37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Droughert
    Az a legelcseszettebb br a játékban.
  • DasIsFuck
    Amúgy hogy a retkes f-ben van az, hogy a su-122 a maga sokkal jobb páncéljával és lövegével 3.3-on van, míg a stuh 42 3.7-en miközben mind a lövege mind a páncélja jóval gyengébb.

Ez kb olyan anomália mint a pz3 a maga 5cm-es lövegével nagyobb br-ben, mint a t-34-ek.
  • AIexx
    mázlifaktor yeeee.. :D
  • Droughert
    Az elméletek alapján ti vagy csaltok, vagy kurva szerencsések vagytok, az hogy tudtok játszani ki van zárva
  • AIexx
    mi ebben a nagy szám? :O ha golden wagert nyomjuk 95% 100 csatából.. de mivel a 8.0 tank lutri, ezért csak 73%, ketten nem váltjuk meg a világot..
  • Droughert
    "60-70%-os a win ratje, na ők vagy az életben is nagy mázlisták, vagy egyszerűen chaet programokat használnak"-ez is egy nagy baromság. WOT-ban az utolsó 9k csatámra van 2700wn8-am, mellé 60%wr (mondjuk Foxynak is hasonló eredménye van 20-30k csatával), akkor ezek szerint én csalok (vagy akkora szerencsém van, hogy több ezer csatáig is kitart...). Ebben az eredményben nincs szakasz, solo játékkal értem el (szakaszban jó társakkal sokkal jobb is lehetne), soha nem csaltam, mert nincs rá szükségem, a csalás az ilyen játékokat számomra teljesen tönkre tenné, ugyan így single player játékokban sem használtam, mert onnantól nincs benne kihívás, megöli a játékélményt. Amúgy wot-ban is ez ment, de arra senki nem tudot magyarázatot adni, hogy szakaszban ezek a szopóágak, előre eldöntött csaták miért nem léteznek. De végül is mindegy, ha szerinted előre el van döntve a meccs akkor legyen így, csak akkor mi értelme játszani. Mondjuk azt sem értem, hogy ez a cégnek miért érdeke, hogy engem azzal szívasson, hogy előre eldöntött csatákba tesz, mert én így biztos, hogy egy petákot nem fizetnék nekik...
    Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.08.15. 14:54:53
  • foxbat88fx
    jobb ha nem tudod meg :D
  • Rue East
    Te miért vágysz itt ennyire az elismerésre?
    Amúgy én WOT-os WR-ről beszéltem.
  • AIexx
    pl.
  • Rue East
    Ezt nem értem, a 48 %-os WR az egy rossz érték, az 52 %-os meg egy nagyon jó, most ezzel mi a baj? A 60-70 %-osoknak meg nem szerencséjük van, hanem profik, meg szakaszoznak, meg klánoznak.
    Úgy látom ezen az aki nálam jobb, biztosan csal dolgon sose lehet túllépni.
    Az összeesküvés elméletek mindig azon buknak meg, hogy olyan erőforrásokat feltételeznek a dolgok hátterében (minden irányítva van motívum), ami nem létezik. Jelen esetben is, nem tudnak jól működő MM-et meg DM-et készíteni, de a meccseket előre fixáló, játékosok statjait figyelembe vevő program kódok futnak a háttérben. Az persze teljesen kizárt, hogy amúgy ez egy olyan bonyolult és dinamikusan változó rendszer, amit ők maguk se tudnak kezelni. Nincsenek egyensúlyban a dolgok, következésképpen folyamatosan szélsőséges eredmények születnek véletlenszerűen. Ez bizony nem így van. Minden egyes apró részletig ki van találva minden, kinek mikor kell nyerni és veszíteni.
    Utoljára szerkesztette: Rue East, 2015.08.15. 13:24:49
  • Stefan99
    Csak azért, mert számodra a becsület csak valami távoli ködös fogalom, még nem kell azt hinned, hogy mindenki más is ilyen. Úgyhogy nem, nem csinálná ezt mindenki. Másrészt meg nagyobb fejlesztések nem úgy működnek, mint ahogy gondolod.
