War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JethroHUN
7.0 -es tankkal elég nagy hülyeség gold wagert csinálni. Meg M46? Gratulálok, hogy azért adtál 6000 aranyat.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.07.05. 17:56:32

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Sherman0070
Kedden akkor squad? 😄 Annál hamarabb nem tudok mert a gép még nem jó.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Nekem van egy jobb kombóm. Jövök az amcsi prém M46-ommal, te meg majd az oroszaiddal és akkor szétverjük a németeket. De ha akarod lehet német+orosz kombó is amcsik ellen. Az még könnyebb win lenne.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

nekem meg 6 darab....

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Zegi Norbi HUN
Részemről rendben 😄 6.7es orosz vasak jók? Mi is csak ezekkel nyomtuk(t44, is2 mod1944, isu).
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.07.05. 17:22:42

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Sherman0070
Nekem van 2 golden wagerem amit nem merek beaktiválni. 😄 Valaki kedden délutántól ráér majd segíteni?

Zegi Norbi HUN
Nem hittem volna, hogy valaha is meglesz a 20 win<#wow1> Úgy látszik csak egy jó szakasztárs kell<#vigyor> Kösz még1szer foxbat<#worship>

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Párducba JPárduccal 5-öt lőttem bele közvetlen közelről. Már csak 1 fő élt a legénységéből, de az tuti a Brad Pitt volt, mert még ekkor is egyszerre tudott vezetni, tornyot forgatni és lőni. <#fejvakaras> <#nemtudom>

AIexx
isu 122 1km -ről meglövi az is 4m -emet és a láncot úgy találta el 5 fokban, hogy befelé kezd pattani és félsrégan kilőtt a gecibe.. persze orosz játékos volt, ru volt a neve végén.. így már mindjárt érthető..
jah oké most már értem, igen még azt a nyavalyás 250GE-t is sajnálják.... régi szép idők mikor a már meglevő gépnek az árát megkaptuk GE formájában.

Tudom, már megcsináltam, csak semmit nem kaptam (már megvan régóta az a repülő).

elég ha lenyomsz 3 győztes árkád mecset + neked kell hogy legyen a legmagasabb pontszámod, magyarul elsőnek kell lenned.

Függetlenség napjás küldit aki megcsinálta megint lófaszt kap, ha már megvan az a repülője? Most komolyan azt a 250GE-t sajnálják?

Azért Kursknál volt Ferdi is egy pár darab.
Akkor hagytam abba a WOT-ot,amikor ők is megcsinálták a történelmi csatákat.Már a tesztnél látszott,hogy mekkora szar...furcsa,hogy ezek is csak ugyanolyan szarra tudták megcsinálni.Nem az a baj,hogy csak KV1 van,bár volt ott más is...hanem az,hogy a németeknek a teljes háború alatt nem volt annyi tankjuk,mint amit az oroszok kurszknál bevetettek...a reális az lenne,hogy van bent kb 1 Tigris,meg egy Panther D a teljes 16-os mezőnyben,ellenük meg 80-100 T34,meg az apró..az lenne kb. reális,akkor elképzelhető,hogy bemenne valaki orosszal is,de úgy tűnik ivánéknál a programozók nem ismerik a saját történelmüket.
AnuluWork
Tök mindegy milyen részei vannak a toronynak, ha a random hitgenerátor mostanában egyszer átviszi, másszor pedig nem, míg régen ahová lőttem, ott bement és átütötte. Az amcsi TDk óta pedig tök random az egész.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

eddig sosem sikerült szemből ott átütni.... meg is lepődtem, hogy most 2szer egymás után ment....
na meg mintha a JT alja is gyengébb lenne.....
Ha a Maus nevezetű rakás sz*rra gondolsz, akkor annak 220 körül vannak a tornyának bizonyos részei.

mi történt a masuval? 😮
megvan életem első masu killje.... ferdivel.... szemből.... a tornyon ahol wot-ból ismerten kell lőni
eddig ha megláttam egy masut rohantam a gecibe el mert sehol nem tudtam átlőni most meg 2 skuló is átment a tornyon
egyet jobb oldalra egyet bal oldalra és vége is volt LOL
Repair?
AIexx
EZ MEG MI A TÖKÖM?
se aces.exe, se laucher -re nemjó, a launcher mindent elvégez, és amikor rákatt. a play -re ezt írja ki:
Mindig a robbanós.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Sörmikben melyik lőszer javallott? Ap vagy a kisebb átütésű, de robbanós(APBCHE valami)?
Qrva Finnlandon elcsesztem az 500%-os boosteremet, beleakadtam egy jégtáblába és belefordultam a vízbe, egy lövést nem adtam le. Epic fail.😄

Sherman0070
Küldd már azt a 10K goldos kódot adó oldalt vagy mit. 😄

Zegi Norbi HUN
Megbeszéltük<#vigyor> Nekem annyira nem jön be.

