37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Droughert
    És? Attól még átkerült br6.7-be a modulok költsége meg sokáig változatlan matadt. Nemrég javították.
    Nem arról beszélek, hogy a Leo veri-e az alatta lévőt vagy sem, hanem, hogy mennyire élvezetes velejátszani. Számomra az eddigi legjobbnak tartott PII után ez lesz a favorit.
    Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.11.14. 09:23:50
  • AnuluWork #25708
    Én hánytam az elején a 10.5es tigristől, de egész jól mozognak 7.7ben is, ami nem meglepő, hisz korábban 8.0s tank volt. :)
  • AnuluWork #25707
    Mivel a P2 nem BR6.7ről indult ... (Én legalábbis nem BR6.7en fejlesztettem ki ...) :)

Megj. kevés olyan tank van, ami 1BR+al nem veri az alatta lévőt ...
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.11.14. 09:17:56
  • Molot115
    Az egész Tier 4-5 értelmetlen mert a KT nem igazán kompetens BR 7,7 ellen?
    Utoljára szerkesztette: Molot115, 2015.11.14. 08:26:33
  • bgabor911
    Amire te gondolsz azok a hidegháborús HEAT-FS lövedékek, M47 és M60 kapja meg, a többieknek csak APCR van, tehát nagy átütőképességű vasdarab, ami nem robban egyáltalán. Korrekt egyábként, T-54 sorozatnál csak az 1951-es változat kapja meg a HEAT-FSt.
  • bgabor911
    Minél több XP-be kerül, annál előbb szánod rá magad a prémium számla vásárlására, erre ösztönöz. Mint mindenhol, a rendszer úgy van kitalálva hogy prémium számla mellett kényelmes sebességű az előrehaladás. És természetesen a tier5 kifejlesztése elég reménytelen prémium számla nélkül. (nem mintha az utóbbi két hónap változtatásai után jelenleg sok értelme lenne a tier4-5nek akár repülőknél akár tankoknál, akár repülőknél. Én ugyan nem fogok Tiger II-vel T-10M vagy M103 ellen menni, az egészen biztos)

De azért ez nem meglepő, tekintve hogy ez egy üzleti vállalkozás, amit pénz temelésére hoztak létre. De ez minden MMO-nál, sőt, minden játéknál így van.
  • Droughert
    Ilyen apróságokat észre sem veszek, ha kell egy tank kifejlesztem, de ilyen apró eltérések előfordulnak gyakran,bár elsősorban német-usa ágon. Ilyenvolt a Panther II ami egy br6.7-es tank, de a modulok xp igénye sokáig annyi volt mint egy br 8.0-ás tanknak. Mondjuk ilyeneken nem akadok ki, sőt annyira nem érdekel, hogy ha nem írják észre sem veszem...
    Hogy jót is írjak, naponta 1-2 csatát megyek a Leo-val, hogy szép lassan amodulok ki legyenek fejlesztve, és márígy stock állapotban azt kell hogy mondjam, simán leveri a trónról a Panther II-őt, pedig eddig az volt a favorit. Egyelőre a tűzoltó készüléket fejlesztem, a fejleszett lőszerek csak ezután jönnek, de nekem nagyon bejön. Egyetlen hátránya, hogy eddig ha meglőtték akkor azonnal robbant, sok értelme nem volt a kifejlesztett javításnak, de végre nincs az, hogy szembe jön egy T54 és temetem magam, ha előbb lövök jó eséllyel 2-3lövés után robban, de legalább már van tank amivel szemből is tudom sebezni gond nélkül, ugyan úgy ahogy ő teszi velem sok esetben.
  • Madi92
    Rámentem Hellcetre, 4.7 sörmen meg ottcsessze meg magát, ahol nem sajnálja.
  • Luciferkee
    $$$$$$$$$$$
  • Madi92
    Mi az istenért 61.000 xp kifejleszteni egy 4.7-es sörment? Soha nem jutok előre amcsiknál. Hellcat 21.000xp, IS1 50.000 xp. No comment.
  • kissssss
    gyorsan megfogod te bánni azt a német TD ágat.... ferdiig vadászcicáig csak papír páncélod lesz és zéró sebességed.
  • CHaooSS
    Én inkább eltitkolnám, hogy wotoztál.. :D
    Fejlődj fel szerintem négyes szintig és utána akarj klánba beállni
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2015.11.13. 15:46:20
  • Meteora4
    van klán felvétel olyan számára aki ma kezdte a játékot de előtte wotozott ? ja és német páncélvadászra álltam rá itt is...ts-en tudok lenni, mikrofon van
    Utoljára szerkesztette: Meteora4, 2015.11.13. 14:53:18
  • Molot115
    Hát azért egy elég mozgási energiával rendelkező lövedék simán átüti a test tetőpáncélját ha a lövegpajzs vagy a torony front páncélja úgy térítí el. Szerintem ez még mindig a hihetőbb killek közé tartozott. Láttunk itt a fórumon is sokkal cifrábbakat... :D
  • Zegi Norbi HUN
    Nem értelek titeket... EZ teljesen normális.... :D
  • Sherman0070
    Tipik WT :D (12:48-tól)

Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2015.11.13. 10:21:23
  • Molot115
    Hát az ugye HEAT, nem változik az átütés a távolsággal, így 210et üt át mindenhonnan ha függőleges páncélt talál el. De ha kicsit is hasonlít a HEATFS-re, amit én próbáltam más nemzet tankjánál, ami ugye csak abban különbözik hogy szárny-stabilizált, akkor szerintem közel használhatatlan lesz... Bár ezt majd megmondják akiknek van, én még nem használtam se azt a lőszert se azt a harckocsit...
  • gstup
    Köszi Molot,szerintem az m348 heat-re gondolok.És akkor m46.Na erre a lőszerre vagyok kíváncsi,mert az adatok alapján eléggé meggyőző számomra. :)
  • Molot115
    Az M46 a Patton, az M47 a Patton I-es és az M48 a Patton II-es. Így jöttek sorba, a játékba ugye csak M46-M47 van.
    A lőszereik pedig M46: M318 AP, M82 APCBC, M304 APCR, M332 APCR, M348 HEAT, M71 HE.
    M47: M318A1 AP, M82 APCBC, M304 APCR, M332A1 APCR, M431 HEATFS, M71A1 HE.
  • Sherman0070
    Asszem csak M47-ben van ilyen csodalőszer.
  • gstup
    Hmmm...akkor lehet hogy M47-re gondoltam.Melyikből van Patton I és II?Mert láttam tegnap a patton I-nél high explo. antitank shell-t aminek minden távolságra a max sebzése 218 mm volt.Ha jól emlékszem.De 6.7-es br-je volt a tanknak.
    Utoljára szerkesztette: gstup, 2015.11.13. 09:08:51
  • Sherman0070
    Ha erre vagy kíváncsi akkor csak apcr lövedékei vannak.
  • gstup
    Sziasztok,

M 46 patton I-nek milyen az antitank lőszere?Sajnos nem vagyok gép előtt,ezért nem tudom a nevét.Azt hiszem az utolsó lőszer amit megkaphat.Vélemények róla?
  • ximix #25686
    Van valahol egy videó a yutbobon, ahol egy Sherman parancsnok mesél az emlékeiről, miszerint állandóan kint kellet lógnia a tankból ha látni akartál valamit, cserébe a csípák rengeteg parancsnokot leszedtek, ebben a videóban van az amikor egy német td rájuk lő hátulról, ép egy dombra bandukolnak, és a torony felső ívelt részét kapta el a lövedék és lepattant.
  • foxbat88fx
    magasabb BR-ben lehetséges ha nem unod el az agyadat félúton :D
  • Sherman0070
    1 és fél óra alatt prémmel simán összefarmolnék 40K-t is :D
  • Brenor
    Az csak kb 17 000. +50% fejlesztési pont bónusz volt most rajta.
  • foxbat88fx
    másfél óra játék Confrontation módban BR 1.0 - 2.0 hozott 25.000 exp-t prémmel xdddd lol
    akkor igen csak megéri ezzel a móddal gamelni.....
    jöhetne tankosban is
  • foxbat88fx
    de attól még tomato maradtál :D :D
  • Sherman0070
    Hát igen én vettem egy normális gépet és 60+ fps-el nyomulok High grafikán :P
  • foxbat88fx
    jó annak akinek mozog... nekem nem mozog... max ugrik egyet mint vmi bug aztán újrakezdi a timert....
    lószar lett ez a peccs :( nem kellett volna.... kibaszott 2 fps-ek vannak a Rhine mapon is....
  • kissssss
    igen vársz 1 másodpercet mire engedi hogy mozogj, aztán ha nem jól fordultál akkor megint várni 1mp..... közbe az ellenfél halálra röhögi magát.

