War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sherman0070
Az épületek rombolhatóságára jó lenne valami válasz hogy hogyan állnak azzal a projekttel.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Lehet szavazni mit kérdezzenek a gazsi nagyvezírtől. Van pár elég meredek kérdés, amin besírtam, főleg a 2. és 9.
A fele ha nem több PR cucc, de lehet nyerni Crossout zárt béta jogot 😊
Utoljára szerkesztette: Brenor, 2015.07.29. 19:27:01

„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna

Hello Darkhorse. Te is átálltál az erő sötét oldalára? Egyébként CoFB::BigBlaster vagyok, ha mond még neked ez a név valamit a BF1942-es időkből, ami azért elég régen volt. Én is csak egy hónapja találtam rá a WT-re, így én is még kezdő vagyok, sok dolgot még tanulok, de kezdek belerázódni. Eddigi tapasztalataim alapján az Arcade mód eléggé hozza a 1942 fílinget, ezért is fogott meg a játék hangulata.
Nyugodtan kérdezz, ha valami nem világos. Mivel én is kezdő vagyok, átérzem a helyzeted és segítek a beilleszkedésben amennyire tudok.

Vannak is az Eastern Eu. pályán

Sok lehetőség lenne ott is....
tudna segíteni a tankoknak a javításban.... vagy pontokat tudna elfoglalni
lehetne kitenni Tankelhárító ütegeket is amihez ha oda megy az ember akkor tud vele lőni
Nem nagyon, mert azt akarják, hogy 5 évesek is játszhassanak vele.

Sherman0070
Jó lenne ha jönne gyalogság. Csak annál a fegyveren kívül nem tudom mit lehetne még fejleszteni. 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Valaki tud valamit olyanról, hogy terveznek-e gyalogságot a játékba?
Vagy csak bennem ötlött fel a dolog?
Én olyan Red Orchestra 2 stílusúra képzelném el, csak tankok között rohangálva.

Centurion

"Bár túl későn készült el, hogy aktívan részt vehessen a Második Világháborúban, más konfliktusokban sikerrel bizonyította a hatékonyságát, például a Koreai Háborúban és Vietnamban. A War Thunderben ez a harckocsi Rang IV-be fog kerülni, ahol méltó ellenfele lesz a kései Panthereknek és a T-44 harckocsinak." De jó.Újabb post war cucc,ami ellen majd lehet menni tigris I és Panther A,G,F-el.

Sherman0070
Am minden létező online játékban vannak cheaterek. Szóval nem kell meglepődni hogy ehhez a játékhoz is van néhány (rossz minőségű használhatatlan) cheat. 😊

Frequency
Talán ha picit vissza olvastál volna,akkor most nem írnál hülyeségeket 😉

Akit esetleg érdekel, itt a brit tankos hír magyarra fordítva is 😊

Te csak tudod ....

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Minden egyes online játékban a legnagyobb lúzerek szoktak csalásról nyivákolni, War Thunderben sincs ez másként. Nem bírnak szembenézni vele hogy szarok, másra kenni a dolgot sokkal egyszerűbb.
Normandián engem felborított a szénakazal 😄DDDD
majd a csónak ami a parton van pffffffff
Jujujj , lassan tartalomban utolérik a szargamingot. Pedig csak 1 éve jelent meg a játék.

angelus1991ster.blogspot.hu

Nekem Normandián egy szénaboglya letépte a lánctalpamat. 😊)

Azon a pályán, az utcán lévő tejeskannától repkedtem.
én su152-vel szoktam ilyeneket produkálni, eddig a legjobb az volt mikor normandy pályán bent a városban az egyik utcalámpa kinyírta a sofőrt és javítani kellet a transmission 29 másodpercig.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

