37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Stefan99 #25349 Ezt a retard markert csak be kellett tenniük Rb-re. :( -
Még csak repcsiztem de ott tökéletesen ment :D -
Brenor #25347 Blokkolja a merevhez való hozzáférést valami (Windows Defender, Tűzfal, Vírusirtó) Add hozzájuk a WT mappát kivételnek.
Az esetek 99%-ban a vírusirtó a ludas ;) -
CHaooSS #25346 Akartam már kérdezni, hogy másnak is droppol-e.. megnyugodtam, hogy nem csak nálam van -
Nektek nem droppol az FPS? Nálam full grafikán akár 112 FPS-ről is leesett 3-9 FPS-re :D -
Nem is tudom, mi lenne ra a jo szo, mondjuk "erkolcsileg" igazad van abszolut. Csak hat ez uzlet. "Nothing personal". Par nap mulva az egesz nem fog szamitani, tudjak jol. Es hat igen, nem a csod elkeruleserol van szo, hanem, hogy nem pumpalnak plusz penz olyasmibe ami hosszu tavon nem fog szamitani. Mondom, igazad van, hogy ezt nem igy kene. Csak tudod, ott van az is, hogy en pl egy kanyit nem fizettem meg ezert a jatekert, most verjem az asztalt? Akik fizettek azok persze mondhatjak, hogy nem ezt vartak, de azt meg a Gaijin nem adta irasba sehol, hogy ilyen esetekben is minden flottul fog menni.
Vegulis ha azt vesszuk most te is azon vagy kiakadva, hogy szeretnel mar jatszani es nem tudsz. :) Na ezt tudjak ok is. Hogy te jonni fogsz holnap is, pedig most par orara osszefossa magat a szolgaltatas, es ki vagy rajuk bukva. Egyszeru matek.
Szerintem ez lehetne most igy, csak akkor az egesz csapat probalja gatyaba razni a jatekot ugy anblokk. Kiegyeznek vele. Ami persze nem tortenik majd meg. De ez mar egy masik sztori. -
Végre jó a játék.... -
Molot115 #25342 Látod ez a hozzáállás az ellenszenves! Nem érdekel hogy ki mennyi idő alatt tölti le meg az se ha fél/1napot áll a szerver mert ezen is átmegy majd a forgalom max 6x annyi idő alatt. Dehogy fizetek azért hogy a felhasználóim könnyebben frissíthessenek. Úgyis itt maradnak akkor meg? Szerintem teljesen jól példázza ez az adott cég hozzáállását azokhoz a játékosokhoz akik hozzájárulnak az adott cég bevételeihez/profitjához...
Igen ez van de nehogymár ez legyen a normális hogy jajj sokan frissítenek akkor majd jól lehal az egész, és akkor majd lesz ami lesz, majd visszaáll ha visszaáll. Ez egy normális üzletpolitika? Persze gondolom milliárdokat megspórolnak pár plusz szerveren így biztos elkerülték a csődöt. :D -
Madi92 #25341 Én meg folyamatosan azt kapom letöltés közben, hogy: Disk read/write error. Ez is a szerver baszakszás miatt van?
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2015.11.05. 16:03:49 -
Az a tobb szazmillios felhasznaloi bazis stabil, az a szerverpark arra van optimalizalva. A Gaijin-e meg arra, hogy az adott jatekosbazis napi igenyet kiszolgalja. Nyilvan nem fogja birni, ha most hirtelen 8 gigat kell mindenhova szetosztani. Igen meg tudnak oldani, csak draga lenne plusz szervereket (nem keveset) rendszerbe allitani. Most ehelyett sajnos varni kell par orat amig a meglevo eroforrasok valahogy atszenvedik. Mondom a Blizzardnal is ment a problemazas, pedig az egy kicsit nagyobb ceg. De tudjak, hogy ez miatt senki nem fogja otthagyni a gamet, mert egy ekkora frissites miatt par orara megfekszik a rendszer. Igy nem olnek bele egy nagyobb osszeget. A cegek 90%-a is igy tenne amugy. Ez van. -
Molot115 #25339 Hát nem tudom őket sajnálni... Én látom hogy mennyien játszanak vele vagy ők? A felhasználók jogos igénye hogy tudjanak frissíteni normálisan rendes keretek között! Hát ha ezt nem tudom teljesíteni akkor minek állok neki az egésznek? Ha tudom hogy egy sufni tuning 486-os szerveren fut az egész játékom akkor nem szabadítom rá egyszerre mindenkire a frissítést, hanem régiónként vagy kisorsolt IP-cím alapján vagy akárhogy... :D Most mondtam valamit ( nyílván nem ennyire egyszerű a helyzet) Vannak a világon cégek akiknek a több 100 milliós felhasználói bázist sikerül rendesen kiszolgálni... Magyarul ez azért nem lehetetlen próbálkozás! Gaijinnek még ez se megy, mondjuk szerintem őket nem is érdekli... De nem is tudom ezen minek lepődök meg, annyi minden másban lenne hova fejlődni de képtelenek... -
CHaooSS #25338 Azért nem egy wargaming.. elég kis nudli szervereik vannak.. nem csodálom, hogy gondok vannak :D -
Am ja elég fura hogy ekkora összeszarja magát a szerver.... -
Molot115 #25336 Akkor meg is van a válasz arra hogy miért kell nekem órákat várnom mire lecsorog pár giga... Érdekes hogy pont most szarakszik a szerver... Gondolom az a 30 ezer játékos mind most azonnal akar játszani :D szegények nem bírják ezt a kirobbanó érdeklődést.... -
Ne utald oket ennyire. :) Ez majdnem mindenkinek megfekszi a gyomrat. Blizzard is szopott, mikor indult a Diablo3, meg rengetegen masok is. Benne van a pakliban, hogy porszem kerul a lanctalpak koze.
