37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • kissssss
    beépített automata poroltó rendszer.... ha kifejleszteted ezt a modult akkor 80% eséllyel megszünteti a tüzet bárhol a gépen, a pilóta stamina szintjével pedig növelni lehet közel 100% ezt az értéket.
  • Luciferkee
    Pontosan ezért nem repülök. 5:20 felé. Kigyújtja a Yak7-et, erre eloltja a tüzet.... Még nem jöttem rá, hogy lehetséges ez, én ha kigyulladok sosem bírtam eloltani... még ha 1méterre a víz felett repülök sem.
  • kissssss
    póktankok.... szóljon az akinek sikerült már falon másznia amcsi tankkal.

• kissssss
    azért mert az RNG nem melletted volt, minden lőszertípusnak különböző esélyei vannak berobbantani az ammoracket, sima robbanóanyag nélküli AP lövedékkel nagyon kicsi az esélyed APCR-el meg kb semmi, HEAT lövedéknek elvileg nagy az esélye hogy lőszerrekeszt robbantson de a saját tapasztalataim alapján(német oldal) egy merő hulladék az egész lőszertípus.

(meg az se mindegy hogy milyen ammorackot találsz el, ha kivetőtöltetet találod el akkor elvileg nagyobb esélyed lesz robbantani a tankot)
  • Luciferkee
    Random az egész, ne keress semmilyen összefüggést.

HE>APHE>APCR>HEAT. Heat az telejsen random, van amikor egy napig semmi, másnap meg mindig robbant.
  • Rue East
    Nem tudom pontosan mit akartál linkelni, de ezek már lassan két éves hozzászólások...
  • Madi92
    Valaki kifejthetné, hogy mikor pirosra lövöm az ammo-t , akkor miért nem robban? Láttam, ez már téma volt lejjebb, de érdemi válasz nem lett.
  • Luciferkee
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Random az egész lepattanás.

Egyébként az összes számomra érdekes screenshotot itt megtaláljátok. (a legtöbb arról szól, hogy az én ammorackem / fueltankom mindig berobban, még másé sosem)

Képek
    Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.11.21. 12:23:25
  • Sherman0070
    WT-be vajon mikor fog jönni a repcsikhez kidolgozottabb sérülési modell?
  • Nohab
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Sajnos a linkeket már törölték, de ott konkrétan bemutatta a különbséget a Lagg és a Mesza között. [URL=http://www.pumaszallas.hu/forum/viewtopic.php?f=2&t=150&start=160][/URL]

80-as szerók... jaj, és mennyi földi célpont van? Itt ott a célterületen aztán kihalt az egész. Dogfight szerók élnek, de semmi komolyabb. Nekem az kevés. A WT-s hitboxot és damage modellt mi nem veri szarrá? Igazából nem is ez a játék a versenytársa.
  • Sherman0070
    Hosszú 88-assal hogy a szarban tudod te ezt megcsinálni? Akárhányszor látok olyan tankot ha én lövök hamarabb 100% hogy beütöm.
  • Stefan99
    A torony jobban le van kerekítve, mit a többi t34-nél, jobban megvizsgálva a páncélvizsgáló eszközzel lehet látni, hogy meglepően könnyű olyan helyen meglőni, ahol átlőhetetlen, viszonylag kicsi az a rész, ahol átlőhető, de még azon a részen is is történnek misztikus pattanások. A döntött páncélzat hatékonyságát meg gaijin kissé túlhypolta., egy jagdtiger képes pattanni egy zsu-ról, nevetséges.
    Egyébként ez a tank irl működésképtelennek bizonyult, a torony nem bírta el az ágyút, itt meg op, nagyon kiábrándítóak ezek a dolgok...
    Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.11.21. 11:36:30
  • Molot115
    Igen tisztában vagyok a T-34 páncélvastagságával, így azzal is hogy a 34-85 tornya ugyanolyan vastag mint a 34-100-é. De az hogy nem lövöm át igenis meglepő, miután az interneten megtalálható átütés táblázat szerint a Párduc lövedéke 1900 méterről átütötte szemből a T-34-et és még a t34 hossztengelyéhez képest 30fokos szögből is a front lemezre leadott lövedék 900 méterről átütötte. De tegyük fel ez nem hiteles valami miatt. Végül is hány olyan feljegyzés van veteránoktól amikor arra panaszkodnak hogy a Tigris vagy Párduc lepattant egy bármilyen T-34ről? Lehet hogy van ilyen de valahogy én még nem olvastam... (Ha valaki olvasott ilyet akkor linkelje már be, mert az hogy nem olvastam nem jelenti azt hogy nincs is)
    Lehet jönni hogy mégis csak OP oroszok higgyem el de pont most írták hogy érdekes módon nem érzik azt a sérthetetlenséget ők se, ahogy orosz tankban ülve én se érzem.
  • Molot115
    Igen azok a harckocsik akkor is ugyanazok amikor az egyik csatában 4-5 lövésből pusztul el, a következőben meg elsőre. Meg amikor pattansz róla 3x szemből aztán meg legközelebb ugyanott bemegy az első és vége is van...
    Hányan érzik úgy a 34-100ról hogy mindentől meghal akik játszanak vele? Akik meg ellene azok szerint meg halhatatlan, és "ugyanaz" a harckocsi... Akkor mégiscsak más!
  • Droughert
    A sofőr búvónyílása vastagabb mint a többi része, így nem is meglepő, hogy ott sem lövöd át, amúgy a test páncélzata ugyan az mint a hasonló T34 variánsoknak, egyedül a tornya ami erősebb.
  • jancsika6801
    Furcsa én sokat megyek T34-100-al de ha kicsit is óvatlan vagyok pikk pakk ki szoktak kapni egy lövésből.
  • _Kondor_
    "Régebben már előadtam az elképzelésem arról hogy mennyire más amikor valamivel vagy valami ellen játszol."

