37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • bgabor911
    Ügyes kis program, kösz hogy megmutattad! Mondjuk nem Gaijinék vodkáját fogom finanszírozni általa, de sok más haszna lesz. :D
  • Sherman0070
    Úgy lesz. Lehet hogy a rubel miatt még 15K goldot veszek azt úgy bevásárolok hogy 2 évig elélek abból a rohadtsokmindenből amit vettem :D
  • kissssss
    ha lesz egy -75% vagy -50% leárazás karácsonykor repülőkre/tankokra akkor mindenképp megéri, prém accból meg mindig a 2 legdrágább opciót szokták leárazni :) a többihez hozzá nem nyúlnának még véletlenül se.... szerintem vár ki a karácsonyt.
  • gstup
    Történelmileg egész korrekt br-ek.De tudjuk hogy sovietjin más történelem könyveket lapozgatott.
  • Max_Andaxin
    ...és ennyi?
    -:D
  • Sherman0070
    Hogy én miket találtam a CBT-ből. (BR-t nézzétek)

Nyugodtan lehetne most is ilyen olcsó egy prém tank...
  • Sherman0070
    Am szerintetek várjak a karácsonyi leárazásra (ha lesz olyan) és akkor vásároljak be mindennel vagy most 5K goldból tudtok-e valami értelmeset a prém számlán kívül?
  • Sherman0070
  • Sherman0070
    Ezt add hozzá a Chrome böngészőhöz
    aztán jobb felül lesz egy ilyen:

És itt oroszra állítod a nemzetet
  • Max_Andaxin
    "Én m4a2vel szemből esélytelen voltam t-34-ek ellen."
    Akkor menj inkább az M4A3-al - az Mr.Pritt-nek is bejött a FURY-ban.
    De most komolyan. Az amcsiknál a Hellcat igazi favorit. Még ha igazából csak azért van páncél rajta, hogy a személyzetet - nem a toronyban ülőket - megvédje az esőtől, akkor is kell 2-3 lövés mire a légvédelmi egységeken kívül bármi más kilövi. Gyors mozgékony és iszonyat jó tűzerőt képvisel az ágyúja. A "hegyes" lőszere mindent átvisz még szemből is amivel összetalálkozhat, és ha azzal még nem is végzed ki az ellenfelet akkor a robbanós páncéltörő majd segít. Az M4A3 meg dettó, csak kevésbé fürge viszont ott már van "némi" páncélvédelem is. A WBuldog és a T32 után a Hellcat az abszolút kedvenc az amcsikoknál!!!! (nálam legalábbis)
  • Max_Andaxin
    Na most akkor ezt hogy is kell csinálni????
  • Sherman0070
    Dejó hogy én is akkorra tudok goldot szerezni amikorra vége az akcióáradatnak... :D
  • Sherman0070
    5K gold 3000 forinttal volt olcsóbb így hogy rubelben vettem.
  • e57
    Szerintem már szabad rubellel fizetni, csak úgy vettem észre, hogy nem olcsóbb úgy sem. A legutóbbi akciónál néztem. A T-34E drágább volt rubellel mint euróval. Most más a helyzet?
  • Sherman0070
    Épp most vettem 5000 sasmadarat :D

(és csak 4800 huf volt így)

Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2015.11.16. 14:18:06
  • Sherman0070
    Én meg tudom oldani hogy rubelben legyen :D

Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2015.11.16. 14:12:42
  • gstup
  • bgabor911
    Múlt év vége óta nem lehet War Thunderben rubelben vásároni, mivel Putyin kis Ukrajnai Anschlussa óta padlót fogott a rubel a jogos nemzetközi szankciók miatt. Kevesebb mint felét éri a rubel mint két évvel ezelőtt. Érthető hogy helyette a fejlesztők valami értelmes pénznemben szeretnék kapni a pénzüket.
  • bgabor911
    Szerintem ha volt valamikor időszak ennek a játéknak a történetében amikor nem érdemelte meg hogy pénzt költsünk rá az most van. Azt a tengernyi ostobaságot amit ezek a fejlesztők elkövettek ezzel az egyébként nagyon ígéretes játékkal az utóbbi fél-egy évben, azt nem szabad pénzel bátorítani.
  • CHaooSS
    Már egy ideje nem lehet így vásárolni a hivatalos oldalon keresztül.
  • gstup
    Még mindig él a rubeles dolog?Lehet megfontolandó a steames dolog. :)
  • Sherman0070
    Én úgy tervezem hogy karácsonykor veszek 15K goldot 3000 rúbelért de lehet hogy inkább Steam-re töltök 50 eurót azt veszek valami értelmesebbet :D
  • gstup
    Egy black cat-et.

