37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
foxbat88fx #25309 12:02 -
Molot115 #25308 Ha valakinek sikerül belépni esetleg megírhatná nekem hogy mennyiért lehet hozzájutni egy firefly-hoz, már ha nem bundle-ben van! (Kicsit lassan jön le a patch valami miatt) 
Az online store-ban még nincs bent ha jól látom... -
Brenor #25307 War Thunder: 1.53 "Tűzvihar" Frissítésjegyzék
-
foxbat88fx #25306 nyomkodom ezerrel a belépés gombot XDD
csak megnyitják előbb :D (tovább kellett volna aludnom) -
CHaooSS #25305 12:00-ig nem is lesz szerver, 1 órát csak kibírsz :D -
foxbat88fx #25304 de a szerver még nem él :( még nem enged belépni, pedig már megöl a kíváncsiság :D:D -
Töltődik az 1.53, 8.1 Gb.
Patch notes. -
vfrtom11 #25302 Milyen ismerősek. -
Luciferkee #25301
-
Droughert #25300 Mindenre gondoltam, csak erre nem. Egy draw feliratnak jobban örölnék, könyvelje el vereségnek a draw-ot, wot-ban is így volt, de legalább írja ki, hogy tudjam mi történt.
De amúgy is üldözési mániám van, és amíg nem látom, hogy az oroszoknak is ezt írta ki, úgy fogom fel, hogy ők nyertek
-
Brenor #25299 Nem ők nyerték meg. Amikor az idő lejárt ugyanúgy 5760 - 5760 pontja volt mindkét csapatnak. Döntetlennél senki sem nyer, ők is ugyanúgy "Defeat" üzenetet kaptak -
Droughert #25298 Én még ezzel mindig bajban vagyok, pedig elég sokat játszottam már a WT-vel. Ezt most miért az oroszok nyerték meg, az idő lejárt, épp akkort készült a screenshot, foglaltuk az ő bázisukat? Nekik nem volt földi egységük, nekünk több is, több killünk volt, és a meccs utolsó harmadában az ő bázisuk semleges volt, nem is tudták visszafoglalni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Brenor #25297 Tervezett karbantartás 2015.10.04
-
Droughert #25296 Team killerekkel nem akarnak csinálni valamit? Esténként nem sok időm van játszani, nem sok kedvem van ilyen faszok miatt szívni a rövid játékidőmben. Tegnap is kezdőn 2x is kilőttek mindenféle előzetes figyelmezetés nélkül. Előbb kuban map, épp hogy elindultam, pár méter után egy Tigris aki ráadásul távolabb is volt tőlem hátulról kigyújtott. Ilyenkor én alapból nem is használom a tűzoltót fizessen a baromja, de kapom is a 7-8perces lockot az összes tankomra. A gond az, hogy nem csak velem történik, alig van csata, hogy valami ökör ne kezdené el lőni a saját társait, és a gond, hogy elvileg büntetlenül megússza. Mondjuk most a Tigrist is kilőtték, de így alapból -2 tank minusz a capatnak. Mai három körömből 2x volt temakiller a csapatban, jó arány..... -
Stefan99 #25295 igen.:)
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/274998-maintenance-scheduled-server-maintenance-5-xi-2015-0700-1100-gmt/
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.11.04. 20:32:11 -
Droughert #25294 Kint van az info a holnapi karbantartásról, jön a patch? -
Big Blaster #25293 Nem rossz az agyúja és tényleg mozgékony, de elég sérülékeny a cucc, ezért én nem igazán szerettem. Nem adott biztonság érzetet a 12 mm-es bádog lemez kaszni. :-) -
Big Blaster #25292 Elmesélem, hogy a BR 5.0 tankjaimmal rendszeresen olyan meccsekbe kerülök, ahol minimum 5.7-es ellenfelek vannak, de előfordul a 6.0-is. Ne most ezek ugye a Tiger H1/E meg az IS-1/2. Med kategóriában meg Panther-ek, T-34-85-ök vannak jellemzően. Na ezek ellen az M4A1/2 (76) meg az M6A1 baromi kevés. Hiába van relatíve jó ágyú rajtuk, a Tigert meg IS-t szemből csak karcolgatják. Ha szerencséd van és oldalba tudsz kapni valakit, akkor sem tudod jellemzően 1 lövéssel kiszedni őket. A hab a tortán, hogy ezeket az amcsi vasakat a potenciális ellenfelek viszont szemből is könnyen one shot-olják. Az M6A1 mint heavy egyszerűen nevetséges. Szemből is átlövi szinte bármi. Jó cucc lenne, csak alacsonyabb BR-ben.
