37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • foxbat88fx
    az arcade még elmegy.... realistic ami kibaszott uncsi....
    felszállsz... repülsz 5 percet, kilövöd a tárad aztán vársz h most vereség vagy win-e a csata :D ez aztán értelmes hallod :D
  • Sherman0070
    Arcade battles-ban tényleg az :D
  • foxbat88fx
    repcsis rész sokkal unalmasabb.....
  • Sherman0070
    15 fps egy krumplihoz képest nem semmi :DDDDDD
  • Sherman0070
    Ezért kéne repcsizni. Nem csak tank buzulni
  • AIexx
    tényleg szebb lett, biztos ugy van, de eddig max. 35 fps-em volt, ami a kezdeti 15-höt képest, amikor tankoztam, elég jó szerintem.. jelenleg már a hangárban szaggat, 25 fps.. úristen.. (ultra low quality)
  • foxbat88fx
    hát igen... fél évvel - évvel ezelőtt sokkal jobb volt a tankos rész....
    mindenesetre elkezdem árulni az acc-ot, ha adnak érte egy tűrhető összeget akkor nem fogom sajnálni :D
  • nandoxxl
    Inkább egyre WOT szerűbb:) Ez a tank eltűnés-jelzés kiverte nálam a biztosítékot, az elcsalt legénységi pontokkal. Igazi Orosz hozzáállás. Találó a fórum címlap, Join the beta...

A háborúban pont az volt a lényeg hogy ki vette előbb észre a másikat... (Ez volt a játék igazi előnye.)
    Utoljára szerkesztette: nandoxxl, 2015.11.06. 12:36:10
  • foxbat88fx
    hát asszem keresnem kell másik játékot magamnak :/
    ez a WT peccsről peccsre szarabb lesz :D
    vkit nem érdekel WT account occón? XDDD
  • Molot115
    A voice chat másnál is el lett b@szva? Vagy külön nekem vezették be? Konkrétan olyan mintha le lenne lassítva a beszédsáv... Arról nem is beszélve hogy szakadozik. Alig zavaró persze...:)
  • gstup
    Nagyon egyszerű a képlet.500km/h felett nagyon könnyen törik a HO.Ki kell szemelni egy célpontot kb 65-90 fokos szögben rárepülni és közben kinyitva tartani a féklapátokat.így kb mire eléred a tankot és lőtávolba kerülsz.500km/h alatt marad a sebességed és akkor még könnyedén fel tudod kapni a gép orrát anélkül hogy összetörnéd.Én olyan 300-400 km/h közé szoktam lelassítani mielőtt rárepülök egy tankra.Ha nem zavarnak meg az ellenfél vadászai vagy a spaa-k akkor sima ügy vele 3-4 kill.A T-10M csak úgy lángol tőle :) .Hatalmas élmény.És véleményem szerint sokkal nehezebb mint a földön kilőni egy tankot.
  • Panlaj
    Azt hiszem kedden volt, hogy egy Horten nem hagyott békén. A T-44-esemet fel is gyújtotta. Azon csodálkoztam is, hogyan tudja a meredek szöges rárepülés után kivenni a gépet. 2-3 rácsapást végzett, és amortizálta a tankomat rendesen. Aztán az egyik rárepülést elszúrta, mert pont az ágyú csövem elé került, sikerült levennem.
  • gstup
    Én leginkább 6.7-en játszom és a HO-t viszem magammal.Annak hála az égnek nem kell se bomba se rakéta.A 30 millis gépágyúja ha jó szögben lősz vele simán kiszedi még a heavyket is.Hatalmas móka a sok retardáltat kiszedni a tankból.Főleg a T-10M és T-54-ek okoznak hatalmas örömöt.Akkor szinte csapkodom a térdem.Mennek azokkal az OP sz*kkal.De az Me-410-nek is van egy verziója amin ugyan az a 30-as van mint a HO-nak.Avval is lehet aprítani.
  • CHaooSS
    Amelyiknél a fő fegyverzet a rakéta az nem fogy ki: Panzerwefer 42, BM-8
    Aranyért.. az összes rakétás aranyért van és amin nagyon meglepődtem, hogy nem lehet megvenni magában az M26 T99-et ami PRÉMIUM tank.... vicc, előtte meg kell venni Calliope-ot ami 9740 gold + az M26 5990.. röhejes
  • tutyimutyi2
    ez a 3 új rakétás jármű normális tankként került be a játékba avagy aranyért vagy csomagért?
    illetve az orosz lánctalpas és a német fél lánctalpas kitud fogyni a rakétából?
  • CHaooSS
    Rakéták nekem nagyon nem tetszenek... célozni nagyon nehéz velük és sokszor nem is sebeznek.. inkább oldanák meg normálisan előbb és aztán pakolnák be ezeket..
  • AnuluWork #25413
    Kioldás után 4+ sec. Tegyük hozzá. Aki tud bombázni vagy a bomba olyan, ugyanúgy meg fogsz halni, vagy leesik a fél crew, mindkét lánctalp és ameddig javítasz, kapsz egy újabb bombát, csak most mástól.
  • Max_Andaxin
  • Molot115
    Hát engem speciel mérhetetlen örömmel tölt el a bombák időzítésének változtatása. Így legalább kisebb eséllyel fogja tönkre tenni a játékomat a sok alkalmatlan harckocsizó, akik csak így tudnak érvényesülni hogy átülnek egy repülőbe és lebombáznak...
  • Zoli105
    Hát ritka gáz lett ez az új patch ! miért nem lehetett úgy hagyni mindent ahogy volt max bejönnek az új gépek és az új engine ! Miért kellett elbaszni ezzel a Marker rendszerrel , vagy a Crew skillel ? (kurva sokat buktam ezzel és nem kompenzálták, remélem a torkon akad a reggelijük ! ) vagy ide mondhatnám a bombázás szétbaszását ! mi a faszért kell 4.5 seces időnek eltelnie hogy robbanjon a bomba ? (mondjuk egy Il2nél vagy egy Su2 esetleg egy stokos Il28 ahol 100 meg 50 kg-s bombák vannak kurva percízen kell bombázni ! vagy mozgó járművet eltalálni !? egyszerűen felháborító hogy megint pofán köpték az embert ! (már szinte a Wotnál érzem magam mert ott is leszarják az embert a fejlesztők ! -.- ) a lőszernerf-ről inkább nem beszélek ! meg ez a Gerős mizéria sem teljesen tiszta ! -.- )
    Utoljára szerkesztette: Zoli105, 2015.11.06. 00:06:36
  • kissssss

