Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Molot115 #23564 Hát nemtudom mikor volt a váltás, már nem emlékszem rá. Szinte csak RB-t megyek mert nekem jobban fekszik az AB-nál és mehetek azzal amivel akarok. Ha lehetne csak simulatoroznék de ugye tudjuk mi történt. Persze ehhez kell alkalmazkodni nincs mit tenni, de attól még változtathatnának egyes dolgokon. Személy szerint úgy gondolom hogy akit zavar az instant halál az menjen wotozni aztán lövöldözze a HP-t lefelé. De ettől függetlenül megértem hogy próbálnak valami arany középutat találni több kevesebb sikerrel. Meg az is tiszta hogy nem lehet mindenkinek a kedvére tenni. De szerintem sokat dobna a játékélményen hogyha kiszámíthatóbb lenne a sebzés. Ha tudnád hogy mit hol kell lőni mert ott bemegy és robban. De akkor is bemegy ha esik ha fúj ha nőtt a légnyomás vagy esett a páratartalom tök mind1. Kilőnek 1 lövésből? Legyen de akkor tudjam azt hogy azért mert az ellenfél hamarabb vett észre vagy jobban célzott és tudta mit csinál. Nem pedig azért mert nekem sajnos nem adta be 3 lövésből neki meg pont beadta 1 lövésből.