37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Droughert #25669 " II vh, ahol pocsék katonai affinitásukat a létszámmal voltak kénytelenek pótolni."-azért ez nem ilyen egyszerű, az hogy a 2vh.-ban hogy szerepeltek, főleg a háború elején a vezetés (elsősorban Sztálin) sara. 1937-ben kezdődött nagy tisztogatás idején gyakorlatilag az összes tapasztalt, hozzáértő katonatisztet likvidálták, így lefejezve azt a haderőt ami korábban erősnek és szervezettnek számított. Ennek a fejleménynek nagy hatása volt arra, hogy a háborúban gyakran olyanok irányították a csapatokat akik inkább voltak politikusok seggynyalói mint hozzáértő katonatisztek. -
Madi92 #25668 Hát most nem azért, de oroszokkal ez a jó taktika. :D 2 perc múlva, már a spawnon lövik azokat a szerencsétleneket, akik összekuporgattak annyi pontot, hogy behozzanak egy másik fémreszeléknek valót. -
Max_Andaxin #25667 Azt se felejtsd ki, hogy nem árt ha 6-ost dobsz aznap!!! -
Max_Andaxin #25666 Egyszer volt egy eszmefuttatásom a oroszokkal kapcsolatban...nem csak régen voltak idióták ( II vh, ahol pocsék katonai affinitásukat a létszámmal voltak kénytelenek pótolni.) Most sincs ez másként...Idióták most is...0 logika, 0 érzék az egészhez, csak "megyünk és rohamozunk", mert a stálinium úgyis mindent kibír....persze ha nem akkor meg már lép is ki és kezdi az egészet előről. Persze van olyan is....hogy teljesen midegy hogy kir,e és mikor kell lőni...Mert lő mindenkire akit lát maga körűl...legyen az barát vagy ellenség!!! -
RODLEE #25665 Dánke! -
gstup #25664 Ami számomra negatív az orosz oldallal kapcsolatosan,hogy sokkal több a buta játékos.Nem tudom miért van ez,de német-amerikai ágon nem egyszer alakul ki csapatmunka.Ha nem is az egész csapat van benne,de legalább 2-3 ember.Ezzel szemben az orosz oldalon sokszor sírni támad kedvem annyi hülye van.És nem csak 1-2 ember hanem a csapat 3/4-ed része,ha nem az egész. -
gstup #25663 Ha rámész a festésekre akkor kiírja hogy mennyi kill kell hozzá,hogy megkapd. -
Hát ma jó rosszat álmodtam! :D Megjöttek a hajók WT-be. :D -
RODLEE #25661 Értem kössz!
122cm átmérőjű a monitorom,de én mégse láttam olyan mini volt a Black Prince hiába gúvvvvasztottam a szemem,midegyik lövése betalált,persze nem vitatom,hogy jó képességű,és ügyes volt a kolega! -
Brenor #25660 A magyarítást jelenleg nem áll módunkban közzé tenni sajnálatos okok miatt. Várhatóan az év végéig rendeződik a helyzet, addig türelem.
A WT-hez nincsen semmilyen mod, de nem lehetetlen valakit kilőni nagyon messziről. Csak a megfelelő ágyútípus+ lövedéktípus jól felhúzott legénység és kifejlesztett modifikációk, meg persze jó képességek kellenek hozzá, de egy bazinagy monitorral is egyszerűbb a célzás.
Más: War Thunder Macskafutam -
RODLEE #25659 Ja még 1 kérdés!
A tankok saját álcafestését,hogy lehet kihúzni?
Néztem csak aranyért találtam! -
RODLEE #25658 Magyarosítást letölteni honnan tudnék?
Meg egy kérdés célzás közben vagyis mikor amikor az optikával célzok,a WT-nál is vannak WOT-hoz hasonló modok,hogy nagyobb zoom példáúl stb.,mert tegnap mentem pár kört és voltak érdekes dolgok!
-
Molot115 #25657 Jó kicsit csaltam mert vettem mára 1 nap prémet, mert ráértem egész nap! :D
Kár hogy ma nem jöttél, délután félelmetesen jól ment a G Párduccal, az új városi pályán az oldalsó úton 2en egy F párduccal kilőttünk 10 orosz harckocsit... T-34-85-ök meg ISek... Fú de jó volt... -
Max_Andaxin #25656 "Hát ma végül is meglett a Henschel tornyos KT is."