Ami még széppé teszi az életet, hogy nagyon sokan játszanak heavy cuccokkal a BR 5.7-6.0 környékén. Lényegesen több heavy van a csatákban, mint az alacsonyabb BR-ekben. Amikor ránézel a minimap-re sokszor azt látod, hogy 5-6 heavy-t visznek a csapattársaid, nyilván az ellenséges csapatban ugyan ez a helyzet. Amikor az M4A2 (76)-oddal szembe kerülsz két Tiger-rel, meg egy-két Panther-el, az hamar lehervasztja a mosolyt az ember arcáról.
Na ezek miatt írtam, hogy a BR 3.7 környéke, ahol eddig játszottál az nagyon happy a későbbiekhez képest. Azért a T-34 korai változatai nem voltak leküzdhetetlenek a sörmikkel sem, csak lehetőleg a tiéd legyen az első lövés. -
Brenor #25291 Nem. Holnap már muszáj lesz, mert pénteken nem szokás nagy frissítést kiadni. Ma éjfélig mindenképp be kell jelenteniük, hogy holnap délelőtt karbantartás, különben nem lesz a héten pöccs :/ -
Na megjött már az 1.53? :D -
Max_Andaxin #25289 Én csak a med sörmiket like-olom, persze ki lett fejlesztve, meg meg is vettem....a Jumbókat is, de Nálam csak a HWSS Med sörmen kap helyet a garázsban. Én úgy vettem észre csak az ér valamit....legalábbis a játékstílusomnak az felel meg leginkább. Én light meg med párti vagyok....(persze vannak kivételek M6; T-32) úgyhogy WBuldog, meg M18 best ever!!! (MOndjuk egy SuperHellcat-re beneveznék...(ha ingyen lenne)-:D
Kíváncsi leszek a két új amcsi tankra:-) -
gstup #25288 Igen.Nagyon fun az m18.De szeretem a 76-os shermiket is meg nagy király az m6 is. :) -
Max_Andaxin #25287 Ezt csak támogatni tudom....A Hellcat-el csodákat lehet művelni abban a BR-ben. Már ha Realistic-et, vagy ami még jobb, Simulátor-t játszol vele.
Arcade-ban...meg nemtom, mert nem Arcade-ozok. Meg ott van a M4A3 HWSS...ami ugyanaz mint a M18, már ami az ágyút meg a lőszereit illeti. (Ha meg még Brad Pitt ül a Pk-i székben jajjajj
)
Mondjuk nem azt kell csinálni pl egy Hellcat-el amit tegnap láttam: Leáll 1-1 ezni a Panter G-vel....úgy hogy még azt sem tudja, hol kell lőni a párducot. Na az ilyen az tényleg szenvedni fog. Annak ki kell használni a sebességét. És oldalról vagy hátúlról lecsapni, plusz tudni kell mikor érdemes visszavonulni, a támadás helyett, ha a helyzet úgy hozza. -
gstup #25286 Érdekes.Nekem a kedvenc br-em az amerikai ágon az 5.0.Valamit biztos rosszul csinálok. :) -
Max_Andaxin #25285
...akkor én Titeket is "utállak"
-:D
Bár megvan az achilles sarka...a feszítő görgő előtti második futógörgő....Ostwinnel oneshot oldalról-:D...szerintem a csávó akkor verte szét a gépét - már ha visszanézte a killcam-ot!!!-:D -
Szpecnyaz #25284 Lényegtelen hogy átviszi e szemből a Hellcat. úgyis mindenre oldalról támadsz vele. -
Madi92 #25283 :D Pont tegnapelőtt (Mikor volt ez az ünnepi hülyeség) nevettem fel, mikor már annyira leszartam így hajnali 2 óra tájt, hogy mindig kikapunk, hogy inkább figyeltem a chetre mint a játékra. Mindenki a haját tépte, mindegyik csata alatt (nem az orosz oldalon nyilván :D). Már-már családias volt a hangulat. :D
Aztán olyan történt, amit el sem hittem. Az eset után a következőt írtam be a chetbe:
"Jesus is here boy's, i just one shooted a T-34 form 1200m". Erre rögtön jött is a válasz: "Us nerf is incoming"... :D Annyit nevettem és annyira átéreztem, hogy mindenki ugyan úgy leszarja már az egészet, mennek meghalni, csak jöjjön az a kibaszott xp, azt haladjunk.. :D Vicces volt. -
5.0-5.3 Sherman nagyon szívás, legalábbis alap lőszerrel. kb semmit nem tudok kilőni szemből, oldalról is csak mázlival meg 2-3 lövéssel. A Jumbonak meg hiába az extra erős tornya, ha szemből bármelyik low T3 (orosz) tank is átlövi a testet.
