37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Max_Andaxin #25829 Hát igen...én is néztem videókat róla...meg képeket és ezért nem értettem, hogy miért nem ilyen nekem....na mindegy....
-
Rue East #25828 Azért elég szépre kipofozták.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Max_Andaxin #25827 Ja, tényleg...még a COD-ot is felraktam a gépre anno...de olyan fos volt a grafika, hogy én komolyan nem értettem, hogy ezmiez?...nem ehez voltam hozzászokva. Persze, lehet hogy fel kelett volna raknom egy 40-45 patch-et és akkor szép és igényes lett volna, nem tudom.
Látjátok, mondom én, hogy nekünk kéne összállni és játékot fejleszteni....csakhát se gempa se tudás nincs hozzá - már ami engem illet - pedig tuti nem lenne benne ennyi a fa****g, mint ami a WT-ben is van. -
Rue East #25826 Bár én nem játszottam a BoS-al és egyelőre nem is tervezem megvenni (nagyon drágának tartom), de a vélemények alapján nincs vele nagy baj. A probléma ugyanaz, mint ami itt a War Thunderben is, vagyis az orosz fejlesztők. Nem ártanak nekik egy jó alapos kommunikációs tréning, mert az nagyon nem megy nekik. Nyilvánosan folyamatosan tagadják a bizonyított hibáit a játéknak, amivel nem csak, hogy tisztában vannak, hanem a színfalak mögött még ki is szokták javítani, legalábbis próbálják. Na ez pontosan az a magatartás, amivel kiválóan fel lehet hergelni a tömeget. Innentől kezdve nem kell csodálkozni, hogy ők maguk az ördög. Valójában persze nem, de hát hol van már itt az objektivitás...
Utoljára szerkesztette: Rue East, 2015.11.20. 14:21:33 -
Droughert #25825 Itt az a gond, hogy ez már nem az a csapat akik a korábbi IL2-őt készítette, így nem lehet párhuzamot vonni minőség terén pusztán a cím ismeretében. Utána kellene olvasni, de ha jól tudom akkor a COD (Il2-Cliff of Dover) és a mostani két új Il2-őt (BOS/BOM) nem ugyan az a csapat készítette. COD borzalmas állapotban jött ki, az hogy most használható nem a kiadó/fejlesztők érdeme, a rajongók hozták olyan állapotba amilyenben most van, és szégyen, hogy ezt a jól fizetett fejlesztők/kiadó nem tudta ilyen állapotban kiadni, vagy legalább rendbehozni, ha már így adta ki. Ezután a két új részt már egy új csapat készítette, de ők sem arattak osztatlan sikert, az korábban leírt problémák miatt. -
Max_Andaxin #25824 Az IL-2 Surmovik nevő játékkal én még az Forgotten Battles résszel nyomúltam...na az sem most volt....de neke az akkori emlékeim szerint nagyon jó kis online csatákat lehetett vívni. Személy szerint az én közegem egyébként is a levegő...a WT-ben is csak "muszályból" tankozok
...na jó nem. Viszont szeretek itt is levegőbe emelkedni ha csak tehetem.
Ha az IL-2-sők összehoznak egy olyan jó földi részt, mint a légi, akkor én biztos átpártolok...legalább kipórbálás szinten.
Mondjuk az új IL-2-kel én már nem multiztam. Az 1946-az megvan...de azzal sem múltiztam...mióta van WT.
-
Droughert #25823 Lehet régiek az információim, de nem 32player volt a maximum az IL2 Battle Of Stalingrad esetében? Hogy indítottál te 80-as szervert? -
Fantasy18 #25822 óriási baromságokat ne írj már.... csak a német fegyverek tudnak túlmelegedni lol..... netkód az egyik legjobb nulla lag fullos 80 as szerókon... ja és bővíteni kellet 80 ra szerót mert annyira kevesen játszanak vele.. :D és nem dcs szerüen lehet beszerezni a járműveket. valamint a WT repmodeljet és hit boxát agyon veri. ne írkálj olyanról amit kise próbűltál még...