..na fasza....
-
gstup #25655 Én azért vinném lejjebb a Tigris I-est mert a Pz III M és közte nagyon nagy az űr.Plusz azért a Tigris I-est 1942-ben vetették be először... -
Stefan99 #25654 Akkor ezzel az erővel a tigrist meg le lehetne vinni 5.0-ra, mert van annyi különbség a kettő között. (Amúgy 1945 májusában jelentek meg az első prototípusok, de ebben a játékban az ilyesmi már rég nem számít.) -
Molot115 #25653 Én voltam aki keveselte neki az 5,7-et... Mondjuk ez nem változott azóta se, most is keveslem... :D -
Stefan99 #25652 Azért ezek a javítási költségek is mókásak, nem sok rendszert vélek felfedezni bennük.:) (és természetesen a német tankok költségei magasabbak, miért is ne:)))
tigris h1: 5644, tiger2h: 6117; panther2: 6675,
is1:2090, is2:4590, is4m: 4760; t10m:5430, t54: 4610
Érdekes dolgokat produkál néha a véletlen
-
"Az A43 Black Prince harci minősítése (BR) 6.0-ról 5.7-re csökkentve minden játékmódban;"
Na kinek volt igaza pár héttel ezelőtt hogy 5.7-be való? :P -
Brenor #25650 Szerver Frissítés
Gazdasági változások -
Molot115 #25649 Soha nem okozott gondot átlőni az M26 tornyát szemből! Nem azt mondom előfordult hogy pattantam róla de csoda számba megy és ott én rontottam el a lövést. De bőven lőhető, sőt az M46 tornyát ma 2x is átütöttem a G Párduccal szemből... -
Droughert #25648 Pedig igaza van, mehet a toronyra simán a lövés, mert átviszi. M26-ot szeretem, de mindig jó fedezéket kell találni, és csak akkor kidugni a tornyot lőni ha az ellenfél nem vár betöltve, mert nagyon sok tank át tudja lőni a saját tierjében.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.11.11. 13:52:20 -
gstup #25647 M26-ot bárhol?Én azért a toronnyal nem szoktam próbálkozni.Inkább szemből a a front páncélját lövöm.Már ha rálátok. -
Molot115 #25646 Persze van olyan lőszere ami papíron átviszi, a T-44-nek is van olyan lőszere ami átviszi. Csak egyre sűrűbben találkozok olyannal aki amíg tölt rángatja a tornyot, másrészt pedig csak közelről fogod meglőni a torony elejét biztosan. Úgyhogy szerintem nem olyan rossz az a torony. A KT meg bárhol lőheti az M26-ot, a T-44et meg a tornyán amivel kb el is dőlt a meccs. -
Droughert #25645 Azért nem olyan jó szemből az a KT torony, már a stock usa M26-al is belövöd alap lőszerrel. Többi ágon már nincs stock tankom, így nem tudom mi a helyzet, de a fullos medek be fogják lőni saját tierben, gond nélkül. -
Molot115 #25644 Hát ma végül is meglett a Henschel tornyos KT is. Gyorsan ki is próbáltam, eddig teljesen jó. Páncélzatban mindenképpen veri az IS-2őt tűzerő hát nem is tudom nagyobb átütés ugyan de van amiben az IS-ek utánozhatatlanok. Ami nem más mint a romboló erő, nagyon ritkán kell duplázni velük. Amit meglövök annak annyi, nem igazán van olyan hogy továbbgurul, vagy elkezd nézelődni vagy ne adj isten vissza is lő. Annak a 122 millis tüzérségi ágyúnak mindig igaza van. Azt sajnálom hogy a 88-nak nincs. Nagyon jó ágyú, viszi az ellenfeleket mint az állat, csak hát van amikor még vitatkozna a másik hogy akkor ki nyert. Pedig ha valami félelmetes volt akkor az a KwK 43. Viszont a saját tierjében szemből a medek nem nagyon fognak arcoskodni KT-val... Ami mondjuk az IS-ről nem mondható el, egyetlen olyan pontja van annak a harckocsinak ahol igazából véd is a páncél, a harckocsitest felső lemeze, az egész jól sikerült. Viszont mindenhol máshol könyörög a találatért... -
Droughert #25643 KT / Tigris összehasonlításban hirtelen nem is tudnám eldönteni melyik a jobb heavy, mindkettő jó tank, pedig emlékszem anno mennyit fikázták szegény Tigrist, pedig jó volt az már régen is, csak sokan rohantak vele előre, azt nem bírta az armorja.
