37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Amcsi csapatnál tipikus hogy az összes megdöglik. Repcsis résznél is csak nokedlik ülnek amcsi gépekben. -
Orosz 5.0 meg csak T-34-85. Német meg csak Tiger H1. Naaaaaaaa? :P -
foxbat88fx #25947 örülj neki hogy van ellenséges célpont :D
bújj el aztán kapj ki párat, egyből dől az exp meg a credit -
Droughert #25946 Persze, csak legtöbbször az első percben elhullik a legtöbb kill nélkül, aztán meg lesek, hogy miért olyan sok az enemy körülöttem és miért nincs segítség. -
foxbat88fx #25945 ja hogy úgy... azt hittem ellened és mindig lealáznak :D
azért nem rossz tank az, csak nem is OP, olyan pont jól balance-olt -
Droughert #25944 Kössz, nem gondoltam volna. Nekem az a bajom, hogy az én csapatomban vannak... -
foxbat88fx #25943 lol pedig elég harmat az a tank egy T-34-hez képest -
Droughert #25942 Ezeket az M18 GMC-ket kidobnám a francba a játékból, vagy korlátoznám a darabszámukat. Az usa csapat szinte csak ilyenekből áll és miattuk bukó a legtöbb meccs. -
kissssss #25941 éjfél után 1 óra ha jól tudom. -
Skaternorbart #25940 hánykor van éjjel a láda? -
vajakos21 #25939 Eddig se láttam törököket..nem nagy változás lenne :-) De ez csak pletyka .Ukránok se lettek kitiltva. -
Stefan99 #25938 Nem hiszem hogy ennyire hülyék lennének, ugyan mit tehet egy mezei török bármiről? -
Molot115 #25937 Hát de még nem is tudjuk hogy tényleg bannolva lettek-e. :D -
foxbat88fx #25936 orosz szankció 
megba***k akkor az anyjukat az oroszok :D én a törökök mellett állok, végre vki nem szarozott és megmutatta nekik -
Hehe. Elkezdték bannolni a törököket a játékból? Chaten dumáltak róla. Tapasztaltatok ilyet? Repkedtem ma, ott tényleg nem láttam TURKös arcokat, de lehet, hogy csak hétköznap van. :) -
kissssss #25934 mocskos egy dög tud lenni az a matchbox ha jó kezekbe kerül, nem is viszik túlzásba az ajándékozását. -
foxbat88fx #25933 M8A1 is van a gameben? jó tudni :DDDDD -
gstup #25932 Nálam gond nélkül ment.
-
Csak nálam nem működik ez a Hola better internetes cucc? -
Max_Andaxin #25930
Na jó, ez gonosz volt!
-
Max_Andaxin #25929 ííííííííííííí....offf
....
-
Molot115 #25928 Már tegnap lezártuk Drougherttel. Erre te ide jössz és beleokoskodsz! Legalább olvasnád el akkor a hozzászólásokat.
Lássuk akkor még1x Te kedvedért:
Végig egy dologról beszéltem én, és végig egy dologról beszélt Droughert. Volt nekem egy állításom a 25882-ben ezt megbeszéltük ezt te is megértetted valahogy. Ő erre reagált a 25883-ban. Ezután átterelődött a szó arra hogy az RNG mekkora befolyásoló tényező is valójában? Szerintem befolyásoló tényező például közel azonos képességek esetén, Droughert szerint viszont nem. Én leírtam hogy miért befolyásol ő meg leírta miért nem. 25890, 25896, 25898-as hozzászólások.
Ajánlom figyelmedbe a 25898-as hozzászólás utolsó mondatát. Ha nem érted meg írj nyugodtan! Egyébként tudod követni? Szólj ha nem átvehetjük még párszor...
"Viszont amikor mondjuk van 20-30% eltérés 2 játékos között akkor az azért nem valószínű hogy véletlen vagy RNG, de pár % eltérésnél nem biztos hogy jobb és annyival akinek több a WR-je."
Itt amint láthatod azzal kezdem a mondatot hogy a nagy különbség nem véletlen, magyarul azért tenni kell, még máshogy fogalmazva akinek több az jobb. Ahogy a példa mutatja ezt vagy nem olvastátok vagy nem tudjátok mit jelent. Nézzük akkor a mondat második felét pár % eltérést simán kiadhat az RNG, itt jött a képbe a kis % amit nem tudtatok felfogni szintén. Egyébként ez visszavezet ahhoz hogy a WR nem ad egy egzakt mérhető számot a képességeidről, mivel szerintem az RNG befolyásolja és 2 azonos képességű játékosnál eltérés jöhet ki, miközben a képességeik azonosak a WR értékük nem, és itt ilyen kis pár %-os eltérésre gondoltam.
Bírod még a tempót?
