37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • AnuluWork #23389
    True.
  • carp3tm0nster
    csak ötször vertem telibe a t32 ammo rackjét Tiger II.vel persze semmi vígan kilőtt.
    egy szánalmas bolsevik sztálinista propaganda sz@rkupac az egész....
  • foxbat88fx
    mivel nehéztankos napi misszió van így a 2db kv-1-el megyek...
    a lényeg, hogy ezek sem OP-k :D első csata 16 kill xdddd
  • AIexx
    SU-122-54 mennyire használható ab -ben és rb -ben? alap és fullos között mekkora kül.?
  • Stefan99
    Leginkább a több pályában reménykedem, és hogy nem csak ilyen árkád szarokat csinálnak, ahol két perc alatt átérsz az ellenfél spawn pontjához.
  • Sherman0070
    Tudom hogy jó lesz. De az már ultra szégyen lenne a Gajjob-nak ha a játékosok több modellt tudnának készíteni mint maga a fejlesztők.
  • e57
    Nem biztos, hogy az baj lenne. Anno az NWN-ben elég jól működött a dolog.
  • Sherman0070
    A végén már a játékosok fogják fejleszteni a játékot.
  • Sherman0070
    Nehogy véletlen a brit tankokról osztottak volna meg újabb képeket.
  • Sherman0070
    Amúgy ez a deves szarjuk egy nagy lófasz lett. Nem arról volt szó hogy minden nap valami új jön? Erre jött a Dagor Engine 4.0 meg a ház rombolás....húha...
  • Dagohun74
    Egy kis off.

A gaijin bejelentette a dev maratont-t. Hát ez most valahogy igy nézett ki.

• AnuluWork #23378
    Tudtok erről a 3BK-9-ről valamit mondani ami a T-10 legjobb lőszere? Jobb, mint az alap, vagy kisebbet robban? Az alap átütése is tökéletes, csak kérdezem.
  • Lokker
    Nem értem miért kellet ezt a sorsolásos marhaságot bevezetni. Szerintem többé már nem fog fixen tank járni a küldetésekért csak ez a manipulált sorsolásos rendszer lesz.
  • kissssss
    egy képet akartam mutatni hogy most is csak egy 10% rp esett le miközben ott vannak a leárazások meg prém gép tervrajzok hegyekben.
  • Lokker
    Nekem a spoiler alatt nincs semmi. Vagy a nagy semmi a lényeg? :D
  • kissssss
    ennyit az esélyekről....

eddig low level boostereken kívül semmit se kaptam.

Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.08.10. 16:49:05
  • AIexx
    ez a szárnyas lőszer is elég durva.. (csak mire eljut odáig az ember alap lőszerrel..)
  • Molot115
    Másnak is kilép simulator battle után a játék? Mentem ma reggel pár kört, az összes csata után jelentkezhettem be újra. Aztán megpróbáltam 1 realisticet, ott nem jelentkezett a probléma, érdekes.
  • Brenor
    Én azt meg se próbáltam. Squadban a srácokat pillanatok alatt bedobta, engem meg egyedül 10 perc alatt se akart úgyhogy taktikát váltottam. Fw200, Ju-87D-3, Marder III, Pz.Kpfw III N és bementem reálba. Pályától függően bementem az egyikkel (nyílt terepre marder, utcákra Pz) és simán összehoztam a két killt ami az Fw200-hoz kellett. Onnantól már a 6 db 500 kg-os bombával sétagalopp volt 4-5 killt összehozni egy meccsen.
    Ha szoktál reálozni és viszonylag jó vagy benne ezt a módszert csak ajánlani tudom :)
  • kissssss
    nem tudok összeszedi 7 telibe vert killt már 3 órája ebben a szaros mid air eventben, 500kg bombákat dobok rájuk de mintha meg se kottyanna..... mintha valamilyen elhárító energiapajzsuk lenne ezeknek a drága AA játékosoknak.

(mostani legutolsó körben senki se tudott killt szerezni bombázókkal, agyam eldobom)
  • Stefan99
    Mi9ért lett volna vége? Ez egy örök verseny a tankoknál, persze más szempontokat is figyelembe véve. Értem itt ezalatt pl a mobilitást, gazdaságosságot.
    Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.08.09. 21:40:12
  • bgabor911
    Nem véletlenül lett vége az 50-es években a páncélnövelő korszaknak úgy mintha elfújták volna. :D
  • AnuluWork #23367
    Mindent ki lehet lőni. De ha azt nézem, hogy melyik tanknál mi van, még apróbb bugot, negatív viselkedést se tapasztaltam a T10nél.