  • AnuluWork #23538
    Amit én látok:

-Stock tank, első csata: aratsz, mint a paraszt. Úgy döglenek, hogy rossz nézni.
    -Stock tank, második csata: örülj, ha engedik elsütni az ágyúd mielőtt kilőnek egy lövéssel lehetetlen szögből. :) (Utána még ez 4x-5x. :D)
    -Enemynél menő csapat, értelmes technika, 4 player a klánból. Nálad 4 playeres squad, egyik mondjuk t10el, a többi Is2 szintű gépekkel sem BR8.0ban.
    -Menő tank, elit. Nincs mit gyúrni a tank ágról. Aratsz, mint a paraszt. Hirtelen klasz csapatokba kerülsz be, kb. zéró hülyével, de még ha veszítesz is, az is nagyon szoros.
    -Menő tank, elit. Van még gyúrni való a tank ágról. Örülsz ha 2-3 kill összejön. Hirtelen szar csapatokba kerülsz, zéró hülyével, de ha nyersz is, az nagyon szoros, viszont, téged már az elején kilőnek, vagyis lófaszt se kapsz.
    -Téblábolsz 6,0-6,7 környékén. Sok győzelem, jó vagy, de ha BR7.0 közé kerülsz, hirtelen elkezdesz veszíteni, minden lepattan, még a papír amerikai tankokról is.
    -Téblábolsz 7,0 környékén (USA ág, pl. M60 gyúrása), sok-sok BR8,0 csata között 1x-1x beesik egy 6,7 is.
    -Bármilyen csata, menő klán az enemy oldalon. Vereség. Az elején egylövéseznek. Amikor eldőlt, van 2-3 killed.
    -Bármilyen csata, éppen húzol valamit és még gyúrsz is egy újabb tankra. Ha te repülsz tuti van légvédelem. Mielőtt bombáznál 3 vadász rajtad, plusz a lenti aaa és ennyi is volt. Ez ált. vereség a vége.
    stb.
  • Krin
    ...végre valami amiben egyetértünk Pityuka...
    ...nem kellett sokat keressek egy komplett hack sett a WT-hez:
    https://forum.aimjunkies.com/f124/war-thunder-cheat-information-39299/
    ...én is ezt csinálnám, meg szerintem mindenki, mert keresek 60-70 ezer eurot mint játékfejlesztő, s negyedmagammal 2 milliót mint cheat árus, csak azért járnék be dolgozni, s nyalnám a főnököm szőrös csimbókos seggét, mert kurvára 500 ezret ér az a segg évente....
  • Stefan99
    Konkrétabban egy számot írtak fel előre, ami nagyon hasonlított az előzőleg kihúzotthoz, így lehetett szimpla elírás is. Egyáltalán nem olyan kicsi az esélye, mint az ember gondolná. Persze nem is valószínű, de én ebből semmilyen következtetést nem vonnék le. De még ha ott csaltak is, én azokra az emberekre gondoltam, akik minden országban előfordulnak, és meg vannak róla győződve, hogy csalnak, és hülye, aki nem látja ezt az egyértelmű tényt. Vannak emberek, akik szerint a wtc önmerénylet volt a cia által, és hülye, aki nem látja ezt az egyértelmű tényt. :) stbstb. Na én ezekre gondoltam.
    Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.08.15. 13:08:10
  • Stefan99
    Naná. Ésszerűen ésszerű témákhoz lehet hozzászólni, és csak értelmes emberekkel érdemes.:)) Úgyhogy akkor hagyjuk is ennyiben.
  • Krin
    ...tévedtem az orrodig se látsz, ráadásul ezt cinizmussal vezeted le :) ami gyerekes, vagy a sérült viselkedés jele, akkor ha valaki nem tud ésszerűen hozzászólni valamihez...