Nézzük akkor tovább. 25900-as hozzászólás. Az RNG-s kitérő után itt Droughert azt ecseteli nekem hogy igenis hozzátudsz tenni a saját WR értékedhez (itt jegyzem meg hogy soha nem állítottam az ellenkezőjét) és példákat mond arra hogy milyen értékek mutatják meg jobban a képességeidet. "Akkor mondok egy egyszerűbb értéket, ne nézd a wr-t, csak nézd a The average relatíve position értéket."-Droughert
Jött is a válasz a 25904-ben: "Akkor véletlenül az avarage relative nem mutatja meg jobban a képességeidet? Ha már nyertes és vesztes csatában is mindig elöl vagy akkor jól teljesítesz. Ennek több értelme van mint a WR-nek..." Itt ha értelmezted a mondatot egyből látszik hogy a Droughert által említett avarage relative position érték szerinte is és szerintem is jobban megmutatja a képességeidet. Tehát ő megemlíti ezt az értéket mivel ő is tudja hogy a WR nem minden.
Ezután még írt ő egyet meg én is egyet, majd ő lezárta a maga részéről a vitát. Így én is lezártnak tekintettem. Persze nem ilyen egyszerű mert jössz te és egyből megszakérted az egészet meg magyarázol nekem hogy nem értem. Magyarul ő egy olyan dolgot bizonygatott nekem amit félig én is elfogadtam, lásd nagy %-os különbség vs kis %-os különbség. Majd miután megegyeztünk arról hogy a WR egyedül nem elég, rám "támad" hogy nem értem meg amit ír, és összevissza Írogatok. :D De mind1 erről ennyit.
A másik amikor azt mondod hogy állítok valamit akkor legalább nézz utána hogy hogy volt megfogalmazva és értelmezd elkerülve a leégést. Gondolok itt arra hogy szerintem a WR teljesen független a belefektetett energiától.
Utoljára szerkesztette: Molot115, 2015.11.23. 14:52:54 -
Max_Andaxin #25927 Ja, de akkor miért is vannak egyáltalán....(mondjuk ha másra nem is legalább a festés húzásba beleveszi az AI-kat is...vagy nem???)
-
Max_Andaxin #25926 "mert szerinte ha többször végzel az első helyen, akkor többször fogsz nyerni is a csapattal, vagyis magasabb lesz a wr-ed, amit te az első postodban cáfoltál. ".
Ezt TE tényleg most egészen komolyan goldoltad???....szerintem max az effi-értéked lesz magasabb nem a WR-ed attól, hogy többször végzel az 1-3 helyen a csapatodban...mivel ez még nem hozza magával egyértelműen, hogy TE és a csapatod megnyeri a csatát...de kb ezt most már nemtom hányadszor írom le. Ott van 25915-ben....Sim modban sokkal hatékonyabb voltam mint real-ban mégis sim-ben alacsonyabb a WR-em...
....de ez most mit is mutat meg abból, hogy én milyen játékos vagyok???
Te is írtad. Nincs normális statmérő a WT-ban...."Ebben az egész War Thunderben a legnagyobb gond, hogy nincsenek normális statisztikák, nem látod, hogy melyik tank, melyik nemzet milyen winrate értéket ért el egy adott hónapban, adott battle rating értéken"....És itt még szó sincs arról, van-e egyáltalán, ami tényleg megmutatná, hogy egy adott játékos milyen szinten van tudásban....Akkor meg minek is nyaggatuk a témát még mindíg????
-
1.53 óta gyakrabban műveli ezt.... bezzeg a bot killért járó RP-t már egy ideje lenullázták.... -
Droughert #25924 Szerintem zárjuk a témátt, én nem foglalkozom már vele, aki akarta megértette, aki nem az nem. -
Sulyan #25923 Az a gond, hogy te csak arról az idézett mondatról beszélsz végig, pedig Droughert a teljes 25882-re válaszolt, ha csak elolvasod a válaszát egyértelmű a dolog. Egy szóval sem állította, hogy a wr a legjobb stat ami megmutat mindent egy adott játékosról, de a jobbaknak magasabb, és azt is leírta, hogy miért. Ezzel azt állításodat próbálta cáfolni, hogy igenis függ a teljesítményedtől ez az érték, és nem teljesen random, tőled független dolog mint ahogy te állítottad. Ennek alátámasztására hozta példának a top3 helyezés stat értéket, mert szerinte ha többször végzel az első helyen, akkor többször fogsz nyerni is a csapattal, vagyis magasabb lesz a wr-ed, amit te az első postodban cáfoltál.
