37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Am már ki van javítva ez a hiba? -
Lokker #25468 Akkor te nem tudsz exploitolni/csalni. :D -
20K feletti RP? Hogy a szarba? Nekem jó ha 1K felett volt :D -
Jajj ezt én is próbáltam párszor de elég gyorsan ráuntam :D -
Luciferkee #25465 Ezért bannolni... ehh -
kissssss #25464 -
Luciferkee #25463 Nemtudom, de kicsit továbbgondolva sem érzem ekkora bűnnek.
Kapott több RP-t? Mire megy vele? Gondolkozzunk kicsit, tegyük fel, hogy kifarmol így 1 óra alatt 2M RP-t (bár kétlem, hogy ilyen sokról lenne szó), mire megy vele?
- Kimaxolja a bombereket... Úgysem repül velük senki
- Kihúzza az összes ágat 1 nap alatt. Sokra nem megy vele, mert nem lesz SL-je, hogy megvegye a gépeket. Kimaxolni úgyis csak a bombereket tudja, tehát még az sincs, hogy az összes jetet ace-ra csinálja (ami egyébként a legnagyobb munka)
- Mivel semmi E-sport nincs ebben (RNG miatt nem is lesz sose) szintén nem értem miért kell a ban.
- Semmi mmorpg előny nem származik belőle (várak, guild tápolások, rare itemek)
- Senkinek nem ártanak vele -
Most találtam, gondolom ez: "Bug that led to an exploit - increased RP gain for bombers after crashing - has been fixed." -
Mi volt a bug? -
Luciferkee #25460 Most tényleg bannoltak x ezer embert 1 napra? Ennyire szánalmasak ezek? Ilyet még nem is hallottam, hogy ilyen kis bug miatt valakik ban-t kapnának. (pedig sok mmo játékkal játszottam már).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Some players’ profiles have been blocked for 1 day for repeatedly exploiting an identified bug in game mechanics, thus committing a repeated violation of paragraph 1.6 of the War Thunder EULA - Engage in any act that Gaijin deems in its reasonable discretion to be in conflict with the spirit or intended use of the products and related service, including but not limited to circumventing or manipulating this Agreement, game rules, game mechanics or policies;
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.11.06. 21:29:33 -
kissssss #25459 "A WOT-ban az artysták is folyton ezzel jöttek"
úgy imádom az efféle általánosítást.....
-
A WOT-ban az artysták is folyton ezzel jöttek: bezzeg amikor megvédelek, akkor jó mi? Hát köszönöm szépen, én nem kérek az ilyen védelemből, inkább lőjön ki egy tank.
A 99%uknak nem az a célja, hogy megvédje a tankert, hanem hogy frag-et gyűjtsön, bosszút álljon, ugyanúgy a WOT ban az artyknak, mint itt a bombázóknak. Micsoda képmutatás...
Utoljára szerkesztette: _Kondor_, 2015.11.06. 20:00:26 -
Most fejlesztettem ki a T10M-et, két sor fejlesztés lett meg full-ra az IS4-el, a második patch után, és kaptam 22k xp-t a T10M-re.
