37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • AnuluWork #25389
    Totál máshová szórták a pontokat, mint ahol voltak. :D

Volt x pontod, végigszórták vele minden legénységed. Mindenhová egy kicsit. Ha nem látom, nem hiszem el. :)
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.11.05. 20:28:20
  • AnuluWork #25388
    Kiválasztok egy crewt, beléteszek egy repcsit, és visszabasz az amerikaiakhoz. :D Remek. :D
  • AnuluWork #25387
    Minden tank crewm a régi rendszerben 1700as volt, minden repcsis pedig maxos. Most meg az agilityt örülök, ha fel tudom tölteni. Remek, remek, és nem két csatát mentem ezzekkel a szarokkal ...
  • Sherman0070
    Am én is csak néztem hogy mi az a sok pont :D
  • AnuluWork #25385
    Így legyen lottóötösöm, hogy tudtam, hogy basznak visszaadni majd a pontokat a legénységért! :D
  • Stefan99
    most kipróbáltam, tényleg ugyanúgy ki lehet. nullára vettem a renderelési távolságot, majd bedobott polandra, és semmi fű.
    a bombáknál meg annyi változott, hogy dobástól számítva minimum 4.5 sec, amíg robban.
  • Panlaj
    Az első csatában, nekem is volt fű. Aztán visszavettem a beállításokat, mert kellett az fps. Most nincs. Viszont RB-ben megint úgy van, mint régen. Csak a jelzés alá kell lőni kicsivel. Hiába takarta egy erdő, jelölte a piros nyíl. Akkor már próba szerencse, és találat.
    Ami viszont jó, hogy RB csatában, ha bemegyek repülővel, akkor messzebbről ki lehet szúrni egy tankot. Nyílt területen mozgott.
  • Max_Andaxin
    ....mondom én, hogy csináljuk meg mi is a saját jétékunkat....Abban majd a NImrod, meg a Tas lesznek az OP-k, és mindent egylövéseznek a BT2-től a T10-ig!!!
    Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.11.05. 19:55:06
  • Molot115
    Senki nem mondta hogy olcsó vagy hogy könnyű! Csupán annyit mondtam hogy eleve kiadnak egy 10 gigás patchet, még arra is gondolnak hogy jó 2 nappal előbb le lehet már tölteni a csomagot hátha majd kevesebben futnak neki a hivatalos startkor. Erre még az én hibám hogy a start napján meghal a szerverük a túlterheltség miatt? Hát engem nem érdekel hogy mennyibe kerül vagy hogy milyen nehéz, meg az se érdekel hogy a blizzard is szarik bele hogy egy patchnél meghal a szerverük. Engem az érdekel hogyha ők ezt komolyan gondolják akkor csinálják is komolyan. Nem hiszem hogy akkorra hihetetlen játékos számmal dolgoznak, a másik hogy amíg ilyen pofátlanul drága minden tartalom amit megvehetsz hozzá, addig nekem ne hivatkozzon senki arra hogy drága egy szerver!

