War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egy deka klánt nem láttam még csapatban ebben a 4vs4 mérkőzésen, eddig 5 lose 1 win random emberkék ellen,,, kicsit érdekes.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

jólvan hát majd azért számoljuk itt össze hányunknak lesz meg 😄
3 nap alatt párat ki lehet nyitogatni 😊
az nagy tank volt...
krebs is egy videóban kinyitott azt hiszem 30 ládát és nem volt benne a tank 😄
meg múltkor ide is belinkelte valaki a hivatalos fórumról azt az arcot aki többszáz eurot ölt bele így a ládákba és nem dobta ki a tankot neki xD
Ugyanolyan bugos fos az egész, APCR 10 ből 10x felgyújt, az én robbantótöltetes lőszerem 10ből 10x nem:

az 2 láda.... de mivan 10-20 ládából...
legyen egy csata 3 perc átlag.... minden 5 csata láda... így hamar összejön a 10-20 láda, 1-2 óra játék és ott a free tank
ebből a szempontból elég szarul van megcsinálva
az ellenség egy 4 főből álló összeszokott klán
te meg szopsz 3 noob-al
a fenét garantált 😊
nálam eddig 50k ezüst és 100 arany sas a 2 ládából..😄

a számláló meg bugosan mutatja a dolgokat 😊
vesztes csatára is számol néha.. de a háttérben jól működik, most "3/5"-re megadta a második ládát épp 😄
Utoljára szerkesztette: twi452, 2015.03.26. 22:18:45
meg az a baj, hogy jönnek a klánok.... M6-al meg shermann-el....
esélyen nincs... a Te csapatod meg televan gyökerekkel meg használhatatlan szar kv-2-esekkel....

kb. ha van klánod akkor egyszer kiadod ezt az 50k creditet és garantált a 100%-os winrate + az ingyen prém tank
én már elkúrtam rá egy rakás creditet XD
de mindig lose mert le TK-zom a fasszopó társaimat 😄
Én is néztem azt a tournamentet, de inkább kihagyom, 50k-t nekem nem ér meg, amúgy is elég csóri vagyok. Plusz amilyen szerencsém van tuti hogy valamelyik +15% bónuszt kapnám meg... Meg így random emberekkel sincs túl sok értelme, négyes szakaszban viszont gyerekjáték lenne összeszedni azt az 5 győzelmet.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

vicc ez a game 😄
2/3 lose-on állok 1 win-el
mondom belépek AFK-ra h legyen meg az 1 lose
erre elértem 4/5 win-t afk-val
na mondom akkor megcsinálom az 1 win-t.... naná hogy lose pffffff
PLaci
Sikerül az utolsó Sherman -t kiszedni: lejár az idő mielőtt elfogyna a ticketjük...... -_-

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

ja csak rohadt lassan frissít a számláló 😞
mentem 3 lose-t de még mindig 2/3-on áll 😄
ja és ezek ugye azok a dobozok amikből ha 100at kinyitsz akkor se jön ki a tank 😄
nekem sikerült egy 50k ezüsttel kezdeni..
PLaci
Szép kis turnament....

Első három csata:
(A😎
1.) Poland, 2 kill, a "csapat" nem volt hajlandó a KV-2 -m mögül elmozdulni.
2.) Poland, 2 kill, a "csapat" nem volt hajlandó a KV-2 -m mögül elmozdulni.
3.) Poland, 2 kill, az egyik játékos be se lépett*, a többiek meg kinyíratták magukat, majd baxtak visszajönni.... a KV-2 -vel AP -val oldalba raktam egy KV-2 -t: pislog majd visszalő.....

* = eddig nekem is volt 2x connection lost, majd visszadobott az event képernyőre.
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2015.03.26. 20:58:51

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

AnuluWork
Na, ismét totál szar az M103 ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Érdekes ez a patch. Mausomat kb. 2.5 kmről oneshotolta egy Maus úgy, hogy mozgott. Profi? 😄 1 sec telt el ...
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.03.26. 20:13:04

van 1-1 arcade és rb event ami egy 4vs4 tournament és ott 5 győzelemért kapsz egy ládát amiben lehet a tank is
milyen ingyen pém tank? ez nekem új.

off
micsoda comment
on

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

jó ez az új 4v4 ingyen prém tankért....
csak 4-es szakasz kellene és meg is lenne a tank még ma 😄
Ahham....
Fura Alak
Vannak mindenben előnyök, és hátrányok:

Imádom, amikor Mozdok -on 1-1,5km -ről szedem ki a n00bokat a KV-2 -vel.

vs

Utálom, amikor Mozdok -on 1,5km+ -ról minden elképzelhető irányból keresztüllőnek (legtöbbször oldalról), mert a csapat képtelen a flankolókat egyáltalán meglátni.

Több event, kevesebb captured/ papír gép...az élet szép :-)
Írták hogy lesz még egyszerre tőbb is, meg only tank is.Türelem.
úgy tűnik elkezdték a beígért átszervezést
igaz azt is ígérték, hogy több ilyen event lesz aktív egyszerre úgyhogy lehet válogatni, majd kiderül mi lesz belőle
Na ez most ez mi ez? Nem lehet bármiylen tankkal sim-et menni csak amit éppen beraknak??
A Ferdinánd is ilyen. 😊 Baromi jó hátramenetben. 😊

ha már a hátramenet a téma: nem akarom elhinni hogy az IS-ek így mentek hátrafele 😄
előre alig megy.... az első kanyarnál megdöglik, de tolatva olyan mintha bekapcsolna a turbó LOL
Nagyon jó tankok a párducok,de egyben olyanok is mint egy ékszerdoboz.Nagyon vigyázzni kell rájuk.Átlagnál sérülékenyebb torony és borzasztó hátramenetben...