Utoljára szerkesztette: Fantasy18, 2015.11.20. 07:01:08 -
Az sp még jó lehet, de ilyen War Thunder gyilkos biztos nem lesz ebből a projektből. -
Droughert #25820 Off: Olvastam anno az értékeléseket, ezért COD után a BOS-t már nem vettem meg, de szeretek repkedni jól SP küldikben, máig szemezgetek vele (múltkori steam akciót kihagytam..), bomberek, csatarepülők érdekelnek és ha sp-ben szórakoztató akkor féláron nekem már megéri. Tankos résznek ha lesz egy használható SP része megfelelő tartalommal akkor nekem már elég lehet a vételhez. még úgy is ha multi kuka marad.. -
Azért túl sokat ettől a bandától se várjatok. A történelmi hűséget messze a pénz mögé helyezik, és a német technikát elbasszák. ( pl. Csak a német fegyverek tudnak túlmelegedni és így tönkremenni) A vásárlóikat átbaszták és nem hallgatnak rájuk. A netkód, játék motor szar. Optimalizálatlan, kevés játékossal és járművel lehetséges csak az Online játék. A kiegészítőket csak singleben oldható fel, vagy fizetsz érte. A járműveket Dcs szerűen lehet beszerezni, de közel se olyan minőségben.
Ha valakit érdekelnek a részletek, az a pumaszállás fórumában tud róla megtudni. -
Luciferkee #25818 Nyertünk, hatost dobott az egész csapat, esélyük sem volt. Nekem is olyan lövéseket adott meg, hogy már én szégyelltem magam. -
Dagohun74 #25817 Elég korrekt kis munkának tűnik. -
RODLEE #25816 Prem tankokat,hogy lehet vásárolni? -
RODLEE #25815 Kész van már!!! 
Gondolom még véletlen sincs semilyen előrelátható megjelenési időpont! -
kissssss #25814 és mi lett a vége? -
Luciferkee #25813 Tiger találkozó :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
-
Droughert #25811 Vicces ezt pont tőled olvasni, eddig is te voltál itt aki korábban bunkó stílusban írogatott egyeseknek, gondolom a bant sem azért kaptad, mert makulátlanul fórumoztál... -
Molot115 #25810 "Függetlenül attól hogy igazad van e vagy sem, lehetne egy kicsit kevésbé köcsög stílusban is elővezetni."
Szerintem itt nem az én stílusommal van a baj... De mit is várok tőled? Csak írogatod a kitalációidat meg a fél információidat, mert annyira gyenge vagy nyaktól fölfelé hogy nem tudsz utána nézni annak amit ide leírsz, ha már nem tudod biztosan, de a köcsögözéshez elég nagy fiú vagy! Mégis ki vagy te hogy így nyílvánulj meg?
Ügyes vagy... :D -
... -
bgabor911 #25808 Jónak tűnik de
- ez is orosz sajnos
- a sturmovikos csapat nem a határidő betartási képességeiről híres, úgyhogy lehet hogy évek lesznek mire ebből lesz valami
Reméljük azért hamarabb. -
bgabor911 #25807 "Megint nem nyert"
Függetlenül attól hogy igazad van e vagy sem, lehetne egy kicsit kevésbé köcsög stílusban is elővezetni. -
Droughert #25806 Már a WT hivatalos fórumára is linkelte valaki a korábbi viadeót, abban egy T34-est lehetett látni, de nem is néztem meg, hogy törölték-e a postot vagy sem. Az biztos, hogy más kategória lesz, ha elkészül akkor csak néhány tank lesz kidolgozva német és orosz részről, de az megfelelő részletességgel. Normális single player tartalommal és persze multi lehetőséggel jöhet, de a multi részétől azért tartok, mert a fejlesztők mostani játékában (IL-2 BOS / BOM 2.vh-s repülőgépszimulator) is gond van a balansszal, ha jól rémlik akkor itt is az orosz gépek felülteljesítenek történelmi önmagukhoz képest (a fejlesztők itt is oroszok). Viszont az, hogy a fejlesztőnek van már repülőgép szimulatora, és most a tankos részen dolgozik, felveti a kérdést, hogy nem-e akarnak egy történelemhű háborús környezetet repülőkkel, tankokkal, gyalogsággal? -
Stefan99 #25805 Na remélem lesz most néhány álmatlan éjszakája gagyiéknak.:) -
Droughert #25804 Múltkor linkeltem egy videot, most itt a következő, úgy néz ki, hogy komolyabban foglakoznak a dologgal és tényleg lesz egy normális 2wh-s tankszimulátor a piacon.
