37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • bgabor911
    Felraktam WT-t az új peccs kedvéért, mentem vele nyolc kört.
    Következtetés: Megyek is vissza armored warfarezni. Számtala hibája és sokkal butább koncepciója ellenére abban a játékban lehet élvezetes meccseket menni.
    Ami itt megy játék címén RB-ben az nevetséges, én legalábbis a világon semmi élvezetest nem találok benne, az rég kiveszett belőle, legalábbis számomra.
    Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.11.10. 17:26:20
  • Droughert
    Mostanában USA oldallal játszom, 6.7br teljesen jól játszható, ebben valószínűleg az is benne van, hogy többször mennek orosz-usa vs német csaták, és nem kell annyit orosz oldal ellen menni, de még ellenük sem vészes, a laposabb tankkialakítás és a jó negatív lövegkitéríthetőség sokat dob a használhatóságukon (közel 65-68%-os wr-t lehet hozni ezen a br-en), tulajdonképen nekem olyannak tűnik mint amilyen a német 6.7-volt patch előtt.
    A másik az usa 5.0br-amit próbáltam, tudom hogy innen is sokan panaszkodtak rá, de én élvezem azt is, egész jó csaták szoktak menni, szintén sok a vegyes csata, bár itt talán a német-usa vs orosz ami dominál.
    Német oldallal sajnos hasonló a tapasztalatom mint neked, Tigrissel én is folyamatos bukó köröket mentem. Próbáltam még az alacsonyabb 3.7-4.5 br körül német tankokat, de valahogy nem adta. Most megint több lett a városi map, ami a puha Pz tankoknak nem kedvez, ráadásul ez gyakran kombinálva az egy pontos foglalós mód-al megint nem német barát megoldás.
  • Molot115
    Jobban meglepődtem volna ha nem így látnád. :D
    Oroszországban nem jártam még, lehet hogy ott mások a fizika szabályai...
  • bgabor911
    Igen, szerintem is, ezért is írtam azt hogy "realisztikus kíván lenni" a játék, ha megfigyelted. Most marhára nem az. De a fejlesztők PR-ja szerint ez a cél.
  • bgabor911
    Ezért írtam hogy esetleg. Nem tudom mikorra lesz fullos az M103-asom. :D

Most mi mondjak erre, hogy az orosz fejlesztők az amerikaiakat is utálják, így azok se tudnak annyit amennyit kéne?
  • gstup
    Amerikai oldal sem egy leányálom...
  • bgabor911
    Én úgy látom hogy most már kizárólag orosszal lehet rendesen játszani, esetleg amerikaival. A németeket kerüld el messzire ha nem akarsz szívni.

Ezért rossz amúgy orosz fejletésű játékkal játszani, így 60 év után se képesek korrektül hozzáállni a Werhmachthoz vagy a saját vörös hadseregükhöz. Nem csoda mondjuk, amilyenek.

Előre látható volt amúgy hogy a pay-to-win tankok tönkevágják majd a játékot sajnos, ez is történt.
  • gstup
    A Panzer II-t tudom ajánlani.Jót lehet vele mókázni! :)
  • Stefan99
    Mióta ez a t34 100 elterjedt, még nagyobb élmény a németekkel játszani, a világ végéről egylövésezi a tigrist. Maradt még br kategória ahol érdemes a németekkel játszani, vagy teljesült a gaijin terv és már mindenhol a szovjetek uralkodnak? A legutóbbi 10 csatámból 9 vereség, marha nagy élmény.:/
  • Megamax
    Míg használjátok a programot addig miért vártok változást? Amíg van játékos addig nem fogja oket érdekelni.
  • AnuluWork #25619
    kb.
  • Max_Andaxin
    De bakker....erről beszél az ember...hogy lehetne már így kilőni egy tankot HardcoreFull real-ban=>valóság????
    Amígy ilyenek vannak..nem kell az a Ködgrátátvető.
