War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

huh hát ez nem volt gyenge a német orosz összefogás ellen.. végig tűkön ültem 😄
a végén már a stock sherman-t is be kellett hoznom amivel a t-50et is tele kellett pumpálni mert ugye sima páncéltörő van csak benne ami nem robban 😄
ezen a p-47en meg csak egy 500 fontos bomba van mert ezt sem fejlesztettem idáig... kemény meccs volt
azt bánom most már csak egyedül, hogy a béna 10%-os RP bonus volt aktív 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Pluskast
Azt is érdemes még hozzá tenni, hogy csak akkor számol győzelmet a gép, hogy tier hármas vagy négyes járművel mész.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Garou
Hm, erre a Golden Wager-re gondolsz, amivel premet lehet nyerni?

Ez ugy ment nalam, hogy csatankent adott kb 50-et (egyszerusitve), ha nyertel, ha vesztettel, akkor 0. Ez 3 vesztes csataig megy osszesen En egyet nyertem, kettot vesztettem, nyertem 6-ot oiasi makkal, aztan megint egy vereseg, es annyi. Par szaz premet lehet igy nyerni, creditbol nem von le.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

Sokan úgy csinálják hogy árkádban elitre húzzák a tankot és utána mennek be vele realisticbe. Sokkal élvezetesebb. Én mindig szenvedek egy friss német tankkal javítócsomag nélkül mert szinte mindig első lövésre elszáll az ágyú vagy a torony vagy mindkettő.
gyerekek, árulja már el nekem valaki legyenszives, hogy ez a napi belépéssel kapott "aranycsata" a különféle tétekkel hogy működik.
nem állok jól kredittel nem akarok még szerencsejátékot is űzni azzal a kevéssel ami van... <#help>
Utoljára szerkesztette: 99lufi, 2015.03.30. 09:23:02

"a hülyék a másik oldalon vannak"

Bár csak pár kört mentem, de nekem túl hosszúnak tűnik. Eleve többet kell várni a csatára, mint AB-n, a játékosok óvatosak, így kevésbé pörgős a játékmenet. A 3 tankom halála miatt kénytelen voltam vadászt bevinni, de bombát elfelejtettem rá tenni, így felülről néztem végig, ahogy behúzzák a bázisunkat.
Foxy, játék élmény a fontos, nem a grind.
hát ebben a realisticben nem igazán érdemes gamelni 😄
2-3 perces csaták vannak... hamar kiszednek, kb. csak 1 tankot húzhatsz....
árkádban meg garantáltan mehetsz 3 tankkal 😄 prémmel ott 4000-5000 exp/kör 4-es tankkal
azt húznám fel az első fára aki behozta ezt a kibaszott ködöt meg napszembesütést....
kursk mapon semmit nem látni 500 méter felett pfffffffff
kurvára élethű igen 😄😄 a valóságban sem tudom mi van 1-2km-rel arrébb.... GPS-el kell elmennem a boltba, nehogy eltévedjek -.-"
Én évek óta ru eu szerveren megyek, de sose volt gondom.Az hogy sokba hülye az meg a nagy számok törvénye.Ha mi is 100 milliós ország lennênk feltünnénk.Az meg hogy valaki cirill betüvel ír nem jelentibhogyvorosz ahogy az angolul iró biztos hogy az.Persze az emberek szeretnek álltalánositani illetve ugy írni ide mintha mindig mindent jól csinálnának csak abmásik 15 player a béna, meg a random...meg az egyéb konteok
ez általában orosz szokás, engem is rengetegszer lőttek ki kezdésnél meg kezdés után 1-2 perccel hátulról pedig semmit nem csináltam, matricák sincsenek a gépeken
ezzel számolni kell amikor bepipálja valaki a "RU"-t 😄
Trucker39
Igen. Orosz szervert messze el kell kerülni, saját és környezeted nyugalmának megőrzése érdekében. Lehet, hogy hamarabb behív, de nem éri meg a dolog.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2015.03.29. 20:10:35

