37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
M26E1 14.4-es reload time? Milyen tomato crew-val nézed már? :D Tuti 10-re le lehetne tornázni azt a töltésidőt :D
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2015.11.08. 14:42:54 -
gstup #25548 Szívesen.Remélem hogy tudtam segíteni. :) -
Ez a kölni új pálya marha szép lett. Tudom, hogy váltottak motort, de a kilőtt roncsok az utcákon komoly változáson estek át. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Azért van egy pár brutál dolog ebben a játékban. Ilyen pl. a Maus. Bakter, nem bírták kilőni. A patch előtt a tornyát szemből azért simán át tudták lőni. Most öten közvetlen közelről sem bírták kifektetni. Mindegyikkel végeztem egyesével. Ha így folytatja, pár tucat csata alatt kihúzom az új német TDt. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Max_Andaxin #25545
Köszi!-:)
-
Max_Andaxin #25544
-
gstup #25543 Az alacsony támadással azért is vigyázz,mert úgy még a tankos is ki tud szedni.Kb 1500 méterről.De ha nem tudok visszamászni olyan magasra akkor lejjebbről is szoktam.Sebesség 200-350 km/h kb.De a lényeg ha fel kell húznod élesen akkor ne törd szét.Mondjuk ilyet még a stukával nem sikerült összehoznom. :) -
kissssss #25542 én szívesen játszanék a játékkal de ezzel az elcseszett sniper nézettel meg az auto repair ökörséggel teljesen elvették a kedvemet a játéktól.
azért van egy határ ami alá már nem megyek ha igénytelenségről van szó.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!(a grafika meg annyira érdekel engem hogy bánatomban tegnap nekiálltam might and magic 6-al játszani, igen lehet guuglival kikeresni hogy ezt eszik e vagy isszák) -
Max_Andaxin #25541 Viszont a P II - ha jól átom azzal mentél - hatásosságát is jól példázza az eredmény. (Főleg ha még 6-ost is dobsz és az RNG-is mellég áll...vagy legalább nem ellened dolgozik) -
Max_Andaxin #25540 Nem hagzik rosszúl. Milyen magasságról indítod a támadást? Motor teljesítmén? Féklapok?....Szerintem - persze ha lesz rá alkamam - ki fogom próbálni mindkét taktikát...aztán majd meglátjuk, melyik jön be jobban. Mondjuk egy vároi pályán eleve nehéz az alacson támadás...az inkább a nagy sík map-okra jó.... -
Foglaltak, de megtartani már nem tudták. Sajna ... -
gstup #25538 Kb 60-70 fok is jó már.Én sosem mentem még alacsony támadásból.Ha lehet tartom magam a 60 fokhoz.Igen,torony teteje és motorfedél.Ezek a puha részek. -
Max_Andaxin #25537
Ühm...nem egészen 4 perc játék=>13 kill+1 repcsi?....szép!!! Mégha vesztet is a csapat...bár akkor nem tudom a tobbiek mit csináltak???
-
Max_Andaxin #25536 Ok, de pont ez a "jó szög" az ami érdkelne. Tank Battle Br.6-7 Realistic: Tehát magasból majdnem függőlegesen, vagy inkább a talajt súrolva?...Annak idején - ha jók az infők - Rudelék taktikája az volt, hogy alacsontámadásól sőt ha lehetett hátúlról közeltettek a cél - T-34-ek - felé és a motorfedél gyenge pánvélzatát támadták...Persze nemtom ez a játékban mennyire kivitelezhető. Ha nincs vadászfedezet, ami lefoglalja az ellenséges vadászokat...ez a gép tényleg egy freekill az ellenségnek....és akkor még az elen AAA-it ne is említsem... Kicsit tartok tőle, mert "éles" bevetésem még nem volt vele. Tegnap este "utalta csak ki" a Luftvaffe számomra...Na mindegy, holnap meglátjuk. Ha nem válik be visszaülök a Messerbe, és védem MOLOT hátsóját a "mocsok" kis Pe-2-k, és vagy P-47-től!-:)....az legalább biztos hogy megy!!!! -
gstup #25535 Jól használható.Azon a szinten minden kiszedhető vele,ha jó szögben repül rá az ember a célpontra.Viszont könnyű target,mivel lassú nagyon.De ha szemfüles vagy akkor simán 1-2 kill összejöhet vele. :) -
Ma mélyedtem bele komolyabban a patch óta, húzom a rangefindereket és velük az új technikát. (Nem adott RPt a kész modul sorért ...) Íme egy vesztes csata a nácikokkal (Én voltam a legkisebb a 6.7es német tankjaimmal. :) 7.7es török klán ellen mentünk):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
nem montam hogy nem jó, de nem a kedvencem, sőt, a saját szintjén nem is a legjobb.. 6.7 -ben a Tiger 2 verhetetlen, újabban nemlehet 1 lövéssel kiszedni semmivel.. is-2 -nél valamivel jobb, t44-nél már nemhiszem.. amugy szerintem is jól néz ki, de még1x mondom, közelsem a legjobb, semmilyen tekintetben.. usa nemzetnél egyértelműen a t32 az eddigi legjobb amivel játszottam... de annak meg az ágyúja mi vicces azon a szinten, nem is értem hogyan gondolták ezt az amcsik..
t32 :
-
jancsika6801 #25532 A töltési idő az jogos mivel nálam az M26e1 crew-k maxosak míg a t-32-ek crew-i nem.Megemlíted a t-44-et a töltési időnél, én akkor most idéznék a te saját adatlapodról.
