War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudjátok véletlenül, hogy mi lett a 4v4-es eventtel? Elvileg vasárnapig volt kiírva, de nem találom.
Mondjuk az az érdekes, hogy a zárt betaban még a ruszki szerverre jártunk, mert csak ott volt elég játékos hogy rendesen működjön az MM. És akkor még nem volt semmi baj az orosz játékosokkal. Kb. 6 hónappal ezelőtt özönlöttek be ezek az agyhalott továrisok.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

nem hiszem hogy lehetne csítelni ebben a gameben
de az biztos hogy én elvből gyűlölöm az oroszokat
Fura Alak
Mert ott még nagyobb csíterek vannak....

hát ja, hogy rohadjanak meg 😄
Az összes tele van ruszkikkal. Nem tudom miért nem képesek visszatakarodni a saját szerverükre...

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

csak vmi gebasz történt....
(jó lenne ha kivennék a klánokat belőle vagy külön tennék őket)
Fura Alak
Mi az hogy vége?? Még kb. 2 nap volt a (vissza-)számlálóban...

3 dobozból szép lenne 😄
de 10-20 dobozból már szép cuccokat össze lehetne szedi, ha az ember eljutna odáig...
sajna ezzel is csak a jobb klánoknak kedveztek, de azoknak nagyon 😞

én talán 1szer tudtam nyerni klán ellen 😄
a többi alázás volt az ellenség részéről
rárohannak cap-ra mondjuk 3-an, a 4.ik meg KV-2-vel vagy SU-152-vel fedezi őket és ennyi volt a csata
és nincs prém tank igaz?

tegnap este már én is belefutottam egy 4 fős klánba hajszál híján de sikerült megszívatni őket, egyszer az életben szerencsére normális csapatársakat kaptam.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

orosszal sincs semmi esélyed....
bebasz melléd az MM 3 amatőr gyökeret, az ellenség meg klán
(hasonló mint wot-ban a csapat csata volt....)
így kb. semmi esélyed nincs 😄 3 dobozt szereztem meg kb. 10 óra játékkal
Zegi Norbi HUN
Jó lesz az másra majd 😄

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Zegi Norbi HUN
Hát azt hiszem számomra is véget ért ez a 4v4. Első körben 3 vereség, sebaj gondoltam, majd 2. körben jobb lesz. Győzelemmel indítottam(elhittem hogy lehet itt keresni valóm német tankkal), aztán 1 újabb verség, 1 győzelem és megint 2 vereség. Ötletes dolog ez és tetszik is nagyon, csak német tankkal esélytelen szerintem. Orosz tankok kb mindenhol, én meg még csak most kezdtem el azt az ágat :/ 5.7 BR jobb lett volna a Tigris, Párduc, Jagdpz IV/70 miatt :/

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

véget is ért az event????? na neeeeee 😄
mi lesz a maradék 300k creditemmel? XD
Most akkor te a második világháborús amerikai tanktervező mérnököket dícséred, vagy a német mérnököket szidod? <#nyes>
És ez az egész miért a Gaijin hibája?

Az amerikai és angol mérnökönek volt annyi eszük hogy felsimerjék az ágyú nagy negatív kitéríthetőségének előnyeit, a német és orosz mérnököknek nem. Ennyi a történet.
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.03.27. 13:48:49

nem szóltam....
első csata tele volt ott is oroszokkal -.-"
US szerveren játszik valaki?
az EU szerver játszhatatlan 😞 az összes buzi orosz ide jött tournament-ezni pffff
már csak 300k creditem maradt az 1 milkából 😄
152mm ágyú előtt mindenki megtanul célozni a másodperc töredéke alatt 😊 én általában a torony nyakára szoktam célozni így rögtön elszáll a toronyforgatás és vele együtt legalább 1 vagy 2 emberke is, ha ezután még próbál ráfordulni a kv-2 testtel a célpontra nos sok szerencsét hozzá 😄

sokan azt mondták régebben hogy elég csak a toronyban levő ammo készletet meglőni és már robban is.... hát valahogy nagyon nem akar robbanni mert én már listát vezetek arról hogy hányszor sültem fel ezzel a "megoldással" 50 75 85 és 88mm ágyukkal is kísérleteztem de mindegyikkel rácsesztem mert csak bezöldült az ammorack és e mellet csak a kezelőszemélyzet döglőt ki de maga a tank továbbra is faszán működöt.

Ja jut eszembe ha beenged mert ugye az oroszokhoz nem érhető el a realistic csak minden 3. Próbálkozásra...
Most mindenképpen el kellett baszni az ember szórakozását! Eddig legalább elfogadható volt a játék! Most már minek a simulator mehet az ember realisticben a sok idiótával meg a repülőkkel! Gratulálok a gaijinnak, és még a wotor hagytam ott mert hogy szar. Hát ez is az csak máshogy...
aki kv-2-vel megy az megérdemli a sorsát....
Fura Alak
Patch előtt 90%-ban löveg/závárzat sérülés volt. Hirtelen mindenki megtanult célozni?
Utoljára szerkesztette: Fura Alak, 2015.03.27. 12:47:38

Pluskast
No meg az a legfeltűnőbb. Kb mint Csőrike 😊 Hatalmas fej kis test 😊
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.03.27. 12:45:15

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

XD azért érthető hogy miért mindig a tornyot lövik, a másik is szeretne életben maradni.

