War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Hasonlók nekem is vannak:
Eltalál 89,9 fokos szögben, tuti nem pattan:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Másik ugyanez.
Nálam ilyesmi tegnap volt amikor a Tigris tornyán a 200mm-es részén simán átment a T-34-85öm lövedéke 500m-ről.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Kapok egy repeszt bárhova? Instant bumm.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.07.12. 19:25:54
Nekem a BF2 sajna kimaradt klános szintem, csak a 42-t toltam picit komolyabb szinten.
A kérdéseddel jól megfogtál. Nem gondolom, hogy annyira BR szinthez köthető lenne a dolog, de talán BR 3-4 környékén tényleg picit könnyebb megfordítani egy csatát. Persze ez függ a játékmódtól is.
Utoljára szerkesztette: Ninju, 2015.07.12. 17:02:37
Utoljára szerkesztette: nandoxxl, 2015.07.12. 16:32:52
Alapvetően tankos klánként ez nekünk nem annyira fekszik. 😊
Amennyiben változik a helyzet, akkor természetesen tervezünk részt venni az eseményeken.
úgy értem itt nincsenek klán események stb......
Ingame név: Luciferke
Szerencsésebb lett volna idézőjelbe tenni a jelzőt. Ez tulajdonképpen a reklám szöveg volt azoknak akiknek abból van elege, hogy hiába adnak bele mindent nem képes nyerni a csapat.
Utoljára szerkesztette: nandoxxl, 2015.07.12. 15:06:34
Századunk 2014-ben alakult azon célzattal, hogy egy elit, jól együttműködő klán szülessen a War Thunder magyar közösségén belül.
Főparancsnokunk HKSDAVID, századparancsnokunk DARK_SIDE_ (ezen a néven megtalálod Őket a játékban).
Elsődleges célunk egy jó csapat kialakítása, amely tagjaik segítik egymást.
Századunk tagjai napi szinten játszanak együtt, ahogy az egy baráti közösségben/században elvárható. Tagjaink segítőkészek, rugalmasak, emberközeliek. Ha eleged van abból hogy 15 életképtelen ember legyen a csapatodban, akkor érdemes kipróbálnod, hogy milyen egy összeszokott közösségben, egymást segítve játszani.
A századba mindhárom játékmódban játszó embereket szívesen várunk.
A csatlakozás pillanatában nem feltétel, hogy a legmagasabb szintű tankjaid legynek. Azonban az idő előrehaladtával vannak minimum követelmények, amik
különösebb erőfeszítés nélkül teljesíthetőek. A jelentkezőknek egy felvételi vizsgát kell teljesíteniük, valamint egy személyes (TeamSpeak3) beszélgetésen kell részt venniük.
Itt azonnal kiderül, hogy alkalmas vagy-e században harcolni, nem kell napokat-heteket várnod a döntésre.
Ugyan fő profilunk a tankok, azért nem árt, ha tudsz repülni is (nem profi szinten).
Jelentkezési feltételeink:
- 18+ életév,
- sikeres felvételi vizsga,
- TeamSpeak3 program megléte, használata,
- aktív részvétel a klán életében (heti minimum 2-3 alkalom).
A további részletes szabályzatot a sikeres felvételi vizsga után ismertetjük.
Az alábbi YouTube csatornán (HKSDAVID Gaming csatornája) megtekinthetsz számos War Thunder videót, köztük a klánunk videóit is.
HKSDAVID
Amennyiben felkeltettük az érdeklődésed, War Thunder játékon belül keresd HKSDAVID-ot vagy DARK_SIDE_-ot!
=HFHT= / Hell Fire Hungary Team / 2014-2015
Mostani meccsben felfogtam 2 Tigert, 1 Panthert és egy Panzer IV H-t és mindet egyedül elintéztem 😄
Legutóbbi volt a "legszebb": egy ellenséges SU-122 fogta még a pontot, de már le volt bénulva. Három irányból, 5-6 méteres távolságról lövöldöztük fél percig. Ő mindeközben szépen megjavította magát, majd egy fordulóval elhúzott. Állítólag itt nincs cheat. :-)
Nálatok mi a helyzet?
de csak akkor ha mindennap egyszer beloggolsz csak akkor haladsz a ládákkal előre.
angelus1991ster.blogspot.hu
6.7-es BR:
Nálunk egy Leo, többi 6.7 vs kb 10 db T-54-47 + 3-4 d M47.
Balance az remek. Miért nem teszik ezeket a 8.0 közé? Miért kellett szétcseszni a 6.7 játékot is?
persze erről semmi leírást nem találsz a fejlesztők részéről, de régebben 1 hónapja amikor a D párduccal mentem amint bekaptam egy torony találatot félig halott voltam
ha meg pantherre kellett lőnöm akkor már a tiger AP-je is vitte
most erősebb gun-os tankkal is csomószor pattan vagy csak kínaizálja az embereket (besárgítja őket)

Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.07.11. 13:11:16
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Az hogy százalékos esély van a berobbanásra brutálisan nagy faszság szerintem. Így félkarú rabló az egész, lehet 100x meglövöm nem robban be (az esély megvan rá, csak nagyon kicsi)

Ez még OK is lenne ha nem APCR lőszerrel lőtt volna:
Itt meg simán csak stalinium, egyik tank fekete, másik sárga, semmi robbanás vagy tűz.
Valami bug van ebben a fosban?
Azért kíváncsi vagyok, hogy mit csinálok rosszul. A legnagyobb vicc az egészben, hogy random n00bok, random helyen meglőnek eltalál tök véletlen 1 repesz valamit, egyből durranok.
Én céltudatosan célzok az ammorackra + fuel tankra (t54 szemből bal oldalt hatalmas ammo + fuel), átmegy rajta maga a lövedék + 1 millió repesz telibekurja... sárga modul.
Egyetlen egy repesz a fuel tankomba: halál.
4-5 repesz a fuel tankba + 4-5 a motorba semmi gond:
Ammo rack telibe verése - semmi
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.07.10. 23:16:11