-
Molot115 #25803 Megint nem nyert. 1961-ben csak a prototípusokat gyártották le, a sorozatgyártás 1962 nyarán kezdődött el. Így 1962 előtt nem állhatott hadrendbe. A TSh-2B-41 jelű céltávcsőhöz pedig nem volt optikai távolságmérő, hanem távolságbecslést lehetett végezni vele egy átlag 2,7 méter magas tárgyhoz viszonyítva. A T-64 ami ténylegesen is el lett látva optikai távolságmérővel pedig 1963-ban gördült le a gyártósorról először még 115 millis ágyúval amit csak később 1969-ben cseréltek le 125 millis ágyúra az időközben megjelenő újabb amerikai harckocsik miatt.
Utoljára szerkesztette: Molot115, 2015.11.18. 15:27:54 -
bgabor911 #25802 Ennek őszintén örülök, mert akkor megmarad a nyugati harckocsik jogos előnye nagy távolságú harcoknál. -
bgabor911 #25801 A T-62es 1961-ben állt szolgálatba, tehát három évvel megelőzi a T-64est. A T-62es TSh-2B-41 típusú célzókészülékéhez már volt optikai távolságmérő. Így is késtek az amerikaiakhoz képest jó tizenhat évet a témával. -
Luciferkee #25800 4-5 lövés, mindenhova, természetesen nem bírtam megölni, kidobott egy bombázó közben. Nagyszerű játék.
-
Molot115 #25799 "Persze értem én miért kellett így megoldani az orosz fejlesztőknek, hiszen a nyomi orosz tankok a T-62esig nem is hallottak távolságmérőről,"
Na ez megint nem igaz. Az első orosz harckocsi amin távmérő volt a T-64. Azon is optikai, aztán a T-72-őn ezt lecserélték lézeresre. Majd később a 80-as évek közepe felé a még mindig szolgálatban lévő de már akkor is csúnyán elavult T-55ök és T-62ők egy átfogó modernizációs csomag keretében kaptak lézeres távolságmérőt. -
kissssss #25798 "Ha a nagyításra gondolsz, a mostani sniper nézetet is lehet nagyítani a szokásos gombal(binocular nézetet is)."
igen csakhogy failstorm kijövetelekor ugye ez nem így volt és ahogy elnézem másoknak se jött be az "új ötlet", meg tovább turkálva a fórumon látom hogy eredetileg nem is így kellet volna kinéznie a sniper nézetnek, röhej hogy az egész 1.53 dev server tesztelés után így jött ki. -
Brenor #25797 1000 méteren belül meg egy majom is meg tudja állapítani távolságmérés nélkül hogy mennyivel célozzon fölé :D -
Stefan99 #25796 1000 méter felett csak azoknál a tankoknál működik, amelyeknél kifejleszthető. -
Droughert #25795 Most komolyan ekkora problémát jelent neked ez a távolságmérő, hogy ezen legyél ennyire kiakadva? Már egy ideje benne van a játékban, de még arra sem vettem a fáradtságot, hogy megnézzem melyik gomb van hozzárendelve, hogy ki tudjam próbálni. Ez pont az a dolog, ami nem fogja felborítani az egyensúlyt, ha eleget mész egy tankkal, akkor minden pályán tudni fogod, távolságtól függetlenül hogy mennyire kell állítani a löveget, hogy eltaláld a célt, és így valószínűleg gyorsabb is leszel, mint az aki méricskél. -
bgabor911 #25794 Ha a nagyításra gondolsz, a mostani sniper nézetet is lehet nagyítani a szokásos gombal(binocular nézetet is).
Amúgy nem tudom figyeltétek e, de mostmár minden tankon van távolságmérő (nesze neked realizmus) csak a gombot be kell állítani rá a menuben.
