37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Írtam előbb, hogy úgy látszik a rangefinderért nem adja oda, mert elitként megkaptad KORÁBBAN, de az már nem érdekli, hogy valami elit volt KORÁBBAN, a rangefindert lécci húzd már ki még. :)
Bár eddig az F-84 volt az, aminél elit létére még kb. 14 modult kellett kihúzni ismét, amikor behozták a rakétákat hozzá, tehát az a csúcs, de elmehetne a gazsi a jó édes a....ba, mert sokadjára csesz ki velem holmi bisz-basz modulokkal. :) -
Kimaxolton. Ami ugye papíron elit. De a gazsinál ami elit, az nem elit, hanem húzd már ki lécci még a rangefindert. Nem adná ádná ám oda, ha már elit. Jó mi? :D Újból nem adja oda, mert már 1x megkaptad, de azt se veszi figyelembe, hogy az elit az valamiért korábban elit volt. :) -
Big Blaster #25507 Látom sokaknál nem jött be az új peccs. Hogy ne csak a negatívumok kerüljenek említésre leírom, hogy nekem mi tetszik:
A grafika szebb lett, nálam simán megy 60 FPS-el, habár nagy ritkán van, hogy nagyon leesik a frame rate, mint másoknak is.
A két új pálya kicsit változatosabbá teszi a csatákat.
A régi pályák átdolgozott verziója szerintem jobb lett. pl. Kuban "C" pontja lényegesen jobban kidolgozott és vannak normális fedezékek, de a többi pálya is előnyére változott.
Az új XP rendszer szerintem átláthatóbb és egyszerűbben használható.
Na kb. ennyi.
Utoljára szerkesztette: Big Blaster, 2015.11.07. 20:06:38 -
jancsika6801 #25506 Szerintem nem ugyanarról a tankról beszélünk.Lehet hogy nem a játék leggyorsabb tankja de bőven vállalható.(megvan az összes KV-1 variáns tudom milyenek ha már azokhoz hasonlítottad.) Löveg m82-es lőszerrel 181mm átütés pontosan mint a T-32-nek csak míg az M26e1 11.8s a T-32 18.8s alatt tölt akkor miről beszélsz? Ára? Minden relatív nekem ez a tank még többet is megért volna, az egész USA ágat ezzel húztam ki.De szerencsére az emberek nem egyformák, így mi sem. -
gstup #25505 Pont ez történt velem az imént.Ellőtte a lánctalpam egy su-100.Oh mondom nem baj.Legalább 15 sec a reloadja,addig szépen ráfordulok.Erre nem elkezdett javítani?!Esélyem sem volt.Hát bravó retardjin. -
kissssss #25504 nope... ez automatikusan bebetonoz téged ha valamelyik láncodat kilőtték, egy sima tanknál hagyján de egy tankvadásznál ez kb game owert jelent, még egy szög a TD-k koporsójába. -
gstup #25503 Ki a *****nak volt az ötlete ez a rohadt auto repair????Hülye retardjin....Ki lehet valahol kapcsolni? -
foxbat88fx #25502 inkább csak bugos... V8-as diesel motorral szaladnia kellene felfele mint a Pershingnek :D
mivel a motor minden Pershing variánsban ugyanaz volt -
szarul van áttételezve, nincs nyomaték, zéró gyorsulás.. mobilitása egy kv1 -el egyenrangú.. újratöltése az ágyú kaliberéhez viszonyítva nevetséges, a t32 -ről nem is beszélve.. 7480 aranyat nem ér, az biztos.. -
jancsika6801 #25500 Ja és 12.7-es a géppuskája míg a sima M26-é 7.92-es érezhetően jobban aprít.
-
jancsika6801 #25499 Imádni való tank ez volt az első prémium járművem amit vettem és soha nem bántam meg (ellentétben egynémely prémium járgánnyommal) szuper löveg, kicsit gyenge páncél bár érdekes módon elég sokszor pattannak róla, egyedüli gondom vele hogy szerintem bugos a váltója mert amúgy nem lassú de a legnagyobb emelkedőn sem vált vissza hanem a legmagasabb fokozatban vánszorog felfele, ezt semmilyen más tanknál nem tapasztaltam eddig. -
Stefan99 #25498 nem vagyunk egyformák, kinek ez, kinek az:) Én személy szerint azt favorizálnám, ha minden lenne, ami csak előfordult a háborúban.(gyalogság stb) -
Bárcsak lenne egy M26E1-em. :D Egyetlen amcsi 90 milis löveg ami 200 felett üt át :D (AP lőszerrel)
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2015.11.07. 16:02:08 -
jancsika6801 #25496 1. Az a helyzet hogy amit te változatosságnak nevezel azt én tönkretett játékélménynek.
