War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

itt is meleg van, de még a levegő se mozog fülledt hőség van....
(bezzeg szomszéd város felett meg esik az eső)

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Zegi Norbi HUN
Ebben a melegben én is csak a napi jutalomért lépkedtem be 😄 Elég nehéz nyugodtnak maradni ebben a játékban is 😄

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Sherman0070
Ez van ha beszólok egy szar YouTubosnak. (khm Baron, khm eNtak, kmh Phly)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

én feladtam mára sztem.... max. este nyomom kicsit
alapból szar csatáim voltak, aztán megbaszott a meleg, felment a vérnyomásom 160-ra, menni alig tudtam
most már "csak" 130..... de utálom ezt a meleget 😞
nah hazaértem, ha akar valaki szakaszban nyomulni állok rendelkezésére.

Zegi Norbi HUN
Ok 😊

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

csak 5 óra után érek rá....

Zegi Norbi HUN
Valaki ráér szakaszozni? 😊

jesszusom eddig minden csatám 700-1000 exp közötti volt :S
sokáig fog így tartani az a pár ezer xp a Pershingig :S
Sherman0070
Legalább lesz időm kifejleszteni az orosz gépeket. Ott úgyis a La9 egy kilőhetetlen szar.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Jó kész, ennyi... én ezt a tankos részt megint leszarom 1 hónapra kb. Ez komolyan ami óta a T54 1947-et fejlesztem csak szopat.

Ezt is mondja már meg valaki hogy mi? Saját artynk első lövedéke a levegőből zuhanva engem talál el!

Az arányok számítanak, ott a nagy különbség, nem mérhetőek hozzánk Európaiakhoz semmilyen szinten.
Az ilyen hozzászólásaid után rád sem igazán lehet mást mondani.... Még jó, hogy minket nem a te játékbeli teljesítményed, vagy fórumos hozzászólásaid alapján minősítenek.
AnuluWork
Azért van online elég európééér köcsög is. T5 jetben pedig elég durván nyomják a ruszkik.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Ne várj mást az oroszoktól, egy civilizálatlan, ostoba nemzet. Sajnos online játékokban csak úgy nyüzsögnek, mint a férgek. Én se jelölöm már be az RU szervert egyáltalán. WoT-ban volt jól megcsinálva, ahol fizikailag voltak elszeparálva az Európaiaktól.
kezdetben amilyen szuperül hangzott és jól nézett ki ez a finlad pálya most olyannyira csalódott is vagyok benne, legtöbbször a játék másból se áll ezen a pályán mint a campelésböl... a csapat nagy része mindkét oldalon egymást lövi állandóan és ki se mozdul foglalni, aki ki is dugja az orrát azt vagy levadásszák vagy fedezékben lesz kénytelen eltöltenie a játékidő nagy részét.

egyedül a pálya nyugati részén lehet viszonylag nyugodtan legördülni....

Orosz szerverre én már fel se megyek, hiába találna hamarabb meccset. Ott 10-ből 9 ember garantáltan agyhalott barom.
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2015.07.16. 10:35:45

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

EU szerveren szerencsére nincs annyi
ha vannak akkor meg chatbe: cyka russians-t kell írni 😄
Van hogy azon vagyok.De sok esetben amikor nem,akkor is ha oroszok vannak a csapatban megy a cirill betűs halandzsa. 😊

lehet orosz szerveren vagy 😄 😄
Nagyon élvezetes lenne az orosz oldal.Csak annyi a buta p**aszt hogy a meccsek 3/4-en a hülye csapattársakon megy el.Természetesen mindegyik oroszul gagyog a chatben.

Sherman0070
De lesznek 😛 9K GE-s prémtankok ként lesz 3-4 😛 Gajob annyi goldért biztos betesz párat 😄

Nem hinném hogy lennének francia tankok a kövi három évben. Mondjuk úgy hogy már rég nem fogunk War Thunderezni, mikorra sorra kerülnének, és ez a háborúban játszott csekély szerepük miatt jól is van így.
Sherman0070
ARL 44-re kíváncsi lennék milyen lenne ha bejönne. A frontja nagyon jól van döntve szóval jó kis francia Tiger gyilkos lenne ha nem 6.0 br-t adnának neki.

