Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
_8Rendon #23841 Szerény véleményem: A Nagy Q&A Anton Yudintsevvel riport
ANTON ELSZÓLTAD MAGAD
....42. Mi a helyzet a dinamikusan változó időjárással?....
2./ "Például elkezdesz valamint csinálni, de meghalsz, majd az újraéledés után szeretnéd kijavítani a korábbi hibádat, De a csata helyzete megváltozott, például........."
1./ "Úgy értem, a játék jelen állapotában be tudnánk kapcsolni, de ahogy említettem, nem lenne túl realisztikus" vagy ETIKUS ??
1./ Tehát Ti is tapasztaltátok a dinamikus játékmenet ki- bekapcsolás lehetőségét és következményét......Pl. Magasrangú, de repülős multú csapattársam mögött sorban szedem ki előle az ellent német középtankkal (tir4), dinamikus bázis körüli takarítás után foglalás.
Láttam, hogy dühös rám a "főnök orosz vassal" azért, mert körbe lövöldözött, pedig ez a dinamikus meccs neki lett szánva ? Azóta alig volt a német ágon hasonló parti. Nem is volt etikus így az első helyezésem!
...33.Orosz Elfogultság (Russian Bias)!...
2./ Erre a pontra Anton meg is adta a választ: " Ez gyakran hangzik el a fórumokon és a közösségekben..."
Az én meg a játékos-társam korábbi hibánk, hogy pl.a Ferdinánd közelről nem hatástalanít 2 lövésből egy T-44 -es tankot !!?
Furcsa dolgokat akkor generál ez a "játék", amikor velünk játékosokkal játszanak mintha a bolondok napja még most is tartana, vagy PRÉMIUM FIÓKKAL ENNYIT KERESHETTÉL VOLNA vastag megjelenése után.
"A legélvezetesebb és legkifizetődőbb, hogy tudunk közvetlenül a játékosokkal dolgozni, kommunikálni velük ......"
Összegezve: Gratulálok Antonéknak. Köszönjük előre is a ködmentes építkezést.