A Hellcat se olyan nagy szám, 5.7-es tankokat nem nagyon visz át szemből.
Utoljára szerkesztette: Cobra., 2015.11.03. 22:08:19 -
Szpecnyaz #25281 Igazából ott a Hellcat 5.0-án ami jobb mint bármi más azon a br-en. -
Luciferkee #25280 ... "Így m4a2vel 4.3ban 10ből 1szer már nyerünk is"...
Ezért következő peccsben tuti felviszik 4.7-re.
-
Madi92 #25279 Ennél rosszabb?? :D Ott legalább van mivel lőni. Csak oroszok ellen rak be. Oroszba még oldalról is kell 4 lövés. Nekem meg elég egy és karperec.
Ezt überelni nem lehet.
Így m4a2vel 4.3ban 10ből 1szer már nyerünk is, szóval feljebb jobb lesz ez. :D -
Big Blaster #25278 Ne örülj olyan nagyon.
Az lesz majd a kafa, ha meglesznek a BR 5.0 amcsi vasaid. Mehetsz majd Tiger meg IS-2 ellen. Na az lesz majd a szopás, nem a BR 3.7.
Én is pont ezekkel szívok és visszasírom a jó kis BR 3.7-es sörmikkel vívott csatákat. Akkor szinte minden csata móka volt és kacagás a mostani meccsekhez képest. Éppen most volt egymás után vagy négy olyan meccsem, ahol be sem tudtam fejezni a csatát, mert elfogytam és örültem ha van egy-két killem. Mondjuk utána volt egy olyan Berlin köröm, ahol viszont összejött 12 kill, de nem is volt az ellenfélnek Tiger meg ilyenek. Szóval készülj fel, hogy sírás lesz és fogcsikorgatás, ha feljebb kerülsz az amcsi ágon.
-
Molot115 #25277 A páncélja szerintem is bugos! Csak szerintem azért mert minden erőlködés nélkül megfogja a Párduc lövedékét szemből. :D A páncéltest simán a torony meg szemből van egy tenyérnyi terület amit át tudok ütni. Oldalról nincs gond viszi mindenhol.
A másik tegnap 1est dobtam meg ma délelőtt is. Délután viszont minden úgy ment ahogy kell neki, simán jöttek Párduc G-vel a oneshotok 1500-1800 méterről is kurskon például. Mintha egy másik játék lett volna... Szóval csak a szokásos baszakodás a játék részéről. Délután ki volt kapcsolva az állítólagos "russian bia" mert a 34-100 is pattant rólam szemből, én meg valahogy nem... Van amikor a németeknek osztanak nyerő lapokat van amikor az amcsiknak vagy az oroszoknak. Olyan az egész mintha mindig nyerő szériája lenne valakinek, egyfajta egyensúly a nemzetek között, délelőtt a németek nyernek ha törik ha szakad délután az oroszok éjjel meg az amcsik, és akkor ez véletlenszerűen variálva. Így tüntetik el a különbségeket, amik különben meglennének, így lehetsz akármennyire béna meg akármennyire gyenge tankban, ha jókor vagy jó helyen tiéd lesz a kill! -
Droughert #25276 Német légvédelmik szemből is simán kiszedik (már az Sd.kfz 6/2 is), valószínűleg bugos az armorja, mert szemből a torony oldalát nagy szögben meglőve sem lepattan a lövedék, hanem simán berobban és oneshot. -
CHaooSS #25275 Nagyon jó kis tank, imádom :D
az előbb egy másik 34-100al voltam szakaszban és eszméletlen mit leműveltünk, lemészároltuk ketten az ellenséget -
igen az, de egy kv1-es one shotolja, az hogy az ágyúja jó, na és? újratöltés ezen a szinten fél év.. értelek..
-
bgabor911 #25273 Ha Pay-To-Win tankal mész, ne csodálkozz rajta hogy szidnak. -
má kapom az osztást, há hogyne..
t34-100
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
foxbat88fx #25271 leszedtem.... de ha átvertél jajj Neked :D:D -
Brenor #25270 Felkészültetek a gigamega 1.53 "Tűzvihar" Frissítésre? Nagyjából 8-10 GB adatot kell majd hozzá letölteni, ezért ha gyenge a netetek mindenképp készüljetek fel és töltsétek le már ma, hogy a frissítés után azonnal rávethessétek magatokat az új tartalmakra!
[Információ] Az 1.53 Előzetes Letöltése