  • Lokker
    Azért a lottós dologgal nem viccelődnék. Pont most volt balhé, hogy hamarabb bemondták a számokat mint hogy kihúzták volna őket. :D Szóval ne fessük falra az ördögöt. :D
  • Stefan99
    persze. a lottón is csalnak, a világot pedig gyíkemberek által vezetett titkos árnyékkormány vezeti.:D
  • Krin
    ...így beszél az aki nem lát tovább az orránál :P
    ...a hajós linket egy cimborámtól kértem el, ő használja 3 hónapja egyszer egyik hétfőn kapott a csomagjához egy frissítést, kedden volt egy patch, s a fórumokon beharangozták, hogy a mostani patch, többé nem engedi dolgozni, az aim assist hackekek scriptjeit, de neki továbra is működött, hála a kapott upgradenek, milyen érdekes, hogy a patch előtt megkapta, hogy megmaradjon jótékony vásárlónak ;) tehát tuti összeesküvés elmélet hogy a játékfejlesztők árulják a chaeteket :)
  • Molot115
    Márpedig ha nincs előre eldöntve akkor hogy van az hogy egész csapatok vesztenek 3-4 killel csatát 5 perc alatt? Bármelyik oldalon? Annyival jobb lett a sorsolás? Nyugtassátok magatokat ezzel. Vagy amikor ahogy előjött most nemrég, megvan hogy bekapod a lövést nem tudsz elmenni előle mert fogja magát a játék és visszarak oda ahol megtörténik a becsapódás? Amiket eddig tapasztaltam igenis vannak eldöntött részek a játékban, mégha nem is minden csata vagy helyzet. De számtalan gyanús helyzet fordul elő nap mint nap!
  • Stefan99
    Így beszél egy tipikus összeesküvés elmélet hívő. :))
  • Stefan99
    Bármilyen 0 foktól eltérő szög esetén van egy bizonyos esély, hogy pattanjon a lövedék. Akkor is ha különben átütné. Legalábbis ez a hivatalos verzió. Hogy ez szögekre van beállítva, vagy külön külön minden tankra, azt nem tudom. Bár van egy sejtésem.:D A Leopardról pl elég ritkán pattan a leglehetetlenebb szögeknél is.:)
    Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.08.15. 12:22:55
  • Krin
    ...ha valaki azt hiszi, hogy létezik a játékban olyan, hogy rng az téved, szerény véleményem szerint....vagyis létezik csak nem úgy, ahogyan azt hiszi, én inkább "szerencsének" nevezném, amit a program maga állít neked +100% és -100% között, ne gondoljátok azt, hogy egy olyan játék amiben sok pénz forog kockán az nem befolyásolja az eredményeket...hogy van az pl hogy WOT-ban akink 400 a WIN8-a (ez nagyon rossz, annak aki nem tudná mi ez) 48% a win ratingje akinek meg 1500 (ez meg egy jó érték) annak meg 52-53%? nagyon egyszerű, a rossz játékosok(ők vannak sokkal többen), ha tudásukhoz méltón állandóan kikapnának, akkor nagyon hamar feladnák a játékot, és sosem hoznának több pénzt a cégnek...aztán persze vannak akiknek 60-70%-os a win ratje, na ők vagy az életben is nagy mázlisták, vagy egyszerűen chaet programokat használnak, egy aim assist/ vision hack csomaghoz havonta 15 euroért simán hozzájutsz, s nem kell aggódj a ban miatt, hisz ezeket a játékkészítő fejlesztők árulják, szóval azoknak kéne elkapni téged akiknek fix pénzforrás vagy, ráadásul olyan amihez képest a fizetésük bagó....szóval ha nem mész versenyekre, vagy ott nem használod, akkor sosem leszel kibannolva ezek miatt...az olyan csoróknak mint én meg marad az, hogy ezt elfogadjuk vagy nem játszunk, de egyvalami biztos, vannak olyan meccsek amelyekről kapásból tudod, hogy bukta(mikor valakit 5* lősz oldalba, s nem történik semmi, mikor meg rádfordul s te visszahúzódsz a kapáslövése eltalálja az árnyékod s beledöglesz...), vagy kapásból tudod, hogy bizony itt most aratni fogtok(a tőled 1,5km-re lévő td, egy ablakrésen keresztül céloz téged, miközben száguldozva menekülnél felé lősz s beledöglik...), mindezt én úgy mondom, hogy a különböző tankos hajós szimulátorokban van együtt vagy 50000 lejátszott meccsem...
    u.i.: biztos jönnének most ide olyan kommentek, hogy nem is lehet cheat csomagokat venni, tessék felmenni a youtube-ra ott nyilvánosan reklámozzák magukat, s itt eg webboldal, amin van pár gamehez hack ha van pénzetek:

http://cheatautomation.com/forums/store/category/21-world-of-warships/
  • AnuluWork #23526
    Polandon is szoktak, de kaptam már a fejemre a beachen is.