2.Sztálinium.Régebben írtam hogy én például mindhárom ágat húzom az orosz most 7.7-ig a többiek 6.7-ig vannak meg de emlékszem mikor az orosz ágat húztam 6,7-nél vért huggyoztam a németek ellen (gyűlöltem a tigriseket)de én tankokat szeretek és nem nemzeteket A három kedvenc tankom mind különböző nemzetiségű: M26e1, T-34-100, PZ II.h úgyhogy ha erősebbek az oroszok azt feldolgozom de azt hogy az égből bombák potyog azt nem
-
kissssss #25495 "az nagyon ritkán van hogy vissza tudok menni a reptérre még egy körért, túl rövidek ehhez a csaták"
most már arra se lesz időd hogy elérd a csatateret a repülőddel mert minden tankos rá van kényszerítve hogy rohanjon előre az elcseszett snipernézet miatt mert távolról semmit nem lehet értelmesen becélozni.
pecs előtt a szutykos PO-2 repülőmmel vígan eltudtam érni a csatateret, most meg a b-25j ruszki prém géppel se érek oda zuhanórepülésben mert valamelyik oldal már réges rég elpatkolt.
RB modot sikerült lefokozni egy hardcore árkád modra. -
Big Blaster #25494 Erről van szó. -
Stefan99 #25493 szerintem változatosabbá teszik a csatát a repülők. jó néha esélykiegyenlítőnek is a szovjet dögök ellen, mert a bomba ellen még a sztálinium sem véd.(vagy pont ez a baj?:P)
Op-nak sem találom őket, pl a német Dornierekkel a 4 500kilós bombával optimális esetben tényleg ki lehet szedni akár 4 tankot is(az nagyon ritkán van hogy vissza tudok menni a reptérre még egy körért, túl rövidek ehhez a csaták), de ha van egy valamirevaló vadász vagy AA az ellenség között, akkor pillanatok alatt leszednek úgy hogy esélyed sincs semmire. És 600 sp-be kerül a behozatala, tehát meg is kell dolgozni érte. -
Stefan99 #25492 Van esély rá hogy visszaveszik a markert, a szavazásoknál kb 90% ellenzi. Gőzöm nincs mire gondoltak, amikor betették ezt a hülyeséget, a legnagyobb egyetértést és egyhangú éljenzést a játék történetében az a döntésük váltotta ki, amikor kivették. -
kissssss #25491 volt szerencsém tegnap kipróbálni a játékot.....
az új MM rendszerrel már így is elégé tökön volt rúgva a játék de a mostani játékmeneti újításokkal szó szerint ki is herélték a játékot.
kezdjük ott hogy olyan mint tankvadászat az konkrétan megszűnt létezni a játékban(RB mod), hiába veszek fel egy jó lő pozíciót mert látni nem látok semmit sniper nézetben, ha pedig elkezdek mégis a spotolt ellenség felé lőni akkor kapok olyan válasz zárótüzet(ekkor már fel vagyok spotolva) hogy képtelenség épp bőrrel visszavonulni, ez magyarul annyit jelent hogy az olyan TD-k(meg tankok is) amik tudnának nagy távolságon is eredményesen csapatot támogatni a jó ágyúikkal nos ezek most kiestek a játékból, most ott tartunk hogy csak azzal a TD-vel lehet eredményesen játszani amelynek minimum 100mm felet van az ágyúja.
a másik probléma az maga a spotolás... ha egyszer leadok egy lövést akkor igencsak jó eséllyel kapok olyan tűzesőt a fejemre hogy élve már nem kerülök ki a bajból, tegnap a kedvencem az volt mikor leadtam egy lövést a su-85m tankommal és pár pillanat elteltével rögtön kaptam 6 darab lövést, ebből 4 mellément a mások kettő instant leláncolt mindkét oldalt...
abban a pillanatban olyan érzésem volt mintha én most world of tanks-al játszanék.
gondolom minden régi wot játékos számára ismerős a szituáció mikor fel vagy spotolva te pedig minden erőddel azon vagy hogy fedezékbe húzódjál mert máskülönben az összes ellenfél amelynek van rálátása a tankodra az bizony tüzelni is fog rád.