M26e1: 669 csata 74,7% win ratio
T-44: 390 csata 62% win ratio
Az én következtetésem a következő.
1.Jóval jobban játszol nálam mert az én értékeim ennél jóval gyengébbek.
2.Az M26e1 az egyik legeredményesebb tankod, ráadásul sok csata után.Akkor most összességében nem lehet hogy ez egy jó tank????
Számomra az M26e1 egy szerethető szép tank amivel szeretek játszani, mert jó vele játszani míg ezt egy csomó másik tanknál nem érzem.
Utoljára szerkesztette: jancsika6801, 2015.11.08. 10:32:46 -
Max_Andaxin #25531 -:)...ja menj vele pár kört...akkor biztos minden vansáttoni fog téged a pálya másik feléről is. Amúgy teljesen igazad van. A T34-100 még ilyenebb...-:( -
foxbat88fx #25530 óóóó hogy ezeket a kibaszott T-34/85-ösöket nem lehetne normálisan megcsinálni
valóságban a papír páncélját kilométerekről átlőtte egy Tigris 88-asa, a játékban meg a Pershing 90mm-ese pattog róla mint a szar pfffff :D ugyanúgy lyukadnia kellene mint egy Shermannek -
Molot115 #25529 Hát az én tankjaim (amcsi technika híján) Vagy élettér tágítót vagy kommunizmus építőkockát tudnak kilőni, úgyhogy ezt eleve buktam... :D -
Max_Andaxin #25528 Látod ezért mondom én neked mindíg, hogy soha életben nem lennék harckocsizó a való életben...Inkább egy A10-et kormányoznék, azt osztanám a "demokráciát" a 30mm-ből-:D -
Molot115 #25527 Az ellentét megfog maradni. De nyugodtan csinálhatott volna a Gaijin 2 játékmódot. Az egyik mondjuk egy vegyes és mindenki mehet amivel akar ( harciszekértől a halálcsillagig) a másik pedig vagy csak tankos vagy csak repülős. Akkor mindenki nyugodt lenne, és ameddig szakaszozik az ember bemehet a vegyesbe mert a szakasztársának a levegő a közege és akkor valamennyire együttműködnek. De például én RB-t megyek csak és nem repülök, nem is akarok egy tank csatában. Ha engem lebombáznak akkor ott ért véget a csata általában. Ráadásul mint mondtam ez ellen nincs mit tenni, mert bemehetsz a városba ahol majd a házak közé nehezebben dobja be a bombát de aztán rájössz hogy ez álom volt. Ott is ugyanúgy lebombáz és nem kell közvetlen találat ugye. Ráadásul a legtöbbször ezt légvédelem és vadászok mellett is előadják. Mert a vadászok egymást ütik vágják a légvédelmi egység azzal van elfoglalva hogy az ellenséges heavyket szívassa akiket probléma nélkül leforog. Aztán maradtam én meg a csatarepülő/bombázó... Persze nem minden csatában bombáznak le, de minden egyes eset csak tovább növeli bennem az ellenük gyűlő "haragot". Legfőképpen az dűhít fel hogy harckocsiban ülve eleve esélytelen vagy ebben a helyzetben, föléd repül kioldja a bombát azt ennyi, ő nyert te meg végigézheted mást nem tehetsz, mert hiába hallod a bomba fütyülését akkor már késő elindulni! Ezért írtam hogy SZERINTEM mekkora teljesítményt takar az hogy valaki behúz egy vagy több ingyen killt... Ebbe lehet belekötni de ez vélemény nem kell egyetérteni. :D -
egy 90-es löveget, ami még csak nem is osztott lőszer, alap crew-al 14.4 -alatt tölti be.. milyen 11.8? fullos crew -al talán, de akkor a t32 -nek nehogymár az alapcrew-os töltését írd már be.. közelharcra alkalmatlan tank ezzel a töltési idővel.. ez az m26 inkább egy nehéz tank, csak amerikai módra.. súlya van, páncélzat már semmi..
összehasonlításképpen (alap crew)
t44: 9.3s
tiger 2: 11.1
m26e1: 14.4
t32: 18.8 (de ez osztott lőszeres) -
Max_Andaxin #25525 Tényleg, ha már repülők. Repüli valaki a Sutka G1 vagy G2-t? (Mondjuk nem is értem miért kell ebből kettő, én úgy látom hogy semmi különbség köztük).