Egyébként féltem attól, hogy a Leopard a papír páncélja miatt szar lesz, de mégsem. A Jagdtiger egy mozgó bunker, de mégis átlyuggatnak kb mindehol, legalább ez mobilitásban, tűzgyorsaságban is nagyon jó. Majdnem sírtam, mikor el kezdtem hátra tolatni és 24km/h-t írt a játék... Ekkor azt mondtam, na végre b*zdmeg! 😄

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Cobra.
Igazán kezdhetnének valamit már a random átütésgenerátorral, mert jobban idegesít, mint a maphackes 12 évesek. 30m-ről lepattant a SU-152 lövedéke a T-34 STZ bebújónyílásáról közvetlenül szemből... Egyik meccsen meg oneshotolják 1000m-ől a SU-t, másikon meg kibírok 6-8 találatot, mire elfogy a legénység.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Mióta kijött a patch, ma voltam Finnen először...azóta se.Cserêlhetnénk kicsit :-)
Nyertük a meccset, csak 1 hk.-t lőttek ki. Akkor nem értem.
Zegi Norbi HUN
Azt el is felejtettem, hogy mióta a patch kijött, állandóan Finland-re rak. Megint tiszta WoT.

Sherman0070
Hol lehet ezt a 10K goldot beszerezni 7K forintért? Épp jól jönne.

Zegi Norbi HUN
Az IS3-ról vajon mi a fenéért vették le a tartályokat? Ami jó, azt szét kell cseszniük...

Szerintem rubelben vásárlást kilőtték teljesen, hacsak nincs olyan, hogy orosz acc-ról gift-ként meg tudja neked venni valaki oroszföldről, vagy orosz proxival magadnak orosz acc.ról. Korábban a 10k goldot én is kód formájában kaptam, nem írták jóvá azonnal mint korábban. Kérés, hogy ez most is így van-e, és az orosz GE kódot megeszi-e az EU acc.? Bár ha szétnézel a neten, meg tudod oldani okosban. Rubelben az 5k gold ha jól emlékszem most olyan 5600ft körül van, 10k goldot lehet venni 6-7k ft-ért, de egy acc.-ra csak egyszer lehet. Majd egyet veszek valamikor, hátha lesz valami tank leértékelés, vagy prém. előfizetési akció, és arra elköltöm.
segghülye gajobbnak annyi esze nincs hogy megkülönböztesse azokat akiket kilőttek rögtön az elején a sima afk playerektöl akik nem spawnoltak vagy ha mégis akkor nem mozdultak el a spawnról.

már X hónappal ez előtt is megírtam nekik ezt hogy minimális munkával simán megtudnák oldani ezt a problémát és nem jönne fel állandóan ez a probléma/téma...... de neeeemm rögtön el lettem küldve melegebb éghajlatra + 2 hónap fórum ban.

Sherman0070
Ezt még a kedves Gajob találta ki kb. egy éve hogy büntetést kapsz azért mert túl hamar lépsz ki egy meccsből.

Üdv. Az mitől van , hogy csata után a három beállított harckocsiszemélyzet közül, az amelyik be sem lép a csatába bepirul és várni kell rájuk?
Sherman0070
Valaki még tudja hogyan kell GE-t rubelben venni? Vennék 5K GE-t rubelben de nem tudom hogy kéne 😄

vártam 10 percet csatára, de nem sikerült bejutnom
közben olvastam a general chat-et, ott is keresték az elvtársakat...

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

és ha még ferdi meg párduc is bekerült volna...... lenne ám visítás vodka majszolók részéről, bár az is érdekes hogy német oldalon mit keres a Hs-129 B3..... ezzel sim-ben eredményes légicsapásokat végrehajtani kész mesterműnek számít.

én mentem rajta 2-őt és mind a kettő sima win lett......
kb 2 tigris volt a németeknél, többi stug meg pz
ja meg vagy 6-7 tank hátrányban voltak mind a 2szer 😄
jó ez a kurszk event. 80 német player várja(Gondolom mind Tigrisben), hogy az oroszok végre jöjjenek, de van vagy 4-5 orosz player a másik oldalon... gondolom így már nem akarnak játszani elvtársék, hogy max kv-1et tudnak felhozni a tigrisek ellen...

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Azért ez az M4A1 Shermi se kutya gép.

Ráadásul mindezt Kurskon. Magasabb szinten azért gondolom ez az ágyú már elég hurka, de itt még teljesen jól megállja a helyét.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Na én meg ezt nem láttam még. De akkor valószinű hogy ez a kényelmesebb megoldás. 😄
jaja tök szar ott, de itt valóban be lehet állítani 😄
Én úgy vettem észre hogy azoknál a harckocsiknál ahol 4-5 féle lőszer is elérhető, azoknál random battle elött is tudsz valamennyit állítani rajta. Amikor kiválasztod hogy miből mennyit viszel ott a lőszer nevére kattintasz és akkor lehet vele játszani de van hogy csak 1-et kínál fel amire cserélheted!
és tényleg!!!! 😄 köszi, nem gondoltam volna, hogy ezek a barmok ide teszik be....
nem lenne egyszerűbb csata előtt beállítani a sorrendet és kész?😄
LOL megnézem, akkor jól eldugták a gyökerek....
én ezen idegeskedem már 1 éve vagy mióta WT-zek 😄
Cobra.
Kicsit körülményes, mert a Test Drive alatt lehet csak állítani a sorrendet, de megoldható (el se kell indítani a tesztet, elég csak a kezdőképernyőjébe lépni és beállítás után bezárni).

Hide and fear, Cobra Commander is here !

be lehet állítani...