No én ennyit látok az egészben, igazából nem értem, hogy te mit nem értesz, vagy hogy érted félre, de már így is jobban belefolytam mint kellett volna, szóval én itt lezártam a dolgot, intézzétek egymás között. -
gstup #25922 "az látszik, hogy nem unatkozol a pályán" :D -
Max_Andaxin #25921 Na látod, pont ezért írtam, amit írtam-:).....szerinem sokkal többet árul el akkor már az effi-érték, persze ez sem minden-:)....az látszik, hogy nem unatkozol a pályán!-:D -
Max_Andaxin #25920 OOhhhh wazze....-:D
...Na tisztázzuk. A statos hozzászólásom nem célirányosan Droughert-nek szólt, hanem általános kérdés-hozzászólás volt - ha megnézed. És azt is leírtam, hogy engem rohadt módon nem érdekel senkinek - köztük a sajátom - statja. Ezt is csak azért írtam, le mert már SZERINTEM ebbő is látszik, hogy ez az egy adat a WR nem lehet releváns, hogy valaki milyen játékos. És ENGEM ez zavart csak, hogy mikor beírta foxi, hogy 2000 csata és 25% WR akkor mindjárt a reakciók egy része azt sugallta, hogy ez csak noob lehet. Pedig után már foxi is írta, hogy ebből nem kell azért messzemenő következteéseket levonni.
És még Droughert is ezt írta:"Nem kell nagy dologra gondolni, elég ha olyan br-en játszik/játszott ami folyamatos szopóágon volt. Ha pl. induláskor német ágat választotta és elért top br-be valaki és csak ott játszott akkor a 20% már istenes stat volt, de inkább a 10% volt hozható. Vagy nem olyan régen a német 3.3br környékén is hozható volt ilyen eredmény, bár szerintem már ott is kicsit alacsonynak számított a 25%."
És ezzel idáig egyet is tudok érteni teljes mértékben.
De ezzel:" Az, hogy valaki, aki játszik több br-en 25%-os wr-t hozzon szerintem kivitelezhetetlen. Ha csak bemegyek csatákba és végig afkolon akkor is jobb satot érek el, gondba lennék, ha ilyen statot kellene elérnem hosszútávon." Nekem ezzel volt gondom.-:)
Amúgy a game-nickem: _ANDAXIN_ bárki rám kereshet és elemzgetheti az adokat, nem fogok megharagúdni érte.-:D
Amúgy nem tudnám megmondani, hogy melyik BR.ben és nemzettel játszottam a legtöbb SIM csatám Amíg volt normális SIm..akkor Német, és Orosz is volt, de..őőő....én az amcsira tippelnék...és azon belűl a Hellcat-re...de mondom, ebben nem vagyok biztos.
És még egyszer: Nem vagyok rágörcsölve a WR-témára, a saját véleményem írtam le. Azért írtam le a statokat mert szerintem azok is mutatják, hogy a WR adat...nem minden. Az, hogy a játékkészítők miből mit elemeznek ki?...hát lelkük rajta. Én magam nem tartom magam egy kiemelkedően jó játékosnak. Nyilván vannak - itt a fórumon is - akik nálam sokkal jobban tolják. És biztos vannak akiknél még én is jobb tudok lenni. Viszont ami a lényeg, hogy engem ez nem izgat. Gyakolró apaként, örülök, ha van időm játszani. Néha kivágnám az egészet, néha meg kifejezetten élvezem a játékot. Azt ennyi. -
Molot115 #25919 Pontosan az történt, hogy állítottam valamit. Amit meg is indokoltam. Erre valaki elkezd egy teljesen mást állítani, és ezzel próbálja alátámasztani hogy én tévedek. Még csak nem is azt támadja amit leírok hanem állít mást és ezzel bizonyítottnak látja azt hogy nem látom jól. Majd miután felhívom rá a figyelmét hogy honnan indult ki a dolog és ehhez képest ő hova mozdult el, jön a legfőbb meggyőző érv hogy nem értem amit leír. Meg én keverek oda irreleváns dolgokat... :D
Nyílván nálam van a hiba amikor elviszik a dolgot egy másik irányba majd ezzel megvádolnak hogy én vonok be oda nem illő dolgokat. Aztán a végén kijön neki hogy nem is értem amiről szó van... Mivan????? :D
Tényleg ennyire nem tiszta? -
gstup #25918 Nekem 53%-os win rate-re adott egy 70%-os effit és excelent playert(RB).Nem tudom mennyit számít ez a win rate.
Utoljára szerkesztette: gstup, 2015.11.23. 10:19:26 -
Sulyan #25917 Nem akarok beleszólni, meg amúgy is unalams ez a vita, de Drough sem azt mondta, hogy a wr megmutatja, hogy milyen játékos vagy, hanem, hogy egy jó játékosnak jobb lesz a wr mutatója ,mert van ráhatásod a csaták kimenetelére, ti meg azt mondátok, hogy annyira random, hogy semmit nem mutat meg, nem tudod befolyásolni.