Igazából a tank ugyanaz akár vele, akár ellene játszol. Az tisztán objektív kritika, ami nem megy az embereknek.
  • jancsika6801
    Többen írtátok hogy megvan már egy ideje a M-46 tiger tankotok és nem is tudtátok hogy van hozzá HEAT lőszer nos ez azért van mert kb két hete kapta meg egy frissítésben.
  • Molot115
    Hát most fájó pontra tapintottál! :D
    De egyébként tényleg nem értem a mai napig ezt, sokszor még egy heavy-vel sem tudom megvédeni magam, mert azért heavyből nem szoktak SPAA-val kilőni ( bár lenne egy romantikus történetem erről is... :D) de elég kárt tesz bennem ahhoz hogy más elintézze a piszkos munkát. Vannak olyan tüzérségi lövedékek meg rakéták amiknek lézerrel jelölik a célt a szárazföldről előretolt állásokból. Na ez kb olyan csak analóg... Kiválóan tudnak lokalizálni az ellenséges repülők vagy harckocsik amikor szétlövi a lánctalpam meg az ágyúm egy légvédelmi, aztán megállás nélkül soroz. Nem kis kihívás sokszor ellenük menni...

CHaooSS: Játszottál már a 34-100 ellen? Régebben már előadtam az elképzelésem arról hogy mennyire más amikor valamivel vagy valami ellen játszol. A 34-100 az esetek több mint felében konkrétan kilőhetetlen. A frontja simán megfogja a Párduc lövedékét 100 méterről, a sofőr búvónyílása is, bárhol lövöm meg szemből lepattan, aztán 2 csatával később kétségbeesésemben rálövök ugyan úgy és mi történik? Hát elsőre szétfröccsen. Csak gondoljunk bele lehet hogy az akit ott abban a helyzetben nem tudsz kilőni már órák óta játszik és előtte mindenki 1 lövésezte, de amikor veled találkozik hirtelen többet kibír. Te csak 1x láttad aznap de akkor pont aktív volt a GOD-mód. Amikor van időm és játszok 2-3-4 órát akár, velem is van olyan hogy az első órában mindenkinek 1 lövés vagyok, aztán valami történik és egyik csatáról a másikra hirtelen bármit kibír a harckocsi. Van olyan hogy már én szégyellem magam amikor egy M36 2 percen keresztül lövi a párducomat 4 méterről mert egyszerűen nem tud kilőni. Olyankor szerintem tudnék új káromkodásokat tanulni ha hallanám amit az ellenfél mond. Lehet hogy az a csávó az M36-ban egy nap 3x találkozik párduccal és mind a 3 alkalom ilyen. Akkor mit fog mondani? Hát ezek a Párducok nagyon durvák, és nem arra fog emlékezni hogy előző nap kilőtt 4et 4 lövésből, hanem hogy ma csak 3-mat de közbe 6x ment vissza a bázisra újratölteni.
    Utoljára szerkesztette: Molot115, 2015.11.21. 09:57:27
  • CHaooSS
    Hát nem.... több mint 200 csatán vagyok túl vele és akármi ki tudja lőni... oldalát meg a frontját is hihetetlen szögből belövik, tornya meg csak ritkán fogja meg a lövedéket.. tűzereje az jó, de páncél az semmi
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2015.11.21. 08:58:57
  • gstup
    Most nekem olyan érzésem volt mint amikor molot mondja hogy abba a rohadt spaa-ba miért kell 3 lövés???Teljesen jogosan.
  • Luciferkee
    Nekem a T-34-100 papír tankokkal van bajom. Ha a tornyot lövöm (Tiger IIH, jpz, panther II), egyszerűen hit, és eltűnik a lövedékem, ha a testet... nos 90%-ban pattan. Egyszerűen megölhetetlen szar Pay-To-Win tank.
    Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.11.20. 22:44:05
  • gstup
    Ezt a sz*r */-+°˘^˛°°˘˛ játékot.100 méterről 2 lövés sem volt elég egy T-92-be.Jagdtigerrel.A 28 kg-os lőszer nem tépte ketté szemből azt a papír sz*rt!Egy vicc.És nem 1 még 2 lövés után is ő szedett ki.Szánalmas.
