11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • bgabor911
    Ha a nagyításra gondolsz, a mostani sniper nézetet is lehet nagyítani a szokásos gombal(binocular nézetet is).

Amúgy nem tudom figyeltétek e, de mostmár minden tankon van távolságmérő (nesze neked realizmus) csak a gombot be kell állítani rá a menuben.
    Nagyon vicces amikor egy szaros T-34/76 amiben többnyire még rádió se volt, fel van szerelve távolságmérővel.

Persze értem én miért kellett így megoldani az orosz fejlesztőknek, hiszen a nyomi orosz tankok a T-62esig nem is hallottak távolságmérőről, és az ugye nem lehet hogy orosz tank hátrányba kerüljön az ellenfeleihez képest, mert Putyin cár állami propagandája is megmondta hogy minden felsőbbrendű ami orosz, és már a világháborúban is az volt.
    Mekkora fogyatékosok már ezek az oroszok!

(de nem baj, majd most kijön a "Panfilov és 28 meleg barátja" című film a war thunder támogatásával, az majd megmondja a tutit a hős vörös hadseregről, már ha valaki meg bírja majd nézni hányás nélkül)