Most már én is. Ez csak az oroszokra jellemző hozzáállás? Eddig nem nagyon figyeltem ilyenre. Bár korábban is megesett, hogy kezdés után "tékázott" egy orosz. Nem véletlenül, hanem szándékosan rámfordult. Másnak van valami tapasztalata egyéb nemzettel? pl. németek
Bár nagyon ritka, hogy német szöveget látnék.
Na én ezért vettem ki a ruszki szervert. 😊
Repülés után visszajöttem tankozni. Orosz oldal arcade mód. IS2 vel elindulok látok célt lövök, semmi. Újratöltés míg pozíciót váltok. A cél (Párduc) jól látszik, oldalát mutatja. Célzok, már a kis ződ keresztel. Tűz, erre a lövedék leesik féltávnál. <#guluszem1>
A cső egyből fekete. Leköptö a csőszájféket. <#vigyor>

Hagytam a francba az árkádot átmentem sim eventre. Zsu-37-tel mentem, csapattársam 300 méterről kilőtt. Nem tűnt fel neki, hogy nem lövöm és még nem is menekülök. Köv. pálya (Ash River) szintén Zsu-37, sokan repülnek. Berak elindulok a foglalási hely fele. 1 perc múlva kidob a saját repülő. Neki sem tűnt fel, hogy nem menekülök és nem lövöm. Illetve ott vagyok a kezdő pont szélénél. Nem baj, megeshet. Még egyszer beviszem a járművet, és helyet foglalok magaslati helyen. Gondoltam tájékoztatom a légi egységeket az ellenség pozíciójáról, hogy hatékonyabb legyenek. Megkaptam: "russian motherfucker do u speak it?" Mivel angolul próbáltam tájékoztatást adni.
A korábbi pályán történt TK esetén is oroszul írogattak. A készítők helyesen megállapították, hogy a honfitársaik csapatmunkára való hajlamuk egyenlő a nullával. Ezért kompenzálni kell a tankok képességeivel.
AnuluWork
Btw, kész a 2. német 1700as tankos crewm. 😄

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Hogy a picsába van az, hogy szétlövik az ágyúd, nem is látszódik, nem ír és mutat sérülést, de félrehord? Az a nagy pöcs ikon alul ami a tankodat mutatja annyira szar lett, hogy néha nem egyértelmű, hogy feka a torony vagy fehér. Olyan félrehordások vannak tök egészséges ágyúval, mintha 8 kmre lőnék.

azt tudom.... de a németeké sem egy durva ezen a szinten....
Tiger II is papír.... JP is.... talán a ferdinek van páncélja nagyobb távolságból...
jah csak vigyázni kell velük nehogy az átütés fordítva süljön el 😊 mert az a páncélvastagság akár még elöl is nem egy életbiztosítás.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

nekem tök jól muzsikálnak, szeretem őket, szinte minden 1 lövés velük és igen csak erős az átütésük
AnuluWork
"su-100, isu-122"

😄

Már ha éppen olyan pályán mész velük, ahol nem hátrány, hogy felmész egy dombra, már éppen le tudnád billenteni a csöved, de pont elkapnak és mozgásképtelenné válsz. A csöved meg pont oda néz, ahol az ellen van, de felette. Ő meg kiszed a második lövésével. Csak szovjet tdvel élem át ezt a pillanatot, semelyik másik nem ennyire riasztó. Hányok tőlük, és még a BR is szar.