no comment....
  • Brenor
    A látótávodon belül kell lennie (keen vision átlag), de amúgy jól mondod :)
    A rádió kommunikáció arra vonatkozik hogy más játékostól mekkora távig kapsz adatot:
    Tehát ha neki jelöli az enemy-t mert látótávon belül lőtt, és elég közel vagy a szövihez neked is jelölni fogja (vagy ha neked is látótávon belül van az enemy). De ha rádió komm. távon kívül vagy (és látótávon is az enemytől) akkor ő hiába tudja hol van, nem tud neked koordinátát küldeni
  • Stefan99
    A wt fórumait olvasgatva és a szavazásokat nézve a túlnyomó többség nem akarja ezt az automatikusan megjelenő markert, ezért van remény hogy megváltoztatják.
  • Max_Andaxin
    Pont ma volt egy csata amivel én is a vadiúj PZ II H-mmal nyomúltam, és rálőttem egy T34-85-re... majd követtem és gondoltam majd jól megszivetom...de ő szivatott meg engem, mert mögém kerűlt....Én lőttem tehát felvillantam neki, ő nem lőtt tehát én nem láttam, hogy nem abba az iránya ment mint gondoltam....Fasza....Tényleg "jó" ötlet volt ez a marker....
  • Droughert
    Nekem volt olyan hogy engem talált el, láttam, hogy honnan lő, nem is volt olyan messze, de nem volt jelölés. Low lvl legénység volt, 0 rádió skillel, így arra gondolok, hogy hiába látod, ha rádió hatótávon kívül van akkor nem jelöli.
  • jancsika6801
    Teljes mértékben egyetértek az előttem szólóval.Van egy PZ.II.h-m eddig RB-ben ha jól jött ki a lépés óriásiakat lehetett ezzel a kis törpével alkotni,most meg ott villogok mindenkinek nyakamban a táblával hogy "Ide lőjetek".Szerintem az RB alap hangulatát a sunnyogás, és az az érzés hogy egy csutfasz tankkal miket lehet alkotni, adta.Ennek most vége.Más. Biztos sokan nem értenek egyet de szerintem a játék nagyon rossz irányba halad.Értem ezalatt hogy itt ujjongunk hogy itt az új patch és mennyivel szebb lett meg hogy rombolhatóak az épületek, na és? A játékban szerintem pont az alapok rosszak: a BR és az MM.Én anno ps4-en kezdtem és nagyon élveztem, viszont mostanában sokkal több a keserűség mint az öröm.Mindezt a tankos részről mondom mivel repkedni nem szoktam.
  • Max_Andaxin
    Aha...ja...főleg ha lenne normális Simulátor mód mint régen, mielőtt "javítottak rajta"!
  • Brenor
    Ha mellédurrantasz akkor biztosan nincs marker. Azt viszont hirtelen nem tudom, hogy ha már érintkezik a lövés az enemy tankkal akkor jelöl-e, vagy csak ha legalább "hit"-et érsz el
  • Droughert
    Rádió skill-től függ, az add hozzá pluszt. Volt róla poszt korábban, attól is függ, hogy aki látta annak milyen a rádió skillje, milyen messzire tudja sugározni, meg a tiédtől, hogy milyen messziről tudod venni, de a pontos leírás most nem rémlik.
  • Stefan99
    Egyébként elbizonytalanodtam hogy hogyan is működik pontosan ez az új markeresdi. Nekem úgy tűnt nem villan fel automatikusan a marker, ha lő valaki, mintha a tank(legénység) azonosítaná, ha felé nézel, de még akkor sem jelent meg mindig, ha távolabb volt. Még ki kell tapasztalnom. Na meg az is lehet bugos jelenleg.:)
    Vagy csak akkor jelenik meg ha talál?