KT szintén jó, főleg mióta br6.7-be került, egyetlen negatívum ha 7.7-es szarok ellen megy, azokkal nincs egy súlycsoportban sajnos. -
foxbat88fx #25642 beaktiváltam +40% rp boostert.... meg prémet....
persze a 10 csata +40%-al hozott 4-5000-et... booster nélkül 5-6000, szóval ez is enyhén bugos hogy rohadjanak meg -
gstup #25641 Egyetértek.Viszont szerintem a KT is-2 harcban a KT a győztes.Ha a H tornyosról beszélünk.Csak az a baj hogy sokat megy T-10M ellen.... :( -
Dagohun74 #25640 Az azért kicsit gáz. Főleg ha pénzt is pakolnak bele az emberkék. -
Droughert #25639 Bug, van róla report, elvileg dolgoznak rajta, de azt nem tudom, hogy visszamenőleg meg fogják-e adni azt amit buktál ez miatt, tekintve, ahogy Gajin kezeli az ilyen dolgokat, szerintem simán leszarják, és nem kapsz semmit.. -
CHaooSS #25638 Azt hittem velem van a baj, mert röhejesen alacsony az SL hozatal )
Egy újabb bug?:D
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2015.11.11. 09:05:26 -
soulhunter85 #25637 Sziasztok. Nem tud valaki valamit arról, hogy a játék mért nem szàmolja a prémiumot? 40 napom van még de SL-to, nem szorozza fel a csata végén. Köszi. -
foxbat88fx #25636 nem tudok gameben visszaírni..... még van 6 nap chatban-om xd -
jancsika6801 #25635 

-
Molot115 #25634 Pedig csak az elején kalandoztam el... :D -
ez ám a hozzászólás..
komplett könyvet írtál..
Utoljára szerkesztette: AIexx, 2015.11.10. 18:56:40 -
Molot115 #25632 Ja én is felraktam bár nekem nehezebben ment ugye... :D
Azt gondoltam hogy vízválasztó lesz ez a patch nekem, a sok újítás miatt. De nem lett az, a lényeg maradt a régi. Ugye német oldallal kezdtem a Tigris meg a Párduc miatt, azok meglettek mentem is át az oroszokhoz a T-54 meg az IS-ek miatt. Azok is meg lettek most megint a német oldal a KT-k meg a Párduc 2 miatt. Lassan meglesznek... Ha belegondolok német harckocsiban ülve is az esetek több mint felében 2-3 lövésből tudnak csak kiszedni, ugyanúgy mint orosz harckocsiból. Mostanában csúcsra járattam a Párducot, hát a legtöbb találat azonnal eltörli az életet a toronyból, csakhogy egy párducban ilyenkor még ülnek ketten, a magas tier-ű orosz gépekben meg már csak egy valaki ami instant kill. Nehéz a németekkel egyébként nem kicsit, de valahogy továbbra sincs meg az az érzésem hogy annyival sérülékenyebb mondjuk egy Párduc a T-44-nél. Ott is szó szerint minden 2. lövés azonnal rommá törte a tornyomat, én azt látom hogy ugyanott van a kettő játékélmény és használhatóság tekintetében. Később majd összehasonlítom a KT-t az IS-2vel... :D
Az első hónapban játszottam árkádot aztán rögtön simulátor amíg volt azóta csak realistic. A realistic egész jó volt, és egyébként most se olyan rossz ezzel az új rendszerrel, semmivel nem lesz komolytalanabb ezzel a láthatósági rendszerrel a játék mint a fenomenális RNG-vel. Valakit fel "spotolnak" hát istenem, lehet már a következő pillanatban ott sincs. Így legalább nem éri meg egyből keresni egy tuti helyet azt ott ülni egy egész csatát. A valóságban amikor felfedeztek egy ellenséget akkor azt a blikk is megírta... nekem valahogy nem vett el semmit a játékélményből ez. Ráadásul a városi pályákon ennek a spotolásnak nincs is értelme mert kicsik a belátható távolságok, ott hiába mutatja nekem a kis nyíl hogy ott áll 150 méterre amikor 6 sor kerítés meg 4 háztömb van közöttünk. Rendes harckocsi hadviselésre alkalmas pálya egyedül mozdok meg kursk lenne de ott se lehet igazán kihasználni mert nem mindig partnerek a csapattársak. Tőlem nyugodtan maradhat ez a rendszer, mert a hirdetett de meg nem valósuló realisztikussághoz hozzátett. Esetleg tényleg kivehetnék T4 alatt az oroszoktól mert azokban nem volt rádió...
