepen(nem mindig), egy hürtgenen vagy mozdokon én nem tudok túl sok mindent hozzátenni a játékhoz Ktigrisel, egyszerűen én túl kevésnek érzem 6.7-en azt a 88mm-t mikor az ellenfél már 100mm felet küldi az áldást és olyan sebességgel tolat vagy száguld amiről én csak álmodhatok a Ktigrisemben ülve.
(saját vélemény/tapasztalat.) -
kissssss #23574 tudom hogy nem egy életbiztosítás de mindig az a jó érzés fog el mikor nagy nehezen kilőttek engem hogy én most rohadtul pokollá tettem az ellenfelem életét :D, öröm nézni mikor poland pályán az egyik hosszú utcán Sidescrape-el az oldalamról már a 23 lövés pattant le és csak lőnek tovább és tovább.... -
Stefan99 #23573 Nem azt mondtam hogy legyél nagyon távol az akciótól, de nem kell rohanni a játék legelején a halálba sem. Ha a csapat olyan, hogy átgazolnak rajta, akkor úgysincs nagyon mit tenni. Az egyik városi pályán szerintem érdemes a tó túloldalán lenni, ha azt sikerül megtisztítani, akkor remekül lehet onnan pukkantgatni a városban lévő tankokat, ráadásul a legtöbb esetben a cap zónákra is rálátsz(legalábbis egy részére).
A másik városi pályán pedig szintén van két oldal a széleken, amiken jó helyeket lehet találni, ott szintén rálátsz kritikus pontokra.
Ha viszont bemész a városba, ott bármelyik sarkon oldalba durranthatnak, vagy seggbe vagy amíg hátrafelé figyelsz, pont eléd gurul ki egy tank.:D Ráadásul közelről a páncélod sem érvényesül úgy, és még egy zsu is meg tud szívatni. -
carp3tm0nster #23572 A Sim/event módból pl rettenetesen hiányzik, hogy nem tudom merre vannak a többiek. Elvileg mivel van rádió(amit a németek ráadásul profin használtak is) tudni lehetne, ki hol van. Ezáltal lehetne látni, hogy pl mennek-e emberkék egy cap pont fel, ha mennek akkor meg azt, hogy mivel mennek.
-
Na épp erre mondom azt, hogy most végignézhetem én jó távol az akciótól azt, hogy a csapatom átgázol vagy a csapatomat épp lemészárolják.
Foglalással is ez a baj, előbb vagy utúbb el kell indulni, mert különben vesztünk.
Vannak olyan esetek mikor oda sem tudunk érni mielőtt befoglalnának, de még a több foglalós módokban is ha nincs foglalás akkor az esetek többéségen sima vereség lesz.
Mert itt jönne a képbe az, hogy akkor a német csapatnak nagyon kellene a csapatmunka.
Jelen állapotban se a csapatmunka, se a megfelelő kijelző rendszer nem megfelelő erre.
-
Én ezt akkor szoktam csinálni, mikor relatíve közel van 2 ellenség az ellenkező irányba, ha túl távol vannak akkor sajnos a tankot nem lehet effektív szögbe hozni csak az eggyik felé.
Sidescrape-el is az a baj, hogy nagyon nehézkes wt-ben olyan finom mozzanatokat tenni, de mikor van lehetőségem rá természetesen használom:)
-
Stefan99 #23569 ...és leginkább elkerülni kell a városi harcot, eleve nem bemenni a városba.:) (persze tudom, a hülye cap rendszer miatt ez sokszor nehézkes. de sokszor látom, hogy már a játék elején olyan tankok rongyolnak be a városba, amiknek ott semmi keresnivalójuk elvileg.) -
kissssss #23568 utcai harcokban királytigrissel muszáj rácuppanni egy házra és sidescrapingelni mert másképpen instant tornyon lövik az embert, vagy a másik kedvenc taktikám hogy lövés után félrefordítom a tank tornyát + kicsit még mozgatom is jobbra balra így az ellenfél már nem lesz olyan biztos a lövésében, egyik pillanatban még zölden jelzi neki a célkereszt a következő másodpercben már piros :) nem könnyű beletanulni de megéri. -
Ezen én is elgondolkodtam már jópárszor, de nem jutottam értelmes válaszig.
Általában két lehetőség közül lehet választani, vagy maradok hátul amennyire csak tudok, de ez esetben vagy az van, hogy a csapatom ágtgázol az ellenségen és semmit nem tudok csinálni, vagy a csapaton gázolnak át és kb 0 segítséget fogok nyújtani a csata lehozását illetően.
Másik lehetőség, hogy megyek a csapattal és tűzközelbe maradok, csak itt jön ki, hogy baromira inmobilis a tank és hogy a legutolsó sherman is simán 1 lövésből kiszed, ha a tornyom nem 100%-osan felé van épp fordulva.