  • gstup
  • Sherman0070
    Jaja láttam de akkor nem értetettem miről írkálsz :D (HEAT lőszer M46-ban pfüüff jó vicc....erre most nézem és tényleg van hozzá :D )
    Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2015.11.20. 20:12:32
  • Droughert
    Nem is figyeltem, nekem megvan 1500-goldért vettem, de szerintem többet is megér. Nekem nagyon bejön, usa ágat és kreditet azzal farmolok mostanában, jót tett neki a br besorlás csökkentés is.
  • Brenor
    Mint a Stuart életpályája 7.7 meccsben XD
  • Droughert
    Gyors voltam .)
  • Brenor
    Nézd meg mégegyszer javítottam közbe, de a lényegen nem változtat :D
  • gstup
    Ezt írtam pár nappal ezelőtt. :) Hogy ki tud róla véleményt mondani,mert nagyon ígéretesnek tűnik.
  • Droughert
    A Tiger Patton az a prém jármű, azt nem nagyon kell fullozni :)
  • Brenor
    Üdv a klubban. Én kb 1 hete jöttem rá, pedig fél éve megvan XD
    Utoljára szerkesztette: Brenor, 2015.11.20. 18:49:41
  • Sherman0070
    Én hülye most vettem észre hogy M46 "Tiger" Pattonba van HEAT lőszer féleség... Rohadt jó az a lőszer! :D
  • Droughert
    Sok lesz az off, de még annyit, hogy nemrég volt steam-en akció a BOS-ra, 22euró volt, akkor másra költöttem, de bízom egy karácsonyi akcióban annyiért azért tuti vétel lesz, egyelőre a magasabb ár miatt nem vettem, meg addig kellene egy joy a régi kuka, de valami olcsóbb kategóriában gondolkodom (ch combat stick amit tudok majd bővíteni vagy egy thurstmaster t16000).
  • Fantasy18
    BOS is külön játék és a BOM is. egyikben stalingradi csata van levegőben majd jövőhónapban földön is :D a BOM még nincs teljesen kész abban majd a moszkvai csata lesz jelenleg csak pár gép van pálya csak 2016 első hónapban jön. szóval a bom még béta álapotban és csak a stalingradi pályán lehet vele multizni.
  • Max_Andaxin
    Oké, utána néztem....A BOM az kiegészítő vagy ez is alapjáték, mint a BOS?
    Lehet...be kéne szereznem ezt a gamet...lehet írok a "jézuskának".......merthát gondolom a torrenten "vásárolt" verzióval nemigen tudok Neten nyomúlni....
    Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.11.20. 17:01:06
  • Max_Andaxin
    Hoppácska...mi ez a játék most akkor rövídítések nélkül......bocsi a tudatlanságomért....hol és mennyiért lehet hozzájutni???-:)
  • kissssss
    mi a fene történt ezekel? event képen pz4 feszít a lángoló op-34 mellet? zavart érzek az eröben.
  • Luciferkee
    Ismét balanced lett ez az event. Orosz oldalon 50-60-an állnak sorban, német oldalon 2-en
  • Fantasy18
    minden nap tolom havonta 2 frissítés jön. és msot növelték kb 1 hónapja a szervereket 80 ra. valamint jövőhéten érkezik egy két üléses Bf 110 E-2 ani elég jó lesz. nyomom a clod ot is meg a BOS meg a BOM ot is. eddig a BOS/BOM ba van az eddigi legjobb sérülés modell. repmodellen van még mit csiszolni de még nincs kész a játék. amúgy multiban a legjobb 2wh repcsi szimulátor nem hiába játszák kurva sokan. kövi patchben meg jönnek már a tankok is és azért 80 as szerókon tankal kell bevenni pontokat ami persze az ellenfél gépei valamint tankjai nem fognak hagyni. ezt nagyon várom már. mondjuk inkább repülni fogok és keserítem meg az ellenfél tankjait egy bf110 el :D amúgy ha megnézzük nem drágább mint a DCS.