  • Max_Andaxin
    Tudod, mit? ÁMEN, legyen, de ha nem túl nagy kérés...de tényleg...nem piszkálni meg b***tatni akarom Őket...Nem lehetne, hogy előtte, de csak ha nem gond...az a K***szott RNG-t nem lehetne kivenni, vagy legalább egy realisztikus sebzésmodellt csinálni. Légyszilégyszinaaaa!
  • Molot115
    Nézd, ez a játék semmivel sem realisztikusabb az unreal tournament-él... Majd amikor nagy Tierbe nem kell soha 3-4-15 lövés egy harckocsiba, meg amikor majd 2 kezelővel nem fog működni egy tank. Vagy amikor belősz a toronyba szemből megölve az irányzót és a PK-t de a med harckocsidat képes az újratöltés elött kilőni. Amikor nem lesz instant kill az hogy kapáslövésből ellövöm a MAUS tornyának a sarkát, máskor meg 10 heatfs-t meg 3 AP-t megeszik. A kedvenceim az AA egységek, majd amikor végre annyit fognak tudni mint a valóságban. A nagyrészük nyitott ha kapnak egy tüzérségi tűzet akkor a környékben robbanó tűzérségi tűztől kikéne halnia a 2/3-ad legénységnek legalább. Ehelyett bármit kibírnak, nevetséges. Legalább annyira mint amikor kilőnek egy heavyből az RNG miatt. Amikor végre elfelejtik ezt a nyamvadt RNG-t és beraknak egy normális sebzés modellt, ja és persze majd amikor a T-34 döntött páncélja 1500 méterről se fogja majd felfogni bármelyik legalább L/56-os csőhosszúságú német harckocsiágyú páncéltörő gránátját... Az RNG-hez visszatérve amíg ez benne van addig ez a játék lehetne War Thunder szürreál forces is nyugodtan!
  • kissssss
    elég elbaszott egy lövés de ezen nem is csodálkozom, csodalőszerrel tökmindegy hol lövik meg az embert szinte mindig penneli a tankot amiben ülsz.
  • Luciferkee
  • Flikka
    RODLEE nekem a Mercenary volt maga a csoda a hihetetlen 3D-s vektorgrafikájával :D Ez a játék valóban gyönyörűen néz ki de régen pl. egy Super Marioval nem fordulhatott elő olyan, hogy egyik nap ki tudja fejelni a gombát a kérdőjeles dobozból, máskor meg nem :D Itt bizony a fagyi gyakran visszanyal
  • foxbat88fx
    minuszos fps XDDDDDD csak sajna ez nem vicc :(((
  • bgabor911
    Nézd, ez egy realisztikus tankos játék kíván lenni a fejlesztők elmondása szerint, és a valóságban a tank hadviseléshez ugyanúgy hozzá tartozik a füstgránátvető (smoke discharger), mint a távolságmérő meg a célpont távolságának kézi beállítása.
  • RODLEE
    Végre ki bírtam próbálni az 1.53-at grafika cool izzad az ATI 5870 de bírja még! Jók az új mappok! Mi lesz még ezek után? Én a Stealth Fighterrel kezdtem commodore +4 en a vektor grafikával 50 oldalas leirással!
  • Max_Andaxin
    "Őszintén remélem", hogy ezt viszont behozzák a játékba, hogy használni is lehessen. Mondjuk a városi pályákon külön élmény lenne, a leomló épületek mellé még egy hadosztályni füstöt eregető tank...akkor már lehet, hogy minszos FPS számot írna ki a gépem.
    Más: Ki használja a játék hangchatjét? Nálatok is baszakszik??? A patch óta használhatatlan....+ma még olyan is volt, hogy szakaszkreálóként szakasztársam READY-t nyomott én elindítottam a csatát...aztán kiírta, hogy éngem inkább nem enged be a csadába és disconect-el...társam meg simán ment befelé a pályára. A következő...hasonló...csak őt hirtelen BR6-ból átdobta egy másik beállítot garázsállásba és BR 3-ban találta magán...én az előzőhöz hasonlóan disconet-elődtem...
