11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Molot115
    Hát mindenki máshogy látja. De nekem rengeteget elvesz a játékélményből hogy több lövés kell ilyen kritikus helyekre! A megoldást abban látnám hogy lehetne egy full realistic vagy nevezzük simulatornak vagy bárminek ahol amennyire egy játék keretein belül lehetséges legyen realisztikus. Hogy az olyan "perverzek" mint én kiélvezhessék!
    Főleg az a durva szerintem hogy sokszor nem egyenlőek az esélyek. Például ha nekem kell 2-3 lövés a lőszerrekeszbe de akive szemben állok 1-el megöl akkor miről beszélünk? Olyan nincs hogy kicsit romboltak a forró repeszek a lőszerekben máskor meg szétfröccsen az egész!
    Ha meg arról van szó hogy realisztikus játékot akarnak csinálni akkor ne röhögtessék már ki magukat ilyenekkel hogy egyes csatákban 2-en lövünk egy harckocsit közvetlen közelről és 15 lövés kell neki mire meghal! Meg fekete minden a tankban, de azért még visszalő biztos ami biztos.

Luciferkee.
    Látom nem vagyok egyedül ezzel. Bőven lenne rá igény!