foxbat88fx: Jól tetted.Habár én vettem már 2 prém repülőt.De azokat nem bántam meg.
  • kissssss
    mit akartál venni?
  • foxbat88fx
    én zárt béta óta költöttem rá 0 forintot :D :D
  • gstup
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Örülök hogy ma kétszer is meggondoltam hogy adjak-e ki ezért a sz/*+-t pénzt.Hála az égnek,hogy nem tettem.
  • Sherman0070
    Én utoljára M6A1-el csináltam ilyet Eastern Europe-on. :D 10 kill spawn killel :D (am akkor is azért csináltam mert mindig 1 hit voltam frontból azt elegem lett) [és rá is jöttem hogy az M6A1 egy baszott jó tank flankelésre]
  • Molot115
    Ja árkádot nem ismerem, ott lehet így van. De hogy reálba nem lesz neki minden 1 lövés az is biztos... Mert ugyan tényleg sokszor 1 lövés bármi ami szembe jön, de azért szépszámmal lehet olyat látni hogy kell a második lövés, mert nem lett kill vagy ne adj isten pattan. :D
    Amúgymeg szerintem csak az 1 lövés ami egyből kill is, mivel itt a játékban lehet javítani. Úgyhogy hiába hal meg a fél legénység, áll be a torony, és feketedik be a závárzat, ha van lehetőséged akkor meg tudod javítani és csökkent harcértékkel ugyan de tudsz még alkotni...
  • Cobra.
    Arcade-ban nem túlzás, Tigrist, Párduc A-t simán átlövi 1+ km-ről, de még az IS-1-et is, Lehet elsőre nem pukkan a tank, de szinte biztos, hogy harcképtelen lesz.
  • gstup
    Sosem fogom megérteni az éledési pontban campelő(ellenfélé nem saját) játékosokat.T-54-el jó nagyot kerülve egyből a mi spawn pontunkhoz jött.5 kill-t szedett össze.Meg is kérdeztem tőle,hogy hogyan lehet ekkora szánalmas ember,nincs barátnője,vagy nem volt gyerekszobája,esetleg meghalt egy rokona?Számomra ilyet csak egy defektes ember csinál.
    Utoljára szerkesztette: gstup, 2015.11.15. 11:03:38
  • Molot115
    Hát azért érzek ebben a kijelentésben egy "kis" túlzást... :D
  • Cobra.
    Egyébként ne félj, a T34-85-el majd nem lesz ilyen gondod :) Az T5-ön innen mindent one shotol bárhonnan.
  • Madi92
    Az egy dolog, de hogy át sem üti? :D
  • kissssss
    57mm lőszerben nincs túl sok robbanóanyag ezt sajnos mindenki megtapasztalja :)
  • Cobra.
    Csak simán egyest dobtál a T34-el is, ami azért nem kis teljesítmény :D
  • Madi92
    Hát gyerekek én elásom magamat. :D
    Panaszkodtam, hogy amicskkal 3.7 4.3 környékén életképeteken vagyok, mert egy-lövéseznek folyamat én meg csak kopogok.

Most átültem ruszkikhoz. T34-57 135 mm-es átütés, jön szembe egy M4a2 hát nem bírtam átlőni.. Nem volt forgatva, de kellett neki vagy 4-5 lövés mire bedobta a törölközőt. Engem meg 90mm-es átütésű t-34 Stz-k egy-lövéseztek anno szemből, hát most már én ezt nemértem..

Vagyis értem, mert be kell látnom, hogy még nagyon béna vagyok ehhez a játékhoz. Én m4a2vel szemből esélytelen voltam t-34-ek ellen.
  • Molot115
    A 105ös
    Mondjuk ha általában ilyen a 105ös mint a fenti videóban akkor szerintem hamar összebarátkozunk. Igaz nem top BR ahogy látszik a videón. Meg szerencséje is van mert mindenkit megtud lepni pont... De úgy látom a 105 milli is rombol azért... A hosszú újratöltést meg a lassú toronymozgást már megszoktam az orosz oldalon. Heavynél azért eltudom fogadni hogy lassabban forog a tornya, inkább a Párduc 2nél tartok tőle mert ahogy néztem az se túl gyors.
    A T-32, hát még BR.7,7-en is komoly ellenfél hiába "csak" 7.0-ás BR. Bár múltkor stalingrádon a Párduc G-vel kettőt is kilőttem, mindkettőt szemből. Na az volt ám a dicsőség.
  • gstup
    Nekem csak porosodik a 105-ös.Semmivel nem tartom jobbnak mint a H tornyost.Én annak a tanknak nem látom értelmét.Jó,pár milliméterrel nagyobb az átütése.Azon a szinten nem számít az a többlet.Lassabb a tornya és a reload-ja is.Ugyan az a páncél.Nálam 7.0-ig a T-32 a befutó.Eszméletlen jó tank.
  • Molot115
    A 105-re kíváncsi leszek eléggé. De szerintem a sima henschel tornyos is eléggé használható. Eddig amennyit mentem vele elég meggyőző volt! Kis szerencse meg sok figyelem és 7,7-ben is lehet vele egész jókat menni, aztán majd kíváncsi leszek 300 csatával később mennyit változik a véleményem...
    u.i:(a figyelem máshova sem árt...)
  • gstup
    Nem éppen.Én erre gondoltam.Eléggé korrektnek tűnik 6.7-en.