Fura Alak
Nézem, hogy mi a faxért lövöldözik a SU-85 -öm össze vissza: Szétnyílt a lövegcső... -_-
Nem lenne rossz ez a patch, ha a KV-2 -nek nem 90%-ban a torony forgatást + vízszintes irányzékot lőnék el....

na most ellenségnek a gyökér puma klánosokat rakta be hogy rohadjanak meg 😄
újabb -50k credit XD
Nohab
RB-n? Mert akkor érdekel. Egész jól szokott menni a SB eventeken is. Az accom: Hubabacsi20
valahova el kell mennie annak a sok creditnek amit kifarmolnak az emberek 😄
és ugye itt nincs bevétel csak rp-t kapsz a meccs után 😄
na még -50k 😊 meglett a 3. lose megint 😄
nekem majdnem 1 milla creditem volt... most van 450 kb. 😄
2x50k és 100 golden eagle ennyi
és elég is volt 😄
Találtál benne tankot? 😊

Estefelé próbálnánk meg mi is a ládafarmot, 2 vérprofi 1 noob (én) kombóval. Lenne kedve valakinek csatlakozni?
randomokkal mentem 3 ládát kihúztam így is de már nagyon elegem lett belőle 😊
Úgy érted, hogy a tankcsatákban váltasz repülőre?
Ha vadászra nyomok, azt csak akkor teszem, ha a bombázónkat védem vagy bombázót/attackert támadok. A földi célok ellen nem érdemes vadásszal repülni, bár lehet, hogy azért gondolom ezt, mert noob vagyok.

Twi452: szakaszban próbáltad, vagy random társakkal?
3 repülő opció van ebben
a sima vadász amit ugye akkor hozhatsz ha valaki bejön támadóval vagy bomberrel
van támadó ami lehet il-2, fw, corsair, beaufighter ezeken rakéta van
és vannak bombázók
Fw egyes típusaira akár 500 kilós bombát is felrakhatsz.Vagy két darab 210 millis rakétát.Mind a kettővel könnyedén ki lehet szedni egy tankot.

Ezek a vadászok is kikúrt Arcade repülős része. F4U meg FW-190 bomba van rajta vagy mi? Én a hülye ki-61et kapom amivel ráesek vkire semmi. F4U meg Fw nem egyszer szedett ki engem vagy mást mert oylan robban...
Egyet értek! 15 játék 2 győzelem. Soloban mert seggfejeket kapok. Plusz 90% poland map ami egy szar...
na ebből a 4v4 versenyből is elég volt ennyi.. játsszon ebben akinek 3 anyja van 😄
Csak mint az azt kiváltó. 😉
Milyen felbontással volt fullon 320x240?
9800gt 1024mb ram.De eddig majdnem fullon volt 40-60 FPS. De most ugyan azon a beállításon 16-20fps van.
És ha valakinek már megvan a tank lehet tudni mit kap? az árát?
PLaci
Milyen GPU, milyen beállítások?

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

DasIsFuck
Egyszerűen undorító mennyire op,bugos szar az összes amerikai tetű!

Semmi értelme ennek poshadásnak így, kurva fun mikor kis fos pályákon menni kellene foglalni, de ezek a moslékok minden szaros emelkedő mögé eltudják rejteni a testüket vagy csak olyan szögbe képtelenség a frontjukat is átlőni, azt a nagy fair küzdelem, hogy lődd ki 210-es átütéssel, de még ez sem elég a tornyukra, míg azok a moslékok minden lövéssel átütik a tornyod, minden lövés után 1.3 perc javítás..
Nem minta lenne esély elérni az egyébként 100m-re tornyosuló cap pontot élve..

Különösen felbaxott most hogy a moslék gayjin szépen kivette a sim csatát is, nehogy már azzal lehessen játszani amivel akarna az ember, haelyette mehet low tieres vicc csatákba free foodnak a panzer 3,4-eseivel a halhatatlan jenki tankok ellen.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

elcsesztem kétszázezer silvert hogy kapjak ötvenezret..... na jó szerintem jobb ha itt abba hagyom, nem éri meg az a prém pz4 amúgy képen se valami nagy durranás az a tank.

Sziasztok.

A legutóbbi patch után,az FPS-em nem megy 20 fölé holott eddig 40-60 FPS-em volt.Másnak is van ilyen gondja vagy csak nekem?
na lassan oda jutok hogy uninstallálom ezt a szar gamet is....
mi a fasz ez? 😄
lassan az egész creditem rámegy a ticketek-re.... minden csata vereség
én hiszek neked, ebben a játékban már akármi megtörténhet ezt már megtanultam 😊

új ticket 3 win 1 lose..... talán most össze jön. (remélem)

nem akarok képet feltölteni 😄
lusta vagyok... sajna én találkoztam párral, mind vereség lett 😞