War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
3 nap alatt párat ki lehet nyitogatni 😊
meg múltkor ide is belinkelte valaki a hivatalos fórumról azt az arcot aki többszáz eurot ölt bele így a ládákba és nem dobta ki a tankot neki xD
legyen egy csata 3 perc átlag.... minden 5 csata láda... így hamar összejön a 10-20 láda, 1-2 óra játék és ott a free tank
ebből a szempontból elég szarul van megcsinálva
az ellenség egy 4 főből álló összeszokott klán
te meg szopsz 3 noob-al
nálam eddig 50k ezüst és 100 arany sas a 2 ládából..😄
a számláló meg bugosan mutatja a dolgokat 😊
vesztes csatára is számol néha.. de a háttérben jól működik, most "3/5"-re megadta a második ládát épp 😄
Utoljára szerkesztette: twi452, 2015.03.26. 22:18:45
esélyen nincs... a Te csapatod meg televan gyökerekkel meg használhatatlan szar kv-2-esekkel....
kb. ha van klánod akkor egyszer kiadod ezt az 50k creditet és garantált a 100%-os winrate + az ingyen prém tank
de mindig lose mert le TK-zom a fasszopó társaimat 😄
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
2/3 lose-on állok 1 win-el
mondom belépek AFK-ra h legyen meg az 1 lose
erre elértem 4/5 win-t afk-val
na mondom akkor megcsinálom az 1 win-t.... naná hogy lose pffffff
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
mentem 3 lose-t de még mindig 2/3-on áll 😄
nekem sikerült egy 50k ezüsttel kezdeni..
Első három csata:
(A😎
1.) Poland, 2 kill, a "csapat" nem volt hajlandó a KV-2 -m mögül elmozdulni.
2.) Poland, 2 kill, a "csapat" nem volt hajlandó a KV-2 -m mögül elmozdulni.
3.) Poland, 2 kill, az egyik játékos be se lépett*, a többiek meg kinyíratták magukat, majd baxtak visszajönni.... a KV-2 -vel AP -val oldalba raktam egy KV-2 -t: pislog majd visszalő.....
* = eddig nekem is volt 2x connection lost, majd visszadobott az event képernyőre.
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2015.03.26. 20:58:51
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.03.26. 20:13:04
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
micsoda comment
on
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
csak 4-es szakasz kellene és meg is lenne a tank még ma 😄
Imádom, amikor Mozdok -on 1-1,5km -ről szedem ki a n00bokat a KV-2 -vel.
vs
Utálom, amikor Mozdok -on 1,5km+ -ról minden elképzelhető irányból keresztüllőnek (legtöbbször oldalról), mert a csapat képtelen a flankolókat egyáltalán meglátni.
Írták hogy lesz még egyszerre tőbb is, meg only tank is.Türelem.
igaz azt is ígérték, hogy több ilyen event lesz aktív egyszerre úgyhogy lehet válogatni, majd kiderül mi lesz belőle
előre alig megy.... az első kanyarnál megdöglik, de tolatva olyan mintha bekapcsolna a turbó LOL
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Panaszkodtam az M103ra, erre Jungle pályán mielőtt kilőttek kilőttem 12t, mindegyiket egy lövéssel, és volt még 4 assisstom is. 😄
Mégis volt patch tegnap? Vagy mitől táltosodott meg ez a szar? 😄 (Eldöntöttem, hogy napi 1 amcsi csata, semmi több.)
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
szerintem az ide járó emberkék nagy része már elégé tapasztalt ahhoz hogy simán kezelni tudjanak akár egy 1 vs 4 tankcsatát is, a probléma itt inkább a random esélyekkel van mert nem mindegy milyen ellenfelet kapsz és azok milyen tankot hoznak, sim csatákban látszódik meg ez leginkább mert ha kezdőkkel pakol össze akkor elég csak beállnom egy jó helyre és szépen sorban kilőni mindegyiket mert ugyanazon az úton jönnek libasorba a csata pedig tart 7 vagy 8 percig...... viszont ha 2km távolságból pontosan célzó vérprofikkal pakol össze akkor akár a játék idő lejárása is simán szóba jöhet és döntetlen a vége.
Nem egyszer volt hogy én is végigkommandóztam az egész csatát, mert meguntam hogy mindig egy lövés vagyok és folyton a hátam mögé néztem mint valamilyen paranoiás, mindenre céloztam ami csak mozgott,de ezzel csak azt értem el hogy a 16ból én voltam az utolsó akivel végeztek,és olyan megszállottan rohantak felém vagy 5en hogy már azt hittem egymásnak fognak esni miattam 😄
Mindenki csak panaszkodik valaki mondjon már valami jót is erre a játékra...
Ennyire bénák lennénk?
Nincs olyan Chuck Norris köztünk akinek a win rate-je 70-80% és vér profi?😊
Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2015.03.25. 23:24:44
random szar az egész
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Utoljára szerkesztette: jocking, 2015.03.25. 22:53:13
ááá, nincs manipulálva tényleg nincs
anyádat gayjin
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.03.25. 22:20:41
Szerintem nem jó ötlet össze kuszálni a szálakat de hát ők tudják mit csinálnak...