Nem lassú, az alap lőszere a játék egyik legjobb lőszere, a tűzgyorsasága kiváló, a páncélzata kiváló, a stock változata kiváló, jól hozza az RPt a többi T5höz képest, igazából mindenki vagy elsőnek próbálja kilőni, vagy menekül előle. Majdnem minden tank egylövés neki.

Na még egy ilyet keveset találsz T5ben. Nem véletlen, hisz ez jelenleg a top szovjet tank. :)
  • Molot115
    Megkérdezhetem hogy csinálod? Hiszen annyira brutálisan OP-k!
    :D
  • AIexx
    nincs negatívuma a t10-nek? úristen.. én tipikusan az a játékos vagyok aki mindig növeli az efektív páncélzatot, félsrégan megyek bele az 1v1 -be, ált. sikerül.. de a t10-nek olyan a frontja, hogy ha kicsit is befordítod, vége.. a hasáról ne is beszéljünk, még a hülye is belövi.. oldalpáncél semmi, toronyfront is csak 250, engem is4m már átlőtt közvetlen az ágyú felett ahol barna koton van, hagyjuk.. t10 vs t10 = csak a te reakcióidőd számít semmi más.. amugy tényleg nincs helye a játékban, az is4-el is nagyot lehet aprítani, nem hogy ezzel..
  • Stefan99
    Nem tudom, nekem sokszor még az ammo találat sem robbantja fel....
  • Zegi Norbi HUN
    Hát Leo1 tulajként azt kell mondjam, hogy a t54 egy lövés szinte mindig :D IS3, is4 és t10m is sokszor :D Természetesen a csodalőszerrel :P JT-vel vagy az Egérrel azért már nehezebb kicsivel.
  • Stefan99
    ma történt a következő eset: oldalába kerültem a folyó túloldalán egy t10m-nek, aki épp máshova figyelt és lövöldözött. kétszer lőttem az oldalába,egyszer lepattant, egyszer pedig nem okozott kárt, a szovjetek biztos a fogukkal kaptál el a lövedékem, nem tudom. Aztán végzett az előtte lévővel, amikor a harmadik lövésemmel sikerült felgyújtanom. ő szépen felémfordította lassan a tornyát, miközben lángolt(nem oltotta el, mert akkor addig nem tud lőni ugye), és egy lövéssel végzett velem. Még egyet belelőttem előtte pont de azt is kibírta. Ezekkel a szovjet BR8 szarokkal bármilyen noob képes jó eredményeket elérni.
  • Stefan99
    megnézném egyébként hogy boldogulnak ezek a t10m is4m t54 fanboyok mondjuk egy leoval az említett szovjet tankok tengerében. amit pl egy szar zsu is kiszed bárhonnan.
    ja, és a szovjet szuperágyúk az esetek 90 százalékában atomjaira robbantják az első lövéssel, míg fordítva ha épp nem pattan le, akkor is sokszor nem okoz olyan kárt, ami harcképtelenné tenné.
    Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.08.09. 19:11:14
  • Stefan99
    á, vannak akik ha a szovjetek kapnának egy csillagrombolót, akkor is megmagyaráznák, hogy az rendben van és nem is op.:D
  • Molot115
    Szerintem a T10-nek is megvan a helye a játékban, a Maus meg M103 mellett. Főleg hogy az IS4 semmi más csak 1 jobban páncélozott IS3! Tűzerőben szinte ugyanazt tudja mint az IS2 csak kapott egy 230-as átütésű lőszert. Meg lehet nézni hogy az M103 mennyit üt át a top lőszerével. Ráadásul akkor még nem is említettem a Leopard1-et meg az M60-at amikkel 1-2 játékos elég brutális dolgokat művel. Azok igaz "csak" medek de bármelyik heavyre komoly veszélyt jelentenek a top lőszerükkel, és ráadásul a mozgékonyságuk 2-3 nagyságrenddel jobb. De még ha ezeket mind nem is veszem figyelembe akkor itt többen szokták emlegetni hogy balance, mikori is a Leo1 meg az M60? Olyan 15-20 évvel fiatalabb konstrukciók mint az IS4 vagy a T-54. Elhiszem hogy sokan szeretnék hogyha nem lenne T10 vagy nem kapott volna használható lőszert a T-54, de akkor pont az a balance tolódna el amiről itt sokan beszélnek. Vagy ha az amcsik németek előnyére változik a játék az rendben van de ha az oroszok előnyére akkor nem? Ha valamennyire is realisztikus akar lenni ez a játék akkor igenis nagyon helyes hogy nagyjából kortársak a résztvevő felek, és ehhez hozzátartozik a hidegháborús lőszer is amit pont azért fejlesztettek ki hogy letudják küzdeni az ellenséget... Úgyhogy szerintem sokkal több létjogosultsága van 1 létező harckocsinak ebben a játékban mint 1 nem létezőnek.
  • AnuluWork #23358
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Régebbi?