Ha egyre gondolunk, nem vették ki. -
Big Blaster #25456 Nem lenne gond a repcsikkel sem, csak árkádban ne ilyen degenerált módon legyenek behozva mint most. Nekem az nem tetszik, hogy csata közben boldog-boldogtalan átugrik egy repülőbe, és a korábbi sérelmeit megtorolandó beléd repül és tönkreteszi az egyébként Ground Forces névre hallgató játékmódban a játékodat. Na ez totál életszerűtlen, és nem használ, hanem ront a játék élményen. Azt simán el tudnám fogadni, hogy mindenki aki akar, behozhat 3 tank mellé még 3 repcsit. Amikor spaw-nol, CSAK AKKOR hozhat be repülőt és ha lelövik vagy lezuhan, akkor ugyan úgy elveszti azt a crew-t, mint ha tankból lőtték volna ki. Na így lenne valami értelme a dolognak, de az biztos, hogy jobb lenne mint a mostani rendszer. -
Hmmm. Szerintem 1 a millióhoz volt az esélye de megtörtént velem. Ellenséges Maus csövére lőttem azon bement a lövedék és kilőttem. De pontosan nem láttam mi történt mert éppen akkor lett vége a meccsnek amikor lőttem és a killcam-ot már nem lehetett nagyon látni. -
Brenor #25454 A végső cél hogy mind3 haderőnem (repülők, hajók, tankok) egyetlen játékmódban legyenek jelen. Pont ezért nem fogják kirakni a repülőket. -
bgabor911 #25453 Simán ki kéne rakni a repülőket Árkád módból, ezerszer el lett mondva a fejlesztőknek, de oroszok és ostobák, szarnak az egészre. -
gstup #25452 Úgy érzem hogy csak azokat zavar a repülők jelenléte,akik egyáltalán nem tudják kezelni őket. ;) -
Molot115 #25451 De bele számolja csak nem jeleníti meg csata közben. Kivették azt az oszlopot a statok közül. Direkt ma néztem mert feltűnt nekem is. -
Hehe. Már az ai ground se számít bele a statba. :) Csak a playerek.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.11.06. 18:31:21 -
Molot115 #25449 Erről van szó!!! -
Én akkor a jó bombázók közt vagyok mert nem kamikazézok :D Élvezet P-47el kirobbantani 2-3 bázisunkat foglaló enemyt :D -
Big Blaster #25447 +1
Én is utálom, amikor maxon koncentrálva próbálom becserkészni az ellenfelet vagy visszahúzódok javítani és megjelenik egy repülő ami kiszed. Tényleg leginkább azt érzem, hogy a repülők elcseszik az ember szórakozását. Nekem nem hiányoznának. Főleg mert a legtöbb sutyerák nem azért hoz be repülőt, hogy repüljön, hanem hogy kamikaze módra belerepüljön a tankokba. -
jancsika6801 #25446 Szerintem a játék egyik legnagyobb hibája hogy össze eresztették a tankokat a repülőkkel.Én tankkal szeretnék küzdeni tankok ellen, és győzzön a jobbik.Viszont mikor küzdök és sikerül kilőni akár két vagy több tankot megjelenik XY és kibombáz illetve nem egyszer megtörtént velem hogy MI bombázott ki.Igazándiból ebben a játékban repülőknek semmi keresnivalójuk sem lenne.Saját vélemény.Habár a hivatalos fórumon is van pár oldal ami a tank vs. repülő témát bocolgatja illetve lehet szavazni és érdekes módon a többség a jelenlegi formában nem kér a repülőkből. -
Molot115 #25445 Ja csak egy tanknak mennyi az esélye egy repülő ellen? Ahhoz képest egy bombázónak mennyi az esélye? :D
Mivel jelentős helyzeti előnyből indulnak ezért nem ugyanaz mint egy harckocsival kiszedni egy másikat!