Úgy pattognak a 122es és a 100as lövedékei az ellenfél oldaláról, hogy már néha fel se röhögök. És hogy ha mégse, utána meg jön a 14 sec körüli reload.

elvileg ha manual váltóval mész akkor hátrafelé is több sebességbe lehet kapcsolni, ez "valamiért" nem működik az automatán
legalábbis régen ilyesmiről regéltek amikor ez volt a téma 😊
Pont azért amiért annyi Panther.
Az IS-2 egy röhej, majd hogy nem gyorsabb hátramenetben, mint előrefelé.

durva ez a prém bakker 😄
épphogy elkezdtem fejleszteni a T-44-et
fasza, akkor nekem ennyi volt a panther vonal 😄 annyira úgysem érdekelnek a németek miután meglatt az is-2, su-100, isu-122 trió
igen csak alázzák a németeket....

ja és nemsokára fejlesztem a T-54 1947-et 😊 az rohadt jó....
am minek van 3 db T-54 amikor az 1947 a legjobb?!?!?! (legalábbis papíron erősebb a tornya) és a BR mindnek ugyanaz
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.03.28. 23:25:55
Nem tud. Egyedül a Panter II tud normális sebességgel tolatni.

Garou
Köszönöm a válaszokat, a research-re ránézek!

amúgy képen a br rendszer ezt elszokta játszani még a repcsiknél is, néha csak döbbenten nézek magam elé hogy mi a fenét keres az én ócskavas gépem egy fighter jet csatában....

Például az F2 arcade módban 3.7 Realisticben 3.3.

Ha realistic módban nézed és árkádot játszol, akkor ez lehet a baj.

+ Kérdés:

Van olyan panther ami tolatni is tud? Most lett meg a Panther G, ugyanolyan szar hátramenetben mint az előtte lévő.

Most fejlesztem az F-et, más a tornya, remélem ez már tolatni is tud 😊
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.03.28. 20:09:52
drágalátos br rendszer szokott olyat (is) csinálni hogy felfelé vagy lefelé kerekíti a legnagyobb br értékel rendelkező tanknak a számát, tehát egy 4.7br pz 4 tank könnyen összekerülhet olyan tankkal is amit még csak megkarcolni se tudna magyarul free food leszel abban az adott csatában...

Ha megnyitod a Research panelt, alul kitudod választani, hogy Árkád, Realistic, vagy Simulator BR-t nézze-e. Lehet hogy x játékmódot játszol, de y játékmódra van beállítva a research fül.
én is mentem sokszor 3.7es br-el 5.0-ások ellen
ez van 😊
Nem felejtettél bent valami repülőt és azért kapsz nagyobb besorolású gépeket?

Egyébként a BR rendszer nagy szar, viszont még sosem láttam, hogy a +-1 BR ne lenne betartva. Egyetlen pozitívuma talán.

Egyébként valaki írta, hogy RUS szerverekre is jár. Kipróbáltam. Too easy. 120-as ugyan a pingem, de mintha nem is tudom, nem lenne bugos. Robban az ellenség lőszere, robban az enyém is amikor kell, APCR nem gyújt fel 10-ből 10 szer, nem pattognak a lőszerek mint valami gumilabdák. Számomra nagyon érdekes, minta teljesen már játék lenne.
Garou
Valamit nem értek...
3 gép berakva, Marder, PzIII/J, PzIV F2. A Legmagasabb BR 3.3, ez a két utolsó tanké, a Marder csak 3.0
Ellenfélnél és sajátnál is vannak most meccsekben (a németeket jegyeztem meg) Pz IV F és H. Ezek BR-je 4.7
Elvileg + és - 1 br-ből válogat a gép sorsolásnál, ha jól tudom. Akkor hogy megyek együtt olyan gépekkel, amik br-je 1.4-el magasabb, mint az enyém? Még KV1-Zis5 is volt, az is 4.7.
Ezt így hogy?

ha már event maradt csak sim módnak... csak IS-2 1944 meg t44 az ellenség amit berak a panther d-mnek.
tök játszható.
úgyis kaptam két hét chatban, addig lehet hanyagolni ezt is
ugyanúgy szétqrják a fejlesztők ezt is, mint a wot-ot...