  • Brenor
    De azok csak Eastern Europe-on szoktak bombázni nem? Legalábbis én máshol még ténylegesen bombázó AI-t nem láttam, csak felderítőgépeket, meg olyan bombereket amik a pálya közelébe se mennek.
  • AnuluWork #23524
    Na. Megkaptam egy hülye lengyeltől, hogy camper, pedig csak repültem. :D
  • AnuluWork #23523
    Figyelem a gépeket. Azoknak van hangja. A bombának nincs, de hidd el, arcadeban kapsz ai bomberről áldást.
  • Brenor
    Nem véletlenül hang nélküli az a bomba. Az amit te AI-nak gondolsz egy játékos volt. Szemét egy trükk, de beválik úgyhogy én is szoktam alkalmazni:
    1. Bemész bombázóval
    2. Nagyon alacsonyról dobod le valaki háta mögé a bombát. Ha közvetlen lombkoronaszint felett repülsz, akkor egyszerűen olyan rövid ideig esik a bomba, hogy nem indul be a süvítő hang.
    3. Vársz és reménykedsz, hogy nem veszi észre a bombát maga mögött, mert pl sniper nézetben van, vagy csak olyan messze dobtad mögé, hogy pont kiesik a látóteréből. Utóbbira az 500 kg-os bomba már tökéletes, mert az már elég nagyot robban, hogy ekkora távolságból is megölje a delikvenst, aki ugye nem látja és nem is hallott semmit. De ha szerencséd van lehet hogy épp javít, akkor meg hiába látja nem tud menekülni.
    Na ilyenkor jön a trükk, amitől AI kill lesz belőle. Ha úgy dobod le a bombát, hogy mire felrobban (ugye mivel nagyon alacsonyról ment 10 sec késleltetés van) addigra visszatesz a saját tankodba, akkor a bombázó irányítását az AI veszi át. A bomba felrobban, te megkapod a killt, de a battle logba és a halott tankosnak is azt fogja kiírni, hogy egy AI bombázó ölte meg.

Na és ezért szoktam rögtön körbenézni magam körül, ha nagyon alacsonyan megy el felettem egy bomber :D
  • AnuluWork #23521
    Ugyanúgy veszítesz is, ha értelmes ellenséges szakasz ellen tesz be. :) Főleg, ha előtte szétaláztatok jópár ellenséges playert.

Nézd meg 1x amikor nem hitvány randomok ellen mész: hány lövésed pattan le 100%os szituban valamiről, amit egyébként tuti alázol. Csak azért nem annyira egyértelmű az egész, mert együtt mozogtok.
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.08.15. 10:46:20
  • AnuluWork #23520

Ami kilőve, az kilőve. Nem tovább harcol
  • Droughert
    A randomot senki nem kérdőjelezte meg, senki nem arról beszél, az előre eldöntött meccsekről van szó. Márpedig ha előre el van döntve akkor szakaszban is ugyan úgy vesztíened kellene.
  • AnuluWork #23518
    Random a sebzés. Ebből indulj ki. Amit én levezettem az tapasztalat. Amikor van két hasonló csapat, azt látod az elején. 1 kill itt, 1 ott, stb. és így tovább. A vége mindig szoros. Főleg az dönti el, hogy ki mennyire jól repül, és van-e aaa nálatok vagy náluk. De amikor a Su-122 oldaláról pattansz a T-10el? stb. Az ne legyen már skill, meg tanulj meg játszani! Ez más kategória. Erre a klánozásra pedig rá-rásegít a gazsi. Meg amikor ai bombázóról kapok a fejemre hang nélkül egy bombát ....