és akkor a random fps dropokról még nem is tettem említést.... -
jancsika6801 #25490 Jogos, én fanatikus ökör lévén mind a három ágat kihúztam 6.7-ig az oroszt 7.7-ig (csak tankok, repülők nem) de légvédelmi egységben egyszer sem ültem. -
BaleniX #25489 Minden minimumon van pedig
-
Molot115 #25488 Jelen formájában ez a "mixed" mód egy hulladék. Eleve a légierő jelentős előnyből indul a szárazföldi erőkkel szemben. Elég csak a mozgékonyságukra gondolni illetve a tűzerejükre. Amíg én a nyamvadt tankommal próbálom 3-5 lövésből kilőni az ellenséges tankot addig egy lebombázott harckocsiba nem kell több időt beleölni mert az elpusztult. Nem kell még 3x lebombázni stb. Simán kialakulnak olyan helyzetek hogy csak az egyik csapat hoz légierőt és a 2-3 repülő 15 killel zár és senki más nem tud érdemben hozzászólni a csatához. De van hogy a saját légierő se jelent semmi segítséget mert bombázókkal lövik le a vadászokat sorra, nem egyszer előfordult. (Lehet hogy elég gyenge képességű vadászok voltak persze, de mondjuk ez nem vigasztal) Bocs de nem tehetetlen szerencsétlennek megyek be tankkal egy ground forces-nak nevezett módba hogy utána lebombázzanak meg állandó felülről jövő vegzálásnak legyek kitéve. Azért megyek be hogy a harckocsimmal harckocsikat lőjek ki, ennyi. De nem tudom normális keretek között ezt megtenni mert biztos hogy valamelyik sértett killem fogja a kis csatarepülőjét és nyert helyzetből, bosszúból, jól lebombáz. Mert ki mertem lőni a kis tankjából...
A helyzeten tovább súlyosbít hogy a Gaijin hihetetlenül okosan berakta a légvédelmi járműveket hogy azok majd a földről védelmezik a harckocsikat... Hát gratulálnom kell ehhez is mert 5 légvédelmisből 4 biztos hogy a tankokat lövi egyébként nem kis sikerrel, mert ők képesek kibírni egy 122 millis gránát közvetlen találatát, ami még a MAUS-nak sem megy mindig. Viszont szemtanúja voltam ahogy egy T-34-et az első lövedékével darabokra robbant a wirbelwinddel a szakasztársam. Kérdem én ennek így mi értelme van? A hülyére erősített légvédelemmel amik a repülők ellen majdnem hatástalanok egyébként? Megyek a harckocsimmal ami egy harckocsi, a szárazföld legerősebb harci eszköze és attól kell rettegni hogy mikor fog lebombázni egy repülő vagy hogy mikor csinál belőlem nagy-lyukú sajtot egy légvédelmi matchbox, amitől nem biztos hogy megtudom magam védeni mert az RNG azt mondta hogy ma ő a Jani, én meg leszek az áldozat. Tényleg csak nekem nevetséges ez?
Nem hiszem el hogy nincs erre valami megoldás. Csináljanak akkor egy olyan játékmódot ahol csak szárazföld hogy aki nem akar repülők ellen menni az megtehesse ezt. -
Asszem én voltam :D Am tankokhoz tényleg nem kellenének a gépek. Pl. én is bosszúból hozom be őket (de így is csak amcsi oldalon csinálom ezt mert ott van normális vadászbombázó) -
Pedig nem vették ki :)
-
jancsika6801 #25485 Még valami valaki írta hogy azok nem szeretik a repülőket akiknek nem megy az irányításuk.Igen nekem pl nem megy nem tagadom de könyörgöm ezért játszom ill játszanék a Ground Forces nevű játékkal.Tankkal szeretnék tankok ellen játszani akik meg tudnak repkedni azok repkedjenek és lövöldözzenek másik repkedőkre
(sajnos egyenlőre ez álom kategória de hátha egyszer valaki ...........)
-
Lokker #25484 Launcherben fölül a grafikai csúszkát próbáld állítgatni, hátha. Plusz a szokásos: driver frissítés. -
jancsika6801 #25483 Hát igen COD illetve Batlefield ..... ala Gaijin.Értem én hogy nyitnak egy populárisabb irányba de nekem ez a mostani is egy katyvasz.Olyan ez mint mikor van két dolog amik külön külön tök jók de együtt nem működnek , nekem ilyen most a tankos rész amibe bele vannak erőltetve a repülők.Hajókkal tetézni ezt az nekem biztosan a játék végét jelenti, pedig minden hibája ellenére nincs jelenleg jobb tankos játék.Akkor csak az ima marad hogy valaki csináljon egy TANKOS játékot amiben nem repkedünk nem úszkálunk nem artyzunk hanem tankozunk. -
BaleniX #25482 Üdv urak. Frissítés után beléptem a játékba, erre ez fogadott.
Valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a gond?
Kép
Kép2
Utoljára szerkesztette: BaleniX, 2015.11.07. 12:28:23 -
Molot115 #25481 Lő egy sorozatot a fő fegyverzettel vár egy kicsit míg célba érnek és írja is a játék hogy "hostile team lost all of its vehicles" waiting results. Tök jó lesz... :D -
vfrtom11 #25480 Az lesz majd szép. Szépen ballag az ember fia, egy konzervdobozban, retteg , hogy ma vajon ki dobott hatost. Hallgatja , hogy vísit-e a bomba. Majd felvéve egy jó lespozíciót, épületestül, konzervdobozostul, mindenestül aprókupac kakivá lövi egy csatacirkáló és/vagy csatahajó 20-30 kilométerröl. 