23 tonna vs. laza kerítés. Ezen még a Wartburgal is átmegyek. De ma legalább, hosszú szenvedések árán, meg lett az APDS lőszer. Most először tudtam szemből szívatni a Ferdit, meg Tiger2H-t.
ejj ez a sok sok függőlegesen álló páncélzat.... kifogom próbálni a brit tankokat de nem hiszem hogy túlzásba fogom vinni a fejlesztéseket 😊

Van nekik gameplay felvételük is vagy csak replay?
Már csak azért mert a replay elég sok adatot tárol helyi szinten.
DarkHorSe
Koszi, probalom ertelmezni a dolgokat

Swedish people are albino monkeys

Egy szemêlyzettel a komplett ágat ki tudod húzni nem úgy mint a wotban.Ha simezel nem is kell több.Arcadeba se húznék 3 nál többet.( simen akkor kell esetleg több ha lesz egyszet EC tankoknakbis)
https://forum.warthunder.com/index.php?/forum/240-%C3%A1ltal%C3%A1nos-megbesz%C3%A9l%C3%A9s/
DarkHorSe
Oke, de most van 2 tankom, mindkettobe kulon legenyseg, ha veszek meg egy tankot akkor ezeket viszem tovabb? vagy ezek orokre ebbe maradnak?

A Vitality se egy elhanyagolható dolog 😄
Fejlesztésnél egyébként arra érdemes figyelni, hogy ha valaki meghal először a rádiós ül be a helyére, majd a parancsnok, majd a töltéskezelő, szóval a rádiósra eleinte nem is érdemes pakolni, mert úgyis az tűnik el elsőnek. A legjobb értékeket a Drivernek, meg a Gunnernek érdemes adni először, mert azok mindig vannak, meg még a Loader amit érdemes nagyon felhúzni. (ha a driver vagy a gunner meghal és nincs kivel helyettesíteni, hiába van még1 embered életben, úgy veszi hogy mindenki meghalt) Parancsnoknál eleinte mehet kicsi a javításra, meg a vitality és a leadership mehet erősebben

XDDDD
Field Repair - javítás, amit érdemes fejleszteni mert értelemszerűen gyorsabban javítanak majd
Tank Driving - szintén érdemes fejleszteni, vezetési képesség
Weapon Reloading - újratöltési idő
Leadership meg mindent húz felfele kicsivel.....
én ezekre nyomom a legtöbbet
ja meg persze a lövésznél a pontosság 😄
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.07.28. 19:40:27
DarkHorSe
Sziasztok, a legenyseget hogy erdemes fejleszteni? most kezdtem el jatszani ezzel, de nem ertek semmit 😄

A japán tankok jelenleg tervben sincsenek.

Más: Aki szeret olvasgatni Supermarine Attacker

Sherman0070
Gajjobéktól kinézem hogy oda teszik 😄

Ez a félrerakás dolog igaz mert anno a hajókat kezdték el csinálni, hogy majd az jön a repülős után/mellé. Pakolgattak ki képeket is pár hajóról aztán döntöttek úgy, hogy váltás és a tankok jönnek előbb de ez azért nem mostanában volt 😊
Centurion Tier 4-ben????? 😮 ahhhhh 😄 ezazz
csak ne 7.0 BR legyen
Elivleg olasz repcsik már benn kéne legyenek...gyakorlatilag tankok jobbról előznek
Frequency
"Csak árkádban",nem érzed az iróniát?A játék lehetővé teszi a csalást,ennyi.Mutathatok RB-ből is,ez még pofátlanabb mint a másik:

DarkHorSe
1 percig szereli a tankot, addig letoltok egy filmet 😄

Sherman0070
Comet <#szeret>

Sherman0070

Sherman0070
HYPE!!!!!!
Britekről képek!!!!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sherman0070
Ink. azért hagytad abba mert nem tudtál jó köröket menni <#nezze>

Sherman0070
Muszáj WoT sg-ről átcopyzni ide???? MONDOM EZ CSAK ARCADE-BAN JÓ. Hát Bazdmeg. Aki árkádban nem tud célozni az egy fogyatékos......

