37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Jól csinálta :D -
Molot115 #25588 Firefly
1:07-kor kezdődik a balhé...
Mondjuk hamar rövidre lett zárva... :D
Utoljára szerkesztette: Molot115, 2015.11.09. 18:26:04 -
Bezzeg nekem grindelnem kell..... -
foxbat88fx #25586 nektek ki kell fejleszteni a T25-öt? havernak nem kell, csak meg kell vennie pfff lol bugos szar game :D
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.11.09. 17:54:49 -
Molot115 #25585 Egyébként árkádba szerintem amúgy is tök fölösleges feltéve hogy maradt az okos szálkereszt, ott ugye nem járok...
Azon gondolkodtam hogy amiknek viszont nincs ilyen modul ott ez csak egy becslés, hogy kb ennyi méter aztán vagy bejön vagy nem. Amiknél meg van ez a modul ott pedig optikai mérést ad meg ami azért még mindig nem lézertávmérő de valamivel pontosabb a becslésnél. Nem volt erről valami cikk korábban hogy hogyan működik akkor végül is?
Mondjuk tőlem elfér, nem hiszem hogy ki fog kopni benne a mechanika... :D De nem is zavar hogy betették ettől most kivételes módon nem lett rosszabb a játék... -
CHaooSS #25584 Mondjuk Ab-ben eleve mindnél ottvan, nem is tudom minek írtam oda >.<
a lényeg, hogy neked kell megmérni a távot ami így nem jó... nem tudom miért nem lehet automatikus.. na m1 -
CHaooSS #25583 AB-ben magától mér viszont RB-ben nem -
Molot115 #25582 Azokon is lehet használni amik nem kaptak, mint pl Párduc A, G, viszont ez a távmérés függ az irányzó képzettségi szintjétől mert a Párduc G-ben 657 métert mér maximum a ma megszerzett KT-ben pedig csak 560-at. Viszont arra kíváncsi lennék hogy akinek megvan a kifejlesztett rangefinder annak is gombnyomásra mér, vagy automatikusan? Mert akkor így sok értelme van az egésznek. Távmérő nélkül is lehet elsőre találni 1500-1800 méterre is akár. Simán lehet hozni arra a távolságra is 70% körüli találati pontosságot. Feltéve hogy nincs csúcsra járatva az RNG mert akkor lehetne egy Leo 2A7 tűzvezető rendszere is berakva plusz modulnak... Viszont ha magától mér akkor már látom értelmét, mert akkor legalább van egy kis előny azoknál akik kifejlesztik, de így hogy mindenki tud méregetni aki akar... Vagy az az előny hogy az irányzó képzettségétől függetlenül mér 2000 méterig? -
RODLEE #25581 Köszönöm a felhomályosítást
HARCOS TÁRSAK!
Nekem eddig olyan 40fps el ment fullhd fullba lehet ilyen téren lesz gondom!
Ma valszeg lesz időm kipróbálni!
Üdv -
Továbbá néhány tankba került kifejleszthető rangefinder, olyanokban, amikben történelmileg ill. fizikailag is ott van. Orosz oldalon egyedüliként a SU-122-54 kapott. Ha jól emlékszem a többire: M103, M60, M47, tiger variációk, pantherek, leo.
Érdekes, hogy engedi használni kifejlesztetlenül is, viszont a kb. 1km-nél távolabbi célokhoz csak azt írja ki, hogy: > 960. Külön billentyűre kell állítani. -
Madi92 #25579 Nálam pont, hogy sokat javult az fps. Most Fix 60, minden maxon, kivéve élsimi meg SSAO. Néha viszont elég keményen droppol. :D A gáz benne az, hogy általában pont akkor, mikor meglátom az ellenfelet.... -
Kurfürst #25578 Sokkal jobb és szebb lett minden, van pár premium Brit harcjármű, a grafika az új enginnel lélegzetelállító.