Nagyon vicces amikor egy szaros T-34/76 amiben többnyire még rádió se volt, fel van szerelve távolságmérővel.
Persze értem én miért kellett így megoldani az orosz fejlesztőknek, hiszen a nyomi orosz tankok a T-62esig nem is hallottak távolságmérőről, és az ugye nem lehet hogy orosz tank hátrányba kerüljön az ellenfeleihez képest, mert Putyin cár állami propagandája is megmondta hogy minden felsőbbrendű ami orosz, és már a világháborúban is az volt.
Mekkora fogyatékosok már ezek az oroszok!
(de nem baj, majd most kijön a "Panfilov és 28 meleg barátja" című film a war thunder támogatásával, az majd megmondja a tutit a hős vörös hadseregről, már ha valaki meg bírja majd nézni hányás nélkül) -
Meteora4 #25793 nekem meg állandóan azt dobja be...igaz csak tier 2ben vagyok...később hátha változik -
Max_Andaxin #25792 "...mire fejben kiszámolja az ember a távolságot ..." Ezt meg nem is értem. Te tényleg nekiállsz játék közben fejben távolságot számolgatni???
Jézusom!!!-:)
HÁt...én ilyet még soha nem csináltam.
1.Eleve, ha egy mappon sokat játszol - és a játék tesz róla, hogy így legyen - már 98%-ban tudni lehet, hogy az adott pályán lévő poziciómhoz képest a másik tank milyen távolra van.
2. Gmbra lehet állítani a távoságmérét...még azoknál a tankoknál is amiken nem is volt vagy nincs.
3. Ami gyorsabb, ott van az osztás a scope-on. Szemből lévő járműveknél...ott kicsit szar, de ha oldalt állnak...-:)
( Bár már ezt sem használom, de ha jól emlékszem: 1 osztás kb1000m, 2 osztás kb 800m, 3 osztás kb. 500m...nem biztos hogy jók az adatok, mert már ezt sem igazán használom....testben arcadban ahol kiírja érdemes tesztelni, az oldalt álló gépeken.
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.11.18. 05:18:05 -
Max_Andaxin #25791 Hát erre két válaszom van:
"...ezt mond a su122-vel játszó embereknek..." => Nem kell vele játszani!
-:D
"...régebbi sniper nézettel legalább lehetett látni hogy hová érkezik a lövedék és a szerint lehetett korrigálni a következő lövést, most meg lehet szemet guvasztva nagyítóval nézni hogy az most a saját lövedékünk volt e vagy az ellenfél vagy csak egy szaros bokor... "=> Való igaz, hogy a mostani nézet nem túl baráti távora. Viszont egy távoli - de még egy 500m-es - lövésnél is van annyi időm, hogy átváltok Pk-i - vagy ha úgy tetszik - távcső nézetben és már látom is hová csapódik be a lövés. Ezt szoktam eljátszani mikor úgy tüzelek egy célra egy kis domb mögül PL a Panrduccal - amcsiknál még használhatóbb a dolog a jobb csőlehajlás miatt -, hogy sniper nézetben eleve takarja a kilátást a domb görbülete, de kellő távolságra van ahoz az ellenség, hogy annyit emeljek a csövön, hogy ne magam előtt a földet lőjem. Ha jól mérem be a célt úgy lövöm meg - vagy ki - az ellenfél járművét, hogy azt sem látja, honnan jött a lövedék...hisz eleve takarásban van a tankom....(Nem tudom érthető-e a taktikai leírásom!)
-:D
Alkalmazkodni kell a játék adta lehetőségekhez...mert Gazsibá úgysem fog a kedvünkre tenni...ez már rég nyílvánvaló!
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.11.18. 04:45:03 -
Molot115 #25790 Hát ha su-122vel kezd el az ember messzire lövöldözni az így járt kb... Ha kurskon meg mozdokon a két csapatnak meg kell közelíteni egymást 300 méterre az nem a játék hibája. Hanem szemüvegre szorulnak az érintett játékosok. Erölködés nélkül el lehet találni mindenkit 1500 méterig kb, 2000-ig meg kicsit figyelni kell. Semmi kihívás nincs most sem a célzásban, legalábbis szerintem...