War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lol, megszerezted a T-54et, full stockon, alap lőszerrel nem tudtad kiszedni a Maust, és ebből levontad a következtetést, hogy a T-54 a szar, és a Maus a király? No comment!

Azért azt megkérdezném: Az a videó megvolt ugye amit úgy egy hónapja linkeltek be ide, amin a T-54 a gun mantleten(legvastagabb pontján) keresztül lövi ki a Maust egyetlen lövéssel? Vagy amikor egy másik jelenetben háromszor pattan le a Maus a T-54ről, mire az mellésiklik, és oldalról egy lövéssel a pokolra küldi?

Kifejlesztettem az első T-54-et. Volt balszerencsém bekerülni high end T5 csatákba, Mausokkal, IS-4-ekkel.
Azt kell, hogy mondjam, nem értem, miért ment itt a rinya, hogy így meg úgy szar a Maus. Nekem az a tapasztalatom, hogy kb. sebezhetetlen.
- mindig az a csapat nyert, akinek több Maus-a volt
- ha egy Maus bement egy cap pontba, akkor azt a pontot onnantól el lehetett felejteni
- Maus-t csak egy másik Maus, repülő bazinagy bombával, vagy 122 mm-nél nagyobb ágyú (oldalról, közvetlen közelről) tud megsebezni
- a T-54 nem ér semmit, pontatlan ágyú, szar alap lőszer, talán csak a páncélvédettsége az, ami korlátozottan ér valamit.

Már megyek is vissza a németekkel tolni, hogy minél előbb legyen Maus, mert az minden, csak nem szar.

ezt az első lépcsőnél megkapod automatikusan az mk1-re és a 2-re is
a másodiknál 50%-osat is kapsz rájuk
a harmadiknál meg ugye megkapod az egyik gépet a másikat meg megveheted fél áron 😊
Utoljára szerkesztette: twi452, 2015.04.04. 22:22:46
nahát nem is tudtam hogy ilyen is eshet
Még jó hogy előtte meg kell venni hozzá az mk1-et 😄

Utoljára szerkesztette: flashpointer2, 2015.04.04. 22:20:13
Zegi Norbi HUN
Összejön az 😄 Királytigrissel nekem nem volt gond a kill 😄

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Zegi Norbi HUN
Köszi 😊

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

AnuluWork
N E V E T S É G E S ami ennél a szarnál folyik ! ! ! N E V E T S É G E S ! ! !

Legalább a random leosztást ismernék el! A WoTnál ott van a random %. Itt meg realistic, meg miszar.

Legalább tegyenek be egy olyan opciót, hogy betett fiszemfaszom kivétele! Mert a +30% lószart se ér, ha csak veszítesz. Ráadásul 10 csatás, és eddig csak vereség. Mire ez lejár, többet vesztek, mint nyerek. 😄

Azóta 122es stugról rico 😄 Oldalról. Muhaha. 😄
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.04.04. 19:57:12

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
5.7 (ha a repcsist néznénk 5.3) BRes csapatom ellen full 6.7es kláncsapatok jönnek szembe, meg ilyenek.

Tényleg rohadjanak meg!

AnuluWork
Aha. KV2 jobbik lövedéke pattog a pzIII oldaláról amikor be van nyomva a +30%rp. Aha.
Hát gazsi, b.szd meg az any.d!

Meg lehet szokni, de nagyon nem könnyű. Most már nyilván nem lesznek 8 killes csaták többet.
A jó oldalát nézve, végre van értelme TD-be ülni. Mostmár egy helyett akár három lövést is le lehet adni velük mielőtt kilőnék őket. 😄

Igen.Számomra így játszhatatlan lett.

meglett a bumeráng mk 2 mindjárt ki is próbálom. <#szeret>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Nyugalom lesz új yak 9...
Egyetértek. Három játékmódból lett kettő, pedig senki se kérte.

AIexx
T54 1947
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mekkora sz*r lett az rb.Aki nem akar markert meg térképet miért nem megy SB-be??Köszönöm gaijin,csináltál egy fél sb-t az sb mellé.Árkád és szimulátor között most már nincs egy átmenet.Bravo...Retardáltak.

nem 😄 nem kapod meg(ezt már kipróbáltam) közben megvan a 139 tank kill, és azt eddig is tudtam hogy a 3 nem prém t34 tank brutális de most igazi mészáros vagyok ezekkel, nincs olyan csata hogy 5 kill alatt lennék.

LOL XD jól eldugták bakker 😄
legalább már látom hogy 50 tanknál és 6 repcsinél tartok....

ha megcsinálom a 10 repcsi kill-t akkor ugyanúgy megkapom a boostert még egyszer? 😄
le lehet nyitni mindegyik szakaszt és ott a csík alatt írja az utolsónál pl, hogy 150 kill kell
ha ráviszed az egeret akkor kiírja számszerűen is, hogy x/150
achievement-ek között a Throw a bumerang-ban vagy mi?
csak mert nekem az meg sem mozdul 😊
most értem el a 40-et 😄 de sajnos nem mutatja csak amikor megvan az adott kill 😞
számolja, már tegnap leírtam, hogy hol
én még annak is örülnék ha számolná egyáltalán hol tartok XD
gyakorlatilag is 😊 vagy a repülőkből szeded össze vagy a tankokból, persze az igazi az lenne ha egybe számolná a kettőt de hát na..😄
na a bumeránghoz vezető úton eddig 150-böl már megvan 63 kill repcsikből eddig csak 10 szedtem össze... ha arcade modban mentek és repülős event közbe leszedtek gépet az égről azt is beszámítja, de elég a 2 közül az egyiket teljesíteni..... elvileg.