Tudom nem teljesen jó példa. De amíg az iphone-ra a megjelenés napján a többi 100 millió sorstárssal együtt zökkenőmentesen letöltöm 15-25 perc alatt az ios valahányadik főverzióját, addig nem fogadom el normális dolognak azt hogy nyamvadt 10 gigát 5,5 órán keresztül kell letöltenem! Tudom az nincs 10 giga meg tudom bele fogtok kötni, de ott azért komolyabb tömegeket is ki tudnak szolgálni hibamentesen. Itt is meg lehetne oldani csak akarni kell! Az hogy ők nem akarják az nem azt jelenti hogy nem is lehet vagy hogy el kell fogadni hogy márpedig ez ilyen...
    Ja és milyen érdekes hogy a wargamingnél amíg wotoztam sose kellett ennyit szórakozni egy sima frissítéssel, biztos nekik csak véletlenül sikerült megoldani. Nyílván a blizzard meg a gaijin jár ezzel jó úton...
  • Max_Andaxin
    Hála égnek végre....!!!!...a kevés jó dolog amit kaptunk, mi akik szívből utáljuk a direktULQ-sokat!!!!!
  • Max_Andaxin
    Nálam is ugyanez volt, ezt írta ki! De ezt a vírusírtós dolgot majd megnézem. Kb. 20x indítottam újra a letöltést, de azért lejött. Nekem is volt ez a mega fps esés....de csak az első pár csatában, mikor a "Rajnás" pályára dobott be 2x egymás után...
    A markerekhez majd hozzá szokunk szerintem, mint mindehez, ehez is alkalmazkodni kell. A repcsikből amúgy is ki lehet szúrni a lövést, ahoz nem kell még marker sem (mondjuk így könyebb lesz mert nem kell annyire mereszteni a szemet).
    Összességében nekem egyenlőre ugyanolyan mint volt, nincs sem több sem kevesebb fps-em....viszont ez a Scope nézet engem is meglepett a Panthreban szinte 0 a nagyítás....-:(
  • CHaooSS
    Most már nem lehet teljesen kikapcsolni a füvet
  • Droughert
    Azt nem hittem, hogy te komolyan gondolod... Szerinted egy ilyen szerver bővítés filléres téma, és két perc alatt megoldható? A Blizzard példa azért volt, hogy érzékeltessem, hogy egy jólmenő, hatalmas összegeket kaszáló cégnek is gondot okoz, de példának lehet mondani minden más mmo-t, mert nagyobb patchek után ez megtörténik/megtörtént mindenhol. Mint mondtam, fizetős játékoknál fekszenek a szerverek, nem kell meglepődni, hogy egy ingyenes játéknál is megtörténik.
    A probléma másik fele, hogy nem megfelelő launcher beállítást használ valaki. Mikor írtam, akkor is panaszkodott valaki, hogy lassan jön lefelé, míg nálam 30perc alatt lekapta az egészet.
  • Sherman0070
    Hol lehet a füvet kikapcsolni mesterlövész módban? Mert ezek az ULQ noobok képtelenek fűvel játszani azt elegem lett.....
  • Stefan99
    31000 ember van online, még jó sokan tölthetik :P
  • Sherman0070
    Sztem ez is csak valami bug lehet..... :D
    Ne mondják már hogy szabad szemmel jobban "rá lehet közelíteni" mint egy periszkóppal vagy mivel... :D
  • Panlaj
    Ez engem is idegesít. Első alkalomkor, 2x kellett lőnöm mire el tudtam találni az ellenfelet. Tették volna teljes képernyőre, ezt a kisebb zoomot. M19-nél mintha megmaradt volna az eredeti.
  • Sherman0070
    Mi ez a scope?????
    zoom+jobb klikk erre kevesebbet látok mint külső nézetben....
  • foxbat88fx
    ezé szedtem le 2 nappal előbb.... 1.5 óra alatt lejött
  • Panlaj
    Rajnán és Sztálingrádon nagyon szaggat. Rajnán valaki belelő egy házba, márpedig most mindenki azt lövi, egyből 2 FPS-re megy vissza.
    Elsőre ezt az időjárást adta.

Utoljára szerkesztette: Panlaj, 2015.11.05. 19:06:50
  • CHaooSS
    Az oké, hogy így realisztikus, de aki kis kijelzőn játszik mint én nagyon nagy hátrányban van...
    mondjuk már úgy is le akartam cserélni asztalira.. ezek után meg 100%
  • Madi92
    Most a rombolhatóság bekerült vagy nem? Játszottam az új pályákon, de semmi extrát nem vettem észre.
  • Kurfürst
    Azt ígérik, hogy idővel minden harckocsin pontosan olyan nagyítás lesz, mint a valóságban, ez a mostani 3,5x-es egy kb. átlagérték. Lesznek jobbak (M-10-en asszem 7x-es nagyítás volt pl.), meg kicsit gyengébbek, 2,5-3x körül.
  • Stefan99
    A grafika egyébként tényleg szép lett. De ez a hülye marker RB-én nekem óriási negatívum, még falakon keresztül is lehet látni, a levegőből meg kb bárhonnan. Tehát lősz egyet és várhatod a bombát a nyakadba...
  • AIexx
    3 év múlva talán lejön..
  • Stefan99
    nem a zoom miatt mondtam, hanem a leonal nagyon közel vannak egymáshoz a rovátkák, és most elég megerőltető kivenni, hogy melyik nekem a jó...
    Amúgy meg lehetne az optika történelmileg hiteles, mert az jobb volt a németeknek.(ezért nem lesz)
  • foxbat88fx
    ez az automatikus talpjavítás kurva nagy szopás :(