Kisebb lett a nagyítás a céltávcsőben, így nehezebb pontosan célozni, de kezdek arra jutni, hogy ez jó dolog, mert végre nem arról szól a sztori hogy a pálya másik végén campel valaki ULQ beállításokkal is lő be az egyetlen gyenge ponton 2 kilométerről.
Kicsit lassabb is az egész és van FPS ingadozás, eddig stabil 60 fps volt nálam, most olyan 58 körül, de néha érthetetlen módon lemegy 30-ra egyes pályákon. -
CHaooSS #25577 Biztos akarod hallani a sok negatívumot?:D -
RODLEE #25576 Még nem volt időm leülni az 1.53-hoz,de már lejött az update,mi változott?
Röviden valaki leirná!
Előre is Kössz!!! -
Viszont nálam oké és nincs auto repair, most hosszasan nyomni kell a gombot, és automatikusan tölt lőszerrel ha a körben vagy és közben tudsz forogni, stb. Engem ez őrjített meg, hogy ha a körben állták és javítottál, akkor amint befejezte, kérés nélkül elkezdett tölteni, és abból is ki kellett lépni, hogy mozogni tudjál. Na az roppant balfasz automatikus dolog volt ... -
kissssss #25574 

-
Luciferkee #25573 Vicc kategória ez az egész már.... csak 3 lőszerrekeszt találtam el...
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.11.08. 23:38:30 -
repesz.. -
gstup #25571 Nem.Kiütötte a motort és kigyulladtam.Még égtem egy picit aztán bumm. -
Luciferkee #25570 Számomra teljesen oké lenne, hogy "átüt", ha csak a driver / machine gunner halna meg. Ebben az a vicc, hogy gondolom egyetlen egy repesz találta el az ammo racket és azért robbantál be.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.11.08. 20:11:29 -
gstup #25569 És erre akkor mit mondjak?Ezt kb 10 perce produkálta egy su-152. -
Érdekes. Én simán átviszem új patch óta bármelyik orosz tornyát lazán. -
bgabor911 #25567 Nekem ez addig működött amíg szimulátorban Panther A-val húsz méterről rálőttem az IS-2 tornyára elölről(nem a lövegpazsnál), és a papíron 100mm-ert tudó páncélját nem vitte át a Panther azon távolságon papíron 180mm átütést tudó lövege. Na itt világossá vált számomra hogy a WT már messze nem realisztikus/tudományos alapokon működik, és töröltem is a fenébe. -
CHaooSS #25566 Eltaláltad.
Ha jól tudom a pontos neve ködgránátvető
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2015.11.08. 20:02:20 -
Talán füstgránátvetőbiszbasz? :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Molot115 #25563 Tankos játék! Az még szép lenne ha a légierővel foglalni is lehetne... :D ebből látszik hogy vannak akik a free kill reményében repülnek ( vigyázat nem általánosítás). -
Max_Andaxin #25562 Ja mikor 5 gép fent és 0 tank lent...az ellennél meg foglalnak....tuti bukta... -
Molot115 #25561 A tűzérséggel még nincs is akkora gond. 1év alatt amióta játszom 2-3 alkalommal haltam meg tűzérségtől, legtöbbször meg se sebez! Bár tény hogy egyre többször használják, de jelen formájában sokkal inkább csak kis bosszantásra jó sem mint valós harcászati eredmények elérésére!
Ezzel szemben a légierő valós veszély és összehasonlíthatatlanul nagyobb a hatásfoka! Valami korlátozás tényleg beférne maximalizálni az egy időben bent lévő gépek számát. Komolyan felborul az egyensúly néha, persze ennek az okairól megint lehetne napokig vitázni... -
Max_Andaxin #25560 Én ezzel is egyet tudok érteni...Az a gond, hogy mi itt hiába ötletelünk...úgysem találunk halló fülekre csak süketekre. Pedig biztos ez is be lehetne szorítani ésszerű és élvezhető keretek közé. -
Big Blaster #25559 Ritkán halálos a kamikaze támadás, de sok kárt tehet a tankban. Meg sokszor csinálják azt, hogy becsapódás előtt oldja a bombákat, és ha az ütközés elviszi a láncodat, nem tudsz lelépni a bombák elől. Én nem vagyok ellensége a repcsiknek a GF-ben, de valahogy ésszerű és reális keretek közé kellene terelni ezek használatát.
