War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elvileg tud.... mert 5.7 és a KT 6.7
de a sima 34/85-öt nem sürün tette be ellene, inkább top volt 😄
de KT-t is lealázod vele csak ne szemből menj neki
Sherman0070
Mik ellen is teszi a br? Tiger II-őt ugye nem tud kapni? 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

ahogy elnézem szinte ugyanaz mint a sima T-34-85 csak tettek rá kerítést 😄
igen a T-34-85 igen állat tank..... nagyon imádtam vele menni, csak jó emlékeim vannak róla
mobilis.... gyorsan tölt.... és abban a tierben tud pattintani a bedöntött frontpáncél miatt ha rossz szögben találják el 😄
Sherman0070
Én még a csirkehálós T-34-85ön kicsit gondolkozok. Sima T-34-85 jó tank? Mert ha az akkor a csirkehálóssal kihúzom az összes oroszt.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

az a papír test nem hiszem h nagyon biztonságos lenne.....
a gun erős ez oké, kicsit lassan tölt, az ágyú meg minimálisan megy lefele amitől agyfaszt lehet kapni 😄
én tuti nem adnék ki ennyi goldot erre a tankra.... azon a szinten minden átviszi mindenhol

ha prém tankot akarnék venni akkor csak M46 Tiger vagy M26E1 lenne.
Sherman0070
Melyik a jobb ezek az új prém gépek közül?

"Ray Wetmore`s P-51D-10 Daddy's Girl"
"George Bostwick's P-47M-1-RE Thunderbolt"
"John Plagis' Spitfire Mk. IXc"
"Sergei Dolgushin's La-7"
"James Prendergast`s Spitfire FR Mk.XIVe"

Sherman0070
Én is ezen gondolkozom 😄 Lehet hogy repcsit veszek 😄

am minek neked t-34-100? elég hurka az a tank....
Sherman0070
Egy euró most 314 forint vagy kevesebb?

Sherman0070
Remélem kicsit lejjeb megy az euró mert pár forint miatt nem tudok venni 5K goldot 😄

Sherman0070
Hát akkor csak ilyen tank/repülő packet tudok venni 😄 Csirkehálós T-34-85öt meg 100% hogy nem fogok venni.

gondolom orosz proxy szerveren keresztül. de az meg nem hiszem, hogy egy jó ötlet, tekintve, hogy az orosz oldalak mennyire "biztonságosak"

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Sherman0070
Valaki tudja mivel lehet elhitetni hogy orosz szerverről google-zek és beengedjen GE-t venni rubelért?

Sherman0070
Csak tank, repcsi pack-eket tudok rubelben venni, Golden Eaglet nem találom az oldalon, shopban meg euroba átteszi.

Sherman0070
Magazin? Az meg hol van? 😄

kurva anyját a gaijinnek hogy felvitte a Kugelblitz-et 7.0-ba 😞
szinte csak 8.0-sak ellen szopok ferdivel meg KT-vel ehhhh
Próbálj a warthunder.ru oldalról indulni. Ott a Magazin.... stb.
Tegnapelőtt próbáltam, működött, egészen a fizetésig. Ott megszakítottam, mert nem akartam venni, csak kíváncsi voltam működik-e.

Ja, és jelentkezz be már a warthunder.ru oldalon
Utoljára szerkesztette: e57, 2015.07.06. 13:26:30

Sherman0070
Na de király... kellett felmennie az euró árának... épphogy nem tudom megvenni az 5K goldos csomagot... valaki tud rubeles oldalt küldeni?

Sherman0070
Lehet ha jól tudom de lehet hogy csak 4-en.

4en? omfg 😄
4en 100 csatából 99-et nyerni kell szerintem
ha tegnap norbival 19-ből 19-et hoztunk ketten 😄
szerintem max 4-en.

Egyszer ha lesz hely, akkor lehet én is beszállok árkádos BR6.7-be golden wagerezni

5en lehet szakaszozni??????
Sherman0070
Ha jól számolom holnap megleszünk 5-en 😄 Szóval nyerni kell 😄 Am Arcade-ban egyszerű nyerni? Mivel ott összes nemzet keverve van a csapatokban aztán úgy érdekes. 😄

Sherman0070
Szerintem igen. Foxi árkádozni szokott meg mondta hogy az is hozza az RP-t szóval kipróbálom. 😄

BR 6.7 árkádban mentek?

szerintem ja 😄 vmikor ilyen tájt vagy du.
2 golden wagerből elég szégyen lenne ha nem lenne 1100 gold 😊

ja és a poén... holnap kapom én is a wagert (persze ha az lesz benne, bár szinte mindig az van)
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.07.06. 10:31:34
Sherman0070
Holnap jössz segíteni te is a 2 golden wageremhez? 😄 Kéne gold a T-34-100ra aztán csak úgy lenne rá ha a minimum 1100 goldot összegyűjtenénk az 5K-m mellé.

lehetne felőlem ilyen arány, de akkor az orosz vasak ne sztáliniumból legyenek. a 88-as kapja meg a pzgr40-es skulót és még sorolhatnám...

