War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ennyit mozdult előre a megoldás aztán annyi
Éssssss meg van oldva, .... Kb. ennyi lett belőle a fórumon is. Nem dolgozol véletlenül a Gaijin-nál?
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
egyszer betettem full-ba pár csata erejéig... körönként volt talán átlag 2-3 kill-em 😄
low-ban van 7-8
Más:
Valahol emlékszem volt egy topic erről, hogy aki LOW-on tolja az szinte cheatel az elöbb leírt fves dolog miatt, arról tud valaki valamit hogy mi lett a vége??
+1
Egyéb iránt igaz az, hogy nem érdemes a grafikai beállításokat túl szépre állítani, mert akkor alig látsz valamit az ellenfél járműveiből?
Nálam fent van minden ultrán, és már többször előfordult, hogy TSen értetlenkednek miért nem látom azt amit Ők - épp mellettem állva.
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
"-Now, you can megbasz yourself!"
Mejdnem lefordultam a szekrol.
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
http://katpol.blog.hu/2015/07/21/katpol_kavehaz_vi_elet_a_pancel_mogott
bár mentem utána még egy kört, ott csak pz IV c-vel mentem és rájöttem, hogy OP 😄
ott 12 kill lett
a kedvencem, mikor login után kiírja, hogy még x nap ban van, nyomsz egy okét, majd felajánlja,hogy vegyek prém accountot... szóval a pénzem nem mocskos, csak a szám.. vastagbőr díjas:-D
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

én épp ma találkoztam egyikükkel. Meglátta, hogy magyar vagyok és szó szerint telesz....ta a cset ablakot ékes szólásával. Gondolom élvezte, hogy valaki érti is amit mond. ijesztő hogy ezek az emberek egyszer felnőnek.
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Egyenlőre szerintem inkább a mostani lőszerek működjenek normálisan (pl vicckategória amikor átlósan jön a lövedék, átmegy a lánctalpon, a jobb első görgőn, majd be küzdőtérbe és teljesen kiüti a 100%-os legénységem), a HESH, meg a "szárnyas" is ráért volna még, sőt a HESH még az utolsó dev nyitáson is WiP volt -.-
A KTigirs is ugyanattól szenved, mint a Patton-ok. Elsődlegesen azokkal a tankokkal foglalkoznak, amik éppen bekerülnek, a már benn lévők géppuskáján meg csak akkor dolgoznak ha van rá idő.
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
Szidd az orosz politikát, de ne egy egész népet.
tulképpen írtam a hiv fórumon a modinak, de azon kívül, hogy felemlegette hogy milyen szépeket kivántam eddig a fejlesztőknek nem sokat segített. az érdemi kérdéseimre, hogy pl ha már az oroszok le vannak modellezve 100%-on, meg kapnak post war lövedéket, akkor a Tigris H miért nem kapja meg a Pzgr40-et, vagy a zsír új T-10 orosz vasnak már van géppuskája, de a nyavalás KTiger-nek még mindig nem sikerült. Vagy miért döglök megy egy olyan tankban egy lövéstől, amit harci körülmények között szemből nem tudtak kilőni, vagy pl hol a SIM mód? vagy miért van az, hogy fejlesztők mondják meg milyen nemzettel mehetek...
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Mindent elmond róluk, hogy a két éve megjelent COH2-őt betiltották ororszországban, és minden internetes fronton támadták az oroszok azért, mert a hadjárat hűen bemutatta a vörös hadsereg által elkövetett, nyugaton köztudomású mocsokságokat. Az oroszok náciknak (???) nevezték a játék kanadai fejlesztőit.
A múltkor volt War Thunderes hír róla hogy készül az új orosz propagandafilm, a Panfilov emberei című fiktív remekmű, ami majd bemutatja a hős szovjet katonák harcát a gonosz nácik ellen. Hivatalos fórumon megjegyeztem, hogy talán nem szerencsés az EU szerveren propagálni egy ilyen filmet, ahol számos olyan nép fiai játszanak, akiknek az országával brutálisan elbánt a vörös hadsereg, és 40 évig megszállva tartották őket, szabadulási kísérleteiket vérbe fojtva. Sokan puszozták a hozászólásomat, az orosz moderátor neo nácinak nevezett és lezárta a topikot.
Ennyit talán az oroszokról. A világ szemetei, és azokat a magyarokat, akik melletük foglalnak állást, szerintem nyugodtan nevezhetjük hazaárulónak.
átütésben APDS nem sokkal több, de ha jól vettem ki adatokból akkor ahogy írtad érzéketlenebb a beesési szögre 😊
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Hebime folyamatosan teszi fel a magyar harckocsik mélyreható leírását a hivatalos magyar fórumra. Érdemes elolvasni őket 😊
A link közvetlenül a Nimródos posztra mutat:
Leírások
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
@Nimród téma: Rank IV alatt én nem tudnám elképzelni a 40 mm-es löveg miatt. Nagyon hangoztatják, hogy minden nemzethez olyan légvédelmet akarnak berakni ami hasonló a ZSU-hoz. A nagy löveg miatt esélyes hogy a Nimródot tervezik a németekhez, a kérdés csak az hogy a 37-es vagy az 57-es ZSU-val akarják-e partyba rakni. Ha az 57-essel akkor ez megint egy axis féle sz...nak egy pofon.

Zrínyi 75 és II , mint a Stug-ok.
Toldi egyértelműen tier i.
Toldi Marder tier II.
Kérdés a Tas megléte ( 80 mm 29/44M feltornászná tier 3 top-jába ). Mivel a 1944.07.27.-ei lebombázása előtt már majdnem félkész volt, vajon bekerülhet ettől? Van a játékban prototípus tank?
angelus1991ster.blogspot.hu
Eddig 5ből nulla ...
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Perpill ennyi az össz infó róla
Vegyes tech tree-t ne is várjátok, egyenlőre semmiképp, mert sehogy sem áll. A repülős már a gépet adatgyűjtéséig jutott, de még az is legalább fél, de inkább 1 év mire hivatalossá teszik a projektet és a fejlesztők is foglalkoznak vele.
Bár az ilyen random alvázra random löveg gépekkel elég sokat kísérleteztek a németek, de ezek nagy része a prototípusig se jutott el.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Olasz tech tree-ben én láttam egy Rhm. Panzer IV Borsigot vagy mit. Az tényleg elkészült a valóságban? (WoT-ban 9-es Rhm.)
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
@gstup: "Soon™", már tervben vannak az ilyen jellegű járművek. BVV azt írta, az angol tankok után a németek kapnak egy új harckocsi ágat, nem lepődnék meg ha ezekre utalt volna 😊