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

ma ráérek gamelni, szal vettem 1 nap prémet a múltkor össze wagerezett aranyból 😄😄
prémmel azért durván lehet fejlődni.... arcade csatában szinte minden kör 4-5000 exp
Szerintem óriási baromság volt a részükről, volt három bevált nehézségi fokozat, mindenki megtalálta a számítását. Most az egyiket gyakorlatilag kivették a játékból. Nem tudom hogy lehet örülni annak hogy szegényebb lett a játék egy játékmóddal.
Most nincsenek is eventek, ami bent van az gyakorlatilag a full szim mód továbbélése, nem event.

igen ez most így eléggé béna lett, hogy egyetlen eventet hagytak meg
megtehetnék, hogy legyen 2 vagy 3 egymás mellett futó event abba sokféle tank belefér már de ugyanígy simán csinálhatnának csak tankos eventeket is
valamit biztos fognak kezdeni még ezzel
a kérdés az, hogy mikor 😊

addig is a sima rb-ben lehet azért jókat menni
AnuluWork
Detto. Ma a Mausban ülve ráadásul egy gyökér még belém is lőtt ágyúval mert elengedtem a med tankokat. Semmit sem sérültem, de megnézve, hogy a killt neki adja, azért J.

Amióta nincs kétszeres, nem kell német légvédelmi szart húznom, ahol a halál 10k loss, úgy lépek ki a tankokkal ilyen esetben, mint a sicc!

igazat mondasz, de az milyen,hogy az eventek döntik el, hogy milyen tankkal mehetsz?
most pl párduc alatt nincs is, ha jól láttam. ez azért a játékosok sz*patása, aki meg mondjuk fizet is, annak duplán az

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

igazából az rb most ha nem nézzük olyan szigorúan akkor olyan lett mint a sima sim volt
a csapattársak ikonját látod az ellenséget nem és ugye teljes nézet van nem a "fix parancsnoki" + egeres repülők de ők se látnak ikont úgyhogy nem fog piros négyzetre bombázni ahogy eddig tudott

a simből meg ilyen csata mód lett, ha összekapják magukat akkor biztos lesz 3-4 egyszerre futó csata "event" és akkor már nem lesz ennyire gáz
Kezdetben falra másztam azoktól az emberektől, akiknek az első másodperctől a géppuskára tapadt az ujjuk, és folyamatosan lőttek mindent. Szerencsére kicsit mérséklődött azóta a helyzet. Ja, és ha valaki szándékosan belém lő, akkor már nyomom is a J gombot. Hátha pont az a kill hiányzik neki a kitiltáshoz.😊

De ott igen, amikor a semmi közepén áll és géppuskázza a 1,5 km-re lévő nehéztankot. Vagy full gázzal belém jön oldalról, mert az milyen vicces már. Vagy csak simán lökdös és hozzám ragad mert tolatva közlekedik. Vagy kezdésnél 1,5 percig géppuskázza az oldalam. Vagy csak simán beáll egy helyre és az istennek se mozdul meg. Vagy ha ráhívja a fél csapatra a tüzérséget, mert látott ott valamikor egy ellenséget is.
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2015.03.28. 14:08:58

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

a sim battle mód kinek fájt amúgy, hogy el kellett venni? és berakták helyette az event szutykot?

AnuluWork
Ha 3x-3x pattan le a legjobb 122mmes lövedék az M26 és a Tigris oldaláról, ott nem a tavaris játékosokkal van probléma.

Az a vicc, hogy nem fogadtam volna magunkra:

Vicces, hogy nincs külön sim a repcsiknek. Simán nyertük a csatát, mivel a német oldalnak nem volt földi egysége! 😄
mondjuk ebben is van valami....
Én szeretek az orosz szerveren játszani, mert az orosz játékosok 3/4-e gyakorlailag fogyi. Sokkal könnyebb célpontok mint az EUs-ok. Persze cserébe a saját csapatod is segghülye. Na az oroszok már csak ilyenek.
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.03.27. 22:09:27

valami gebasz lett aztán kivették, majd visszateszik, a ticket megmarad amit megvettél
ennyit mondtak a komcsik 😄