11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Molot115
    Mondjuk az RNG a valószínűség számítás alapján működik. Valamennyi időnként előjönnek azok a helyzetek amikor minden pattan vagy alig sebez. Tegyük fel hogy minden játékost egyformán érint csak a ciklus más pontján járnak. Ha nagyobb számban vannak az egyik oldalon azok akik 1-st dobtak kockán, míg a másik oldalon sokan dobtak éppen 6-st. Akkor az a csata le van játszva akárhogy is nézem. Azt én se hiszem hogy külön erre van írva egy algoritmus ami a csata előtt eldönti ki nyer. De ha az egyik csapatban mindenkinek legalább 2-3 lövés kell a killhez míg a másikban mindenkinek elég 1 a random alapján akkor szerintem egyértelmű a végkimenetel. Aztán amikor kiegyenlítettek a viszonyok akkor szorosabb csaták alakulnak ki.
    Csak ugye nem tudnak egy rendes DM-et meg MM-et megalkotni. Ami szerintem elég szégyen, de mit lehet tenni ugye. Vagy teszem azt akkor legyenek ilyen módon is szétválasztva a módok. Aki árkádba nyomja az vegye figyelembe az RNG-t vagy éljen együtt vele. SB-be meg RB-be akkor legyen tényleg realisztikus, már amennyire egy játéktól ez elvárható. Ammo rack, Üzemanyagtartály instant halál, meg hasonlók. Azért nehogy már az RNG döntsön el párharcokat meg akár teljes csatákat.