A vadászokkal eddig se volt bajom, legalàbbis a bomba nélküliekkel! :D :D -
Nice. Úgy nézem, kivették azt a fícsört, hogy ha megvan az adott sor modul, kapsz érte plusz RPt a sorhoz függően. :) Helyette viszont a steamen jelzi, ha lenne 50 géped bármelyik nációból. Hát nem aranyosak!? :D -
Max_Andaxin #25443 Mellesleg remekül meg lehet jelölni a célt fentről egy rövid sorozattal a földieknek...ha kicsit figyelik a gépek mozgását is...Néha összejön egy két jó arc...akkor vesztes csatát is meg lehet fordítani. Látod MOLOT d.u.-t ha Te is bent lettél volna a csatában amit mentem, nagyon hálás lettél volna...3 Ruszki vadászbombázót szedtem le...a kis Messerrel, úgyhogy nem tudtak nagy kárt tenni a földi csapatainkban...el is bukták Stalingradot-:D....kár hogy nem vettem fel a csatát...Életem egyik legélvezetesebb összecsapása volt...így még azt sem bántam, hogy hamar kiszedtek, miután behúztam egy egyik foglalókört....-:D -
Max_Andaxin #25442 Srácok, Molotnak nehéz napja volt, mint ahogy Nekem is. Nagyon el van cseszve a játék .Folyamatos fps ingadozás, fosadék hangchat...sorolhatnám. Amúgy én speciel szoktam repülni és meg kell védenem azokat akik szintén repülnek. Még egy bombázóval sem egyszerű pontosan célba juttatni a bombát, egy vadásszal meg pláne. Aki ezt jól csinálja én az előtt megemelem a kalapom. Egy bombázó behozatalához nemtom mennyi pont kell, de azt tudom, hogy ha vadásszal akarok bejönni ami még bombát is cipel...az majd 600 bp. Fel is hagytam ezzel. Rááltam ma a vadászfedezetre a BF109 G2-vel...gunpod-al....egész jól lehet vele operálni...ha nincs légi célpont akkor meg néhány rácsapással egy két földi killassist is csöpöghet. (Ne szidd a pilótákat MOLOT...ne egyszerű az a repülés Te is tudod)
-
Molot115 #25441 Nem megvédeni szokták a seggem hanem ellopni a killt előlem :D
Nem fogok veled repülni mert csúnyán elvernél repülésbe a jóval magasabb rutinod miatt. Ide is beilleszthetném a 25440-es hozzászólás utolsó sorát. -
Molot115 #25440 
Nem azzal a célzattal írtam hogy bárkinek a lelki világát megtiporjam. Persze az nem is megy ilyen könnyen :)
Egyszerűen ez a véleményem, és igen elképzelhető hogy nem egyezik az igazsággal! Ennyi... -
Zoli105 #25439 Mondtam gyere és menjünk pár kört :) ts-t adok aztán mehetünk :) (de akkor ne sírj mikor a csapattársad megvédi a segged a szaros bombázójával mikor kiszedi az enemi tankot ! :D ;) ) -
Droughert #25438 Kicsit flegma vagy ma. Akartam válaszolni, de szerintem felesleges, fújjd ki a gőzt, pihenj kicsit.... -
Molot115 #25437 Te hiányoztál hogy megmond az igazat! :D Elmondtam saját vélemény.
A 34-100 meg sokkal inkább OP a saját szintjén mint egy T-54 a sajátján de persze ti megint 6,7-et méritek a 7,7-hez és akkor jönnek a russian bia megjegyzések... Érdekes...
Az hogy egy BR-t hasonlítgassatok az valahogy nem megy sose!
Továbbra sem az orosz haditechnika tehet róla hogy a háború utáni fejlesztések verik a háború közbeni fejlesztéseket. :D -
Molot115 #25436 Komolyan nincs bomba célzó kereszt? Nemáá :D :D
Igen nagy az arcom! Baj? Te miattad nem fogok visszavenni az biztos! :D
Az előbb is leírtam saját vélemény amit akár hiszed akár nem nem kell elfogadnod! Személy szerint nem látok valós teljesítményt amögött hogy beülsz egy bombázóba/csatarepülőbe és lebombázol egy földi célpontot ami nem képes megvédeni magát! Se Te se más nem fog ezen a véleményemen változtatni! :D
Ha egy harckocsi lő ki azt eltudom fogadni mert lehet hogy jobban játszik nálam(vannak nem kevesen)! De az hogy valaki fölém repül és lebombáz az semmi. Arra bárki képes több kevesebb gyakorlással! Ennyi... :D -
Droughert #25435 Megint butaságot beszélsz. Ahhoz, hogy egy bombázót behozz azért kell pont, nem ingyen adják. A P2 úgy jött ide, hogy ha elolvasod a kommentjét akkor írta, hogy a Tigrisek, Pantherek nem ellenfelei a 7.7-es orosz tankoknak, de pont te írtad, hogy mekkora szopás a T34-100 ellen játszani, pedig az a tank simán kilőhető még az orosz ágon, közelébe sem ér annak amikor P2-vel vagy akár valamelyik tigrissel szembe kerülsz az említett 7.7-es orosz tankokkal. Ha meg összeszedett annyi pontot, hogy bejöjjön bomberrel, akkor mi azzal a gond, hogy segíti vele a csapatát?
