War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sherman0070
Az a legérdekesebb amikor egyik meccsben az istenért nem ütöm át a Tigert frontból a másikban meg hihetetlen hogy megy be a lövedék...

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

LOL.

Hasonlók nekem is vannak:

Eltalál 89,9 fokos szögben, tuti nem pattan:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Másik ugyanez.

Sherman0070
A videó első percében láthatjuk a játék tökéletes damage modelljét...
Nálam ilyesmi tegnap volt amikor a Tigris tornyán a 200mm-es részén simán átment a T-34-85öm lövedéke 500m-ről.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

De ezt már tényleg nem értem. Eltalálta vagy 10 repesz az üzemanyagtartályát, és még pár a váltót / motort és semmi de semmi az égvilágon.

Kapok egy repeszt bárhova? Instant bumm.
stalinium megvédte...

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

T-54-et telibeverem 2 méterről, ez az eredmény:

Sherman0070
Hmm most nagyon megy a fejlesztés nálam. Napi 120K RP. Így meglesz az első T54. 😄

én is így vagyok a japán prém gépekkel, eddig sajnos semmi.

Sherman0070
😄DDD

Sherman0070
Ez mekkora baromság. Épp a piros részen bonyolultabb kilőni. Egész toronynak pirosnak kéne lennie oldalt mert ha ott belősz garantáltan meghal 3 legénységi tag.

bad ass gaz mm skin hát ez kész.... <#taps>
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.07.12. 19:25:54

Sajnos ez így van. Én nem érzem úgy, hogy nálunk ez általánosan jelen lenne.
Nekem a BF2 sajna kimaradt klános szintem, csak a 42-t toltam picit komolyabb szinten.
A kérdéseddel jól megfogtál. Nem gondolom, hogy annyira BR szinthez köthető lenne a dolog, de talán BR 3-4 környékén tényleg picit könnyebb megfordítani egy csatát. Persze ez függ a játékmódtól is.
Utoljára szerkesztette: Ninju, 2015.07.12. 17:02:37
Jo par klan jatekos lenezi a tobbi jatekost, megjegyzest tesz. (jo par sima jatekos is hasonloan viselkedik es masokat hibaztat). Ezert kerdeztem. Egy jo csapat sokat dob az elmenyen, en inkabb csapatban a regi battlefieldeket szerettem pl. a kettoben a commander jo kis csapatjatekot tudott csinalni. Es valodi balance volt a fegyvereknel. De elmultak azok az idok. Szerintem br 3. korul szamit a legtobbet az egyeni tudas, szerinted? (tableten nem az igazi irni)
Utoljára szerkesztette: nandoxxl, 2015.07.12. 16:32:52
Jelen pillanatban vannak klán szintű eventek. Ennek az egymás közti megmérettetésen kívül nincs más "jutalma". Összfegyvernemi játék lévén itt most nagyon fontos, hogy egy csapat jó pilótákkal rendelkezzen.
Alapvetően tankos klánként ez nekünk nem annyira fekszik. 😊
Amennyiben változik a helyzet, akkor természetesen tervezünk részt venni az eseményeken.
ezen kívül semmi más értelme nincs a klánságnak nem?
úgy értem itt nincsenek klán események stb......
egyébként 17:00 körül valaki egy gyengébb vasárnap délutáni szakaszoztás? 6.7 BR-ig minden nemzet megvan.