nem nagyon figyeltem, hogy milyen tankkal..... oroszékat nyomom mostanában, de most már ezt is tudom 😄 zsír....
nem hiszem el hogy nem lehetne ezt a bugot javítani 😄 pláne ha azt írod hogy régi
És ez a bug csak az isu-nak van.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nekem patch előtt is volt ilyen. Csak ritkán lehet vele találkozni, mert az isu instant szokott halni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

király.... peccs előtt soha nem volt....
most hogy jött a peccs sokszor előfordul 😄

azt hittem már nekem kell manuálisan áttenni vagy valami...
mindenesetre köszi az infót 😉
Ez egy régi bug.

na erre adjon nekem valaki választ....
bug ez vagy mi a faszom?!?!?! már nem egyszer történt meg peccs óta....
kapok egy találatot... jelen esetben ISU-122
4 személyes....
meghal a vezető és parancsnok...
marad a töltő és a lövész

mi a f***mért nem mászik be az egyik a vezető helyére? 😄
nem tudok menni semerre de ott van 2 rohadt ember a tankban pfffff
kurva értelmes.... legalább mutathatná valahol hol tart az ember 😄

3 csatát mentem... életem legszarabb csatáit eddig 😞 3 csata 1 kill 😞
oké..... packet loss 34, 50, 68% aztán újra vissza esik nullára utána újra emelkedik 😄 wth??

így nem lesz könnyű elkapni azt a bumerángot.

de ír az mindent az acsiknál a Throwing a Boomerang részben
csak nem fér ki ezért ilyen lenyitható minden része és ott ha ráviszed a csíkra az egeret akkor popup-ban ki is írja szám szerint, hogy hol tartasz
Zegi Norbi HUN
Ahaaa... lehet hülye kérdés, de elvileg ma kezdődött igaz? Hol látom, hogy mennyinél tartok stb? Vagy ebben nem olyan mint a WoT-ban?

Megleltem a választ 😄 Nem írja sehol hol tartok, de az Inventory-ban ott vannak a booster-ek. Szóval akkor stage III-ig megcsináltam már 😊
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.04.03. 20:16:35

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

150 árkád kill és megkapod ingyen valamelyiket a két bumerángból
rb-re és sim-re van kétszeres szorzó szóval ha csak ott nyomod akkor 75 kill

és vannak közte szintek ahogy haladsz ott még kapsz ezt azt
Zegi Norbi HUN
Ez most hogy van? Nem világos a szövegből :/

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Zegi Norbi HUN
Velem is ez volt 😄 De én idegrohamot kaptam, aztán észrevettem hogy megadta... Feleslegesen idegeskedtem 😄

AnuluWork
Egy szívroham fázisai:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Megkapod:

Ledöbbensz:

Keresed a gyógyszered:

Hála istennek sikeresen hatott:

😄

Ezek teljesen hülyék? Már majdnem kurvaanyáztam. 😄

ingyen bumeráng? na ná! cuppanjatok rá mert elvileg csak 3 napig érvényes.

AnuluWork
Mindjárt befejezem az egeret. Meglepődnél, ha tudnád miket bír ki, átütési érték ide v. oda. 😊

Igazából egy olyan pont van, ahol tényleg pity-puty ki lehet lőni, de azt szemét módon simán el lehet rejteni. Minden más csak papíron létezik, még M103al is, pedig az tényleg mindent átvisz, no rico. 😊

Szóval húzd csak ki Plusi, nem fogsz benne csalódni, bár az elején nagyon szkeptikus voltam vele kapcsolatban, de ha elfogadod, hogy ha nem egyedül vagy Maus, első számú célpont vagy, akkor hamar megszereted, mert ettől elvonatkoztatva iszonyat durva tank. 😊

Más.

Dev Q&A

Csak sajnálom hogy az embereknek szegény Einstein helyett ez a bohóc ugrik be erről a mondásról. 😄

Aztán a Maust minek húzod? 😄
Láttad már tier5 ön az átütési értékeket? A Maus tornya elöl 220 mm, ezt tier5-ben az orosz heavyken kívül bárki átüti APCR-el, amerikai gépek már tier4en is.

Nem kötekedni szeretnék, csak érdekelne hogy mi visz rá valakit annak a csődtömegnek a kifejlesztésére.

Fura Alak
Isten megbocsájt...

Nohab
Bocs, csak marha magas labda volt. 😄
Nohab
Master91
tornyot szoktam ilyenkor, hatásosabb
Fura Alak
Neeeeem, a Gazsi nem szól bele a csatákba... Lófaszt nem... T-34 -el 5-7x lövöm a Pz3 -at seggbe, és csak zöldül a motor........

Szerintem +30% boost volt neki aktív, így 100k +30% + valami kerekítési dolog miatt jött ki így. 😊

Pluskast
El is gondolkoztam rajta, hogy ez vicc akart lenni vagy tényleg ennyire köcsögök a fejlesztők, hogy azt az 1 forintot lespórolták.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

WinT
De ilyent, hogy 99999 és nem kerek összeg, még képen is csak most látok először. 😊