Na most a nyitott pályákon a széles frontvonalon a túl sok kemp pont miatt halott az egész kt koncepciója, városi pályák meg ahhoz elég nyitottak, hgoy ne tudj minden irányba kellőképp figyelni és védekezni, de ahhoz meg elég zártak, hogy egy-egy t-44 vagy hellcat vagy bármi rádmenjen és te nem fogod egy lövésből megölni, t-44-ről még állítom az esetek többségében le is fogsz pattani, de ha nem is pattansz úgy sem lesz elég 1 lövés, melléd megy és onnan te már halott is vagy.(az eastern europe-os apokaliptikát képzeld ide)
Akkor az olyan csatákról ne is beszéljünk, mikor el sem érem a cap pontot azelőtt, hogy az ellen befoglalja és megnyerje a csatát.
Vagy az olyan élvezetes pályák mint hürtingen meg kárpátok ahol hegyek között kell a t32-k ellen játszani, amik ellen semmit nem lehet csinálni, teljesen mindegy hogy áll a tank, a torony frontot mindenképp belövik,számodra esélytelen.
Túl nagy célpont és túl lassú és erre jön, hogy semmi páncél nincs azon a tornyon.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.08.15. 20:17:28 -
Droughert #23566 Az még véletlenül sem lehet, hogy valamit rosszul csinálsz? Azon a BR-en a németek hozzák a meccsek nagy részét, én azzal húztam ki a német ágat, még akkor amikor az orosz oldalon a dupla respawn miatt szinte minden meccs bukó volt. Most végre a hejére került és jól múködik. Ezért lenne jó egy fasza replay rendszer, mert akkor a replayből lehetne látni, hogy mit csinálsz rosszul, vagy tudnál letölteni, és tanulni a többiből. -
Luciferkee #23565 Miért nem tudom Tiger IIH-val a jagdpanther-t átütni 500 méterről? Ahol lövöm ott a játék szerint 130-150 mm páncélja van. legalább 5x lőttem rá, mind az 5x lepattant. Utána természetesen megölt, ott lőtt át (front páncél, döntött) ahol a játék szerint legalább 200mm páncél van. WTF?
És ez nem egyszer fordult elő....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.08.15. 18:50:33 -
Molot115 #23564 Hát nemtudom mikor volt a váltás, már nem emlékszem rá. Szinte csak RB-t megyek mert nekem jobban fekszik az AB-nál és mehetek azzal amivel akarok. Ha lehetne csak simulatoroznék de ugye tudjuk mi történt. Persze ehhez kell alkalmazkodni nincs mit tenni, de attól még változtathatnának egyes dolgokon. Személy szerint úgy gondolom hogy akit zavar az instant halál az menjen wotozni aztán lövöldözze a HP-t lefelé. De ettől függetlenül megértem hogy próbálnak valami arany középutat találni több kevesebb sikerrel. Meg az is tiszta hogy nem lehet mindenkinek a kedvére tenni. De szerintem sokat dobna a játékélményen hogyha kiszámíthatóbb lenne a sebzés. Ha tudnád hogy mit hol kell lőni mert ott bemegy és robban. De akkor is bemegy ha esik ha fúj ha nőtt a légnyomás vagy esett a páratartalom tök mind1. Kilőnek 1 lövésből? Legyen de akkor tudjam azt hogy azért mert az ellenfél hamarabb vett észre vagy jobban célzott és tudta mit csinál. Nem pedig azért mert nekem sajnos nem adta be 3 lövésből neki meg pont beadta 1 lövésből. -
foxbat88fx #23563 sajnos a T-34-esek kegyetlen OP-k... azoktól félek a legjobban kv-1b-ben ülve...
pláne, hogy csak 77mm-ert csap át az APHE... APCR-je és AP-je meg nincs :S -
RB, de már leírtam párszor, kb 5-ből 1 csatában lehet élvezni is vele a játékot meg csinálni vele valamit, az összes többiben meg halmozottan mutatkoznak meg az okok, hogy miért is ilyen retek a tigris 2.
