11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • kissssss
    volt szerencsém tegnap kipróbálni a játékot.....

az új MM rendszerrel már így is elégé tökön volt rúgva a játék de a mostani játékmeneti újításokkal szó szerint ki is herélték a játékot.

kezdjük ott hogy olyan mint tankvadászat az konkrétan megszűnt létezni a játékban(RB mod), hiába veszek fel egy jó lő pozíciót mert látni nem látok semmit sniper nézetben, ha pedig elkezdek mégis a spotolt ellenség felé lőni akkor kapok olyan válasz zárótüzet(ekkor már fel vagyok spotolva) hogy képtelenség épp bőrrel visszavonulni, ez magyarul annyit jelent hogy az olyan TD-k(meg tankok is) amik tudnának nagy távolságon is eredményesen csapatot támogatni a jó ágyúikkal nos ezek most kiestek a játékból, most ott tartunk hogy csak azzal a TD-vel lehet eredményesen játszani amelynek minimum 100mm felet van az ágyúja.

a másik probléma az maga a spotolás... ha egyszer leadok egy lövést akkor igencsak jó eséllyel kapok olyan tűzesőt a fejemre hogy élve már nem kerülök ki a bajból, tegnap a kedvencem az volt mikor leadtam egy lövést a su-85m tankommal és pár pillanat elteltével rögtön kaptam 6 darab lövést, ebből 4 mellément a mások kettő instant leláncolt mindkét oldalt...
    abban a pillanatban olyan érzésem volt mintha én most world of tanks-al játszanék.

gondolom minden régi wot játékos számára ismerős a szituáció mikor fel vagy spotolva te pedig minden erőddel azon vagy hogy fedezékbe húzódjál mert máskülönben az összes ellenfél amelynek van rálátása a tankodra az bizony tüzelni is fog rád.

és akkor a random fps dropokról még nem is tettem említést....