Az meg megint egy hatalmas baromság, hogy az repül bomberral aki nem tud vadásszal. Engem mindig is jobban érdekeltek a bombázó és csatarepülőgépek, más szimulátorokban is azokat preferálom, repülgettem nem is keveset vadászokkal, de soha nem fogott meg annyira, hogy tankcsatába azokkal menjek be. -
Zoli105 #25434 Igen okos kollega gyere velem Il2-vel bombázni reálba ! (nincs bomba célzó kereszt ! ) és meglátjuk ! ;) (halkan jegyzem meg hogy vadászni is tudok ! ;) ) és ha nincs vadászfedezet buktad úgy ezt is figyelembe veszed ?!
mert tankreálba ez van Panter vs T54,T10 és ha sikerűl összeszedni annyi pontot igen is jól esik lebombázni az enemit ! (de mielőtt bombázót hoznék megkérdezem van e ellenséges légitevékenység és mindjárt vadászgépet hozok :D )
de gyere fel Puma tsre és menjünk pár kört , kíváncsi vagyok te hogy játszol ha már ilyen nagy arcod van ! ;) -
Molot115 #25433 Ja gondolom mekkora kihívás egy bombázóval egyenesen végig repülni a pálya fölött és nyomni egy kioldást... külön alkalmassági kell hozzá mielőtt eltudod kezdeni kihúzni őket! Bombázóval az repül aki nem elég jó vadászpilótának így állandóan lelövik, meg nem elég jó harckocsizónak és ezért bosszút áll! A saját véleményem. Meg eltudom azt is képzelni milyen nehéz tankos reálban senkit se kilőni hanem meghalni és visszajönni alacsonyabb tierbe lévő repülővel akár, (lehet csatarepülő is, ugyanaz). Nem kis teljesítmény egyébként...
Azt nem vitatom hogy az összes bombázó pilóta élvezi amikor letud bombázni egy harckocsit ami magas tierben nem képes megvédeni magát a sugárhajtású gépek ellen. Gondolom hogy hihetetlen mámort okoz "god" módban írtani az ellenséget, de az igény létezik...
Az hogy megint hogy kerül ide a Párduc 2 vs T-54 nem is értem, csak milliószor lett megbeszélve, kicsit már unalmas mindig ugyanazt olvasni. Russian Bia blabla valaki szerint létezik van aki szerint nem, ennyi. -
Brenor #25432 Írták is egy Q&A-ban hogy amikor bekerül nem fog úszni, de később valószínűleg megcsinálják neki :) -
vfrtom11 #25431 Vicces , hogy az úszóharckocsi nem tud úszni. -
Zoli105 #25430 Hát nem tudom honnét veszed ezt ! DE tankos reálban azért rendesen teljesíteni kell hogy behozhass egy bombázót ! és igen is mikor Panter II-vel T10ek és tárasi ellen megyek igen is jól esik kidobni őket bombával (Persze ha összegyűlt annyi pontom ! ) és segíteni a szakasz/csapattársamnak ! (mert a Tiger II Panter F és Panter II nem ellenfele a T10 és T54-nek :) )
de leginkább REÁL REPÜLÉSBEN ZAVAR EZ A DOLOG hogy Il2 Su2 100 kg-s bombájával nem nagyon lehet most már kivágni semmit sem ! -.-