37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
foxbat88fx #23469 ugye nem álmodom és ez a valóság????? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Molot115 #23468 Hát a hátramenet az tényleg siralmas, viszont ellenségként találkoztam Párduc 2-vel. Na az durván tud tolatni, kb úgy gyorsul hátrafelé mint előre. De így is simán az egyik legjobb med. legalábbis ha csak az orosz meg német ágat nézem. Amcsikkal egyenlőre nem játszok még. Mondjuk a páncéljára nem kell támaszkodni főleg oldalról. De ezen a szinten azért már illik tudni hogy melyik harckocsit hol kell meglőni.
A Párduc D-nél hagytam abba annak idején a német ágat. Azzal annyira nem jó a játék. Főleg a toronyforgás majdnem teljes hiánya miatt. Kis tulzással egy T95 is leforog. Annál pl. sokkal jobb a Tigris 1 KT-m még nincs de azok ellen utáltam menni a T-44el, főleg mondjuk Henschel tornyos ellen, a porsche tornyos az biztos rosszabb. Szóval arra kíváncsi leszek. -
A Párduc G meg az F az csak azért van, hogy tovább szopj a kifejlesztésükkel meg free dmg az ellenségnek.
Én is inkább már csak a Párducokkal szerettem magas szinten játszani, de ebbe az is közre játszott elég rendesen, hogy a tigris1-2 olyan retek élvezhetetlen fos amire nincsennek szavak.
Párduc sem jó, de legalább van normális mobilitása. -
Luciferkee #23466 Nagyon jó kis gép, szerettem nagyon. Aránylag erős ágyú, pontos, gyors.
Viszont ami nem tetszik benne az a hátramenet sebessége. 4 km/h ... gyakorlatilag nincs is. Sajnos ez az egész párduc vonalra érvényes egészen a panther II-ig ami már egész jól tud tolatni :) -
Molot115 #23465 Na meglett ma a Párduc A. Hát 12 csata után azt kell mondjam simán 1 szinten van a T-44el harcértéket tekintve. Annyival jobb a dolog hogy itt már az elejétől fogva durván jól lehet vele aprítani. Nem kell megvárni hogy kihúzza az ember mint a T-44nél. Kíváncsi vagyok mi lesz a véleményem 450 csata után, annyi van a T-44el akkor már lesz elég alap összehasonlítani őket. -
foxbat88fx #23464 a-a... elég repcsizned és kész :) -
kissssss #23463 csak ehhez még előtte át kellene vergődni a fél ellenséges csapaton kint a nyílt partszakaszon..... -
vfrtom1 #23462 Ezzel az a baj , hogy a jungle pályán ki lehet lőni a partraszálló hajókat amiből van vagy tíz. -
carp3tm0nster #23461 tegnap mentem egy kört realistic-ben m18-al. Seggbedurrantottam kb 400méterről egy t34-57, undamaged, picit arébb megint undamaged, még egy lövés, akkor megvolt a transmission... hátrafordult a toronnyal, kaptam egy lövést, elvitt mindent, javítási idő 3:42, a köv lövéssel kivégzett. tudom,hogy az m18 nem életbiztosítást, de ennyire talán már nem kellene fényesre sz*pni az orosz tankokat... -
Dewri #23460 Nos, kicsit több mint fél év után mentem egy kört a szokásos KV1L11/T34-1941/T34-1942 trióval, azaz nem magas szinten, árkádban. Látom új a damage panel, a térképen is pofoztak, de kb ennyi. A tank ugyanúgy elakad egy oszlopban, a lánctalp alja ugyanúgy eltűnik menet közben, a replay visszanézésekor ugyanúgy nincs még mindig rendesen kijelezve a kill. És persze a játékosok is ugyanazok, egyetlen nyomorult pontot kellene foglalni Poland városban, de az se megy, állnak és lőnek az utca végén álló KV1-re, amire én rámentem a T34-1942-vel és 2 lövésből kicsaptam, ez volt nehéz 3 tanknak... 7 ellenfelet szedtem le a 3 tankommal (közben a KV1-el perceket álltam egy utcában mert javítás ment végig ) mire végleg kilőttek, utána természetesen vesztettünk, mert rajtam kívül más nem harcolt... Ja és adott 14ezer kreditet a 7 killre. Ez aztán igen, megéri harcolni...
Tehát grafika/bugok/agyhalottak ugyanaz, mint fél éve. Szomorú, hogy nem látom a fejlődést, nem látom, hogy hú de sokat kihagytam ez idő alatt, vagy valami ilyesmit. Így nem is érzem azt, hogy újra játszanom kéne...
