War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vettem arany jegyet ami eléggé megéri, lófasz pénz
csak azt árulja el valaki, hogy mennyi IQ kell ahhoz hogy ebbe az eventbe Jpz4 és pz4 trióval menjen az ember?!?!?!? 😄 50???
és mindig ilyeneket rak be a csapatomba, hogy rohadna meg ez a sok gyökér....
persze az enemynek van annyi esze, hogy T-34-85, Su-152, KV-2-ővel jöjjön
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Az "észrevevés" konkrétan mit jelent? Mert valamilyen formában egy csomó ellenséges tankot "látok", mivel mindenki fölött ott van a felirat, de ettől még nem jelennek meg az arty-s térképen. Rá kell vinnem a célkeresztet vagy ilyesmi?
arty térképen csak akkor látszódik az ellenfél ha te észrevetted illetve valamelyik csapatárs veszi észre.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
A másik, hogy azt a funkciót, hogy felkínálja a repülőzési lehetőséget időnként a játék, azt ki lehet valahogy kapcsolni? Nem akarok repkedni tank csata közben, így csak feleslegesen zavar ez a felirat.
Egyébként meg visszavehetsz egy kicsit magadból, mert ezen a szinten nincs kedvem társalogni.
Mellettem szól a köztük lévő BR különbség(tehát így látja Gaijin is), és mondjuk úgy 20-ból 18 játékos is velem fog egyetérteni.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
"Tisztelet" Stefan Úr! Én is írtam már lentebb, hogy olyan írjon véleményt tank, meg Tier-ről, aki játszik is ott; azzal. Érdekes, hogy Shermann - aki szintén játszik a Hellcicával - szinte ugyanazokat tapasztalja, mint amiket én is. Molot - biztosan állíthatom, hogy nem játszik Hellcattel, de mellette(m) igen - mégsem alkot róla véleményt. Én sem mondom, hogy ilyen, meg olyan az T54, mert nem játszom vele.
Arról ne is beszéljünk, hogy nem lehet megítélni egy tankot az alapján ahogy lehet vele tolni Arcad-ban. Egy csata arcad-ban, realistic-ben, Sim-ben, ugyanazzal a tankkal - tök mindegy melyikről beszélünk és milyen Tierben vagyunk - összehasonlíthatatlan. Mint ahogy az sem mindegy, hogy alap a jármű, vagy ki van maxolva, mert óriási a különbség, főleg magasabb Tierben - tapasztalat!!!!
Úgyhogy amit Molot mond az nem sírás, hanem tapasztalat. Te meg...csak véleményt alkotsz a látottak alapján...vagy amit mások írnak, vagy mondanak. (Mondjuk ez ebben az országban elég elterjedt "betegség".)
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.06.26. 16:13:20
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Is-2, KT, T-44, Panther A-G-F, JP........ szoktak ám szidni 😄😄 ott brutálisan OP, pedig még mindig full stock
Az én lövésem viszont általában lepattan róla, igaz, az apcr-t még nem tudtam kifejleszteni.
Ja, és állandóan panaszkodnak a t54 miatt, hogy mit keres egyáltalán 6.7 BR csatában. a panther 2-re még nem láttam panaszkodást.
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.06.26. 12:40:09
A panther 2 inkább t4 tank.
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.06.26. 12:10:25
Tény hogy az összes közül a T-54nek van a legjobb páncélja, de az is tény hogy bizony tier5ben olyan ágyúk vannak már, hogy ez sem számít sokat. Nem számít hogy 200 vagy 100mm a páncélod. Egyszerűen a mediumokat bármi kiüti egy lövésből tier5ben. Ezért nem fontos a Panther II kis páncélja, ahogy a Leopard1-nél sem fog számítani hogy gyakorlatilag nincs neki páncélja. A gyorsulás viszont fontos, mert mediummal flankelned KELL (mert semmilyen mediummal nem fogsz szemből rámenni egy Mausra vagy IS-4Mre), a gyorsulásban viszont a T-54 teljesít a legrosszabul a mezőnyben.