  • AIexx
    klántársam és a légvédelem!!!!!!4444444444négynégy
  • Molot115
    Tessék itt írod hogy random a sebzés, ezt mondjuk mióta. Talán azért könnyebb szakaszban mert nem biztos hogy ugyanarra a meccsre esik a szar széria. Ha pedig te egyedül csináltál 90%-os WR-t és ez csak rajtad múlt akkor gratulálok hozzá. Te vagy az ász és amit más mond az baromság...
    Az meg hogy hány lövéssel pukkan azért számít mert jelentősen könnyebb a játék ha 1 lövéssel ki tudsz lőni valakit. Nincs lekötve a figyelmed amíg rászánsz 3-4 lövést. Az meg hogy az ammo rack vagy az üzemanyag tartály kibír 3-4 lövést már ne haragudj de nevetségessé teszi az egész játékot. Ettől nem lesz realisztikus hiába az a játékmód neve. Ha esetleg rendesen működne 1 ammo rack találattól nem lőne vissza sose! Ráadásul a random damage miatt hiába küldöm be a toronyba a HEATFS-t a 3 fekete legénységi taggal még mindig visszatud rám lőni...
    Magyarul van random és sokszor tönkreteszi a játékot.
  • Droughert
    Ugyan azt fújjátok, de a kérédés még mindig az, hogy akkor szakaszban miért jobb menni, miért nyersz többet? Ott nincs előre eldöntött meccs? Az meg, hogy a wr nem jelent semmit baromság, ha valamivel van 90%-os wr-ed akkor ott hol érvényesült az általad említett eldöntött csata? Valószínűleg ott már nem csak a csapat hozza le a meccseket. Ezen meg soha nem lovagoltam, hogy mi hány lövéssel pukkan, az a cél, hogy az első lövés után ne tudjon visszalőni, hogy utána kell még bele 2 vagy 3 nem érdekel, ki lett lőve és kész. Az ammo rackes sárgulást sem értem, soha nem célzottan ammora lövök mert random a sebzés, vagy beadja vagy nem, egy sárga amoval ugyan úgy vissza fog lőni, ami nekem már nem jó.
  • Molot115
    Erről őket kéne megkérdezni mégiscsak ők értenek hozzá!:D De most visszaolvasva van egy olyan hogy bármit bárhol. Talán ez segít. :D
  • AnuluWork #23513
    Ja. Lőjem a lánctalpat, hogy a torony sérüljön. :D
  • Molot115
    Tudod mit mondanak erre a nagy profik. Meg kéne tanulni célozni! Meg ha azzal az OP fossal nem tudsz kilőni senkit akkor esetleg meg kéne tanulni játszani. Persze ők még 1 métert nem mentek vele de értenek hozzá szerencsére így van kitől segítséget kérni! :D
  • AnuluWork #23511
    Csak egy példa: Ma. Első csata. T-10. JPről pattantam. :D Onnan ahol MINDIG bemegy és egy lövés. Utána M103 oldaláról. Hát rohadjanak meg. A kugelről való pattanás után azonnal kiléptem. Az elején 3 pont volt a miénk, mire kiléptem mindhárom piros volt. Szóval, aki szerint nincs kamu, az bocs, de hazudik. Ja, és 3 klán volt az ellennél, és csak klános tankjára lőttem. Mind rico. Pontosabban egy hitem volt egy M26on. Megsérült a lánctalpa egy toronylövéstől ...

Erről ennyit.
  • Molot115
    Ha végre megszüntetnék a random sebzést akkor semmi baj nem lenne a játékkal! Egyedül ez elfogadhatatlan! Azt meg ne is említsd hogy az oroszok nem OP-k mert azonnal betámadnak érte! :D Bebeszélték maguknak ennyi! De mind1. Aki játszik t5 rb-ben oroszokkal az tudja hogy nem OP-k. Ugyanaz a helyzet orosz és német oldalon is. Ugyanakkora random az egész. Lehet itt jönni winrate-kel, az nem jelent semmit mivel nem arról van szó hogy a csapat mit hoz le hanem hogy egyszer megy máskor nem. Vagy majdnem minden 1 lövés vagy pedig minden 3-4. Vagy pattognak rólad vagy pedig csak critikal hitet kapsz mindenre ha épp nem halálos az első lövés ami a pályának az adott szektorába csapódik be.