Ez a pont fordítva tipikus esete. Annyira különleges e-mail címed volt? Ált. az ember a jelszóra nem szokott emlékezni. Érdekes probléma.
  • AnuluWork #23357
    Úgy mondanám, hogy nem rohantam, sőt, csak úgy alakult, hogy olyan volt a munkám, ahol megengedhettem magamnak az időbeosztásom megszerkesztését. Most ez változott, így oda kell figyelni mire mennyi időt basz el az ember, de még ebben az odafigyelősben is megállapítható, hogy a T10 nem ebbe a játékba való. Ritkán nyomom squadban, de el tudom képzelni, hogy bármilyen módban mit tudna művelni egy T10 squad.

Megnéztem, hogy a maradék két nemzetnél, hogyan lehet húzni az utolsó T5 tankokat (M60 és Leo). Nos, az amerikaiaknál tapasztalt kezekben egy M26 T32 group termeli az RPt, a németeknél pedig egy T2, T2P, P2 trio szintén csodákra lesz képes, ha egyáltalán a P2n kívül bármit is elő kell húznom a kalapból. :D

• AIexx
    OFF:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    régebbi accountomban elfelejtettem az email címet, de a jelszót tudom.. név alapján (játékbeli) meg tudnám oldani ezt a problemt? gaijin hozzá tudná társítani a névhez az email -t nem?
  • Molot115
    Nincs semmi gond azzal ha valaki árkádba nyomja. Elhiszem hogy gyorsabban lehet fejlődni, bár hozzátenném hogy átlagba 15 ezer xp-t verek bele a fejlesztésekbe realisticben úgy 3-5 óra alatt úgyhogy azért meglesz minden nemzet maxra 2115 elött.:D Simulatorban meg még többet. Persze árkádban megvan 2 nap alatt gondolom. :D De akkor meg el is érkeztünk ahhoz hogy egyáltalán nem mind1 hogy miben játszik az ember, se a Te szemszögedből se az én szemszögemből. De a játékban szabadon választható így mindenki azzal játszik amivel akar szerencsére. Ha csak végig akarsz rohanni 1 ágon akkor az árkád a legjobb, de mivel szerintem ugyanaz mint az unreal tournament csak harckocsikkal ezért nekem nem pálya. Ha 1 hónap 1 T5 harckocsi akkor 1 hónap, én személy szerint kitudom várni. Igaz az elején nehézkes mindegyikkel a játék amíg nincs rendesen kifejlesztve, de a javítókészlet pl hamar megvan, és onnantól már nincs gond ha meglőnek.
  • Sherman0070
    Hát jóhogy. Velem is ezt műveli.
  • AnuluWork #23353
    Megj, ma eddig 15-16 meccsből 4 győzelem. ÉS EZT DIREKT CSINÁLJA GAZSI!
  • AnuluWork #23352
    Fejlessz ki egy top T5 harckocsit fullosra szimulátor only módban! Találkozunk 2115-ben! :) Előbb jutnak fel a németek a Holdra, mint bárki szimulátor módban egy top T5 harckocsin mindent kifejleszt. Ráadásul T5ben még a legjobb teljesítményre is szar RPt ad ...

Na ezért arcade.
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.08.09. 15:06:04
  • foxbat88fx
    őőőő jegyet a march to victory-ra :D
    már van belőle egy rakattal....
  • Molot115
    Hát szerintem egyáltalán nem mind1. Kíváncsi vagyok simulatorban mikor csinál itt bárki 9 killt. Akinek megy az elég durva játékos! Ráadásul T5 simulatorba amikor utoljára láttam 1 német harckocsit se lehetett bevinni. Realisticba vannak ugyan de annyira kevesen hogy elhanyagolható...
    De félre értés ne essék nem lekicsinyelni akarom a teljesítményedet, főleg hogy én egyáltalán nem játszom árkádot 1 jó ideje!