aki játszott már su-122 tankvadásszal azt tudja miről van szó.
  • Droughert
    Eddig lehetett mozogni ha javítja, max reseteli a timert és előlről kezdi a javítást.
  • foxbat88fx
    a jó édes kurva anyjukért kellett betenni az automatikus talp repairt !!!!!!!!
    tök jó kört mész és megdöglesz mert letalpalnak és ott rohadsz meg keresztbe állva
  • _8Rendon
    Most mondtad ki az igazat Brenor: ".... egy bazinagy monitorral is egyszerűbb a célzás." és nem vergődés.

Hát ez itt a másik fő baj! Mit kezdjek én a 40 cm -es monitorommal ? Ahogy Anton távolodik a foltszerűen látható tankjaival, úgy én is lassan távolodok ( átpártolok ) az AW-re. Ott legalább látom, hogy hova tudok célozni, dinamikus a játék és még nincs elcseszve.

Ide vagy oda a mondás, hogy a WT- nek legjobb a grafikája, de én képtelen vagyok már évek óta egy okés grafikai beállítást és egy láthatóan élvezhető buli meccset megélni. Talán a kezdetekkor volt vala........(Csak AB mindig frissített NVIDIA Geforce Experience 650 )

A magyarítás akkor nagyon jól jött. Most egy kis felírat gubanccal valami ilyet mutat a visszajátszáskor ..."##icon/mpstats/deaths/icon/mpstats/deaths/. de működik.
  • Max_Andaxin
    Jó, persze, hogy nem ilyen egyszerű-:D....de azért az vitathatatlan, hogy rengeteg katona állt a rendelkezésükre. Úgy meg nem nehéz csatát nyerni, hogy pl. egy falu bevételére amit - csak mondok valamit - 400 katona véd, nekem van 4000 emberem....
    Lehet az a 4000 fő...full amatőr...de a puszta létszámmal győzni lehet...Lehet én vesztek 3000 hős orosz katonát...az ellenség meg 400-at

Meg amíg egy Párdcra mondjuk 8 db T-34-et számoltak...stb.
    Persze tényleg nem kell messzemenő következtetések levonni a szavaimból, mert nagy részét nem is gondolom teljesen komolyan.
    Azt igen, hogy idióták az orosz játékosok. Mert ha teamkill-ről van szó, Ők aztán élen járnak 0 csapatmunka mellett....
    Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.11.12. 16:48:31
  • Stefan99
    A tankoknál az egyik legnagyobb hátrányuk a rádió hiánya volt. Az is nagy hiba volt, hogy a tank parancsnokok csatában m indig visszabújtak a tankba, és így a tank mindig félig vak volt.
    Egy érdekes interjú Cariussal, akit érdekel:
    Otto Carius interview
  • foxbat88fx
    Black Prince APDS lőszert használ.... azzal nem nehéz távolra lőni :D
  • RODLEE
    Ezért érdekes érted hogy a Black Prince elsőre durr ráadásúl stuggal voltam ami nem az a magas emelvény!
  • kissssss
    jelenleg 200/300 méternél távolabb már nem lehet pontosan célozni ezzel a siper nézettel, ha neki is állsz lőni egy távoli célpontra akkor kb csak a szerencséden fog múlik ha sikerül eltalálnod az ellenfeledet.

ne cseszd szét a szemedet nem ér annyit.