Valamikor réges-régen sokat játszottam egy népszerű WWII játékkal. Ott is tankoztam legszívesebben és már ott is az volt a gond, hogy a repülők folyamatosan terrorizálták a földi egységeket, ezzel teljesen tönkretéve a játékot. Nyilván ők örültek a sok ingyen frag-nek, de én sokszor a pokolba kívántam őket. Sajnos a WT:GF is kezd ebbe az irányba elmozdulni, ami elég szomorú. :-( -
Big Blaster #25558 Nekem is az a gondom a repülőkkel, hogy sokszor nem azért fejezem be a csatát a vége előtt, mert tankkal kilőnek, hanem 1-2 death bombák miatt van, és ha nincs szerencsém egy arty gránát is megtalál. :-(
Most, hogy már késleltetés sincs a bombákon, szinte esélytelen elmenekülni előlük. Az arty is kezd már nagyon túlburjánzani. Foglalási pontok körül szinte folyamatosan hullik az áldás, a nagy füsttől semmit nem lehet látni.
Legyen repülő meg arty is, mert növelik a játék hangulatát, csak valahogy korlátozni kellene ezeket. Elég lenne, ha egy player egy csata során 3-szor hívhatna artyt meg repcsit is ritkábban lehetne behozni. A kamikaze üzemmódot pedig szankcionálni kellene valahogy. -

-
Max_Andaxin #25556
Előre bocsátom, nem kötekedni akarok, mert elismerésem a 19 kill-ért csakhogy: Nekem ezzel egy bajom van. Én elhiszem, hogy állat dolog 19 tankot kilőni egy csatában, de.....SIM modban 3 kilőtt tank - nem AI - után prem fiókkal és egy amulettes Panter A-va 600 RP-vel és kb 20000 SL-el kaptam kevesebbet. Sajna nem tudom bemutatni a képet, így vagy elhiszed vagy nem. Viszont maga az élmény ami egy Arcade csatához képest az a játékmód nyújt az felbecsűlhetetlen. (MInden másra ott a Master Card) Persze ez magánvélemény, de aki igazán a tankozás élményéért játszik...az érti miről beszélek!
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.11.08. 16:30:17 -
jó ez a új pálya.. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Max_Andaxin #25554 azért most már tényleg érdekelne, hogy a Gazsinál játszanak-e a saját játékukkal??? (Bár ez hülye kérdés volt. Mert ha még játszanának is...biztos, hogy csak a ruszki ág van kimaxolva...nehogymár egy orosz más tecnikát használjon. Ha volt is valaha ilyen már a Gulágon van) 
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.11.08. 16:18:34 -
foxbat88fx #25553 de legalább ki lehetne kapcsolni azt a szart.... vagy lehetne script-elt -
Max_Andaxin #25552 Hát igen...milyen "szép" is ahogy bomlanak az épületek....főleg amikor a sok retardált már a kezdőkörből elkezdi folymatosan szétlőni őket, Nekem meg leesik az fps-em 2-3 közé...és azt sem tudom felmérni merre vagyok arccal. Kifejezetten "örülök" ennek az új rombolható környezetnek....Persze, ha lenne egy olyan gépem ami simán futtatja MOVEI grafikán 150 fps mellett a játékot...pont lesz***nám az olyanokat mint most én!!!
-
foxbat88fx #25551 a legjobb amikor leomlik mellettem egy egész háztömb és lesz 2 fps-em :((( -
Kivették a bomba késleltetőt arcadeból?