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.08.14. 08:26:43 -
Molot115 #23459 Hát valóban d5t-t használ az IS-1 is! Rosszul emlékeztem valahogy... :D
Viszont én a su-kat leszámítva játszottam majdnem az összes orosz harckocsival. Az általad említettekkel is. Az én tapasztalataim szerint az IS-1 semmivel sem erősebb a T-34nél fegyverzet szempontjából. Hát elhiszem hogy a KV-85nek kihívás a Tigris szemből. De én az IS-1el is kerültem olyan helyzetbe hogy a top lőszer se vitte át a Tigrist szemből 400 méterről 10x egymás után, mondjuk én is kaptam tőle majdnem ennyit mire kilőtt... Pedig nem volt beforgatva se... Persze máskor beadta egyből. Amit Te mondasz az a csodálatos RNG! Ami %-os esélyeket ad neked hogy meglesz-e vagy sem. Az ilyenek miatt van hogy 5-6-7 lövés is kell néha 1 killhez.
A sebzésmodellről meg szerintem bírnánk írni itt páran hogy milyen helyzeteket idéz elő. Függetlenül attól hogy melyik oldalon játszunk, nem egyszer hajmeresztő amit produkál. -
t-34-ekkel könnyebb:)
-
Krin #23457 ...figy nem vok rég a játékban, de azért olvasni tudok :P kv85 is1 t34-85 d5t mind a 85mm-es d5t ágyút használják, még a lőszernevek is ugyanazok...csak pl náluk az említett sorrendben jobb is az ágyú, a su85 és a su85m is ugyanazt az ágyút használja...és hogy mit értek azon hogy egyre jobb az ágyú? pl a su85 szeből egy sherman néha 5-6 lövésből talán megvan, su85m-mel ritkán kell lőjek még egyet ha az első nem öli meg....bemennek ugyan a lövések, de csupán 1 max két kritikust sebeznek, ugyanaz van a kv85 is1 t34 verzióban....kv85-nek kihívás szemből az első tigris, a t34-nél már nem kell aggódni.... -
Csak neked csináltam éppen most. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Molot115 #23455 A hozzászólásod MM-s részével egyet értek!
Az utolsó elötti bekezdésben amit írsz azzal én is találkoztam... Engem konkréten hátradobott 3 méterrel a játék, ki a fedezék mögül. Hogy megkapjam a csomagomat:D.
Viszont az ugyanaz az ágyú nagyobb rankban erősebb az szerintem nem igaz! Főleg hogy az általad említett IS-1 nek meg a T34-85d5t-nek eleve nem ugyanaz az ágyúja! A T34-nek benne van a nevében hogy D5t az IS-1 meg S53-as ágyúval van szerelve. Ráadásul az IS1 a legszarabb heavy az egész játékban! Soha semmivel nem pattantam annyit mint azzal...
A spawn megint csak javításra szorulna ahogy írod is. Ott kell keringőzni néha a többiekkel mire el tudsz egyáltalán indulni. -
Krin #23454 ...itt nem ez volt a lényege, hanem az hogy menj a su85, su85m, kv85 is1, t34-85 d5t tankokkal, ugyanazt az ágyút használják 85mm mind mégis, amivel az egyik kínlódik azt a másik kapáslövésekkel szedi ki ugyanolyan távolról ugyanoda lőve... -
Krin #23453 ...nem a netemmel van baj (100-130fps 15-20ms), itt áll mellettem egy régi wotos cimbi akivel most akivel amored warferezünk most, neki mutattam, s tanúja volt a jelenetnek mikor robogtam s nem tudtam fordulni, kapásból mondtam neki, hogy eltaláltak...majd 2 mp s láss csodát megjött a lövés, kérdezte is hogy honnan tudtam, s mondtam neki hogy már ezen a pályán volt pár ilyen... -
kissssss #23452 még egy idióta küldetés a mai nap, csatarepülőgépekkel lőjünk le hasonló kategóriájú repülőket 30db, a gond az hogy 2 csatánként talán ha egyszer látok egy il-2 akkor már sokat mondtam. -
Krin #23451 ...voltam realisztikbe is tetszett az, a része hogy neked kell megtalálni hol vannak a tankok, az nagyon baró, csak ugye az sokkal lassabb fejlődés :/, mert hosszabbak a csaták s akik azt játszák, szerintem "jobb" játékosok...de van még egy dolog ami nagyon zavar a spawn rendszere, hogy néha 6-7 láthatatlan tanknak mész neki mire el tudsz indulni, ez is nagyon vacak...manuáli sebességváltás???, na az nekem azért kihívás lenne az elején tuti...kicsit kevesebb mint 500 csatám van de az MM az nagyon elveszi az ember kedvét -
Sok baromsággal találkoztam a játék során, de az utolsóval még 1x sem futottam össze, pedig gyakorlatilag minden ágat kihúztam.
