37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
kissssss #26029 én értem a problémát, de gajjinék erre csak ezt tudják mondani.
"Maybe you will be lucky next time" -
foxbat88fx #26028 jók ezek...
csak ha mondjuk az ember nem repülőzik akkor mi a f**nak ad repcsit.... meg pont egy ilyen hulladékot? :D -
kissssss #26027 kíváncsi vagyok mennyi ilyen hülyeséget fognak még belegyömöszölni a ládákba hogy még jobban csökkenjen a valószínűsége a nagyobb leárazás és booster jegyeknek. -
foxbat88fx #26026 ó hogy az a..... miért nem tank????? :(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Molot115 #26025 Hát ez egy Párduc D úgyhogy 1943 telére tippelnék, akkor azért szemből még átlagon felüli volt a túlélés esélye, egy Párducnak.
Hát igen a KV1 azért elég jól bírta a PZ3-ak meg a rövid csövű PZ4-ek lövedékeit... De egyébként némelyik lyuk olyan mintha áthatolt volna a lövedék, főleg a torony elején ami van meg a test közepén ahol a torony alatt. Bár innen nem tudom megállapítani de legalább 75 millisnek tűnik a kaliber amivel rálőttek.
Gstup: hát igen a Párduc D nem igazán ment magadabb BR ellen. :D -
Droughert #26024 Itt egy kép az orosz oldalról, ennek is kellet egy pár találat:
-
gstup #26023 Nem tudom mivel lőttek rá,de nálam a párduc ennyi torony találatra már rég pukkant volna -
Droughert #26022 Egy biztosnak tűnik, ezt nem lőtték ki :) -
Molot115 #26021 Van esetleg valami háttér információ a képhez? (Mikor és hol készült, vagy bármi amit tudni lehet?) -
Rhonin7 #26020 -
Luciferkee #26019 IL-2-vel még bombát is kapsz mellesleg. :) -
kissssss #26018 árkádban kapsz egy wf-190 vadászt -2- nyavalyás rakétával és mégy csak fordulni se lehet alacsony magasságon vele.... khmm iL-2, p-47, skyraider, kiskutyapöcsének meg annyi rakétája van hogy kétszer is rálehet fordulni a csatatere mire kifogynak a rakétákból. -
gstup #26017 "e téren ugye a németek máris kiestek" Miért is?Fw ág?Nem egynek van rakétája. -
kissssss #26016 " hanem 3 napra. GG (már ha azt pörgeted egyáltalán) "
és hogy fokozzuk a hangulatot, ahhoz hogy megnyerd az esélyt a bérelt tankra keményen püfölni kell a billentyűzetet ahhoz hogy olyan repülőt kapj aminek rakétái is vannak mert ugye csak rakéta kill számít, (e téren ugye a németek máris kiestek) természetesen most mindenki a billentyűzetet veri egy szaros esélyért.
kösz nem, inkább megyek vissza fallout4-el játszani
.
-
Luciferkee #26015 Ráadásul ha elhatároznád magad, hogy szopsz ezért a feladatért, akkor sem örökbe kapod azt a fos m26-ot hanem 3 napra. GG (már ha azt pörgeted egyáltalán) -
kissssss #26014 lol :D
ha most rosszmájú akarnék lenni akkor azt mondanám hogy valószínűleg a kutya se veszi az a szutykos pay to win m26t99 tankot. (előtte meg kell venni a calliope shermant is igaz? :D)
arra se veszem a fáradságot hogy belépjek a játékba. -
Mi ez a sok 0 kill? :D Rossz ránézni :D -
Luciferkee #26012 Ennyit erről a szarról: még számolni sem tud (best squad wager)
-
Madi92 #26011 Nekem nem áll ilyen jól a szénám :D RU: 5.3 USA: 5.0 Ger: 6.0 -
Luciferkee #26010 Nekem mindegy, USA 7.0-ig, másik kettő bármeddig :) -
Mikkel mentek? Mert talán jönnék :D -
Madi92 #26008 Ha gondolod gyere, most kezdünk neki. Ts is megoldható.
Luciferke vagy Madi92-t keresd.
Ui: Meg persze mindenki jöhet, akinek van kedve csatlakozni. : )
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2015.11.28. 18:11:00 -
van ts-ed? -
Molot115 #26006 Tudom! Már megbeszéltük. Ezért mondtam hogy nem akarok ezzel vitát generálni. Le lett írva már minden ezzel kapcsolatban korábban. :D
Nekem volt már ilyen nem 1x mert eddig hatalmas kilengések voltak az eredményeket tekintve legalábbis nekem. Azt meg nem akarom elhinni hogy egyik napról a másikra így változik a teljesítményem magamtól. -
Droughert #26005 Német 6.7 a kedvencem, de sokat mentem az utóbbi időben ott, és én hamar megunom ha ugyan azzal a tankkal megyek sokat, nekem kell a változatosság. Ezért hagytam most abba az usa 6.7-et is, ott is élveztem a meccseket, szintén jó csaták mentek, de valahogy nekem nem megy, hogy mindig ugyan azzal a tankkal menjek. Elővettem a kisebb t34-eket, de ott meg nem volt nagy kihívás, szinte galamblövészet van a német tankokra, ezért jött az usa 5.0 és a német 4.0br, csak lehet roszkor váltottam, nem voltam jó passzban hozzá, vagy csak nem elég 1db leszarom tabletta ha ezekkel megyek.