Ingame név: Luciferke
Szerintem nagyjából mindenki tudja mire gondolt, nemkell így túlmisztifikálni a dolgot. (nem, nem vagyok bent egyetlán klában sem)
Természetesen nem. Mint ahogy igazán komolyan szerintem nagyon kevesen gondolják így.
Szerencsésebb lett volna idézőjelbe tenni a jelzőt. Ez tulajdonképpen a reklám szöveg volt azoknak akiknek abból van elege, hogy hiába adnak bele mindent nem képes nyerni a csapat.
' Ha eleged van abból hogy 15 életképtelen ember legyen a csapatodban' ezt a klán vezetőtök is így gondolja a többi nem klán játékosról?
Utoljára szerkesztette: nandoxxl, 2015.07.12. 15:06:34
Sziasztok Tankerek!
Századunk 2014-ben alakult azon célzattal, hogy egy elit, jól együttműködő klán szülessen a War Thunder magyar közösségén belül.
Főparancsnokunk HKSDAVID, századparancsnokunk DARK_SIDE_ (ezen a néven megtalálod Őket a játékban).
Elsődleges célunk egy jó csapat kialakítása, amely tagjaik segítik egymást.
Századunk tagjai napi szinten játszanak együtt, ahogy az egy baráti közösségben/században elvárható. Tagjaink segítőkészek, rugalmasak, emberközeliek. Ha eleged van abból hogy 15 életképtelen ember legyen a csapatodban, akkor érdemes kipróbálnod, hogy milyen egy összeszokott közösségben, egymást segítve játszani.
A századba mindhárom játékmódban játszó embereket szívesen várunk.
A csatlakozás pillanatában nem feltétel, hogy a legmagasabb szintű tankjaid legynek. Azonban az idő előrehaladtával vannak minimum követelmények, amik
különösebb erőfeszítés nélkül teljesíthetőek. A jelentkezőknek egy felvételi vizsgát kell teljesíteniük, valamint egy személyes (TeamSpeak3) beszélgetésen kell részt venniük.
Itt azonnal kiderül, hogy alkalmas vagy-e században harcolni, nem kell napokat-heteket várnod a döntésre.
Ugyan fő profilunk a tankok, azért nem árt, ha tudsz repülni is (nem profi szinten).
Jelentkezési feltételeink:
- 18+ életév,
- sikeres felvételi vizsga,
- TeamSpeak3 program megléte, használata,
- aktív részvétel a klán életében (heti minimum 2-3 alkalom).
A további részletes szabályzatot a sikeres felvételi vizsga után ismertetjük.
Az alábbi YouTube csatornán (HKSDAVID Gaming csatornája) megtekinthetsz számos War Thunder videót, köztük a klánunk videóit is.
HKSDAVID
Amennyiben felkeltettük az érdeklődésed, War Thunder játékon belül keresd HKSDAVID-ot vagy DARK_SIDE_-ot!
=HFHT= / Hell Fire Hungary Team / 2014-2015
Amcsiknál a kis sörmik nagyon szarok szerintem.. Orosz ellen esély sincs.
A T34-el mindig rommá lőttem mindent br3 ban, mivel velük játszottam szinte mindig (ha egy fajta tankokat használsz, igazi predátor lehetsz, így volt ez wotban is) . Kivéve egy két patch után mikor nagyon belenyúltak a dolgokba (ott egy darabig nem is játszottam, mivel nem éreztem a tankot). Az igaz hogy régen németek löszere (lövege) jobb volt, most nem tudom milyen. Amerika patch után nem játszottam, csak tegnap tértem vissza. Az alkesz vodka ivók, úgy játszanak a játék paramétereivel mint kicsi lányaim a tableten. Szerintem a t34 jó tank, és sok átlag feletti játékos használja ezért érezheted durvának a különbséget, állítom hogy ha német ág lenne a favorit képzett játékosoknál őket szidnánk (a valóságban is jó tank volt, csak a képzett személyzet hiányzott). Azért német oldalon is látok egy két bestiát, igazi élmény levadászni őket (durva dolgokat művelnek ők is, egy 11 killes top játékost kilőni mindig élmény, igaz utána figyelhetem a repcsiket mert vadásznak rám).
Sherman0070
Ez a T-34-85E nagyon adja nekem. 😄
Mostani meccsben felfogtam 2 Tigert, 1 Panthert és egy Panzer IV H-t és mindet egyedül elintéztem 😄

Nálam a legutóbbi update óta élvezhetetlen lett a játék. Láthatatlan tankok és falak, óriási szerver beakadások, néha egy-egy szétlőhetetlen ellenfél.
Legutóbbi volt a "legszebb": egy ellenséges SU-122 fogta még a pontot, de már le volt bénulva. Három irányból, 5-6 méteres távolságról lövöldöztük fél percig. Ő mindeközben szépen megjavította magát, majd egy fordulóval elhúzott. Állítólag itt nincs cheat. :-)

Nálatok mi a helyzet?
kéthetente lehet nyitni egy ládát amiben van egymillió silver vagy 100GE illetve GE wager, ezek közül valamelyiket megkapod(többnyire wagert)

de csak akkor ha mindennap egyszer beloggolsz csak akkor haladsz a ládákkal előre.

Az ilyen napi login-os dologgal lehet szerezni wager-t/gold-ot?

angelus1991ster.blogspot.hu

Szerintem 6.7 rendben van német oldalon, simán hozhatók a meccsek. P2-vel az átkosban volt vagy 20%-os wr-em, most az új rendszerben ezt feltornásztam 70%-ra (kizárólag R😎. nem szólhatok egy rossz szót sem. Ami talán most nagyon gáz alacsonyabb tierben az a 3+br, ahol a T34-ek a PZ III/IV-eket szétszedik pillanatok alatt. Korábban ezek a tankok a kedvenceim voltak, most meg nem sokszor veszem elő őket, nem érzem fair küzdelemnek, mondom mindezt úgy, hogy ha csak némi kreditet akarok farmolni alacsony tierben akkor valamelyik 3.3br-ű t34-el megyek csatába, ritkán lesz vereség a vége.
Mostani matchmaking:

6.7-es BR:

Nálunk egy Leo, többi 6.7 vs kb 10 db T-54-47 + 3-4 d M47.