megyek isu-152-vel... pistike pz4-el szemből letalpal... a tank keresztbe áll és elkezd javulni a talp -.-"
    teljesen rendben van ez :D így még akár BT-5-el is ki tudnak majd szedni
  • _Kondor_
    Az általam eddig játszott összes tank scoop zoomja vissza lett véve minimálisra, ne aggódj, ez nem a leo kiváltsága.
    1 kivételt találtam eddig a ZSU-57-2 jól nagyít.
  • Molot115
    2015.11.04 a gaijin bejelenti hogy másnap azaz 11.05-én szerverleállás! A háttérben közben még egy utolsó megbeszélés a fejlesztő csapat és az igazgatóság között!
    -fejlesztői csapat: be kellene még pár szervert állítani mert a jelenlegi kapacitás kevés lesz.
    -vezetőség: szó sem lehet róla, a blizzard se tudja megoldani, akkor mi minek törjük magunkat?
    Megbeszélés vége!

Mennyire is menti fel a gaijint hogy a blizzárd se tudja megoldani? Ugye nem gondoltad komolyan?
    A másik lehet hogy van olyan akinek furcsa de képzeld nem érek rá 7/24-ben arra várni hogy lesz-e előzetes. Amit kb 2 nappal a megjelenés elött kiadnak, bocs hogy nem értem rá letölteni, amikor meg ráérek pont össze van omolva a szerver. Pech! Nagyon szép tőlük hogy kiadták de rajtam speciel nem segített...
  • Droughert
    30perc alatt lejött, próbáljátok azzal a beállítással amit linkeltem, nem hiszem, hogy csak nekem küldik ilyen gyorsan, vagy max a szolgáltató lehet ludas a dologban.
  • Brenor
    Pedig bekerült, van egy külön gomb a használatára. Viszont csak néhány jármű (asszem mind V. rangú) kapott hozzá modifikációt amit ki kell fejleszteni. Amelyik nem kapott modifikációt, vagy amelyikhez még nincs kifejlesztve ahhoz a távolságmérő gyakorlatilag használhatatlan mert csak kb 4-6 méterig mér, akkora távolságon meg nem szokás méricskélni :)
  • Droughert
    Nekem ezek a launcher beállítások.
  • Madi92
    Távolságmérő végül nem került bele vagy elsiklottam felette? Úgy emlékszem, kifejleszthető modulként ígérték. Csatában még nem jártam, szóval lehet ott majd kiderül.
  • Droughert
    Nekem 9-11MB/s közötti sebességgel tölti.
  • Stefan99
    A Leo célkeresztjével remélem gyorsan csinálnak valamit, mert kb kiég a szemem, ha így marad vagy beszerzek egy nagyítót....
  • kissssss
    kemény 60 és 115kb/s között jön le a jelenlegi 9.2GB adat.... mehh majd holnap kipróbálom vagy majd hétvégén, annyit már nem ér ez a játék nekem hogy éjt nappallá téve menjen a gép.
  • Droughert
    Azt azért gondolom a háborgók is tudják, hogy ott volt a lehetőség a letöltésre korábban, itt is ki volt hírezve, a hivatalos oldalon is, pont azért mert tudták, hogy ha egyszerre rohan mindenki letölteni akkor gond lehet. Ha akkor nemvolt sürgős a letöltés, akkor most hirtelen miért lett az? Blizzardnak is gondot okoz egy-egy nagyobb patch, vagy hirtelen játékosszám növekedés, pedig a wow még mindig fizetős, akkor miért várunk csodát egy ingyenes játék fejlesztőitől?
    Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.11.05. 17:24:29
  • Sherman0070
    Ezek a repcsis mapok rohadt jól néznek ki.
    Nem semmi milyen grafikája lett a játéknak :D
  • Molot115
    Hát igen játszottam volna ha időben lejön. De most végzett fél 5kor 11:10 óta! Így a mai játék ugrott. Majd holnap kipróbálom...
    Hogy hosszú távon mennyire számít majd kiderül. Ha jön jobb akkor azért eszembe jutnak az ilyenek hogy ja itt még egy frissítés se ment simán. Természetesen a lista ennél sokkal hosszabb! Az a baj hogy nincs igazából verseny, ha valaki nem akar HP-t lövöldözni akkor marad ez! De azért megnézném ha megjelenne egy komolyabb alternatíva mi történne a WT-vel! :)
  • ximix #25350
    Venni nem kellett volna semmit csak kb egy napra bérelniük kellet volna kb 3 brutál masinán 10GB tárhelyet, hogy lefedjék a földgolyót és kb ennyi. Egy nap múlva aki még nem töltötte le annak már elég a saját szerverük és a torrentes kliens szerintem.