Mennyire lehet vele eredményesen harcolni? Ezt Pl kifejezetten a GF realistic csatákba szánom, mert AirBatle-ban egyenlő az öngyilkossággal azzal bejönni legyen szó arcade, rela vagy sim mód.
Ha valakinek megvan és játszik vele írjon már pár jótanácsot! Köszi előre is! -
Max_Andaxin #25524
Basszus, Te jól vagy????-:D Micsoda mentalitás ez????-:D Tessék panaszkodni!-:D...amúgy egyet értek. A sok negatívum mellett azért lehet örülni is....vagy mint én is...csak simán játszani magáért a játékét. Persze nem tagadom...van hogy nekem is elborul az agyam.
-
Max_Andaxin #25523
Na erre mondtam én..ízlések és pofonok....úgysem lesz igaza senkinek....
-
Max_Andaxin #25522 Hát igen...ez így ebben a formában egy faszág....
..köszi Gazsibá!
-
Max_Andaxin #25521 Én ezt is támogatnám!!!! -
Max_Andaxin #25520
-
Max_Andaxin #25519 Ollyéééé....ez szerintem örök "ellentét" lesz-:) Ha jól tudom amúgy a kamikáze "támadás" nem redményes, mert nem lehet megsemmisíteni ezzel a módszerrel födli célpontot. Lehet én tudom rosszúl persze. Régen volt ilyen...de kivették belőle...pont ez általad is említett sutyerákok miatt
. Amely hozzáállás szerintem is méltatlan egy repülőt vezető játékoshoz. Mint ahogy azt is inkorrektnek tartom, mikor dirkekt belerepül a másikba....amitől persze Ő is megsemmisül és nem kap érte killt...viszont elk****ra a másik játékát.
Az jó-e hogy összeengedik a repcsiket a tankokkal? Szerintem jó, de mások - pl. szerinted is nem. Ebben soha nem lesz egyetértés. Annak idején Rudel elképzelése pl. bevállt, mikor szorgalmazta, hogy a Stukákat szereljék fel a 37mm Flak 18-akkal, és "megalkodták" az A-10 tankvadász "elődjét". Miután ezeket a "madárkákat" együtt alkalmazták a harckocsizókkal igen kellemes eredményeket értek el.
Az számít szerintem - persze ez csak magánvélemény -, hogy ki mit akar. Legyen egy újabb tankos játék? Mert abba tényleg nem kellenek replők, vagy legyen egy a "háborús hangulatot" visszahozni PRÓBÁLÓ játék? Mert ott akkor van létjogosúltsága a repülőknek is. Hiszen az egyik csapat célja, hogy a másikat megsemmisítse. Akkor meg minden eszköz - amivel lehet az ellent pusztítani - megengedett. A repülőktől a rakétás hackocsikig - ami megint csak egy baromság szeirntem. Az a másik, hogy az adott csapat játékosaiban mennyire van igény arra, hogy az adott eszközt, vagy eszközöket, mennyire képesek és mennyire akarják arra használni amire kell. A vadászok védjék a bombázókat, akik támadják a földieket. A légvédelem, meg a földről lője az ellenséges gépeket. A tankok pusztítsák a tankokat....a lighetek, meg az ellenséges légévédelmet...Persze tudom, hogy ez idealizmus....de néha összejön egy-egy ilyen csata is, és kövezzetek meg érte, de nekem EZ tetszik!-:) -
Brenor #25518 Csak figyelj hogy előlről kezdi ilyenkor a javítást ha megállsz ;) -
foxbat88fx #25517 11 sec a reloadja amúgy :) enyhén OPÉ :D -
Big Blaster #25516 Én úgy vettem észre, hogy lehet fordulni láncjavítás közben. Egyszerűen nyomod a fordulás gombot és kb. 1 sec múlva elkezd fordulni. Folyamatosan nyomni kell a gombot. -
CHaooSS #25515 Szépen ki vannak dolgozva viszont a környezeten van még mit javítani.. -
A járművek élethűbbek, sokkal "fémesebbek" lettek. Tetszik.
Szerencsére ebben nem a wot-ot követik, ahol a HD textúrák bevezetése óta, olyanok a tankok, mintha vacak kínai műanyag játékok lennének. -
Viszont tényleg szép lett ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
És az a baj, hogy ki sem lehet kapcsolni, ha leállítod a javítás szépen, automatikusan elkezdi újra. -
Bár már rég játszottam vele, én imádtam. Rögtön megvettem, amint kihozták az amcsi ágat, igy nem kellett a nagyon szenvedős sörmiken végigmennem. Amikor elvették az eredeti lőszerét (robbanószer nélküli AP volt egész baráti átütéssel, T43 talán), már majdnem refound-ot követeltem, de aztán elkezdtem használni az M82-őt, még jobban megszerettem. Számomra az egyik legélvezetesebb jármű a játékban.
Utoljára szerkesztette: _Kondor_, 2015.11.07. 20:33:49 -
Elvileg bug. Gyakorlatilag meg oroszok. :)