  • Molot115
    Hát hiába egyik szűlő se viseli jól ha a gyerekét szídják... :D
  • foxbat88fx
    wot-ból már megszoktam :D
    mondjuk ott general cahten küldtem el őket a manipulált kurva édes kukoricaszedő anyjukba :D
    na azért mér nem chat ban járt...
  • Max_Andaxin
    ...upsz....Ja igazából ez nem is velem történt, hanem egy ismerősöm testvérének a haverja mesélte, aki jászik és látta hogy ez történt...
  • Molot115
    Ja tényleg. :D
    De amúgy most nem rád gondoltam. Engem lőttek ki a Párducból, és ugyanígy írták hogy azthittem T-44 vagy... :D
  • Max_Andaxin
    Szerintem utaznak rád!..dehát a chatban...az nagy kaland nem?...jól kiszúranak veled....-:)
  • Max_Andaxin
    ...de előtte még ott volt a T44 és foglalta a pontunka.....
  • Max_Andaxin
    ....ami valójában egy Párduc volt.....
  • Max_Andaxin
    ..mellesleg az több mint 1000m volt és félig takarta egy fa is az a T44-et....jó ez nem mentég tudom...
  • Max_Andaxin
    ...öhöm....ja én is "hallottam" már ilyen esetről...
  • Molot115
    Egyébként lehet hogy véletlenül lőtt belém 2x 3 méterről, vagy esetleg T-44-nek nézett... Ez utóbbi megtörtént események alapján... :D
  • Molot115
    Akkor nekem szerencsém volt mert a f..cking gaijinért se kaptam semmit. Amikor 4 lövésből 1 pattant a másik 3 meg ammo rack és üzemanyagtartály volt. De azon kívűl hogy rám fordult és kilőtt más nem történt. Úgyhogy a fent említett szófordulattal jeleztem a gaijinnek hogy bugos a sebzésmodell... De szerintem nem olvasták akkor :D
  • foxbat88fx
    most kaptam 7 nap chat bant....
    egy polák faszgyerek kezdte el kitolni a sherman-em az ellenség elé.... nem elég h szar tankkal szopok még ez is :D
    persze elküldtem a gecibe, gondolom egy modi épp lehetett a csatában vagy nem tudom mi alapján kapom a chatbant
  • Max_Andaxin
    Sajna szemtanúja voltam....Aztán annyir írt: "Sorry"...egyébként nemtom van-e valós érteleme jelenteni ezeket...foglalkozik vele valaki?
    Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.11.09. 19:46:11
  • Max_Andaxin
    Nekem is...de most Nácikokat húzok, úgyhogy majd valamikor visszatérek az amcsikhoz...de akkor az első lesz amit húzok, aztán az új Tier 5-ös LIGHT. Tényleg. Használja már valaki? Megvan valakinek?
  • Molot115
    Aztán meg megy a cirill betűs karattyolás. Nem normálisak egyébként, félelmetes hogy miket nyomnak sokszor... Multkor Berlinbe odaértem a branderburgi kapuhoz egyből miután bekerültem a csatába. Szóval odaértem kicsit lassítottam a Párduc G-vel, erre hátulról nekem jött egy F Párduc és neki tolt az egyik oszlopnak. Hát rögtön kaptam tőle 2-t úgyhogy kb 13 sec volt az a csata... Az ilyet azonnal kitiltanám örökre a játékból IP cím alapján...
  • Max_Andaxin
    Mondok jobbat. Ma egy Jumbora frontpáncéljára lőttem rá a Panther A-val kb. 5-10m közötti távolságból és....... pattant "Természeten"!...
    Bekaphassák!!!!
  • Sherman0070
    Amúgy a legtöbb ilyen toxic nyomorék orosz vagy lengyel.... WoT 2 :D
  • AIexx
    Akit érdekel a Concrete_mixer akkom, írjon rám..
  • Molot115
    A lehető legjobb megoldás volt... :D. Teljesen igaza van, rendesen felháborít amikor ok nélkül kapom a géppuska tűzet, vagy ne adj isten az ágyú tűzet, sajnos nem példa nélküli... Úgyhogy ja megérdemelte