War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de raktak be kapcsolót a beállításokba. hogy scope nézetben ne legyen fű az ultrásoknak se ha nem akarják 😄
ennyit mozdult előre a megoldás aztán annyi
<#circling><#eljen>

"Akkor játssz low grafón??"

Éssssss meg van oldva, .... Kb. ennyi lett belőle a fórumon is. Nem dolgozol véletlenül a Gaijin-nál?

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Engem annyira nem zavar.Én csak azért nem fogom lejjebb venni a grafikát,hogy körönként 1-2 tankkal többet szedjek ki.Ennyire nem vagyok vérpistike! <#circling> Legyen boldog vele aki csinálja.

naja low grafon igazi a game 😄
egyszer betettem full-ba pár csata erejéig... körönként volt talán átlag 2-3 kill-em 😄
low-ban van 7-8
Akkor játssz low grafón??
Más:
Valahol emlékszem volt egy topic erről, hogy aki LOW-on tolja az szinte cheatel az elöbb leírt fves dolog miatt, arról tud valaki valamit hogy mi lett a vége??
Én full grafon játszom és néha valóban hátrány.Például low grafon nem jeleníti meg a füvet.Szóval egy domb mögül ha valaki észlel Téged és Ő low grafon van Te meg ultrán simán lehet hogy Ő látja a tornyodat,Te meg mondjuk csak az antennáját vagy csak a kupoláját.Ez épp elég...

Gilmoor
Ez jó 😊
+1

Egyéb iránt igaz az, hogy nem érdemes a grafikai beállításokat túl szépre állítani, mert akkor alig látsz valamit az ellenfél járműveiből?
Nálam fent van minden ultrán, és már többször előfordult, hogy TSen értetlenkednek miért nem látom azt amit Ők - épp mellettem állva.

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Garou
Retardalt eddig nem volt, vicces annal inkabb. Volt egy eleg durva meccs, gyorsan fogytak a tankok, hirtelen tobb robbanast is lattam elottem a jatekteren, aztan megjelent a chat ablakban, gondolom az ellensegnek uzenve:

"-Now, you can megbasz yourself!"

Mejdnem lefordultam a szekrol.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

Érdekesség a Katpol blogról:
http://katpol.blog.hu/2015/07/21/katpol_kavehaz_vi_elet_a_pancel_mogott
pz IV C meg pz38t
bár mentem utána még egy kört, ott csak pz IV c-vel mentem és rájöttem, hogy OP 😄
ott 12 kill lett
tulképpen nem zavar a chatban, mert félrerakom 30napra az egész gamet...
a kedvencem, mikor login után kiírja, hogy még x nap ban van, nyomsz egy okét, majd felajánlja,hogy vegyek prém accountot... szóval a pénzem nem mocskos, csak a szám.. vastagbőr díjas:-D

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

😄 milyen járgánnyal aprítottál?

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

AnuluWork
😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

😄DDDDDD tier 1-ben mentem egy "jobb" kört 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gilmoor
meséljetek, kinek volt a legmeghökkentőbb találkozása retardált magyarral a játékban?
én épp ma találkoztam egyikükkel. Meglátta, hogy magyar vagyok és szó szerint telesz....ta a cset ablakot ékes szólásával. Gondolom élvezte, hogy valaki érti is amit mond. ijesztő hogy ezek az emberek egyszer felnőnek.

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Olyan öngólt tudsz rúgni magadnak, hogy az már hihetetlen...
AnuluWork
Néha nagyon, nagyon el tudsz szállni ...

Na igen, ha nem ez volt az első ban, akkor már elég nehéz kisírni, hogy levegyék 😄

Egyenlőre szerintem inkább a mostani lőszerek működjenek normálisan (pl vicckategória amikor átlósan jön a lövedék, átmegy a lánctalpon, a jobb első görgőn, majd be küzdőtérbe és teljesen kiüti a 100%-os legénységem), a HESH, meg a "szárnyas" is ráért volna még, sőt a HESH még az utolsó dev nyitáson is WiP volt -.-
A KTigirs is ugyanattól szenved, mint a Patton-ok. Elsődlegesen azokkal a tankokkal foglalkoznak, amik éppen bekerülnek, a már benn lévők géppuskáján meg csak akkor dolgoznak ha van rá idő.

