11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • DasIsFuck
    Ezen én is elgondolkodtam már jópárszor, de nem jutottam értelmes válaszig.
    Általában két lehetőség közül lehet választani, vagy maradok hátul amennyire csak tudok, de ez esetben vagy az van, hogy a csapatom ágtgázol az ellenségen és semmit nem tudok csinálni, vagy a csapaton gázolnak át és kb 0 segítséget fogok nyújtani a csata lehozását illetően.
    Másik lehetőség, hogy megyek a csapattal és tűzközelbe maradok, csak itt jön ki, hogy baromira inmobilis a tank és hogy a legutolsó sherman is simán 1 lövésből kiszed, ha a tornyom nem 100%-osan felé van épp fordulva.
    Na most a nyitott pályákon a széles frontvonalon a túl sok kemp pont miatt halott az egész kt koncepciója, városi pályák meg ahhoz elég nyitottak, hgoy ne tudj minden irányba kellőképp figyelni és védekezni, de ahhoz meg elég zártak, hogy egy-egy t-44 vagy hellcat vagy bármi rádmenjen és te nem fogod egy lövésből megölni, t-44-ről még állítom az esetek többségében le is fogsz pattani, de ha nem is pattansz úgy sem lesz elég 1 lövés, melléd megy és onnan te már halott is vagy.(az eastern europe-os apokaliptikát képzeld ide)

Akkor az olyan csatákról ne is beszéljünk, mikor el sem érem a cap pontot azelőtt, hogy az ellen befoglalja és megnyerje a csatát.
    Vagy az olyan élvezetes pályák mint hürtingen meg kárpátok ahol hegyek között kell a t32-k ellen játszani, amik ellen semmit nem lehet csinálni, teljesen mindegy hogy áll a tank, a torony frontot mindenképp belövik,számodra esélytelen.

Túl nagy célpont és túl lassú és erre jön, hogy semmi páncél nincs azon a tornyon.

Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.08.15. 20:17:28