War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak annak aki életben akar maradni, meg killeket csinálni.
Repülős részben ugyanígy vágni kell hogy melyik géptípus miben erős és miben gyenge. A győzelem többnyire ezen múlik.

Amúgy nem tudom mi az ördöngősség neked benne. Mész az új tankoddal öt kört, megnézed mik jönnek szembe általában, majd a menüben megnézed hogy hol érdemes lőni őket. Ennek magától értetődőnek kéne lennie szerintem.
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.03.31. 23:17:13

E2 Sherman tornya oldalt is 150mm, mint írtam.
Tiger hol visz át 150mm páncélt? Esetleg az új E model, az is csak APCRel.

Mint írtam, a legtöbb hőborgésnél utólag kiderül hogy a kedves játékos volt a hülye.
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.03.31. 23:13:02

Master91
az kemény, kíváncsi vagyok rá 😄
Nohab
Ahol kiírták, hogy lesz Maus, ott szerepelt egy T28/T95 is. Pár hete olvastam utoljára, de akkor is még benne volt a listában.

Személy szerint nem fogok meglepődni, ha bekerül.
e2 sherman is eléggé el van cseszve a game-ben 😄
vicces hogy a torony oldalát közvetlen közelről sem viszi a Tiger....
Master91
legtöbbjüknek ugyan az, csak máshol helyezkednek el 😄
aztán majd te szerinted itt mindenkinek fejből vágnia kéne 400+ tanknak minden egyes gyenge pontját csata kellős közepén....

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

aztán igen... meg tudom, aztán tudom hol kell lőni, aztán...

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Master91
szerintem Maus mozgékonyabb mint a T95
Valószínűnem tartom hogy az M36 Sluggerrel lesz vége az amcsi TD ágnak.

Aztán a Jumbo Shermant meg tudod e különböztetni a normál Shermantól? Vagy te is olyan vagy, aki szerint minden Shermannak atomizálódnia kéne egyetlen német 88-as gránáttól. Még akkor is ha a szóban forgó Shermannak 150mm a toronypáncélzata még oldalt is...

Ilyen hőzöngésekkor többnyire ki szokott derülni hogy a kedves user a hülye.
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.03.31. 20:35:30

"olyan böhöm lassúsággal csak nem tennék be"

khm... maus tank khm... én már semmin nem csodálkozok, sőt elképzelhetőnek tartom hogy még több papírtank fog bekerülni.

ez már nekem is feltűnt pl: most pz4j-vel telibe lőttem a t34/57 tornyát de semmi nem történik, még annyit se ír ki a gép hogy "targed undamaged" még a spawn protection-ra se lehet fogni mert polan falu kellős közepén történ.

Na most törlöm a játékot !

Két hete nem játszottam, mondom kipróbálom.
Erre minden lövésem ún. szellem lövés !!! Látom a lövedéket, hogy pont telibeveri és semmi !!!!! no hit, ho damage , semmi leppatanó.
Wotban hozzá szoktam, de már itt is?????

Tiger 2 P Jungel mapon voltam.
Master91
remek, forgó tornyosok nagy része gondolom

mit rakhatnának utolsó tanknak? T30? T95 durva lenne, olyan böhöm lassúsággal csak nem tennék be
amúgy fb-ról:
"
War Thunder 1.49 is going to be HUGE update ...stay tuned

War Thunder U.S. tank destroyers are planned for 1.49, yes."
nem lehet felállítani az oldaláról sajnos.. csak csúszik mint egy szánkó 😄 talán hegyoldalról legurítás segíthet de nem hiszem 😄
mai nap 3 alkalommal beléptem a játékba, mindháromszor töltött valamilyen frissítést, egyszer 16mb másodszor 14mb harmadszor 21mb, mi a nyavalyát javítanak ezek ott gajinál?

Master91
Ash Riversen rá spawnolok kis shermanommal (usa ágon legjobb tankom) a sziklára, instant felborulok... és kezdek csúszni az oldalamon hátra fele

áh mondom vicces, de nem baj, mert segítenek vissza borÍtani a kötéllel

benyomom a kötelet, 1 csávó próbált segíteni kb. 5 másodpercig, látta hogy csúszok továbbra is hátra, kötelet eldobta, ott hagytak a picsába
2-3 percig vártam, még 3an elmentek mellettem, le se szartak

kösz Gajin 😄
AnuluWork
i7+sok ram+780 és szaggat. 😄

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

nálam olyan mint eddig, most a ping felment de az valószínű azért mert hazaértek itthon a népek 😄
AnuluWork
Ma volt vmi patch. Mi ez az fps drop? Nóóóórmáááális ez a GAY Jim?

sim event... 50méterről nem tudom átlőni a shermant tigrissel.
elmegy most már a retkes anyjába a gayjin
és komolyan elvárja, hogy fizessünk ezért a szarért????