Frequency
Nem kell ide low graf,tele van ez a szutyok csalási lehetőségekkel,ezért is hagytam abba:

Sherman0070
Még Japán tankokat is terveztek erre az évre. Vagy az csak valami pletyka?

Ilyet nem nagyon olvastam, hogy félrerakták volna a hajókat, egyszerűen csak nem beszélnek róla, mint ahogy általában semmiről sem. Szép lassan dolgoznak rajta, de még egyenlőre nem ez az elsődleges project, hanem az angol tankok, utána meg azt pletykálják, hogy az olasz repülős fa a következő nagyobb project még a hajók előtt. Viszont ami 100%, hogy a németek még idén kapnak a tankokhoz egy új fejlesztési ágat, de hogy mi kerül bele arról még mindenki csak találgat. A legéletképesebb tipp a páncélos járgányok, amikről tudjuk hogy valamikor biztosan érkeznek. (Mellesleg év végéig az 1.51-ben érkezett tankokkal együtt kb 50 új szárazföldi járművet kapunk)
Visszakanyarodva a hajókhoz, a legfrissebb infóm még mindig az róla, hogy a zárt béta indulására legkorábban 2016 első negyedében lehet számítani.

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

Na igen valami kellene. Az én gépem már kb. 4 éves és high beállításon játszom. Bár másfél hónapja nem léptem be de nem ezért nem is tudom hol tart most a WT. De ez a "probléma" fenn áll ezek szerint. Igen egy minimális beállítást meg lehetne szabni úgyse játszanak sokan mert hát kivették a SB csatákat, csak event van. Egy kicsit off. Nem tudja valaki mikor jönnek a hajók? Valami olyasmit olvastam a fórumon hogy félre rakták a hajókat. Mert hát a WoWs nem igazán jött be. És mivel a japán és amcsik jönnek először és nem az oroszok talán megcsinálnák rendesen. 😊

Na igen, ebben a helyzetben nincs igazán jó döntés akkor sem ha a pénztől eltekintünk, mert vagy az egyik oldallal szúrnak ki, vagy a másikkal.
Nem tudom mennyire megvalósítható, de nem lenne hülyeség, ha szimulátorban be lenne állítva egy minimális grafikai szint, ami alatt nem enged be a várólistára és dob egy üzenetet, hogy mit kell feljebb venned ha játszani akarsz, vagy lenne egy felugró üzenet, hogy "Ehhez a játékmódhoz magasabb grafikai beállítások szükségesek!" Lenne egy OK gomb ami automatikus feljebb veszi minimum szintre amit kell, meg egy Mégse gomb.
Akinek meg gyengusz gépe van az menjen reálba meg árkádba. Bár reálba is valós ez a probléma, nem akkora mértékben, mint szimben, mivel ott még van távolabbi nézet, és így nem kellene kötelező jelleggel az árkád darálóban játszaniuk a gyengébb gépeseknek.

De míg dolgoznak (soon) addig a másik oldal mondja.: Sz@rok rátok majd ha eldöntőd mit akarsz visszajövök. Valahol megértem őket is mert kell a pénz, de sajna ott a másik oldal aki szeretne olyan játékkal játszani, olyan módban ahol a grafika miatt ki lehet használni a pályák adta lehetőségeket.

Perpill úgy áll a dolog, hogy amennyire lehet optimalizálják a dolgot, hogy a low-osok ne legyenek előnyben, de ne is essenek el a játéktól, mert nem bírja a gépük.
Legalábbis ez a hivatalos álláspont, viszont szerintem ez gyakorlatilag egy lehetetlen feladat. Ha meg akarják oldani a helyzetet akkor feljebb kell emelni a minimális gépigényt, az meg sok (fizető) játékos elvesztését jelentené. Innen meg nem nehéz kitalálni, hogy mit választanak....

Az már azelőtt benne volt mielőtt kiszedték a neveket a harckocsik feje fölül.