37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Flikka #23669 Sajna nekem egyenlőre nem úgy tűnik. 5 méterről lőttem oldalba 4X egy Párduc 2-t és csak 1re kaptam "Hit" -et a többi lepattant, majd szétnyílt csővel kilőtt, visszajöttem M26-al és kapásból 3 tankot kiszedtem, köztük 1 Párduc 2-t alaplőszerrel, ami elméletileg 40 mm-el vékonyabb páncélt tud átvinni de mindegy, ez van, remélem a többi lőszerével majd jobb lesz bár így eltart majd egy ideig mire meglesz, mindenesetre köszi a gyors választ. :D -
Azim04 #23668 az M46 eléggé használható jószág, az igazi szivatás az M47 lesz -
Flikka #23667 Most volt a 20. csatám az M46-al de csak és kizárólag TARGET UNDAMAGED-re képes, bárkit, bárhányszor, bárhonnan.... Jó ez a tank valamire, vagy csak ballaszt, mert eddig az usa ág leg életképtelenebb járművének tűnik.
Azóta mentem még egyet, 6 lepattanó után egylövéseztek a 3. perc végén, az egész csata nem tartott 7 percig sem.
Utoljára szerkesztette: Flikka, 2015.08.21. 19:47:40 -
Hmm: "...Úgy határozott, hogy természetesen a Tigrisre szükség van, valamint az R35, B1 BIS, Somua S35, H39, TD M10, Valentine, Hetzer és a Panther harckocsikra is." -
Brenor #23665 BM-8-24 Frissítve az olvasók kérdéseivel és a válaszokkal
Hangfelvétel 2. Rész: A Tiger II -
Lokker #23664 Látom ufo-t is sikerült leszedniük.
-
Van ez így. -
A flak 88 olyan, mint a tök ász, mindent visz 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.08.21. 02:59:37 -
Big Blaster #23661 Eddig nem nagyon hittem azokban az összeesküvés elméletekben amelyek itt a fórumon is feljöttek, miszerint valahogy manipulálják a játékot, így van amikor minden összejön, máskor pedig bármit csinál az ember, akkor is szopni fog. Szóval eddig nem hittem ebben. Azt gondoltam, hogy ugyan van némi random faktor, de inkább a mázli, a játékostársak és a skill számít.
Viszont ma én is olyat tapasztaltam, amitől megingott az előbbi véleményem. M22 tankkal játszok a kihívás kedvéért. A legtöbb csatában örülök, ha egy-két ellenfelet ki tudok lőni vele, mert ha valaki csúnyábban ránéz, vége van. Aztán a nem is tudom hányadik hasonló szopó kör után jött egy Normandia. Hirtelen a lövéseim jó része one-shoot lett és többször volt olyan szitu, hogy letámadtak közvetlenül, de nem tudtak kilőni, pedig máskor géppuskával is leszednek. Nem akartam elhinni, hogy ilyen van. Végül 13!!! killt értem el az M22-vel ebben a körben. Az biztos, hogy nem én lettem ennyivel jobb egyik körről a másikra, hanem valami isteni kéz tényleg belenyúl a játékba. Vagy ha nem így van, akkor valaki magyarázza meg, hogy mi történt. -
BaleniX #23660 Légvédelminek egy SdKfz. 251/21 vagy egy Möbelwagen lenne még jó.
Nagyobb kaliber (löveg, ágyú) felesleges lenne, mert a játékban nem lehetne megoldani azt amit a valóságban: Pl. a Flak88-nál is beállították, hogy a lövedék kilövés után mikor robbanjon, így értek el repeszhatást a repülővel szemben. -
kissssss #23659 20milis tényleg jól jönne mert hiába van az olasz gépeknek 12.7mm breda géppuskájuk a fémépítésű gépek ellen már nem elég erős, de legalább a biplán gépeket jól meglehet ritkítani ennyi jó oldala azért van. -
Azt hiszem igen, 1943-as, az mc 202 meg 1941-es :) Azt olvastam, hogy a 2. vh egyik legjobb repülője volt. Mustang szintű vagy egy kicsit jobb annál. Viszont ennek legalább volt normális fegyverzete :D 2 db 12.7 mm-es géppuska a törzs tetején és 2 db 20 mm-es gépágyú a szárnyban.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.08.20. 16:26:00 -
Tényleg, ezeknek én is nagyon örülnék. Sturmtiger-t nem tudom, hogy lehetne kiegyensúlyozni. Ha lenne rombolhatóság(mondjuk bázist, fontos épületeket kellene lerombolni), gyalogság, akkor jó lenne, csak tankok ellen viszont én nem tudom elképzelni :) De legalább jönnek a páncélozott autók(nem tudom a pontos megnevezésük), meg ha jól rémlik 2. SPAA ág a németekhez is :) Remélem ezekben lesz flak 88 :P
-
hárman lehoztuk, éppen hogy..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
6.3, 4.7
Semmi nem indokolja, hogy ettől feljebb kerüljenek. -
ST. Emilt 6.7-be tenném. Dicker Maxot meg 5.0-ba. -
carp3tm0nster #23653 OP német tank.. soha :-D
-
foxbat88fx #23652 akkor hova tennéd? :D
6.3? Az ágyúra értettem az OP-ságot....
mivel "korai" vadász, így persze, hogy nincs páncélzata, 1942-es TD amikor még nem nagyon gyártottak páncélozott TD-ket...
