11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Molot115
    Jelen formájában ez a "mixed" mód egy hulladék. Eleve a légierő jelentős előnyből indul a szárazföldi erőkkel szemben. Elég csak a mozgékonyságukra gondolni illetve a tűzerejükre. Amíg én a nyamvadt tankommal próbálom 3-5 lövésből kilőni az ellenséges tankot addig egy lebombázott harckocsiba nem kell több időt beleölni mert az elpusztult. Nem kell még 3x lebombázni stb. Simán kialakulnak olyan helyzetek hogy csak az egyik csapat hoz légierőt és a 2-3 repülő 15 killel zár és senki más nem tud érdemben hozzászólni a csatához. De van hogy a saját légierő se jelent semmi segítséget mert bombázókkal lövik le a vadászokat sorra, nem egyszer előfordult. (Lehet hogy elég gyenge képességű vadászok voltak persze, de mondjuk ez nem vigasztal) Bocs de nem tehetetlen szerencsétlennek megyek be tankkal egy ground forces-nak nevezett módba hogy utána lebombázzanak meg állandó felülről jövő vegzálásnak legyek kitéve. Azért megyek be hogy a harckocsimmal harckocsikat lőjek ki, ennyi. De nem tudom normális keretek között ezt megtenni mert biztos hogy valamelyik sértett killem fogja a kis csatarepülőjét és nyert helyzetből, bosszúból, jól lebombáz. Mert ki mertem lőni a kis tankjából...
    A helyzeten tovább súlyosbít hogy a Gaijin hihetetlenül okosan berakta a légvédelmi járműveket hogy azok majd a földről védelmezik a harckocsikat... Hát gratulálnom kell ehhez is mert 5 légvédelmisből 4 biztos hogy a tankokat lövi egyébként nem kis sikerrel, mert ők képesek kibírni egy 122 millis gránát közvetlen találatát, ami még a MAUS-nak sem megy mindig. Viszont szemtanúja voltam ahogy egy T-34-et az első lövedékével darabokra robbant a wirbelwinddel a szakasztársam. Kérdem én ennek így mi értelme van? A hülyére erősített légvédelemmel amik a repülők ellen majdnem hatástalanok egyébként? Megyek a harckocsimmal ami egy harckocsi, a szárazföld legerősebb harci eszköze és attól kell rettegni hogy mikor fog lebombázni egy repülő vagy hogy mikor csinál belőlem nagy-lyukú sajtot egy légvédelmi matchbox, amitől nem biztos hogy megtudom magam védeni mert az RNG azt mondta hogy ma ő a Jani, én meg leszek az áldozat. Tényleg csak nekem nevetséges ez?
    Nem hiszem el hogy nincs erre valami megoldás. Csináljanak akkor egy olyan játékmódot ahol csak szárazföld hogy aki nem akar repülők ellen menni az megtehesse ezt.