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

Ez gyűlöletbeszéd, ez a mentalitás szokott vezetni a népirtásokhoz.
Szidd az orosz politikát, de ne egy egész népet.

erre én is adok egy +1-et. :-)
tulképpen írtam a hiv fórumon a modinak, de azon kívül, hogy felemlegette hogy milyen szépeket kivántam eddig a fejlesztőknek nem sokat segített. az érdemi kérdéseimre, hogy pl ha már az oroszok le vannak modellezve 100%-on, meg kapnak post war lövedéket, akkor a Tigris H miért nem kapja meg a Pzgr40-et, vagy a zsír új T-10 orosz vasnak már van géppuskája, de a nyavalás KTiger-nek még mindig nem sikerült. Vagy miért döglök megy egy olyan tankban egy lövéstől, amit harci körülmények között szemből nem tudtak kilőni, vagy pl hol a SIM mód? vagy miért van az, hogy fejlesztők mondják meg milyen nemzettel mehetek...

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Én csak annyit mondok,hogy nem jó az általánosítás.Te se,én se örülnék neki ha magyarként a szegedi lányt földbe döngölő emberrel azonosítanának.És én sem szívlelem az oroszokat. 😊

Master91
+1
hát utálom én is az oroszokat..... agyatlan buta népség a mai napig
Ezek oroszok. Egyfelől egy civilizálatlan nép, másfelől pedig most éppen egyfajta új-hidegháborús hangulat dúl náluk, megy az agymosás ezerrel, az állami médiában úgy állítanak be minden hírt hogy oroszország minden baja mögött a gonosz nyugat mesterkedése áll. (volt erről egy remek cikk a múltkor a BBC.comon). Közben napi szinten megy a "dicső" szovjet múlt visszaidézése. Az ország élén megy egy olyan vezető áll, (Putyin), akit módszereit és szándékait tekintve leginkább az 1933-as Hitlerhez lehetne hasonlítani.

Mindent elmond róluk, hogy a két éve megjelent COH2-őt betiltották ororszországban, és minden internetes fronton támadták az oroszok azért, mert a hadjárat hűen bemutatta a vörös hadsereg által elkövetett, nyugaton köztudomású mocsokságokat. Az oroszok náciknak (???) nevezték a játék kanadai fejlesztőit.

A múltkor volt War Thunderes hír róla hogy készül az új orosz propagandafilm, a Panfilov emberei című fiktív remekmű, ami majd bemutatja a hős szovjet katonák harcát a gonosz nácik ellen. Hivatalos fórumon megjegyeztem, hogy talán nem szerencsés az EU szerveren propagálni egy ilyen filmet, ahol számos olyan nép fiai játszanak, akiknek az országával brutálisan elbánt a vörös hadsereg, és 40 évig megszállva tartották őket, szabadulási kísérleteiket vérbe fojtva. Sokan puszozták a hozászólásomat, az orosz moderátor neo nácinak nevezett és lezárta a topikot.

Ennyit talán az oroszokról. A világ szemetei, és azokat a magyarokat, akik melletük foglalnak állást, szerintem nyugodtan nevezhetjük hazaárulónak.
Igen, meg nagyobb a rombolóereje is. Nálam a WB-ben az APDS az elsődleges lőszer. Aztán ha oldalba kapok valakit, akkor váltok az alapra.
igen pont ott tartok, mármint a walker bulldognál 😄
átütésben APDS nem sokkal több, de ha jól vettem ki adatokból akkor ahogy írtad érzéketlenebb a beesési szögre 😊
Általában az APDS-nek nagyobb a tömege és kevésbé érzékeny a döntött páncélra. Ha lehet választani (pl. M41) én az APDS-t használom.
klassz, ma megint nem lehet a németekkel menni sim eventben...

most akkó melyik a jobb? APCR vagy APDS?
AnuluWork
Mondjuk nem kimondottan az oroszok, hanem a veres hadsereg, de mindegy.

Sherman0070
Ja.😄 Jó lesz Sim battle-ban 10km-rel fölé lőni xD. Am remélem nem jön 2018 előtt. Először fejezzék be a tankokat meg a repcsiket teljesen. Meg tankokhoz anno jött egy trailer hogy minden házat lehet majd rombolni. Az vajon mikor fog megérkezni?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

hmm ha tényleg bekerül a játékba és megkapja a 43.M lőszert akkor ezzel is lehet majd szívatni a t-34 tankokat közelharcban <#eplus2>

"A Nimródból kilőtt 10,5 kg-os 42/a.M páncélrobbantó gránát kezdősebessége 110 m/s volt, páncélátütő képessége pedig 90° találati szög esetén 180 mm volt. Lőtávolsága korlátozott, 150-200 méter volt."