Szakaszban biztos jobb, sokat számít ha össze lehet dolgozni valakivel, fedezni a másikat, de nagyon változó, hogy mikor mennyit megyek így nem erőltettem soha, család+2gyerek mellett van, hogy 1kört megyek aztán 30perc szünet, van hogy menet közben kell kilépnem ha olyan dolgo jön közbe, ilyennel meg nem szavítom a másikat.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.11.28. 09:43:58 -
Droughert #26004 Már többször leírtam. Ha fos a nemzet azon a br-en amin mész, akkor nem az overal wr-t nézzük (mert az akkor mutatna használható értéket, ha normális balanasz lenne a nemezetek/tankok/br szintek között) hanem az adott tank wr-ét mert ugye azzal más is szívni fog, de a tiéd még így is megasabb lesz, egy félkezűétől, mert neki max akkor javul ha veled kerül egy csatába (vagy másik jó játékossal), a tiéd meg javulhat akkor is ha egyedül lehozod a meccset, vagy ha jó játékos mellé kerülsz és ketten hozzátok a meccset. Jó példa rá, a sokat említett régi 8.0br, sokaknak 10-15% volt wr-e volt, a nagyon profiknak felment 25-30% köré. Megfelelő csataszámnál ez már nem random, ez tudás. De ennek fordítotja is volt orosz oldalon, aki egy kicsit is érezte a tankot annak 90% fölött volt, aki meg csak ment és számolgatta a pillangókat a réten annak 70%wr jött össze. Ez összeségében jó eredmény, de ha összehasonlatjuk, hogy másnak mennyi volt ezzel a tankkal akkor láthatjuk, hogy mégsem olyan jó, és valami hiba van a játékában. És igen, ahogy írtad, két azonos tudású játékos esetén nem tudjuk meg ki a jobb, mert arra nem jó, de arra igen, hogy képet kapj arról, hogy ki az aki jobb az átlagtól, és ki az aki viszont gyengébb, mert annak bizony nyoma van.
Nekem viszont ilyen uninstallos érzésem eddig nem volt, nem hiába voltak meg a több éves screenshotok is, amik most mentek a kukába, (ezt sajnálom egy kicsit), még anno mikor németeket húztam 8.0-ba, és zsinórba jöttek a 10-es vereség kombók, az sem húzott fel, valószínű most jött el az a pont amikor betelt a pohár, aztán lehet, hogy jövő hét végén meg már töltöm is le, de az is lehet, hogy hosszab szünet következik, hátha addig kalapálnak valamit, esetleg elkezdenek hallgatni a játékosokra (na jó, nem fognak...) és egy tökéletes játékot csinálnak nekünk.
-
Max_Andaxin #26003 A németekkel meg BR 6-6.7. Ebbe nyomulunk mostanság. És jó csaták vannak, a párducok használhatóak sőőőt. Tegnap Stalingrad-mappon az 4-5 precben ketten kiszedtünk 3-3 tankot MOLOT-tal...amíg a csapat éppen azon volt, hogy felfejlődjön. Szerintem hagyd a PZ IV-eket, meg azt a BR-t. Bár ha az emlékeim nem csalnak, ott meg a Pz III M, PzIV F2 felállásban tóltuk...és jó páros volt így.
BR-6.7 meg az Tiger II (H), Panther F, vagy A felállás...
Ütős!!! -
Molot115 #26002 Bocs de nem tudom kihagyni! Akkor hogy is van hogy hány dologtól függ a WR? :D (nem akarok vitát generálni, már megbeszéltük és le is zártuk!)
Érdekes nekem tegnap hihetetlen jól ment megint a németekkel. Kiderült hogy a Tigris II H a kedvenc német tankom.
De egyébként majdnem minden héten vannak ilyen napok, amikor egy hajszál választ el az uninstalltól! Egyszerűen olyan mintha direkt visszafogna a játék. -
Max_Andaxin #26001 "Prém fiók és egyébb bónuszokat nem csak a meccs végén kapod meg? Hiába mész prém jármúvel ugyan annyi xp-t kell, hogy kapj csata közben, mint bárki más, mert ha nem így van akkor viszont az nagyon durva pay to win kombó (és akkor le is döbbenek hirtelen ha tényleg így rakták be a dolgot ahogy írtad)."
Na ezt most nemtom....írják ugye, hogya prem fiók milyen poszt ad...meg a prem jármű is...plusz lehet, hogy még egy booster is becsúszott a srácnál...de az biztos, hogy mikor kill-t érsz el vagy lalami...kiírja, hogy az mennyit ért. Én úgy vettem észre - de nem mondanám 100%-ra, hogy másak az értékek alap tanknál sima fiókkal, mint premmel...már csata közben is....de nemtom...