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

AB-n ne csodálkozz.( olyan mint af en repmodellt keresni ab ben)Simen jól lehet bújni, nemcsak td vel.A WOT 50 méterről nem látható td -i meg vicc.
Zegi Norbi HUN
Luciferkee , gstup: akkor marad a Jagdpanther a Jagdtiger-ig :/ 😊

bgabor: igazad van, ezeket még nem is néztem... úgy néz ki, mintha direkt használhatatlanná akarták volna tenni őket vagy csak legyen ennyi BR-je aztán kész, leszarjuk. Egyébként szerintem az egész tankvadász stílus nem illik ebbe a játékba, szóval vagy lehetetlen vagy k*rva nehéz velük érvényesülni. Tiszta domb minden vagy cső jellegű pályák vannak szerintem. Mondjuk WoT-ban könnyebb, beállsz a bokorba, aztán láthatatlan vagy, de itt erre nincs esély 😄 Nagyobb pályán jobb a helyzet, a torony hiánya nem jön ki annyira meg nem kell pár méterről küzdened az ellenséggel. Igaz én eddig csak AB-ben játszottam, ahol világítok 1,5 km-ről is, RB-ben nem tudom könnyebb-e.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.03.31. 18:02:36

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Orosz fejlesztők úgy helyezték el a tech treen, hogy olyan magasra rakták, ahol már semmit sem ér a páncélja (akárcsak annó a WoTban). 200mm a frontja, oké, de nézted te már a 7.0 BR környéki amcsi és orosz tankok lövedékeinek átütését?

Jagdpanther pont ugyanígy járt, ugyanazon a BR-en van mint a TigerII-esek, amik ugyanazt tudják amit ő, csak toronnyal és páncéllal.

Egyszerűen a német tankok és repülők magas tieren nagyon el vannak tolva BR-t illetően. De nézd meg a repülőket, a Me-163 komet koreai Sabrek és MiG-15Bis-ek ellen repül. Négymotoros bombázók megsemmisítésére tervezték, aztán a magas BR-je miatt nem is találkozik olyanokkal soha.

Szóval az orosz "logika" dolgozik a játékban szépen.
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.03.31. 17:17:21

Kedvenc tankom volt régen. Most már nem a legjobb, főleg, hogy mindenki ismeri már a gyenge pontjait (alja, két oldala szemből, 122mm-es HE a lövegpajzsra, a repeszek 75%-a lefele pattan, motor kigyullad, vagy fuel tank exploded).

Régen sokkal jobb volt, mintha a páncélzata is erősebb lett volna.

Meg ugye 7.0 BR. 90%-ban 8.0 közé tesz be, ahol 1-2 társad kivételével mindenki 8.0-s tankkal van.
APCR ammo a legvégén van, szóval amíg nincs kifejlesztve még átütni sem tudod a tankok több mint felét.
Nem sokat.M-26 apcr lövedéke simán átüti.És az esetek 90%-ban utána már nem megy sehova.Plusz sokszor is-3,is-4,t-54-ek ellen megy.Ugye a 7.0-ás br miatt.Viszont a rüki nagyon jó benne 😊 .

Zegi Norbi HUN
Hát én eddig akivel találkoztam, az általában kiállt a tankok elé, meg sem próbálta elrejteni az alját. Egy valaki volt, aki dombon kidugta a tetejét, hát nem bírtuk átlőni, csak mikor elfordult.

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

amúgy láncot megint nem lehet lelőni a tankokról? volt egy patch ami után szépen leestek most meg sosem látok ilyet csak h eltűnik a lövés a láncban és annyi
Master91
bár nem vagyok még Ferdinand környékén se, nem is láttam még ellenfélként se, de mivel sík az egész ferdinand szemből, nem sok jóra számítok a páncélzatával kapcsolatban
Zegi Norbi HUN
Nincsenek szakasztársaim, de lehet megpróbálom ezekkel a tankokkal majd 😊

A Ferdinand-on mennyit ér az a 200 mm páncél? Tudom hogy lassabb, mint a Jagdpanther, de ebből már kezd elegem lenni(noha nagyobb távolságról elég nehezen ütnek át).

fúúú bazdmeg ez az új bug...
kilövik a vezetőt.... oké, leketyeg a 8 sec kb. hogy vki beüljön a helyére
letellik az idő és semerre nem tudsz menni 😄 se előre, se hátra, se javítani (bár nincs is mit mert nincs kritikus sérülés)
AnuluWork
A legjobb amerikai tank a patch óta a T32 lett. Az M103 maradt olyan szar, mint volt.

+1

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Főleg ha vegyes csata van, és amerikaiként németekkel megyek csatába(??!). Idióta orosz fejlesztők.

azért ha nyomsz egy tab-ot ott vannak a zászlók a játékoslista felett és máris tudod, hogy épp ki kivel van 😊
Éppen ez az, ez az élmény eddig is megvolt, simulator battlenek hívták. Most három nehézségi szint helyett lett kettő, amit én nem tudok előrelépésnek nevezni.