Balance az remek. Miért nem teszik ezeket a 8.0 közé? Miért kellett szétcseszni a 6.7 játékot is?
már így is sokat "javítottak" a párducok lövegpajzsán 😄
persze erről semmi leírást nem találsz a fejlesztők részéről, de régebben 1 hónapja amikor a D párduccal mentem amint bekaptam egy torony találatot félig halott voltam
ha meg pantherre kellett lőnöm akkor már a tiger AP-je is vitte
most erősebb gun-os tankkal is csomószor pattan vagy csak kínaizálja az embereket (besárgítja őket)
Sherman0070
Szóval valaki tud magyarázatot erre a jelenségre?

Sherman0070
Pedig az kéne 😄 Akció nélkül több pénzt nem adok a Gajjob-nak 😄

1522GE-ért su-122p nahh azért nem lehet mindig szerencséd... .D

Sherman0070
Egy kicsit ideges vagyok...

Egyszerűen akármit csinálok nem kapok egyetlen egy killt sem. Még egy szaros AAA-t sem bírok lelőni.

Sherman0070
Tegnap éjfél körül az első meccsem IS-2 1944-el

Sherman0070
Hihetetlen milyen jó párost alkot ez a 2 tank 😄

Zegi Norbi HUN
A csodalőszerek miatt inkább t54, meg azok mozgékonyabbak is. Is4 szerintem gyenge, habár eszement páncélzata van, de mit ér a csodalőszer ellen? Semmit és akkor még lassabb is. Szerintem T54 😊 Később meg majd a t62a is jön hozzájuk.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.07.11. 13:11:16

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Sherman0070
Ha véletlen eljutnék orosz rank5-ig akkor a T54 vagy az IS-4 ágát fejlesszem?

Van ilyen pech amikor, amikor te nyered be azt a 20. találatot. <#buck>
<#eljen>

Én test drive módban próbálom az APCR lőszereket és 20-ból 1-szer ha berobbant bármelyik ellenséges tank. Valamelyik patch notes-ban írták, lusta vagyok most megkeresni, de megfogom.

Az hogy százalékos esély van a berobbanásra brutálisan nagy faszság szerintem. Így félkarú rabló az egész, lehet 100x meglövöm nem robban be (az esély megvan rá, csak nagyon kicsi)
Sherman0070
1 nap alatt ki is lett fejlesztve 😄

Sehol nem írták, hogy az APCR nem robbant és azt sem, hogy az üzemanyagtanknak be kell robbannia ha találat éri. Ezekre mindegyikre van egy külön százalékos érték amit csak a fejlesztők ismernek. Én azon sem lennék meglepődve, hogy ha a dízel nehezebben robbanna, mint a benzin. pl.

Ez még OK is lenne ha nem APCR lőszerrel lőtt volna:

Itt meg simán csak stalinium, egyik tank fekete, másik sárga, semmi robbanás vagy tűz.

Sherman0070
Érdekes. Én meg pont senkit sem tudok ammorackelni akárhogy lövöm szarrá a lőszerét.

most halok meg zsinorban negyedszer, APCR-el meglő egy 76-es sherman, épphogy súrolja az ammot és berobbanok, holott APCR lőszer nem is robbant.

Valami bug van ebben a fosban?
Sherman0070
Amúgy valaki elmagyarázná hogy a Panther D-A-G változatoknak a torony páncélja hogyan működik? Azt vetten észre hogy a torony előtti lövegpajzs bal oldaláról az összes lövésem pattan miközben a lövegpajzs jobb oldalán az összes lövésem átmegy. Netán láthatatlan pajzs védi a bal lövegpajzsot?

RB-ben minden motor találatra garantáltan gyullad a tank. Ha van tűzoltó készüléke akkor max. 3 motor találat és vége. AB-ben nem tudom mi a helyzet, de szerintem ott is hasonlóan működik.
Érdekes játék:

Azért kíváncsi vagyok, hogy mit csinálok rosszul. A legnagyobb vicc az egészben, hogy random n00bok, random helyen meglőnek eltalál tök véletlen 1 repesz valamit, egyből durranok.

Én céltudatosan célzok az ammorackra + fuel tankra (t54 szemből bal oldalt hatalmas ammo + fuel), átmegy rajta maga a lövedék + 1 millió repesz telibekurja... sárga modul.

Egyetlen egy repesz a fuel tankomba: halál.

4-5 repesz a fuel tankba + 4-5 a motorba semmi gond:

Ammo rack telibe verése - semmi

Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.07.10. 23:16:11