Hebime folyamatosan teszi fel a magyar harckocsik mélyreható leírását a hivatalos magyar fórumra. Érdemes elolvasni őket 😊
A link közvetlenül a Nimródos posztra mutat:
Leírások

erről a 40mm bofors gépágyúról(Nimród) van valamilyen adat hogy milyen pen értéke volt páncél átütés terén? mert én már szét googliztam a netet tegnap de semmit se találtam.<#fejvakaras>

hát ez kész. a lövés szemből jött, átment a prizmán, majd a hátsó prizmáról visszapattanva tarkónlőtte a legénységet... bannolni tudnak, de a damage model egy rakás .....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

köszi, nem tudom ér-e annyit a dolog. ilyenkor elrakom gamet 30 napra a recycle bin-be...

Írj fórumon RustyFred-nek. (senior game master) Magyar srác úgyhogy nem kell az angolt erőltetni, talán tud segíteni a helyzeteden 😊

@Nimród téma: Rank IV alatt én nem tudnám elképzelni a 40 mm-es löveg miatt. Nagyon hangoztatják, hogy minden nemzethez olyan légvédelmet akarnak berakni ami hasonló a ZSU-hoz. A nagy löveg miatt esélyes hogy a Nimródot tervezik a németekhez, a kérdés csak az hogy a 37-es vagy az 57-es ZSU-val akarják-e partyba rakni. Ha az 57-essel akkor ez megint egy axis féle sz...nak egy pofon.

már azért is chatban jár, ha elmondod az igazat...

Nimród légvédelminek jó lenne (tier 2) , Turán meg tier II-be lenne épp hogy.
Zrínyi 75 és II , mint a Stug-ok.
Toldi egyértelműen tier i.
Toldi Marder tier II.
Kérdés a Tas megléte ( 80 mm 29/44M feltornászná tier 3 top-jába ). Mivel a 1944.07.27.-ei lebombázása előtt már majdnem félkész volt, vajon bekerülhet ettől? Van a játékban prototípus tank?

angelus1991ster.blogspot.hu

bizony, majd egyszer
AnuluWork
Nyert ma már valaki BR8.0ás gépekkel?

Eddig 5ből nulla ...

Zegi Norbi HUN
Ennek is lesz hajós része? 😮

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

AnuluWork
Az az egy év korrekt. Csak ne kezdjenek bele a hajós részbe, mert akkor a magyar gépek lesznek vagy két év.

Hát, ami azt illeti ruszki fórumon volt, úgyhogy nem 100% hogy jól értelmeztem, de elvileg az volt a kérdést, hogy a németek kisebb szövetségesei, akik német haditechnikát kaptak (magyarok, románok), azoktól bekerülhet-e a német fába valamilyen tank. Három példát mondott, a Nimród, a Turán, meg a TACAM T-60. Erre mondta a fejlesztő ember, hogy a Nimród meg a TACAM be fog kerülni.
Perpill ennyi az össz infó róla

Vegyes tech tree-t ne is várjátok, egyenlőre semmiképp, mert sehogy sem áll. A repülős már a gépet adatgyűjtéséig jutott, de még az is legalább fél, de inkább 1 év mire hivatalossá teszik a projektet és a fejlesztők is foglalkoznak vele.

Volt valami olyasmi
Bár az ilyen random alvázra random löveg gépekkel elég sokat kísérleteztek a németek, de ezek nagy része a prototípusig se jutott el.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Sherman0070
Német prém tank lesz, vagy mi? Netán a vegyes tech tree-be kerül?
Olasz tech tree-ben én láttam egy Rhm. Panzer IV Borsigot vagy mit. Az tényleg elkészült a valóságban? (WoT-ban 9-es Rhm.)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Még titkolóznak, úgyhogy semmi sincs kizárva. Viszont orosz fórumon az egyik fejlesztő megerősítette, hogy a Nimród (és talán a Turán is) be fog kerülni. 😊

Sherman0070
SturmTiger ágnak jobban örülnék <#hehe>

@BigBlaster: Egyszer lesz, de elsőnek a havas pályára mentek rá (Finnország), meg azt hiszem most a havas Sztálingrádot csinálják. Ha már nyáron jött a havs lehet télen kapunk sivatagit 😄

@gstup: "Soon™", már tervben vannak az ilyen jellegű járművek. BVV azt írta, az angol tankok után a németek kapnak egy új harckocsi ágat, nem lepődnék meg ha ezekre utalt volna 😊