War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért azt megkérdezném: Az a videó megvolt ugye amit úgy egy hónapja linkeltek be ide, amin a T-54 a gun mantleten(legvastagabb pontján) keresztül lövi ki a Maust egyetlen lövéssel? Vagy amikor egy másik jelenetben háromszor pattan le a Maus a T-54ről, mire az mellésiklik, és oldalról egy lövéssel a pokolra küldi?
Azt kell, hogy mondjam, nem értem, miért ment itt a rinya, hogy így meg úgy szar a Maus. Nekem az a tapasztalatom, hogy kb. sebezhetetlen.
- mindig az a csapat nyert, akinek több Maus-a volt
- ha egy Maus bement egy cap pontba, akkor azt a pontot onnantól el lehetett felejteni
- Maus-t csak egy másik Maus, repülő bazinagy bombával, vagy 122 mm-nél nagyobb ágyú (oldalról, közvetlen közelről) tud megsebezni
- a T-54 nem ér semmit, pontatlan ágyú, szar alap lőszer, talán csak a páncélvédettsége az, ami korlátozottan ér valamit.
Már megyek is vissza a németekkel tolni, hogy minél előbb legyen Maus, mert az minden, csak nem szar.
a másodiknál 50%-osat is kapsz rájuk
a harmadiknál meg ugye megkapod az egyik gépet a másikat meg megveheted fél áron 😊
Utoljára szerkesztette: twi452, 2015.04.04. 22:22:46
Még jó hogy előtte meg kell venni hozzá az mk1-et 😄
Utoljára szerkesztette: flashpointer2, 2015.04.04. 22:20:13
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Legalább a random leosztást ismernék el! A WoTnál ott van a random %. Itt meg realistic, meg miszar.
Legalább tegyenek be egy olyan opciót, hogy betett fiszemfaszom kivétele! Mert a +30% lószart se ér, ha csak veszítesz. Ráadásul 10 csatás, és eddig csak vereség. Mire ez lejár, többet vesztek, mint nyerek. 😄
Azóta 122es stugról rico 😄 Oldalról. Muhaha. 😄
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.04.04. 19:57:12
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Tényleg rohadjanak meg!
Hát gazsi, b.szd meg az any.d!
A jó oldalát nézve, végre van értelme TD-be ülni. Mostmár egy helyett akár három lövést is le lehet adni velük mielőtt kilőnék őket. 😄
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
legalább már látom hogy 50 tanknál és 6 repcsinél tartok....
ha megcsinálom a 10 repcsi kill-t akkor ugyanúgy megkapom a boostert még egyszer? 😄
ha ráviszed az egeret akkor kiírja számszerűen is, hogy x/150
csak mert nekem az meg sem mozdul 😊
most értem el a 40-et 😄 de sajnos nem mutatja csak amikor megvan az adott kill 😞
nem hiszem el hogy nem lehetne ezt a bugot javítani 😄 pláne ha azt írod hogy régi
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
most hogy jött a peccs sokszor előfordul 😄
azt hittem már nekem kell manuálisan áttenni vagy valami...
mindenesetre köszi az infót 😉
bug ez vagy mi a faszom?!?!?! már nem egyszer történt meg peccs óta....
kapok egy találatot... jelen esetben ISU-122
4 személyes....
meghal a vezető és parancsnok...
marad a töltő és a lövész
mi a f***mért nem mászik be az egyik a vezető helyére? 😄
nem tudok menni semerre de ott van 2 rohadt ember a tankban pfffff
3 csatát mentem... életem legszarabb csatáit eddig 😞 3 csata 1 kill 😞
így nem lesz könnyű elkapni azt a bumerángot.
csak nem fér ki ezért ilyen lenyitható minden része és ott ha ráviszed a csíkra az egeret akkor popup-ban ki is írja szám szerint, hogy hol tartasz
Megleltem a választ 😄 Nem írja sehol hol tartok, de az Inventory-ban ott vannak a booster-ek. Szóval akkor stage III-ig megcsináltam már 😊
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.04.03. 20:16:35
rb-re és sim-re van kétszeres szorzó szóval ha csak ott nyomod akkor 75 kill
és vannak közte szintek ahogy haladsz ott még kapsz ezt azt
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megkapod:
Ledöbbensz:
Keresed a gyógyszered:
Hála istennek sikeresen hatott:
😄
Ezek teljesen hülyék? Már majdnem kurvaanyáztam. 😄
Igazából egy olyan pont van, ahol tényleg pity-puty ki lehet lőni, de azt szemét módon simán el lehet rejteni. Minden más csak papíron létezik, még M103al is, pedig az tényleg mindent átvisz, no rico. 😊
Szóval húzd csak ki Plusi, nem fogsz benne csalódni, bár az elején nagyon szkeptikus voltam vele kapcsolatban, de ha elfogadod, hogy ha nem egyedül vagy Maus, első számú célpont vagy, akkor hamar megszereted, mert ettől elvonatkoztatva iszonyat durva tank. 😊
Más.
Dev Q&A
Láttad már tier5 ön az átütési értékeket? A Maus tornya elöl 220 mm, ezt tier5-ben az orosz heavyken kívül bárki átüti APCR-el, amerikai gépek már tier4en is.
Nem kötekedni szeretnék, csak érdekelne hogy mi visz rá valakit annak a csődtömegnek a kifejlesztésére.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”