Én képes vagyok Sherman oldaláról Tigrissel úgy pattanni, mint senki más. :) -
foxbat88fx #23449 sörös, whisky-s, rumos mi? :D -
- Driftet én én csak arcadban vagy könnyű tankkal RB-n SB-n tudok csinálni. Lehet lassan is elindulni a tempomattal (olyan mint a wotos), vagy berakod a kézi sebességváltást, és akkor tényleg nagyon finoman lehet kontrollálni a tankot.
- Nem lehet, hogy a netes kapcsolatnál sok az elveszett adat? Azt hiszem "choke" a neve és százalékban adja meg. Nekem ilyet nem produkál ez a játék, de a Wotnál többször is volt már hasonló, mint amit leírtál. -
Stefan99 #23447 Remélem nem csak az árkádot próbáltad, szerintem a többi módban nem olyan vészes a tankok mozgása. Egyébként be lehet állítani manuális sebességváltót, akkor nincs full gáz.
A nem tudok fordulni dolgot még sohasem tapasztaltam, sok ex-wotos szerint pedig a wot sokkal szarabb.:))
MM na az tényleg szar. A pályák is szarok. -
Krin #23446 ...nos egy pár szót írnék a játék tankos részéről:
én más tankos játékokból érkeztem ide, tehát a grund forces részről nyilatkozom csak, de van néhány dolog ami miatt lebeszélném az érkezőket:
-az MM az borzasztó, a legrosszabb az eddig tapasztaltakból, rank 2-ig okés a dolog, néha várni is kell 1-2 percet míg berak minket a matchmaking, utána elszabadul a pokol, a kezdő rank 3-as tankjaiddal, feszt mehetsz a rank4-esek ellen, ráadásul általában úgy hogy csak az egyik csapat van tele erősebb tankokkal(?????????), tehát vagy ledarálnak titeket, vagy a csapatod mellett szóhoz sem jutsz, ez olyan 60-70%-os arányban van így tehát 3-meccsből egyszer van, hogy saját rank ellen mész...
-a 20-40-60 tonnás tankokkal feszt lehet driftelni, igen igen, pedig ez nem a need for speed undergrund....szóval vagy profi gokárt versenyző volt az összes orosz tankpilóta, vagy pedig csoda volt az, hogy eljutottak Berlinig, s nem zúzták roncsá a tankjaikat Leningrád utcáin, bár aki profi driftelő autós játékokból, az ha megtanul driftelés közben lőni überfasza csávó lesz itt...mindenesetre szokd meg, hogy a tankod nem azt csinálja amit te szeretnél, az álló tankodnak ha azt az utasítást adod, hogy mozduljon előre, azt azonnal fullgázzal hajtja végre, nem létezik olyan hogy csak fél métert menj előrébb, tehát macerás beállítani ha te két ház közt szeretnél átlőni, mert tolatni is fulgázzal tolat...a tdket ha kicsit balra (jobbra is igaz) fordítanád, kapásból fordul a tankod vagy 50 fokot(vagy csak 1-et, ha elég gyors vagy)....megint csak macerás a finom célzásoknál...analóg gamepadoknál ez lehet nem így van de billentyűzettel készülj ezekre fel
-ha a játék kiszámolta, hogy az egyenesen robogó tankodat eltalálja egy lövés 2km-ről, akkor már nem módosíthatsz a a mozgásod irányán(figyelem ez csak kevés pályán s igen ritka alkalmakkal megfigyelhető!!!) hogy értsétek: robogsz 50-nel egyenes irányba a közepes tankoddal egy lankás domboldalon, kinéztél tőled jobbra pár viskót, ahova befordulnál, de hiába ütöd a billentyűt, hogy forduljál már jobbra nem történik semmi olyan 3 másodpercig, amikor is megérkezik a lövedék 1,5-2 km-ről ami ugye nem talál el, ha te elfordulsz :), de a játék a lövés pillanatában már kiszámolta a találatot, nehogy már ezen módosíts...