... ja és igen, a flankelőket szívatják. na meg a mausok élete sem lesz könnyebb pl, azzal elmozogni a repülők elől...:)
    Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.11.05. 22:03:16
  • Stefan99
    A markerre meg az árkád.
  • Droughert
    Persze, csak ezzel a faszsággal az olyan tankokat szívatják amelyeknek nincs armorja és flankelésre tökéletesek. M18-al el lehet felejteni a flankelést, első lövés után tudni fogják honnan lősz, oda a helyzeti előnyöd, de gondolom a Leo-nak is jól jön ez, most már mindegy honnan lősz azonnal kapod a választ mert ott világítasz mindenkinek...
    Sim, mód meg gyakorlatilag nincs, bár ez talán neked is feltűnt.
  • bgabor911
    Örülök neki hogy végre visszarakták a markert RB-be, senki se kérte hogy kivegyék, arra ott volt a Simulator mód.
  • nandoxxl
    Kell a pénz, de mellé lőnek. Egy rakás szar lett a játékukból, pedig a wot is jól indult. Most már egy wot klón lesz, vagy még rosszabb. Pedig milyen boldogok voltunk az elején, sajnos hova süllyed ez a játék.
  • Brenor
    A stat alsó sávjában mutatott adatokat (winrate, PvP rating, stb...) kivették de nem tűnt el. Minden ott vana menu->leaderboards menüpontban ;)
  • AnuluWork #25394
    Nos.

Szebb lett, az biztos. Kidolgozottabbak a pilóta fülkék a repcsiken (nagyobb felbontás, vagy mit tom mi, de más, mint volt), most vagy én voltam ügyes, és képzelődöm, vagy a teszten kívül is minden náció most már tényleg a saját nyelvén kommunikál?

Más. Ritkán repülök sugárhajtású gépekkel, de a lost control a sok G miatt korábban is volt, vagy csak eddig nem tűnt fel?

Megint baszkuráltak jó pár mapet. Köszönjük!
  • kissssss
    megint nullázták az egyéni statisztikát?
  • ximix #25392
    Kicsit oroszosra sikerült az igazságosztás, szerintem a játékosok nem fogják annyiban hagyni, mert soknak nemcsak játékból szerzet pontjai voltak hanem valódi pénzért vásárolt is.
  • foxbat88fx
    annyira ne siess vele :D
    eltűnt a winrate a statból XDDDDDDD
  • CHaooSS
    Elb*szták... nem tudom minek kellett belenyúlni, semmi baj nem volt vele.. vagy pont ez volt a baj?
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2015.11.05. 20:34:12