-
Droughert #23561 Ha jól rémlik azért volt a változtatás, mert úgymond "élvezhetetlen" volt a játék, ha meglőttek, akkor vége volt a dalnak az esetek döntő többségében. Ja meg akkoriban szinte minden találat feketcsövet eredményezett, de főleg a Pantherek esetében. Láncon lőttek akkor a lánc leesett, meg mellé kaptál egy fekete csövet.. Nekem végül is nincs bajom a mostani rendszerrel sem, alkalmazkodtam hozzá, az hogy kivetták a name tag-et sokat dob az RB játékélményen, az hogy van amikor több lövés kell egy tankba engem nem zavar. Elhiszem, hogy másnak nem jön be, de most ez van, lehet rá mondani, megszoksz vagy megszöksz. -
Molot115 #23560 Hát azthiszem novemberben lesz 1 éve. Itt a fórumon sztem nincs fél éve hogy itt vagyok. Tehát én biztos nem sírtam az instant halál miatt. Ezért mondom hogy akkor ne mindegyik módban legyen ez, hogy mindenki megtalálhassa melyik tetszik neki. Akkor ne legyen realistic meg simulátor. Legyen akkor csak árkád azt jólvan. -
Droughert #23559 Hát akkor valamit rosszul csinálsz, mert a H egy nagyon jó tank. AB vagy RB? -
Droughert #23558 Nem tudom mióta játszol, de korábban pont ezért az instant halál miatt volt a sírás a fórumon. Valamelyik patchel jött az, hogy a tankok többet bírnak, és nem szálnak el az első találattól. Korábban a T34-ek szinte inygen fragek voltak, megküldted neki a vezető nyílásnál, vagy oldalról a torony és a test találkozásánál és azonnal robbant.
Anomáliák akkor is voltak, pl a SU100-nál hiányzott a lőszer rekesz sebzésmodellje, szemből hiába lőtted az ammo-t, semmi nem történt..
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.08.15. 18:17:12 -
h-ról beszélek, egy használhatatlan,élvezhetetlen f...
de bármelyikre igaz ez, egyszerűen önmagában is egy nagyon rossz tank. -
Molot115 #23556 Mondjuk az RNG a valószínűség számítás alapján működik. Valamennyi időnként előjönnek azok a helyzetek amikor minden pattan vagy alig sebez. Tegyük fel hogy minden játékost egyformán érint csak a ciklus más pontján járnak. Ha nagyobb számban vannak az egyik oldalon azok akik 1-st dobtak kockán, míg a másik oldalon sokan dobtak éppen 6-st. Akkor az a csata le van játszva akárhogy is nézem. Azt én se hiszem hogy külön erre van írva egy algoritmus ami a csata előtt eldönti ki nyer. De ha az egyik csapatban mindenkinek legalább 2-3 lövés kell a killhez míg a másikban mindenkinek elég 1 a random alapján akkor szerintem egyértelmű a végkimenetel. Aztán amikor kiegyenlítettek a viszonyok akkor szorosabb csaták alakulnak ki.
Csak ugye nem tudnak egy rendes DM-et meg MM-et megalkotni. Ami szerintem elég szégyen, de mit lehet tenni ugye. Vagy teszem azt akkor legyenek ilyen módon is szétválasztva a módok. Aki árkádba nyomja az vegye figyelembe az RNG-t vagy éljen együtt vele. SB-be meg RB-be akkor legyen tényleg realisztikus, már amennyire egy játéktól ez elvárható. Ammo rack, Üzemanyagtartály instant halál, meg hasonlók. Azért nehogy már az RNG döntsön el párharcokat meg akár teljes csatákat. -
kissssss #23555 összefutottam a mai nap néhány kv-1b játékossal, mindegyiknél a lövegpajzsra céloztam de instant pattantam a t-34 tankjaimmal, érdekes módon ha ruszki kv-1 valamelyik verziójára lövök szemből a toronyra akkor azonnal beadja a pent és ki is döglik a kezelőszemélyzet a toronyban, de a német kv1-nél ilyen nincs pedig ugyan az a torony van rajta mint az orosz oldalon. -
kissssss #23554 én is tudom... a röhej az hogy még a saját csapatom se könnyíti meg a játékomat, céloznék a tankommal erre elmozdul, körbenézek mi a franc történt ohh hát persze hogy valami baromállatnak kell full légsebességgel belém jönni a drágám szépen fedezékbe is vonul gyorsan, mondom jól van maradjál is ott én addig ujjra célzok és lőnék de már megint belém jön ugyan az a paraszt aki előbb megzavart, nagyon közel voltam ebben a pillanatban ahhoz hogy szépen seggbe durrantsam a hülyéjét. -
Droughert #23553 Melyik a puha tornyos (P)? Mert a másik egy bitang jó gép 6.7 br-en. -
Á ez a Tigris 2 hihetetlen, minél többet játszok vele annál inkább gondolom egy ótvar,haszontalan fosnak.
túlélőkapacitása nulla,mobilitás mégnulább.
-
foxbat88fx #23551 nem 3 win kell hanem 3 win első hellyel :D
nekem már 2 megvan..... jó ez a KV-1B
:3 -
kissssss #23550 ma már mentem 16 kört gf-ben de mindegyik lose.... így próbáljon meg az ember 3 győzelmet elérni a mai nap.