War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és ne kelljen rakat tanknál kilőni a csata elején az AP-t, hogy át tudjak váltani APHE-re -.-"
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Gondolom valami orosz proxyn keresztül működhetne a dolog, már ha valaki tud ilyet...
Szerintem most is érdemesebb rubelben venni ha lehet.
Be akartam fizetni prémiumra, és nemhogy a forintunk szar, de még a gold ára is felment. Hmmm.
Volt két nagyon LOL momentum. Azon a városi pályán ahol egy folyó szeli ketté a várost átmentem a másik oldalra, így végig ráláttam a part mentén futó útra, ahol érkeztek is szép sorban az enemy-k. Volt egy tank roncs ami mögé beálltam és egyszerűen képtelenek voltak kiszedni. Egymás mellett tolongott vagy 3-4 idióta a folyóparton és folyamatosan próbáltak kilőni, de csak a tornyot találták. Én meg osztottam őket nyugodtan. Persze közben elbukták az összes zászlót, mert foglalás helyett engem próbáltak levadászni. :-)
A másik szitu is hasonló volt, de ott még fedezékem sem volt. Egyébként a Pz.Kpfw. 38(t) Ausf. F típussal mentem és nagyon bevált a jószág. Baromi golyóálló, viszont a jobbik lőszerrel nagyon killer a kis dög. Annyit oneshot-oltam vele, hogy nem győztem számolni. :-)
Szóval ez a mai nap elég élvezetes lett.
Rájöttem még egy alap igazságra. Ezek a kis tier1-es cuccok (pl. a Pz.Kpfw. IV Ausf. C/E) is akkor kezdenek veszélyessé válni, ha már van hozzájuk normális lőszer. Akkor lehet velük rendesen oneshot-olni a vékonyabb páncélzatú enemy tankokat.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.07.02. 20:57:02
Remek példa a Panzer4, a legkomolyabb modell is csak 30mm vastag oldalról, azt még egy Wirbelwind is könnyen átviszi.
De ezt magadtól is tudnád ha az elmúlt fél évben vetted volna a fáradtságot rá hogy elindíts egy realistic tankos meccset.
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
megint trollkodik velem a játék.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Taktikát meg szerintem akkor lehet emlegetni amikor van egy szakasztársad és rendesen mikrofonnal beszéltek egymáshoz. Random csapattársakkal akiket semmi nem érdekel, se a csapat se az ellenség semmi! Főleg árkádba ahová vérengzeni meg vadulni járnak sokan chatbe írt "utasításokkal" nem igazán hiszem hogy bármi elerhető lenne.
Persze tegyük hozzá azt is hogy régen jártam árkádban és inkább tier 1-ben ahol rendszeresen felborítottak meg kilőttek a csapattársaim még mielött eljutottam volna a 2-300 méterre lévő "frontvonalba". Ha azóta más a helyzet vagy esetleg nagyobb tierben sokkal jobb akkor javítsatok.
Arcadeban amúgy nem bírnak a tankok többet, picit könnyebben mozognak, és vannak markerek, plusz minden slotban lévő tankodat beviheted. Ami arcadeban nagyon idegesítő azok az ideiglenesen repülhető repülőgépek, baromira illúzióromboló, amkor egy csatában négy retard csapódik bele a tankodba a repülőjével. Valamiért Gaijin elégedett vele, mert nem gyomlálják ki.
Pont ez adja meg az RB SB javát, hogy nem lehet menni előre, mint a gőzmozdony, mert kicsapnak, nézni kell hol vannak a társak, és akkor tudod, hogy onnan valószínűleg nem fognak bántani. Használni kell a periszkópot, domb mögül is ki lehet nézni vele, úgy, hogy maga a tank nem nagyon fog látszani. Ebből a szempontból, mondjuk az SB nem tetszik, mert ott nincs infó a csapattársakról. Ez megint nem jó dolog.
RB a best, nincsenek markerek, de csapatodat látod és még a tankodban is lehet gyönyörködni.
Pláne amikor 4-5 ellenséges tank van lővonalban.
Ne értsetek félre, én is sokat mentem Relalisticban még a markerek eltüntetése után is, de egyszerűen tankozásnál nekem az Arcade nagyságrendekkel több sikerélményt,killt és XP-t adott. Nem mindegy hogy Realisticban levadászol egy-két ellenséget mielőtt kilőnének, vagy Arcadeban ötöt-hatot. Pláne most hogy prémium számla nélkül alig ad XP-t a játék. Mikor legutóbb toltam, egy hete, volt egy hét prémium számlám. Prém számla nélkül egy jó meccsre kaptam 1500 XPt, prém számlával 5000 XP-t. Mindjárt jobban hangzik egy olyan környezetben, ahol Tier5-ben fürtökben állnak a 380.000 XP árú tankok.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
egyszer kursk-on KV-2-vel lőttem egy 1600méterre lévő mozgó Pantherre!!!!!! És telibe kapta 😄 naná hogy a HE kicsapta
Az M16 egy jó, nagy tűzgyorsaságú légvédelmi szerkentyű, főleg Realistic módban hasznos, ahol a markerek hiánya miatt sokkal többet érsz (repülőgépek ellen) egy nagy tűzgyorsaságú cuccal, mint egy nagyobb kaliberű(40-57mm), de kis tűzgyorsaságú cuccal.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time