War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a végén már a stock sherman-t is be kellett hoznom amivel a t-50et is tele kellett pumpálni mert ugye sima páncéltörő van csak benne ami nem robban 😄
ezen a p-47en meg csak egy 500 fontos bomba van mert ezt sem fejlesztettem idáig... kemény meccs volt
azt bánom most már csak egyedül, hogy a béna 10%-os RP bonus volt aktív 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ez ugy ment nalam, hogy csatankent adott kb 50-et (egyszerusitve), ha nyertel, ha vesztettel, akkor 0. Ez 3 vesztes csataig megy osszesen En egyet nyertem, kettot vesztettem, nyertem 6-ot oiasi makkal, aztan megint egy vereseg, es annyi. Par szaz premet lehet igy nyerni, creditbol nem von le.
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
nem állok jól kredittel nem akarok még szerencsejátékot is űzni azzal a kevéssel ami van... <#help>#help>
Utoljára szerkesztette: 99lufi, 2015.03.30. 09:23:02
"a hülyék a másik oldalon vannak"
2-3 perces csaták vannak... hamar kiszednek, kb. csak 1 tankot húzhatsz....
árkádban meg garantáltan mehetsz 3 tankkal 😄 prémmel ott 4000-5000 exp/kör 4-es tankkal
kursk mapon semmit nem látni 500 méter felett pfffffffff
kurvára élethű igen 😄😄 a valóságban sem tudom mi van 1-2km-rel arrébb.... GPS-el kell elmennem a boltba, nehogy eltévedjek -.-"
ezzel számolni kell amikor bepipálja valaki a "RU"-t 😄
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2015.03.29. 20:10:35
Bár nagyon ritka, hogy német szöveget látnék.
A cső egyből fekete. Leköptö a csőszájféket. <#vigyor>#vigyor>
Hagytam a francba az árkádot átmentem sim eventre. Zsu-37-tel mentem, csapattársam 300 méterről kilőtt. Nem tűnt fel neki, hogy nem lövöm és még nem is menekülök. Köv. pálya (Ash River) szintén Zsu-37, sokan repülnek. Berak elindulok a foglalási hely fele. 1 perc múlva kidob a saját repülő. Neki sem tűnt fel, hogy nem menekülök és nem lövöm. Illetve ott vagyok a kezdő pont szélénél. Nem baj, megeshet. Még egyszer beviszem a járművet, és helyet foglalok magaslati helyen. Gondoltam tájékoztatom a légi egységeket az ellenség pozíciójáról, hogy hatékonyabb legyenek. Megkaptam: "russian motherfucker do u speak it?" Mivel angolul próbáltam tájékoztatást adni.
A korábbi pályán történt TK esetén is oroszul írogattak. A készítők helyesen megállapították, hogy a honfitársaik csapatmunkára való hajlamuk egyenlő a nullával. Ezért kompenzálni kell a tankok képességeivel.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Tiger II is papír.... JP is.... talán a ferdinek van páncélja nagyobb távolságból...
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
😄
Már ha éppen olyan pályán mész velük, ahol nem hátrány, hogy felmész egy dombra, már éppen le tudnád billenteni a csöved, de pont elkapnak és mozgásképtelenné válsz. A csöved meg pont oda néz, ahol az ellen van, de felette. Ő meg kiszed a második lövésével. Csak szovjet tdvel élem át ezt a pillanatot, semelyik másik nem ennyire riasztó. Hányok tőlük, és még a BR is szar.
Úgy pattognak a 122es és a 100as lövedékei az ellenfél oldaláról, hogy már néha fel se röhögök. És hogy ha mégse, utána meg jön a 14 sec körüli reload.
legalábbis régen ilyesmiről regéltek amikor ez volt a téma 😊
épphogy elkezdtem fejleszteni a T-44-et

igen csak alázzák a németeket....
ja és nemsokára fejlesztem a T-54 1947-et 😊 az rohadt jó....
am minek van 3 db T-54 amikor az 1947 a legjobb?!?!?! (legalábbis papíron erősebb a tornya) és a BR mindnek ugyanaz
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.03.28. 23:25:55
Ha realistic módban nézed és árkádot játszol, akkor ez lehet a baj.
+ Kérdés:
Van olyan panther ami tolatni is tud? Most lett meg a Panther G, ugyanolyan szar hátramenetben mint az előtte lévő.
Most fejlesztem az F-et, más a tornya, remélem ez már tolatni is tud 😊
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.03.28. 20:09:52
ez van 😊
Egyébként a BR rendszer nagy szar, viszont még sosem láttam, hogy a +-1 BR ne lenne betartva. Egyetlen pozitívuma talán.
Egyébként valaki írta, hogy RUS szerverekre is jár. Kipróbáltam. Too easy. 120-as ugyan a pingem, de mintha nem is tudom, nem lenne bugos. Robban az ellenség lőszere, robban az enyém is amikor kell, APCR nem gyújt fel 10-ből 10 szer, nem pattognak a lőszerek mint valami gumilabdák. Számomra nagyon érdekes, minta teljesen már játék lenne.
3 gép berakva, Marder, PzIII/J, PzIV F2. A Legmagasabb BR 3.3, ez a két utolsó tanké, a Marder csak 3.0
Ellenfélnél és sajátnál is vannak most meccsekben (a németeket jegyeztem meg) Pz IV F és H. Ezek BR-je 4.7
Elvileg + és - 1 br-ből válogat a gép sorsolásnál, ha jól tudom. Akkor hogy megyek együtt olyan gépekkel, amik br-je 1.4-el magasabb, mint az enyém? Még KV1-Zis5 is volt, az is 4.7.
Ezt így hogy?
tök játszható.
úgyis kaptam két hét chatban, addig lehet hanyagolni ezt is
ugyanúgy szétqrják a fejlesztők ezt is, mint a wot-ot...
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
prémmel azért durván lehet fejlődni.... arcade csatában szinte minden kör 4-5000 exp
Most nincsenek is eventek, ami bent van az gyakorlatilag a full szim mód továbbélése, nem event.
megtehetnék, hogy legyen 2 vagy 3 egymás mellett futó event abba sokféle tank belefér már de ugyanígy simán csinálhatnának csak tankos eventeket is
valamit biztos fognak kezdeni még ezzel
a kérdés az, hogy mikor 😊
addig is a sima rb-ben lehet azért jókat menni
Amióta nincs kétszeres, nem kell német légvédelmi szart húznom, ahol a halál 10k loss, úgy lépek ki a tankokkal ilyen esetben, mint a sicc!
most pl párduc alatt nincs is, ha jól láttam. ez azért a játékosok sz*patása, aki meg mondjuk fizet is, annak duplán az
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
a csapattársak ikonját látod az ellenséget nem és ugye teljes nézet van nem a "fix parancsnoki" + egeres repülők de ők se látnak ikont úgyhogy nem fog piros négyzetre bombázni ahogy eddig tudott
a simből meg ilyen csata mód lett, ha összekapják magukat akkor biztos lesz 3-4 egyszerre futó csata "event" és akkor már nem lesz ennyire gáz
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2015.03.28. 14:08:58
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Vicces, hogy nincs külön sim a repcsiknek. Simán nyertük a csatát, mivel a német oldalnak nem volt földi egysége! 😄
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.03.27. 22:09:27
ennyit mondtak a komcsik 😄