Úgy fél éve már teljesen random a sebzésrendszer a tankos résznél.
Van egy bug, amit már lassan 1 éve (vagy több amióta killcam van, azóta vettem észre) nem képesek javítani, miszerint ha meghal a legénység és mellette kigyulladna valami / sebesül egy modul akkor tank burned down-t ír ki halál okára, holott a fő gond, hogy meghalt mindenki a tankban (vagy egy ember maradt).

Nem nagy bug, mert ígyis-úgyis halott vagy, csak ha nem tudsz róla akkor bosszantó, hogy egy radiator / váltó hogy gyulladhat kis és insta halált kapsz.
írhatnám én is, hogy mi van a T-34-85 damage modelljével? 😄
Jackson 90mm-esével lőttem ma rá 50 méterről 2 lepattanót a torony gyűrűjére persze ő kilőtt egy lövésből 😄
kicsit idegesítő néha 😊
Sherman0070
Valaki elmagyarázná mi van ezzel a damage modellel? T-34-85öm Radio Station-jét kilövik és ammorack-et kapok emiatt....

Sherman0070
Hát ja.

én benne lenék egy újabb mókába 😊 most így visszagondolva gajjobék azért jól megdolgoztatják az embert azért az 1000GE-ért.. múltkor is ránk sötétedet pedig nem is vittük végig mind a 20 kört.

bastille day fogadni mernék rá megint jönnek a ládanyitogatások..... <#vomit>

Sherman0070
Kellene megint valakikkel golden wagereznem. Már van orosz rank4-em szval 100% win 😛 😄

célozni kell kicsit 😄
Sherman0070
APCR lövedékkel meg úgy érzem magam mint ha valami mesterlövész lennék. Ha nem találom telibe az egyik crew tagot akkor semmi sem történik.

Sherman0070
De akkor sincs 200 pen-es AP lövedéke 😄

a Tiger jóval mobilisabb és gyorsabban is tölt egy 2 seccel
Sherman0070
De ebbe az a vicc hogy a jobb átütésű van 6.7-ben a rosszabb meg 7.0-ban...

Mert más az ágyújuk 😄
Jó kérdés.
Sherman0070
Amúgy az M26E1 M82 shot lőszere miért üt 200 fölött miközben az M46"Tiger" Patton M82 shot-ja csak 170-et üt?

Reggeli első cssata Prém M26-al, eddigi legjobb köröm. 11kill-ig mentem vele, amikor egy respawnoló orosz td kiszedett míg a társát próbáltam kilőni. A maradék két TD-t TBF 1c-vel szedtem ki.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ez a 90mm-es gun elég kellemes....
remélem Pershingen is ilyen jól fog muzsikálni
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
yepp ,képen is jól látható hogy a gép a felső páncéllemezt jelölte ki(fehéren) mint behatolási pontot..... <#szomoru1> szar ügy.

Sherman0070
Azt hát 😄 Egyszer AB-ben úgy lőttem ki egy enemy-t hogy kb. 2 vagy 3 pixel látszott ki belőle. (jó tudom AB de akkor is)

Tehát azon az 1 pixeles izén találnak akkor akkor azt a páncélértéket számítja? Tehát akkor ezek szerint a lőszer is csak egy pixeles valami.
a felső képen látható esetet már többször is láttam a hivfórumon de nem nagyon foglalkoztak vele érdekes módon, pedig elégé nagy kicseszés ez a ferdi játékosokkal... <#zavart2>

(mielőtt még valaki belekötne igen tudom hogy nem bug, a felső páncélzatot találták el)

Ja a játékban lehet... de ha így van akkor az sántít nem valóságos adat...
És erre mit mondtok?

3-an nebírtuk kinyírni, előbb megölte a T-44-ünket, utána a ferdit (közben folyamatosan kapta oldalról / hátulról az áldást), majd végül engem is ammorackelt.

Igen tudom, ákrád, de realisticben is ugyanígy előfordul.

Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.07.12. 23:54:42
az ágyú mellet mindkét oldalon van egy 200mm kicsi acéllap, arra értette.

A tigris tornya hol 200mm? Vagy effektívre gondoltál? Még a KT-n se volt sehol 200mm-es lemez.