Ja és "csak" mellélött.
Utoljára szerkesztette: vfrtom11, 2015.11.07. 11:03:29 -
vfrtom11 #25479 Azért a lövedékek absztrakt pattogása még meg van, söt.... még durvább. Ostwind toronypáncélon belül ,mint flippergolyó, aztán kimegy. A t-34-85 lövegének tövéröl, arról a gyürüröl lefele 90 fokkal lebukva beüti a döntött páncélt, stb. De ami legjobban tetszik és számomra aznap azonnali alt+f4-et vált ki, az amikor a párduc vagy Tigris oldalszoknyáján robban a gránát és a repeszek meg bejönnek, mindezt 15-20 fok közötti hegyesszögben való érkezéssel.Utána megnéztem 18-20 fok körül már pattan a t-34-85 lövedéke.
-
Molot115 #25478 Kimaxolt harckocsin húztad ki a rangefindert? Anno a kimaxolt T-44-re kaptunk egy mégjobb űrméretalattit vagy keménymagvast nem tudom már. Megvolt már minden modul amikor bejött és amikor azt is kihúztam már nem kaptam újra plusz RP-t. Mert már egyszer odaadták azér a sorért. -
Én bakker nem kaptam a rangefinderért ... -
Droughert #25476 Ez talán nem a játékosok hibája, Gajin dolga lenne olyan rendszert megalkotni ahol a bomberek is hasznosak lehetnének egy RB csatában, ha már beletették őket a játékba. Bomberrel hiába dobálod ki a földi célokat szinte semmi ráhatásod nincs a csata kimenetelére vele. Kellenének olyan célok aminek kidobása jelentősen javítaná a csapatod nyerési esélyét, így megérné kisérni a bombereket és volna értelme behozni őket. Jelenlegi formájukban a wt gf-ben hasznosabbak mint az af-ben. Anno kárpátok pálya volt olyan, hogy ha bomberrel kidobtad a bázisokat akkor nyert a csapatod, annyi eszük volt, hogy ezt egy gf pályán csinálták meg és tudtál bomberrel kezdeni, tankokkal semmi ráhatásod nem volt a csata kimemetelére... Valami ilyesmi kellene af-be is, így máris volna értelme minden gépnek. -
bgabor911 #25475 "Senkinek nem ártanak vele"
Rendelkezem szinte az összes repülővel amcsi ágon az importált Canberráákat kivéve, RB-ben húztam ki őket.
Tapasztalataim alapján nyugodtan ki lehet jelenteni hogy ha egy amcsi csapatban háromnál több B-17/-B-24 van, akkor a csapat szinte mindig veszít. Tekinve hogy ezek a gépek gyakorlatilag semmi hasznosat nem csinálnak a pályán, viszont elveszik a helyeket a vadászgépek elől. Amúgy szinte mindig elsőnek halnak meg és a durvának tűnő védőfegyverzet ellenére szinte mindig kill nélkül.
Másszóval ha az összes tetű bombázózik, akkor gyakorlatilag nem lehet nyerni amcsi oldalon. Limitálni kéne a számukat, szigorúak ugyanannyit rakva mindkét oldalra, mint a Wotban a tetves artikkal történt. -
Droughert #25474 Meg gondolom az sem mindegy mennyi lőszer van a célpontban, lehet, hogy egy üres rekeszt lősz és akkor sem robban? -
Luciferkee #25473 Köszi a felvilágosítást, igazad lehet. Már csak abban reménykedem, hogy sikerült-e nekik ezt lemodellezni, vagy megint csak dobókockákat lövöldözök a tankokba?! -
Brenor #25472 Egy lőszerrekeszben nem a lőszer hegye robban fel hanem a töltőanyag a hátuljában ami kirepíti a csőből. Te viszont egy kétfázisú töltéssel rendelkező tankot lőttél meg, annak is a kirepülő fázisát. Ilyen tankokban azt a rekeszt kell lőni amiben a töltőanyag (sima henger modell) van. -
Luciferkee #25471 okés köszi. írják hogy a fekete ammo rack mindig robbani fog... hát nem...
Ez volt az egyetlen dolog, amit vártam ettől a peccstől, de nem sikerült...
-
Szpecnyaz #25470 Nem tudom láttál e már amcsi csapatot RB-ben. A csapat fele bombázókból áll, a vadászok legnagyobb "örömére". Nem elég az hogy ezek a tetvek az alapvetően haszontalan bombázókkal játszanak, de még csata közben direkt földhöz is vágják magukat. csak azért hogy egy exploitot kihasználjanak és még azt a kevés hasznot se hozzák a csapatának amit amúgy tudnának. Nos, azok jóval többet érdemeltek volna mint csak egy nap ban.