Dicker Max 1941-es.... ha az ellenfeleit nézzük akkor igen csak közepes BR-be kellene tenni, ahol durva lenne mind a 105-ös Dicermax mind a 128-as Sturer emil :D az már más kérdés, hogy papírpáncélzattal rendelkezik :P -
Am és mi lenne ha OP lenne? Csak oroszok lehetnek OP-k? :P Igaz akkor a sok takony egyből átjönne németbe ha valami ezeknél lenne OP. -
Nem azért de 30mm a páncélja az Emilnek.... 7.0? Csaták 90%-át T54-ek ellen menné úgy. Nem azért de nem AB-t kell nézni hogy ott hol van hanem RB-t és SB-t. Ott 7.0-val el is lenne ásva az a tank... -
foxbat88fx #23649 nashorn????
azért a sturer emil a 128-assal extrém OP lenne tier 4-ben még 7.0-val is....
lásd JT 7.0 csatában
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.08.20. 12:17:31 -
Pz. sfl. IV.a is jöhetne ám. (Dicker Max)
Lehetne egy külön elágazás a TD-k nél Rank2 után hogy: Rank3 Dicker Max, Rank4 St. Emil aztán rank5 visszakanyarodik JagdTiger-hez. -
mc 205 Veltro? Az valami továbbfejlesztett mc 202? -
Én a Pz Sfl IV. c-nek örülnék ha betennék :D
Meg hát a SturmTiger ágnak. -
Az olasz tankok, repülők(mc 205 Veltro nyami:P) jönnek vajon előbb, vagy a francia és japán gépek? Meg egy olasz Breda 90/53-mat például milyen szerepkörben tennének bele? Mert a teherautóra szerelt 90 mm-es löveg légvédelmi és páncéltörő is volt. Meg akkor már német oldalon is be lehetne hozni a flak 88-at.
Hogy őszinte legyek, engem a britek annyira nem érdekelnek, inkább a többi nemzetnek örülnék, elsősorban az olaszoknak :) -
foxbat88fx #23644 hát igen..... sima tanknak durva lenne :D -
kissssss #23643 remélem az ára úgy 10.000 GE környékén lesz mert máskülönben rocket spam lesz az egész low level harc. -
Brenor #23642 [Fejlesztői Napló] BM-8-24 -
Stefan99 #23641 Azt hiszem az imént megdönthettem valamilyen személyes rekordomat, 15 lövés egy t54-be úgy hogy mind átment, de túlélte.:D ebben volt kb 5 ammo találat is, a motorját is többször pirosra lőttem, de még kigyulladni sem akaródzott neki... volt ma valami ninja update? -
Molot115 #23640 Belehet lőni ott is meg a toronygyűrűnél illetve a lövegpajzs mellett a toronygyűrű felett közvetlen ahol még szélesebb a torony meg kicsit feljebb is hogyha már elforgatta a tornyot valamelyik irányba 5-10fokot. Ha szembe áll akkor a jobb oldala, (ami valójában a bal oldal) ráadásul a toronynak halálos pont mert rögtön ott van pár hajtótöltet ami szeret rögtön berobbanni. Na de RB-ben ezeket a pontokat csak kis távolságból fogod nagy biztonsággal eltalálni. Ráadásul a nagy lövegsüllyedés miatt tökéletesen rejtik a playerek a hasát. A toronygyűrűt megint csak viszonylag nehéz elkapni, a tornyot meg szemből támadni vagy bejön vagy nem alapon megy, és ha lepattan amire azér nagy az esély akkor tudni fogja hogy hol vagy mivel majdnem arra amerről támadod. Nagy távolságból csak a szerencse segít úgy eltalálni hogy szemből jó legyen és oda azért nem rossz lőszerek kellenek hogy 1-1,5 kilóméter-ről beakadjon. Illetve még kifelejtettem a parancsnoki kupolát amit néha az RNG megad killnek mivel minden repesz bent landol és halálosak is. De ez már inkább olyan kivétel ami a szabályt erősítí. -
foxbat88fx #23639 pedig a hasa szemből 180-190mm effektíve :D
igaz én nagyon keveset megyek t5-el (T-54 1947) de amikor megyek akkor szemből nem okoz sok gondot az M103
igaz ritka mint a fehér holló :D mindenki T-10M-el vagy T-54 1951-el rohangál lassan.... -
Molot115 #23638 Fúú de utálok ellene játszani. Szemből brutális a páncélvédelem, az ágyú is rendben lehet, legalábbis engem hamar kiszed. Gratulálok hozzá, majd írd meg milyen vele a játék. -
bgabor911 #23637 Megszereztem ezt a szépséget végre!
Nyilván nem lesz egyszerű az út az újfajta HEATFS lőszerig, de legalább már tier2-es fejlesztések között elérhető lesz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
bgabor911 #23636 Tény, hogy jobb az ágyú, de azért azt mind tudjuk, hogy akinek tornya van, az lő először. És aki először lő, az ha profi, meg is nyeri a párbajt.
Szóval én inkább a tornyot választom mint a nagyobb átütésű ágyút. :D -
BaleniX #23635 Ez de beszívott vidi
-
foxbat88fx #23634 vicces mert 77mm papíron a penje de én inkább 150-nek érzem minimum :D -
:D -
Molot115 #23632 Nagyon érdekes. A legroszabb lőszer ami a játékban van. De persze a leo meg az M60 hasonló lőszeréből 1 is megöl...
Nekem mind1 hol lövöm, semmit nem ér ha legénységet ha lőszert ha üzemanyagot ha erőátvitelt. Hatástalan! -
foxbat88fx #23631 na megkaptam a 25 win-es golden wagert 1500 aranyért :D
sztem ott fog megrohadni az inventoryban..... -
foxbat88fx #23630 hát azé' a JP sokkal jobb mint az M36
M36 iszonyat papír.... csak van tornya, annyi az előnye
nagy átütés csak APCR-el, van, míg JP APHE-vel is szépen üt át
szóval szerintem JP>M36