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Pluskast
Ezen jót röhögtem 😊 ( mire jó egy párduc tank 😄 )

"A neighbour, Kristin Schröder, told the Kieler Nachrichten newspaper that the man had fired up the tank during the particularly bad winter of 1978-79 and helped to clear snow in the area. “It was well known, at least to all the older Kitzebergers, that he had a tank,” Schröder said."

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

az 6000 gold 😄 😄
csupán 120 win kell hozzá 😄

tegnap fasza volt norbival 😄 20win 1lose..... az 1 vereség is csak azért volt mert connection lost-al kidobott a game csata elején 😄
Tudtommal is az.

ebben az évben elég durván megváltozott gajjob hozzáállása a játékosokhoz.

1.már nem kapjuk meg a meglévő prémgépnek az árát ha az már megvan.

2. fizetőse tették a zászlókat is azzal a hülye indokkal hogy néhány troll szemétkedik más nemzetek zászlóival(még véletlenül se bannolnák azt a néhány marhát, inkább fizessen mindenki védelmi pénz)

3. korlátozások a hivatalos fórumon, csak akkor használhatjuk ha lejátszunk x valamennyi kört egy héten, máskülönben kuss a nevünk.

4. a név változtatás is korlátozva lett.

5. meg most már a főnyereményt se kapjuk meg 100%-ra csak ládákat nyitogatunk(azóta is lóg a gajjob egy kanadai m5a1-el és egy su-76-al nekem....)

és még lehetne sorolni.....

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Sherman0070
Am kicsit gyanús hogy Gaijin az összes jó tankot prémekhez teszi. 1 éve várom a Super Hellcat-et erre persze hogy goldért lehet csak beszerezni...

nekem szerényebb igényeim vannak, én megelégednék egy kv-1b 756(r) meg egy ki-96 japán repcsivel......

Sherman0070
Háh itt bent csak 26 fok van 😄

Zegi Norbi HUN
Nekem ok 😄

(tényleg k*rva meleg van)

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Sherman0070
Elővettem a régi gépet ami egy mikró teljesítményével vetekszik. (Minimum grafikán épphogy van 25 fps-em 😄 )
Megyek M46 "Tiger" Pattonnal test drive-ot. Az apcr lövedék valami nagyon durva lett. Maus tornyát 800m-ről simán átviszi és még belülről is egész szép pusztítást végez. Ugyan ezt a JagdTiger 250mm-es frontpáncéljánál is megcsinálja. Kíváncsi vagyok arra hogy a T54-ek tornyát is át tudja-e vinni. Csak hát test drive-ban sosem fogják azt megcsinálni hogy az összes tank ellen kipróbálhassuk azt amivel megyünk.

Sherman0070
M46 nagyon jó tank szerintem. Eddig 170-et ütő AP lőszerrel használtam csak de nagyon adja. Mellé meg szeretném venni a Super Hellcatet de sajnos 5K gold nem futja ki.

ha kapnék -75% arra az ótvar 3 tornyos német uzsonnás dobozra én is szó nélkül megvenném, már csak az árkád poén kedvéért is 😊 m46 meg szó nélkül.

(de rohadt meleg van)

kedd délután? elvileg nekem is szabad(nem biztos) csak el ne felejtsük akkor 😊

ha nagyon zavar akkor megkérsz rá egy kedves játékostársat és lelövi a tankról aztán nem látod többé 😄
Az pedig szerintem az infravörös sugárvető, az éjjellátóhoz.
Nekem inkább azt mondja meg valaki, hogy mi az a csúnya doboz a Leon?!
Nem tartanám jó ötletnek hogy a lövegbe bármilyen számítógép kerüljön. 😄 az elég komoly erőhatások és hőterhelés lehet hogy nem tenne jót neki...
Sherman0070
Szóval az arra jó. 😄 Haverom azt mondta a lövegben vmi számítógép ami segíti a célzást 😄

Az a füstelszívó! Hogy a lehető legkevesebb füst szivárogjon vissza a küzdőtérbe.
Sherman0070
1500 aranyért vettem 😛 Am mi a hülyeség benne? 90%-ban rank4-et ad. Ha meg nem akkor megyek a T54-ekkel amik kikapják a németeket.

AIexx
ami be van karikázva az ágyún az micsoda? mi célt szolgál?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezek az orderek elég nagy hülyeség eddig. Csak elvonják a figyelmet.

Nyert rá -75%-ot! Neki jól pörgött a kerék. 😊