Estere mikor hazerek a melobol, azert remelem mar jo lesz. :) -
foxbat88fx #25334 úgysem tudsz játszani... szarakszik a szerver.... -
Molot115 #25333 Egyébként mi volt ebben a patchben 10 giga? Újraírták a nulláról az egészet az új motor miatt? Vagy újra le kell tölteni az egész játékot?
Bár mit is várok szerencsétlenektől? Szaros 10 giga 4,5 órája jön, és képes az utolsó 700 megánál is megállni a letöltés. Köszi Gaijin ismét nem kellett pozitívan csalódnom a nyamvadt játékotokban... -
Csak haladjanak :D -
Biztos porszem került a gépbe(vagy vodka :P), van ilyen :D -
Ilyet... :D -
foxbat88fx #25329 de csatát indítani már nem tucc :D -
Connecting to server....
Nálatok sem jó?
Közben Gajjob valahogy beengedett... :D
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2015.11.05. 15:16:36 -
Egy kicsit én is ráfekszem a játékra :D Mostanában nem volt kedvem még belépni sem :D -
Visszatértem a játékhoz újra
-
VÉGRE MEGJÖT!!!! :D
HÍPEEEEE -
Hát a grafikán tényleg turbóztak kicsit :D Sztálingrádon megnéztem a rombolhatóságot is, elég jó lett :)
-
foxbat88fx #25323 ez a PT-76 elég OP-nak tűnik szárnyas lőszerrel.... 5.7 BR-en
gyors ki is fejlesztem :D -
foxbat88fx #25322 első game poland.... kipróbáltam a tankfeldöntős kerítést....
majdnem felborult a T-54 :D :D -
CHaooSS #25321 15,6" fullhd-ben játszom és bele kell hajolnom a kijelzőbe, hogy lássak valamit.. vennem kell monitort.. :D
---
Legalább a láthatóságon módosítottak.. sokkal reálisabb értékeket kaptak a németek is.. hál Isten
de sok régi hiba megmaradt.. egyik kedvenc, hogy nekimegyek fának v kerítésnek kihal a legénység.. hát az előbb volt, hogy egy ropi fának nekimentem és meghalt az egyik ember..
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2015.11.05. 14:12:15 -
foxbat88fx #25320 ez így élethű..... -
Hmm, a scope zoom csak nagyon minimális "nagyítást" ad. Ez így elég fura. -
Megyen.
Az összes brit bundle. -
CHaooSS #25317 Na majd megyek pár kört a németekkel mert kíváncsi vagyok mennyire hatásosak az aprc lövedékek.. bár van egy olyan gyanúm, hogy rakás szart sem érnek már.. röhejesek ezek az átütések
ó legalább 1 jó dolog van, kaptam +500% rp boostert :D
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2015.11.05. 13:18:27 -
Droughert #25316 Munkahelyen nem jön be, otthon meg nincs rá időm :) -
Molot115 #25315 Végülis a bundle se lenne rossz de ahhoz egy bizonyos határ alatt kéne lennie az árának! Bár ahogy így elnézem összegyűlne párszor az ára a jelen pillanatban hátra lévő 23506 nap alatt!
Akkor is ha nem a pénzhiány jelenti a gátat.
Na közbe felkerült az online shopba ami engem érdekel (firefly) 26,99. Ilyenem se lesz... :D
Utoljára szerkesztette: Molot115, 2015.11.05. 13:02:21 -
CHaooSS #25314 Nem néztetek dev szerveres videókat? mindegyik bundle-ben van..
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2015.11.05. 12:58:41 -
Droughert #25313 UK tankok árára én is kíváncsi vagyok, de szerintem esélyes, hogy bundle-ben lesznek, és goldért nem lehet őket megvenni. -
Molot115 #25312 Jobban meglepődtem volna ha minden simán megy... :D -
Brenor #25311 Egyszerűen csak tovább tart, mint általában. Ezért szokták úgy írni, hogy várhatóan X óráig tart és kiírják amint készen vannak. -
foxbat88fx #25310 hát ezek valamit elszúrtak :D
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.11.05. 12:38:33