War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Utoljára szerkesztette: manacz, 2015.08.04. 16:38:17
i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.
Az Ostwind az egy olyan dolog, hogy örüljünk neki hogy abban a tierben, a németekkel legalább azzal lehet tankot kilőni, ha már a tigrisek, pantherek ártalmatlan kiscicák 😄
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
Emlékszem az első csatámra a Tiger1-el. A Kárpátok bércein. Akkor kb 20 találatot kaptam szemből a Sherman és T-34 hordáktól, de nem sérült a tank....alapjáraton gurultam előre megállás nélkül és hullott az ellen....de szép is volt. (Aztán persze egy P-2-es megtalált...de az jó volt. Ugyanez a Párduc D-vel...is megvolt, akkor meg egy B25 talált meg Pollandon....Szóval az a BR a Hellcat-ek megjelenéséig igen jó volt, de most.....Mondjuk azóta én már az USA ágat húzom és ellenük megyek. Bár én is oneshot vagyok a Tiger-1-nek és a Párducnak is, de ez visszafélé is igaz....Hihetetlen ez a játék....amikor azt "akarja", hogy FOLYTASD és ne Uninstaláld....<#gun>#gun>
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.08.04. 16:19:52
Felvetődött bennem egy olyan kérdés, hogy az AP/APHE stb. lőszertípusok miben másabbak mint a APCR?
Annyi világos hogy az APCR-nek nagyobb a csőtorkolati sebessége és az átütése (főleg rövid távon), de talán meg néha néha feltűnik hogy nem igen szereti a döntött páncélokat. Jól sejtem hogy az AP/APHE lőszertípusok jobbak döntött páncélzat ellen?
Amúgy meg mekkor fa***ság már ez így? Én nem vagyok informatikus, de miért így kell egy átütést lemodellezni? Annyira bonyolúlt egy olyan algoritmust megalkotni, ami fedné a valóságot. Adott a páncélvastagság és annak döntöttségi foka. Adott az arra kilőtt lövedék típusa, illetve átütése adott távolsábból, + a becsapódási szög. Ha klappol, akkor üsse át mindíg, ha valamelyik változó meg olyan értéket hoz, akkor meg ne, akkor pattanjon. Vagy így már nem lenne olyan "jó a ballance"???<#nemtudom>#nemtudom>
Lehet tudni hogy mitől ilyen unballanced szar az egész?
i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.
DEV Q@A
"What are the plans for adding overmatch mechanics to the game?
This mechanic has been in game for a long time already. If the calibre of a projectile exceeds the thickness of the armour that it hits more than 7 times, it will automatically penetrate the armour."
Hát ha sikerül együtt játszani valamennyi időt, akkor elég jó dolgokat lehet kihozni, de azért nem árt hogy hatost dobjon az ember. 😄 Sokat számít ha mondjuk összeszokott párosban tud menni az ember. De ha már az első 4 méteren lebombáznak akkor sokra mész a szakasszal! 😄
Tegnap egy dombtetőn lévő t10m-et lőtt 3 német tank elkeseredetten a város különböző pontjairól, még a földön láttam, még csak arra sem vette a fáradtságot, hogy fedezékbe húzódjon, nem is volt rá szüksége... Amikor visszatértem bombázóval, nem mondom hogy nem volt kéjes érzés megnyomni a space-t amikor beért a célkeresztbe.😄
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.08.04. 13:36:35
Sim-módban meg még nem repkedtem....de ott már tényleg nem árt egy joy-sem meg némi tapasztalat. Én is kifejezetten "imádom", mikor elverekszem magam az ellenfél foglalókörébe, aztán jön egy FW, vagy egy B25, és nyakon fos a bobáival, vagy teleszór rakétával.....dehát ilyen a háború nem. Itt legalább van "Vissza a garázsba" meg "Újrakezdés" gomb, dédapáink korában ez nem volt.
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Amúgy az előre elrendeltetés elvét én is bebeszéltem magamnak. Van párduccal olyan köröm, hogy csak pislogok, minden pattan rólam , meg 2 emberrel tigrist, t44-et egylövésezek. Aztán meg felvonulás alatt engem egy lövéseznek, vagy olyan kritikust kapok 1 lövésből, hogy 2 ember marad, meg motor , löveg pirul.
Utoljára szerkesztette: vfrtom1, 2015.08.04. 07:12:30
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
egyrészt nem voltam itthon csak tálcán maradt a game 😛
másrészt meg chatban-on vagyok, még 1 nap van hátra a 7 napból (múltkor elküldtem őket a gecibe general chaten)
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Am remélem hamarosan kész lesz az épületrombolás. Aztán meg jöhetnek a gyalogosok is.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ha olyan lenne, mint anno volt, amikor rászoktattak minket erre a ...ra, akkor nem lenne vele semmi baj. De az amcsi tankok megjelenése óta a sebzés biza még randomnak se nevezhető. Inkább valamiféle hogyan szopassunk meg több tízezer ember nap, mint nap játék ez. 1x atomszar kört futsz, 1x meg van 2121324324223 killed egy lövésből.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.08.03. 20:27:03
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Visszatérve az IS-3-hoz: Sokan mondják, hogy az ágyúja miatt nem való 8.0-ba. DE! Kísérleteztem a HE lőszerrel és azt kell, hogy mondjam: OP. Csak kicsit tudni kell vele célozni, illetve tudni kell vele "hova" célozni. MAUS-ok csak úgy durrannak tőle, ha eltalálod szemből a torony alatt kicsivel. Az összes repesz megy lefelé a motortérbe. M103: eltalálod a kupola telejér, úgy, hogy épphogy súrolja, az összes repesz megy bele a toronyba. A többi "szarra" (sajnos), bőven elég a 122mm AP lőszer.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(én már nem merek ilyenre vállalkozni <#shakehead>#shakehead>)
A PszH-ba se tudtam előremászni a célzóoptikához, pedig úgy megnéztem volna.
Más:
Ha egy tanknak az Ammo-t pirosra lövöm akkor mit érek el? Mert hogy nem robban az holt biztos. Bezzeg ha engem lőnek...
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Múltkor valaki említette az épületrombolást, ezért rákerestem. Nagyon komolynak tűnik szerintem, de lassan 1 éve mutatta be a Gaijin ezt. Azóta meg semmi hír róla, akárcsak a katonákról :/
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
P-39N-O amúgy is ott porosodik, meg még van pár darab amit a gaijin adott..... adhatna tankokat helyette 😄