És van egy csomó dolog amivel nem számoltak a derék ruszkik, például ahogy mondtad, a marha zavaró vegyes csatákkal, sokszor nem lehet tudni ki a barát, ki az ellenség, ahogyan sokszor a kilőtt tankról se lehet megállapítai hogy már ki van lőve.

A másik például hogy a Wagereket csak random csatákban lehet megszerezni. Most akkor azok akik csak szimulátort tolnak, nem használhatják a Wagereket? (mert ugye most már a szim csata event és nem random battlenek számít)

Azóta imádom a realisticet. Erre vártam, hogy tankomat lássam teljesen, me' jó néz ki, de ne legyen semmi ellenség jelölő.
Ne egyedül próbáld, hanem egy négyes szakaszban. Könnyebb, élvezetesebb. Néhány pályán el van cseszve a cap pont, az egyik oldalhoz közelebb van, könnyebb védeni. Ezeken a pályákon szakasz nélkül szinte biztosan bukó a csata a rossz oldalról.
A német ágon a 3.7-es BR-ű tankok (PZ IV F2, PZ III M, Stug) az adott tierben kiemelkedően jók, lehet velük aprítani. Foxi receptje egyébként jó, először behúzni a cap-et, majd védeni.
WinT
Nekem viszont pont a mostani állapotában tetszik nagyon az RB. Korábban amíg ki lehetett jelölni a célpontot meg jelezte a map számtalanszor annyiból állt a meccsem, hogy elindultam előre, aztán valahonnan az ég tudja honnan már jött is az áldás. Ilyen (lekopogom) a hétvégén viszont nem nagyon fordult elő, frankón lehet sunnyogni meg kommandózni a fedezékek között, kimondottan élveztem.
Viszont ezeket a kevert nemzetes csatákat abbahagyhatnák már... egyszer orosz-amerikai tankok a csapatban, aztán német-amerikai, sokszor el kell gondolkodnom azon, hogy most ellenséges vagy barát az a tank amit a célkeresztben látok, ahelyett, hogy reflexből odasóznék neki.
nekem Chaffee, Locust, M4A1 trióval sikerült 250 arany...
több is lehetett volna ha komolyabban veszem 😄
mivel kell 1 db tier 3 tank így kell a chaffee, annak alacsony a BR-je
kezdéskor Locust-tal behúzom a capot mert annál gyorsabb tank nemigen van ingame 😄
aztán próbálom defelni... majd ha kiszednek akkor chaffee-val újra megyek defelem a capot és átalában aki először cap-ol az nyer is
Zegi Norbi HUN
Én Párduccal próbáltam elsősorban(ezzel a legjobb a győzelmi rátám rank III-ban), de 50 GE kicsit lehangoló azért :/ Lehet legközelebb szerencsésebb leszek majd, de azért szívesen fogadnék tanácsokat 😄
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.03.30. 13:30:31

ezzel csak annyi a gond, hogy nem lehet elsőnek kifejleszteni mert a második sorban van 😉
pár nap és én is megkapom 😊
nekem már van egy jól bevált receptem a győzelmekre 😉
Zegi Norbi HUN
Végre megkaptam én is a Golden Wager-t, naná hogy első 2 csata vereség és naná hogy a top 3-ban voltam. Innentől már érdektelen is volt az egész(1 győzelem valami csoda folytán sikerült azért, nem is értem hogy volt végre eszük azokba a k*rva cap zónákba menni?) Vicces néha ez a játék is, tisztára mint a WoT-ban a csicska noob protect, ha az bekapcsol, akkor neked esélyed sincs.

A 75-ös Shermanok fejlesztett, M61 nevű lőszere robban is ha már bement. Alap hogy az ember azt húzza ki rajtuk elsőnek.

Azért azt tegyük hozzá, hogy a realisticcel múlt hétig semmi baj se volt. Múlt héten ezek az idióták kivették a markereket a realisticból, azóta nem jó. Csak tudnám ki a pöcs kérte őket erre a marhaságra. Messze a realistic mód volt a legsikeresebb, nemtudom minek kellett változtatni.

hát játékélményre is szar a realistic 😄
maradok az árkádnál
Ferdi se jó semmire, mert olyan BR-re van berakva, ahol már a 200mm páncél átütés meg se kottyan a lövedékeknek. Cserébe tetű lassú vagy, alig lehet kitéríteni a lövegedet, és oldalról papír vékony vagy.

Igazából minden TD-nek annyira nagy hátránya a torony hiánya és a csekény lövegkitéríthetőség, hogy én be se szoktam rakni őket. Pluszba még páncéljuk sincs, aminek meg van az olyan magasra van rakva, ahol már semmire se megy vele. (Jagdtiger is tier5-be berakva vazze, tier5 csatákban ugyan kinek nincs 250+ átütése?)

Nálam az öt slot heavy, med, bomber, CAS gép és légvédelem.