War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Repülős részben ugyanígy vágni kell hogy melyik géptípus miben erős és miben gyenge. A győzelem többnyire ezen múlik.
Amúgy nem tudom mi az ördöngősség neked benne. Mész az új tankoddal öt kört, megnézed mik jönnek szembe általában, majd a menüben megnézed hogy hol érdemes lőni őket. Ennek magától értetődőnek kéne lennie szerintem.
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.03.31. 23:17:13
Tiger hol visz át 150mm páncélt? Esetleg az új E model, az is csak APCRel.
Mint írtam, a legtöbb hőborgésnél utólag kiderül hogy a kedves játékos volt a hülye.
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.03.31. 23:13:02
Személy szerint nem fogok meglepődni, ha bekerül.
vicces hogy a torony oldalát közvetlen közelről sem viszi a Tiger....
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Ilyen hőzöngésekkor többnyire ki szokott derülni hogy a kedves user a hülye.
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.03.31. 20:35:30
khm... maus tank khm... én már semmin nem csodálkozok, sőt elképzelhetőnek tartom hogy még több papírtank fog bekerülni.
Két hete nem játszottam, mondom kipróbálom.
Erre minden lövésem ún. szellem lövés !!! Látom a lövedéket, hogy pont telibeveri és semmi !!!!! no hit, ho damage , semmi leppatanó.
Wotban hozzá szoktam, de már itt is?????
Tiger 2 P Jungel mapon voltam.
mit rakhatnának utolsó tanknak? T30? T95 durva lenne, olyan böhöm lassúsággal csak nem tennék be
"
War Thunder 1.49 is going to be HUGE update ...stay tuned
War Thunder U.S. tank destroyers are planned for 1.49, yes."
áh mondom vicces, de nem baj, mert segítenek vissza borÍtani a kötéllel
benyomom a kötelet, 1 csávó próbált segíteni kb. 5 másodpercig, látta hogy csúszok továbbra is hátra, kötelet eldobta, ott hagytak a picsába
2-3 percig vártam, még 3an elmentek mellettem, le se szartak
kösz Gajin 😄
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
elmegy most már a retkes anyjába a gayjin
és komolyan elvárja, hogy fizessünk ezért a szarért????
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
bgabor: igazad van, ezeket még nem is néztem... úgy néz ki, mintha direkt használhatatlanná akarták volna tenni őket vagy csak legyen ennyi BR-je aztán kész, leszarjuk. Egyébként szerintem az egész tankvadász stílus nem illik ebbe a játékba, szóval vagy lehetetlen vagy k*rva nehéz velük érvényesülni. Tiszta domb minden vagy cső jellegű pályák vannak szerintem. Mondjuk WoT-ban könnyebb, beállsz a bokorba, aztán láthatatlan vagy, de itt erre nincs esély 😄 Nagyobb pályán jobb a helyzet, a torony hiánya nem jön ki annyira meg nem kell pár méterről küzdened az ellenséggel. Igaz én eddig csak AB-ben játszottam, ahol világítok 1,5 km-ről is, RB-ben nem tudom könnyebb-e.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.03.31. 18:02:36
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Jagdpanther pont ugyanígy járt, ugyanazon a BR-en van mint a TigerII-esek, amik ugyanazt tudják amit ő, csak toronnyal és páncéllal.
Egyszerűen a német tankok és repülők magas tieren nagyon el vannak tolva BR-t illetően. De nézd meg a repülőket, a Me-163 komet koreai Sabrek és MiG-15Bis-ek ellen repül. Négymotoros bombázók megsemmisítésére tervezték, aztán a magas BR-je miatt nem is találkozik olyanokkal soha.
Szóval az orosz "logika" dolgozik a játékban szépen.
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.03.31. 17:17:21
Régen sokkal jobb volt, mintha a páncélzata is erősebb lett volna.
Meg ugye 7.0 BR. 90%-ban 8.0 közé tesz be, ahol 1-2 társad kivételével mindenki 8.0-s tankkal van.
APCR ammo a legvégén van, szóval amíg nincs kifejlesztve még átütni sem tudod a tankok több mint felét.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
A Ferdinand-on mennyit ér az a 200 mm páncél? Tudom hogy lassabb, mint a Jagdpanther, de ebből már kezd elegem lenni(noha nagyobb távolságról elég nehezen ütnek át).
kilövik a vezetőt.... oké, leketyeg a 8 sec kb. hogy vki beüljön a helyére
letellik az idő és semerre nem tudsz menni 😄 se előre, se hátra, se javítani (bár nincs is mit mert nincs kritikus sérülés)
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
És van egy csomó dolog amivel nem számoltak a derék ruszkik, például ahogy mondtad, a marha zavaró vegyes csatákkal, sokszor nem lehet tudni ki a barát, ki az ellenség, ahogyan sokszor a kilőtt tankról se lehet megállapítai hogy már ki van lőve.
A másik például hogy a Wagereket csak random csatákban lehet megszerezni. Most akkor azok akik csak szimulátort tolnak, nem használhatják a Wagereket? (mert ugye most már a szim csata event és nem random battlenek számít)
A német ágon a 3.7-es BR-ű tankok (PZ IV F2, PZ III M, Stug) az adott tierben kiemelkedően jók, lehet velük aprítani. Foxi receptje egyébként jó, először behúzni a cap-et, majd védeni.
Viszont ezeket a kevert nemzetes csatákat abbahagyhatnák már... egyszer orosz-amerikai tankok a csapatban, aztán német-amerikai, sokszor el kell gondolkodnom azon, hogy most ellenséges vagy barát az a tank amit a célkeresztben látok, ahelyett, hogy reflexből odasóznék neki.
több is lehetett volna ha komolyabban veszem 😄
mivel kell 1 db tier 3 tank így kell a chaffee, annak alacsony a BR-je
kezdéskor Locust-tal behúzom a capot mert annál gyorsabb tank nemigen van ingame 😄
aztán próbálom defelni... majd ha kiszednek akkor chaffee-val újra megyek defelem a capot és átalában aki először cap-ol az nyer is
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.03.30. 13:30:31
nekem már van egy jól bevált receptem a győzelmekre 😉
maradok az árkádnál
Igazából minden TD-nek annyira nagy hátránya a torony hiánya és a csekény lövegkitéríthetőség, hogy én be se szoktam rakni őket. Pluszba még páncéljuk sincs, aminek meg van az olyan magasra van rakva, ahol már semmire se megy vele. (Jagdtiger is tier5-be berakva vazze, tier5 csatákban ugyan kinek nincs 250+ átütése?)
Nálam az öt slot heavy, med, bomber, CAS gép és légvédelem.