* ugyanazon típusú ágyú ugyanazon típusú lövedékkel, rankban feljebb lévő tankokon sokkal erősebb, hogy értsétek: míg néha bizonyos tankok kilövésére 6-7 lövés sem elég, addig a rankban feljebb lévő tankoddal kapáslövésekkel szeded ki ugyanazon típus ellent ugyanolyan távolságról... és a többi, vannak egyébként jó dolgai is, de azok nem a játékélményhez tartoznak, szóval a tankos része bizony az általam tapasztalt eddigi legrosszabb az ismert tankos játékok közül... -
Lokker #23445 De akkor 3 gombóc és mi választhatunk ízt. :D -
Lokker #23444 Jó kis tank az. Főleg az ágyú brutál, kár érte hogy sűrűn hajlamos az ammorack-re. -
foxbat88fx #23443 jó akkor legyen M3 Lee :D aki megy vele egy 15 kill-es kört azt meghívom egy fagyira :D -
ezeknek semmi nem jó nyugi..
-
Lokker #23441 pz4 F2-vel könnyű
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Na, találtam valami hasonlót PzIV kategóriában. :D
Csak ha valami új szart kell húzni, akkor megyek vele. Szóval rég volt.
-
Azért ne legyünk már ennyire rambók. Ez sok. Még itt is.
A PzIV mondjuk pont nem a legjobb példa volt. Szerintem. :D
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.08.13. 19:46:51 -
Droughert #23438 A WOT-os féle replay feltöltő oldalért mindent megadnék, szerintem nagyon nagy ötlet, ha egy ilyet osszehozna a Gajin az nagyon jó lenne. Aki nem ismerné, ott lehet keresni, a replayek között mindenféle szempont szerint, a replay fileok egyszerűen letölthetők és visszajátszhatók a gépeden, nincs az a fajta lag mint ami itt tapasztalható replay visszajátszása közben, sokszor nem is oda néz a tank lövege mint ahová célzol (repülős replayeknél is zavaró volt). A verzió váltások ott is bekavarhatnak, de ha a pálya nem változott akkor jó eséllyel a régieket is vissza lehet nézni hiba nélkül.
wot replay oldal -
Rue East #23437 Ez egy nyilvános fórum, ha ide posztolsz valamit, arra reagálhatnak mások. Már pedig nem mindig neked tetszőt fognak reagálnak. Ezen nem kell kiborulni meg megsértődni.
Mondjuk azt én se értem, hogy a te eredményeidet miért gondolod olyan értékes tartalomnak a többiek számára... -
carp3tm0nster #23436 igaz... :-( -
kissssss #23435 replay bemutatásával csak az a nagy gond hogy szinte minden héten jön valamilyen mini javítás és ezzel együtt verzióváltás is történik, hiába ugyan az a verziószám de már a múlt hét pénteki replaytemet se tudom megnézni.
többek között erre is ráfeküdhetne már végre gajjob. -
Molot115 #23434 Személy szerint engem nem zavar ha valaki képeket rak ki az eredményeiről. De ha megteszi akkor számítson rá hogy lesznek akik szerint szart sem tud és lesznek akik irigység miatt beszólnak. Sőt olyanok is lesznek akik tényleg jobbak de azok viszont nem fognak beszólni amiatt mert nem olyanok a statjai...
Viszont azokat se értem meg akik ugyanúgy nem tudnak 19 killt simulatorba, de azért megszólnak másokat hogy amit ő elért azt bárki vakon a gépnek háttal ülve kéz nélkül előadja. -
carp3tm0nster #23433 sokkal "menőbb", ha felraksz egy replay-t rb vagy sb módban, hogy hogyan sikerült lehoznod egy meccset, mert akkor abból esetleg a kevésbé pro-k(mint pl én) tanulhatnak, hogy honnan, mivel, kit, hol löjjenek ki.
nagyobb haszna lenne, mint kirakni egy fotót, amin egy taktikai nuke-kal felszerelt t-10el játszol...
szerintem. -
majd ha megy így, meg úgy.. most komolyan.. eddig is csak azért raktam ki a képeket, hogy legalább legyen valami említésre méltó ebben a szarkupacban, ahol mindegyik csak pofázik hogy mekkora prok, tisztára x faktor .. minősítitek a másikat.. persze.. há kik vagytok ti bazdmeg? már nemazért.. mindenbe bele kell kötni, nekik semmi se jó.. persze, ne etesd a trollt tudom.. szégyenek vagytok.. inkább bannolnátok már ki.. persze engem, én érdemlem meg, én kötök mindenkibe bele, és mondom el neki hogy mit kell tennie hogy azt mondjam rá tud játszani.. jézusom..
Utoljára szerkesztette: AIexx, 2015.08.13. 15:16:46 -
carp3tm0nster #23431 meg se kell tanítani nagyon: elég annyit mondani, ami a célkeresztben van, az meghal. mindegy hol találod el és mivel:-D
-
foxbat88fx #23430 ezt pofáztam :D
erre még anyám is képes lenne ha megtanítanám neki a gamet..... arcade t10...... is4