Zegi Norbi HUN
Ehhez még hozzájön, hogy a Párduchoz nem terveztek hátramenetet. Ha egyszer előre megyek, ott is maradok.

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Zegi Norbi HUN
Ehhez a Párduc D-hez és Jagdpanzer IV-hez nagy reményeket fűztem... Többé kevésbé jók is, mikor top tankok közt vagyok , de mikor nem... Hát ilyen H-s Királytigrisek ellen kb semmi esélyem. Most is 5 volt az ellennél, le is gyalultak mindenkit, egyszer sem haltak.

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Csak a wotban volt ikon meg itt arcadban is ha ráviszed a keresztet az bokrin keresztül is bezöldül.Itt meg aki simezik és eventezik, azt látja ami van.
Dettó.

igen, de ez world of tank-nál is megvolt...én nem veszem le a fű meg a növényzet beállításait, hogy jobban lássak ha kilőnek miatta ha nem, ez a játék gyönyörű, olyan beállításon játszok amit még elbír a VGA-m
Kivették mert nem tudták elinditani a game-t.Kêsőbb kerül be.Remélhetőleg pár nap.
Ami hiba gf nél és ami nem is derül ki. hogy milyen graf beállitással játszik az ellenfél.Ennyiből jó az af Az ég kék. akármilyen a graf kártya :-)
Kérdés. Mi lett a realistic és sim event változástatások implementálásával? Patch notesben az volt, hogy RB nincs marker SIM meg se marker se semmi. Ehhez képest...
AnuluWork
Egy biztos, hogy nem normális a játék.

Panaszkodtam az M103ra, erre Jungle pályán mielőtt kilőttek kilőttem 12t, mindegyiket egy lövéssel, és volt még 4 assisstom is. 😄

Mégis volt patch tegnap? Vagy mitől táltosodott meg ez a szar? 😄 (Eldöntöttem, hogy napi 1 amcsi csata, semmi több.)

" Nincs olyan Chuck Norris köztünk akinek a win rate-je 70-80% és vér profi?😊 "

szerintem az ide járó emberkék nagy része már elégé tapasztalt ahhoz hogy simán kezelni tudjanak akár egy 1 vs 4 tankcsatát is, a probléma itt inkább a random esélyekkel van mert nem mindegy milyen ellenfelet kapsz és azok milyen tankot hoznak, sim csatákban látszódik meg ez leginkább mert ha kezdőkkel pakol össze akkor elég csak beállnom egy jó helyre és szépen sorban kilőni mindegyiket mert ugyanazon az úton jönnek libasorba a csata pedig tart 7 vagy 8 percig...... viszont ha 2km távolságból pontosan célzó vérprofikkal pakol össze akkor akár a játék idő lejárása is simán szóba jöhet és döntetlen a vége.

Úgy látom egyre többeknek válik nyilvánvalóvá hogy ebben a játékban a játékos tudása nincs akkora befolyással a végeredményre mint ahogy más játéknál megszoktok azt 😊
Nem egyszer volt hogy én is végigkommandóztam az egész csatát, mert meguntam hogy mindig egy lövés vagyok és folyton a hátam mögé néztem mint valamilyen paranoiás, mindenre céloztam ami csak mozgott,de ezzel csak azt értem el hogy a 16ból én voltam az utolsó akivel végeztek,és olyan megszállottan rohantak felém vagy 5en hogy már azt hittem egymásnak fognak esni miattam 😄

Mindenki csak panaszkodik valaki mondjon már valami jót is erre a játékra...
Ennyire bénák lennénk?

Nincs olyan Chuck Norris köztünk akinek a win rate-je 70-80% és vér profi?😊

Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2015.03.25. 23:24:44
szemből, komolyabb célzás nélkül oneshotoltam egy IS-1et, de shermant nem tudok kiszedni oldalról 4 találatból sem. tökre hihető
random szar az egész

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Nálam ugyanez volt IS-2-vel. Tegnap még a lepattanótól is pukkantak még a királytigrisek is. Ma ha 10-ből 3-at tudtam one shotolni, akkor még sokat is mondtam. Az egész játék egy kikúrt lutri. Ha aznapra olyat dob a gép, hogy szopsz, akkor szopni is fogsz.
Utoljára szerkesztette: jocking, 2015.03.25. 22:53:13

tegnap jpanzer IV/70-el, 6 meccsből nyerek ötöt. ma meg zsinórban 5 bukó
ááá, nincs manipulálva tényleg nincs
anyádat gayjin

Zegi Norbi HUN
Nekem a gép fagyott be alatta 2szer 😄 Bár sztem ez nem a pöccs miatt volt.(pedig eddig nem csinált ilyet)
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.03.25. 22:20:41

Nálam ez teljesen manuálisan történik miután 8-10 "Target undamaged " után megunom és ledobom a tálcára vagy kilépek 😄 ... mint most is.
nektek nem crashel se szó se beszéd játék közben a desktopra a game a patch óta játék közben?
AIexx
nemrosszez..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A játékmód változtatásokat sajnos visszavonták, mert váratlan hibák merültek fel. Addig is betettek a helyére egy fos eventet. Úgyhogy várok tovább részemről a játékkal.

Ezt már elcseszték a repülős résznél is.Lehet itt is az lesz.

Na de nem kell magyarázni hogy egy játék hangulata milyen sokat számít senkinek sem. Rengeteg játékkal játszanak a mai napig ami grafikailag már nincs a toppon de a játszhatóság mindenért kárportól, sokan pont a második vh. miatt élvezik annyira ezt.
Szerintem nem jó ötlet össze kuszálni a szálakat de hát ők tudják mit csinálnak...