-
Droughert #26000 Prém fiók és egyébb bónuszokat nem csak a meccs végén kapod meg? Hiába mész prém jármúvel ugyan annyi xp-t kell, hogy kapj csata közben, mint bárki más, mert ha nem így van akkor viszont az nagyon durva pay to win kombó (és akkor le is döbbenek hirtelen ha tényleg így rakták be a dolgot ahogy írtad).
Nálam viszont tegnap elgurult a gyógyszer, lehet a fáradtság is rátett egy lapáttal, de amik mentek csatákban nálam egy uninstalt eredményezett, pedig ilyen még soha nem volt, korábban. Lehet nem kellet volna PzIV-eket erőltetnem, de teljesen olyan érzésem volt, hogy tök mindegy mit csinálok, ezzel a tankkal, ebben a tierben maximum akkor nyerek ha egyedül vagyok német tankkal és az mm bedob egy usa vagy orosz csapatba. Minél több német játékos van ebben a tierben egy csapatban azzal arányosan nő az esélye annak, hogy vereség lesz a vége. Volt amikor azt hittem, hogy jól állunk, az egyik oldalt lefogtam 3 killnél jártam, ránéztem az eredményjelzőre és akkor látom, hogy szinte mindenki halott 0 killel, a respwannál még egy kill összejött, utána szitává lőttek az ott várakozók. Mentem is a hangárba, ingyen fragnek minek menjek vissza.. Most szünet, majd meglátom lesz-e értelme visszajönni, vagy mikor jön el megint az érzés, amikor már hiányoznak a tankok és rászánom magam a játékra.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.11.28. 09:00:33 -
Max_Andaxin #25999 Én személy szerint nagyon szép emlékeket őrzök a Hellcattel kapcsolaban. Kifejezetten szerettem ha Tiger I-k jöttek szembe. Jó hozzá teszem gyorsan javarészt a hegyes lőszert (M79) használtam ellenük, de az viszont minden ponton átvitte. Ha látszott a hasa, akkor ott lőttem. 100%-ban kigyúlladt...utána már - ha le tudtam rohanni akkor a robbanó-páncéltörőt (M62), ha nem akkor továbbra is a hegyest használtam - nem volt nehéz kiszedni a Tigriseket. A többi tank azon a szinten, meg...
Azt elismerem, hogy nem...nagyon nem könnyű vele a játék, de ha valaki ráérez...
...akkor brutál dolgokat lehet vele csinálni. Gyors, robbanékony, és erős az ágyuja. Az a csapat amiben volt (bal)szerencséd menni...tényleg noob-ok hadát rorakoztatta fel...pedig ellenkező esetben le kellett volna darálni az ellenséget-:)
A repcsi respawn témához:
Azt nemtom, hogy a T34-100-t mennyiért lehet alapban behozni. De gondolom olyan 260sp környéke lehet. (Tipp tényleg)...A bombázók meg 600sp magasságában lehetnek. MIvel a T34-100 prémium, meg lehet hogy még prémiumfiók is társúl mellé...nem kétlem, hogy egy sima foglalás elég volt neki, hogy be tudja hozni a bombázót.
Én a sima Párduc A-val prem nélük, (de talizmánnal) tudom, hogy ha behúzom a foglalást, meg bohóckodok még kicsit a pályán, már összejön annyi, hogy a WF-190-en vissza térjek. ami ugye 480SP.
Szóval én abszolút nem tartom lehetetlennek a dolgot. A Prem jármű+prem fiók, csávó foglalt, esetleg még némi ellenséges arty tűz is zűdult mellé, ami kicsit sebezte, de nagy kárt nem tett benne...+némi gpu tűz is egy ellenséges tankból... - ahogy írta már más is lenntebb - elégséges volt az újra éledéshez.
-
Black Friday alkalmából kitettek ám. Leg értelmetlenebb packeket akciózták le. -
Madi92 #25997
-
Luciferkee #25996 Valaki szakasz 21:15-től? -
foxbat88fx #25995 szerintem télen
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
És azt valaki tudja hogy a téli akciók mikor vannak? :D -
kissssss #25993 jövő év elején valamikor. -
sebi89 #25992 tudja vki mikor jön a teljes brit tank ág és milyen gépek lesznek benne? -
foxbat88fx #25991 én imádom azt a mapot :D
és csak sírnom kellett mert egyből berakott oda :D
T25-el 8 kill -
Molot115 #25990 Karelia mindenkinek jól fekszik? Szerintem az egyik legrosszabb map az egész játékban. Teljességgel alkalmatlan harckocsi hadviselésre, bár más azért egy játék mint a valóság persze! Viszont ha megnézzük az orosz harckocsik alacsony csőlehajlását már látszik is hogy van egy teljes ág akiknek nem fekszik. Arról nem is beszélve hogy egy heavyvel a fél pálya egy kín, szenvedés, haladás szempontjából. Szűk folyosók meg ilyen lankás sziklás részek...