Végül is ez a Patch nem lett semmivel rosszabb mint az előzőek. Szebb lett a grafika, megpróbálták eltörölni az ULQ előnyöket, behoztak egy a valósághoz valamennyire közelíteni vágyó láthatósági rendszert. Viszont a lényegen nem változtattak. Továbbra is esetleges az átütés modell, ami egy dolog de ezt még sikerült megfejelniük azzal hogy az átütő találat is 1000 féle következménnyel jár. Egyáltalán nem is értem hogy jutott ilyen az eszükbe hogy bármely modul csak besárgul vagy befeketedik. De jó rendben betették hogy szimulálják a különböző mértékű sérüléseket. Az ember azt várná hogy akkor nem mindegy hogy repesz vagy lövedék sebzi az adott modult. De tökéletesen mind1, elég egy repesz ahhoz hogy jó minőségű nikkelezett vasreszeléket csináljon a harckocsiból, de nem elég 2-3 akár 100 millis lövedék hogy feketére lődd a lőszereket. Legszívesebben egymás mellé állítanám a fejlesztőket és felpofoznám őket ilyenkor hogy hogy meritek ti így kiadni a kezetekből ezt a játékot??? Hát mi ez a műsor???
Összefoglalva nem ez a Patch döntött arról hogy elhagyom-e ezt a játékot, mert hozott pár nekem tetsző dolgot meg legalább annyi negatívumot. De a mérleg nem tért ki, semmivel nem érzem rosszabbnak ma a játékot mint 1-2 héttel ezelött.
Azt meg nem is mondom hogy eléggé imádom ahhoz a harckocsikat hogy ha már van ilyen játék akkor vágyat érezzek arra hogy játsszak vele. A rengeteg hiba ellenére még mindig jobban megemésztem ezt mint a HP rendszert azzal együtt hogy ott az RNG még 2 méterről is bead egy mellélövést, vagy egy pattanót 200 pennel egy 50 millis lemezről 4 centiről. Attól is azonnal törni zúzni támad kedvem... -
Droughert #25631 Igazából nekem sincs bajom a mostani frissítéssel. Ami zavart az a korábbi br változás, a postwar tankok túl sokat vannak alacsonyabb br-en, most a mi nem kellett volna az a marker, bár ettől pörgősebb lett a játék, nincsenek atombiztos camp-helyek, cserébe a páncélzat nélküli tankokra jobban kell figyelni. FPS drop van néha, ami idegesítő, de ezt remélhetőleg sikerül javítaniuk. Most játszogatok több nemzettek, több br-en, elkezdtem kifarmolni az álcafestéseket a tankokra, ezzel is el lehet ütni az időt, közben 1-2 tank is ki lesz fejlesztve, meg jön be a pénz. A legénységi képzés átalakítása miatt most azokat is lehet fejleszteni, picit kezd hasonlítani a wot-ra (az tetszett nekem), ott egy jólképzett legénység nagyon sokat ért, bár azért itt nem lesz akkor hatása, de mindenképen érdemes több figyelmet fordítani erre is, bár ha nem csinálnak markereket akkor ennek sem lenne sok értelme, így viszont megint fizetésre (többségnek inkább grind lesz belőle) ösztönzik a népet, ami nem jó dolog de ez van. -
Kurfürst #25630 Nemtom, szerintem élvezetes lett a peccs. A hülye kis bokortúró pályák a legnagyobb gondjai, franc se akar 50 méterről lövöldözni folyton. Oké, hogy előfordultak páncélosok közötti összecsapások helységharcban, na de ennyi? Ahol meg nincs város, ott meg kötelező őserdők vannak.
Visszamentem inkább Pz IVG körülre, ott még vannak élvezetes meccsek. A 6,7 környékén kötelezően megjelenő postwar cuccok viszont elrontják az egésznek feelinget. Nameg a PT 76..