War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
régen jobban hozott a rb meg sb az tuti, most már inkább hoz jobban az árkád a pörgőssége miatt.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
tier4-ben iszonyat sok rp-t lehet összekaparni prémmel 😄
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Mondjuk tegnap előkaptam a MAUSt, és tíz kill azonnal elő is jött vele, pedig német tankokkal rohadt rég nem játszottam, úgyhogy az még működik. 😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.07.01. 15:23:00
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Azt már meg se említem hogy utolsónak rak be a pályára, gurulok 15-20 métert és lesből egylövéseznek. Nem tudom mivan de mintha elfelejtettem volna játszani. Ja jut eszembe hogyha 3-4en állunk egymás mellett csapattársaimmal akkor ém kapom az első lövést meg a másodikat meg a harmadikat is.😄
Remélem lassan megtörik az átok mert ez így játszhatatlan. Legalábbis nekem...
Kéne ide egy mindenki által szerkeszthető lista, a nick nevekkel és akkor mindenkit fel lehet-ne venni aki a listán van.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Mindegy, hogy mit csinálok, sárga / fekete modulok lesznek az ellenségnél 3-4 hit után sem halnak meg, pedig nem vagyok hülye, tudom hova kell lőni, hogy robbanjanak is / átütés is legyen, de ha egyszer egy telibevert ammo / fuel tank nem robban nem lehet mit tenni,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Player status (online/offline or in the battle) would be shown only for mutual friends. This allows you to hide your presence in the game from your enemies.
Many of you have become confused with this change. You must now cross-friend all those who you wish to interact with. You MUST friend them AND they MUST friend you for it to function correctly. You need to now contact and cross friend all those players that you choose to play with.
This is NOT A BUG - it is an intentional change.
Everyone needs to actually complete the de-friending/be-friending process before it functions fully.
To complete the process remove any name(s) from the search field and click Friends for your list to return or restart your client for the changes to fully take effect.
This ensures that the "who's online" system is only usable by mutual friends. This has been changed to prevent the harassment of players.
Szóval csak azok látszanak online, akik kölcsönösen barátok. Ahhoz, hogy működjön a dolog, újból fel kell venni az embereket a listába. Persze kölcsönösen. <#csodalk>#csodalk>

❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Tehát ha a sofőr nézőkéjén sikerül belőni (nem nehéz feladat), akkor a stugnak vége van.
Másik, hogy tegnap próbáltam először Stug III A-val játszani. Mivel eddig azt tapasztaltam, hogy gyakorlatilag esélytelen voltam ezekkel szemben br1.0-2.0 tankokkal, mert szinte mindig szétszedett még messziről is. Már előre örültem, hogy most majd én fogom osztani a népet. Hát nem így lett. Bárhol megjelentem a Stug-gal, elkezdett lőni mindenki és nem is eredménytelenül. Ha szerencsém volt, talán ki tudtam szedni egy-két ellenfelet, igaz sokszor onehit-tel. De így benne ülve egyáltalán nem tűnt egy elpusztíthatatlan halálosztónak ez a járgány. Lehet, hogy én játszok bénán, de ha szembe jön egy ilyen Stug, akkor az első dolgom, hogy fedezéket keressek, mert esélytelen, hogy kilőjem, viszont ha ezzel megyek, akkor meg engem szednek szét a kis tankok. Mit csinálok rosszul?
Ez vagy csak beetetés, vagy jól álltak a csillagok. Élvezhető, kellemes köröket lehetett menni. Gyanús...
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
A Lee-vel én szoktak frontálisan is támadni. A nagyobb ágyúja miatt nyilván kicist TD-ésen kell játszani vele. De a fenti kis ágyú is jól tud jönni sok esetben. A fenti ágyú magas elhelyezkedését néha jól k ilehet használni.
a 75mm GMC-vel én távolról szoktam, ha kiszúrtak, akkor meg fedezékbe vonulás. 😊
M16 repülők ellen szerintem brutálisan jó. Ha éppen nincs repülő, akkor lehet gyengébb tankok ellen menni óvatosan. Kilőni nem nagyon tud, de a sebzésért is jár a pont.
M5A1 / 75mm M3 GMC / M16 (BR 2.3)
vagy:
M3Lee / Grant I / M5A1 / M16 (BR2.7) (a Grat I opcionális, mivel prémium)
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Egyébként szerintem az M5A1 nagyon jó gép, és nekem az M3Lee is tetszett.
Nálam az M-60, a Leo és a szovjet medek, a butaorrú SU, valamint a T10 hiányoznak. Az újak kivételével minden más elit. Németeknél mondjuk a crewval is jól állok, tehát a T5 tankok kihúzása sem lehetetlen küldetés, kimaxolásuk meg pláne, de tény, hogy van azért velük elég meló még prémiummal is.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.06.30. 23:08:44
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
. Mi a szent szar ez??