11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Max_Andaxin
    "...mire fejben kiszámolja az ember a távolságot ..." Ezt meg nem is értem. Te tényleg nekiállsz játék közben fejben távolságot számolgatni??? Jézusom!!!-:)
    HÁt...én ilyet még soha nem csináltam.
    1.Eleve, ha egy mappon sokat játszol - és a játék tesz róla, hogy így legyen - már 98%-ban tudni lehet, hogy az adott pályán lévő poziciómhoz képest a másik tank milyen távolra van.
    2. Gmbra lehet állítani a távoságmérét...még azoknál a tankoknál is amiken nem is volt vagy nincs.
    3. Ami gyorsabb, ott van az osztás a scope-on. Szemből lévő járműveknél...ott kicsit szar, de ha oldalt állnak...-:)
    ( Bár már ezt sem használom, de ha jól emlékszem: 1 osztás kb1000m, 2 osztás kb 800m, 3 osztás kb. 500m...nem biztos hogy jók az adatok, mert már ezt sem igazán használom....testben arcadban ahol kiírja érdemes tesztelni, az oldalt álló gépeken.
    Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.11.18. 05:18:05