War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
de az biztos hogy én elvből gyűlölöm az oroszokat
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
(jó lenne ha kivennék a klánokat belőle vagy külön tennék őket)
de 10-20 dobozból már szép cuccokat össze lehetne szedi, ha az ember eljutna odáig...
sajna ezzel is csak a jobb klánoknak kedveztek, de azoknak nagyon 😞
én talán 1szer tudtam nyerni klán ellen 😄
a többi alázás volt az ellenség részéről
rárohannak cap-ra mondjuk 3-an, a 4.ik meg KV-2-vel vagy SU-152-vel fedezi őket és ennyi volt a csata
tegnap este már én is belefutottam egy 4 fős klánba hajszál híján de sikerült megszívatni őket, egyszer az életben szerencsére normális csapatársakat kaptam.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
bebasz melléd az MM 3 amatőr gyökeret, az ellenség meg klán
(hasonló mint wot-ban a csapat csata volt....)
így kb. semmi esélyed nincs 😄 3 dobozt szereztem meg kb. 10 óra játékkal
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
mi lesz a maradék 300k creditemmel? XD
És ez az egész miért a Gaijin hibája?
Az amerikai és angol mérnökönek volt annyi eszük hogy felsimerjék az ágyú nagy negatív kitéríthetőségének előnyeit, a német és orosz mérnököknek nem. Ennyi a történet.
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.03.27. 13:48:49
első csata tele volt ott is oroszokkal -.-"
az EU szerver játszhatatlan 😞 az összes buzi orosz ide jött tournament-ezni pffff
már csak 300k creditem maradt az 1 milkából 😄
sokan azt mondták régebben hogy elég csak a toronyban levő ammo készletet meglőni és már robban is.... hát valahogy nagyon nem akar robbanni mert én már listát vezetek arról hogy hányszor sültem fel ezzel a "megoldással" 50 75 85 és 88mm ágyukkal is kísérleteztem de mindegyikkel rácsesztem mert csak bezöldült az ammorack és e mellet csak a kezelőszemélyzet döglőt ki de maga a tank továbbra is faszán működöt.
Utoljára szerkesztette: Fura Alak, 2015.03.27. 12:47:38
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.03.27. 12:45:15
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Nem lenne rossz ez a patch, ha a KV-2 -nek nem 90%-ban a torony forgatást + vízszintes irányzékot lőnék el....
újabb -50k credit XD
és ugye itt nincs bevétel csak rp-t kapsz a meccs után 😄
és elég is volt 😄
Estefelé próbálnánk meg mi is a ládafarmot, 2 vérprofi 1 noob (én) kombóval. Lenne kedve valakinek csatlakozni?
Ha vadászra nyomok, azt csak akkor teszem, ha a bombázónkat védem vagy bombázót/attackert támadok. A földi célok ellen nem érdemes vadásszal repülni, bár lehet, hogy azért gondolom ezt, mert noob vagyok.
Twi452: szakaszban próbáltad, vagy random társakkal?
a sima vadász amit ugye akkor hozhatsz ha valaki bejön támadóval vagy bomberrel
van támadó ami lehet il-2, fw, corsair, beaufighter ezeken rakéta van
és vannak bombázók
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Semmi értelme ennek poshadásnak így, kurva fun mikor kis fos pályákon menni kellene foglalni, de ezek a moslékok minden szaros emelkedő mögé eltudják rejteni a testüket vagy csak olyan szögbe képtelenség a frontjukat is átlőni, azt a nagy fair küzdelem, hogy lődd ki 210-es átütéssel, de még ez sem elég a tornyukra, míg azok a moslékok minden lövéssel átütik a tornyod, minden lövés után 1.3 perc javítás..
Nem minta lenne esély elérni az egyébként 100m-re tornyosuló cap pontot élve..
Különösen felbaxott most hogy a moslék gayjin szépen kivette a sim csatát is, nehogy már azzal lehessen játszani amivel akarna az ember, haelyette mehet low tieres vicc csatákba free foodnak a panzer 3,4-eseivel a halhatatlan jenki tankok ellen.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
A legutóbbi patch után,az FPS-em nem megy 20 fölé holott eddig 40-60 FPS-em volt.Másnak is van ilyen gondja vagy csak nekem?
mi a fasz ez? 😄
lassan az egész creditem rámegy a ticketek-re.... minden csata vereség
új ticket 3 win 1 lose..... talán most össze jön. (remélem)
lusta vagyok... sajna én találkoztam párral, mind vereség lett 😞