Gábornak szántam a hozzászólást.
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.06.26. 11:56:37
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.06.26. 11:40:08
Amit írsz az átütésről amúgy az a mostani totál random sebzésrendszer miatt van, én éppen ezért tettem félre most a tankos részt egy időre. Egy olyan tankos játékkal én nem játszom, ahol a T-32 ágyújának APCR lőszerével nem ütöm át a Panther tornyát szemből, mikor papíron 260mm átütést tud az a lőszer azon a távolságon. Ez tömény bullshit.
"Az IS-4 a legrosszabb br8 tank" vagy mi....
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.06.26. 11:36:09
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Nekem nem kell ez.
A T-54nek 14 körül van a lóerő/tömeg aránya, összehasonlításképpen a T32nek és az M103-nak is ennyi, csak éppen azok heavy tankok. Nem kell túl nagy ész belátni hogy mennyire nem lehet medium tankként flankolni a T-54nel, ha a gyorsulása a heavy tankokéval egyenlő.
"melyik párhuzamos univerzumban"
Tartsd meg a szarságaidat magadnak.
Szóval biztos jó a T-54 csak nem akkor ha benne ülsz. Egyébként arra számítok hogy majd ha ki lesz maxolva akkor jó lesz mint a T44 anno. Csak persze 73 ezer RP ha az összes lőszert meg akarod szerezni és akkor még semmi más nincs a tankon.
Volt ez a 7 vs 7 tournament, ahol a régi RB rendszer volt, néhány csatát mentem csak rajta, számomra meg az a teljesen élvezhetetlen. Gyakorlatilag mint az árkád.
Gyanítom a mostani 4 vs 4 is ilyen lehet, úgyhogy akinek annyira hiányzik, esetleg kipróbálhatja, ott még van nyeremény is.
Ez azért kicsit durva. Nem százas a játék de vannak jó pillanatai. Pl.: SB eventek, RB T4-ig, és igen.... AB is T4-ig. És úgy hogy játszok mind3 nemzettel.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Természetesen a t54 a legjobb medium. Nagyságrendekkel erősebb, mind a panther 2.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Az M103 meg nyilván hogy papír, de az ágyúja jó (illetve jó lenne, ha rendesen működne a sebzésrendszer, IS-4et momentán szinte semmivel nem lehet kilőni a játékban). És felhívnám a figyelmet rá hogy az M103 alapból rendelkezik alegfőbb lőszerével.
A medium ágat lehet húzni tier5-ben, de megjegyezném, hogy most hogy nem működnek rendesen az APCR-ek, sokra nem fogtok menni a Patton szériával. A páncéltörő-robbanó lőszer úgy 150mm-ert visz át csupán, és azt is ki kell fejleszteni, alapból csak páncéltörő repeszhatású lőszer van hozzá. Természetesen ha eltalálnak akkor azonnal vége a tanknak. A Pattonokkal mozgékonyságod van, de más nincs. (a T-54el jó páncélod és ágyúd van, viszont döglassú vagy, a legjobb T5 medium a Panther II)
Szóval lehet hogy szar az M103, de amit tud, az azonnal elérhető, fejlesztések nélkül (a HEAT amúgy se működik).
A Pattonok még sok fejlesztés után is csak flankelésre lesznek alkalmasak, és a jelen elbaszott sebzésrendszerrel IS-4M-et és Maust nem fogsz tudni kilőni velük.
Én egyébként félreraktam most egy hónapra a tankos részt, mert teljesen használhatatlan és élvezhetetlen, minden játékmódban. Egyszerűen a WT Ground Forces karrieje során soha nem volt még ilyen mély gödörben mint most. Addig repülőzgetek egy kicsit, illetve hanyagolom a War Thundert.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
persze orosz tier4-esekkel 😊😊
némettel kétlem hogy menne