Aztán meg olyat is írt, hogy ha olyan nemzettel mész amivel nem tudsz nyerni, akkor érdemes az adott tankkal elért statisztikát nézni, mert akkor az a mérvadó, mivel korábban is voltak olyan nemzetek egyes br-en amikkel nem tudtál 30% fölé menni. Ti görcsöltetek rá erre az overall wr dologra, meg hogy ez nem az a stat ami mindent elárul a tulajáról. Arra ott van az a top3-as százalék érték, amit valaki linkelt is.
Én megnézném, hogy a szimulátor csatáidat melyik nemzettel, melyik battle ratingon játszottad, mert nincs kizárva, Drough okfejtését követve, hogy az adott tankokkal még így is magasabb a winrate értéked mint egy átlagos játékosnak (ha meg nem, akkor le is zárhatjuk a témát). Mi az ingame neved ha megkérdezhetem?
Ebben az egész War Thunderben a legnagyobb gond, hogy nincsenek normális statisztikák, nem látod, hogy melyik tank, melyik nemzet milyen winrate értéket ért el egy adott hónapban, adott battle rating értéken. Molot állítása, hogy a winrate hülyeség nem feltétlenül álja meg a helyét, mert a Word Of Tank-s ban és az Armored Warfare játékban is a tankok adott hónapban elért winrate értéke alapján végzik a balanszírozást, és úgy ahogy működik a dolog, olyan kirivó esetek nem is voltak mint ami a WT-ben eddig előfordult, hogy hosszú hónapokig nem nyúltak bele a balanszba, amikor egyértelmű volt, hogy el van kefélve de nagyon.
Utoljára szerkesztette: Sulyan, 2015.11.23. 10:14:28 -
gstup #25916 Köszönöm Drou és Glo! -
Max_Andaxin #25915 Na...tessék...most akkor én is megnéztem a statjaimat...:thunderskill.com-on.
Relaistic MOD: Efficiency(hatékonyság):53,6%=> tehát "Átlagos" játékosnak számítok: 1099 csata, 44.89% Winrate,
Simulator MOD: Efficiency(hatékonyság):67,6%=> tehát "JÓ" játékosnak számítok: 472 csata, 38,35% Winrate.
Arcade MOD: Effeciency(Hatékonyság): 37,5 %=> tehát említésre sem méltó-:) 577 csata de gondolom ebben a 90% repcsizést és maradék tankozást is veszi: 44,89% Winrate
Kérdésem tehát...megmutatja-e pusztán a Winrate-m, hogy milyen játékos vagyk???? Mert szerintem NEM!!!!
Magam meglátása szerint átlagos vagyok...vannak jó és rossz napjaim... -
Droughert #25914 Tessék -
Glo #25913 Szia,
Erre gondolsz?
http://thunderskill.com/
Amúgy sztem ez nem mérvadó, ugyanis nekem RB-ben meg SB-ben is elég jó statot hoz, miközben állandóan bucira vernek :)) Nyilván ha csak az adott BR legjobb tankjával/vadászával/bombázójával mennék, akkor más lenne. Sőt az is furcsává teszi, hogy a földi és a légi részleget egyben számolja, magyarul ha bemennék trollkodni a B24-essel SB-re mondjuk a németek ellen, akkor lenne kb 4 killem körönként és én lennék az ász tankos is egyben :))
Ez a stat méregetős téma szvsz nettó hülyeség. -
gstup #25912 Szia Drou,
Linkelnéd még egyszer azt a statisztikai oldalt.Visszaolvastam pár hsz-t,de nem találtam. -
Max_Andaxin #25911 Nem tudom és Őszintén szólva nem is nagyon érdekel. Sőt a staitsztikák nem érdekelnek. A saját statjaim sem érdekelnek...mert őszintén szólva egy faszságnak tartom.....
Engem csak az zavar, hogy egy adta alapján általánosítasz. Mely szetin:"jesszus!!!!
most láttam egy "embert" 2000 csatával és 25.1% winrátával OMFG"
...holott Te is írtad:"És igen olyan is lehet, hogy valaki baromi jó játékos és van 25%-os wr-je, de mondjuk egy 1000db-os mintából mennyi ilyet fogsz találni?"...Nem tudom hány ilyen van...de lehet hogy van...tehát nem lehet objektív és hiteles mérce PUSZTÁN a WR adatja egy játékosnak a képességiről.
Szerintem csak erről szól az egész...függetlenűl attól, hogy milyen csodás esszéket írtál le előtte....-:)
...amiket hidd el olvastam és értettem is....csak nem értek vele egyet....ami meg az Én egyéni véleményem.
Nem mondom, hogy egy jobb képességű játékosnak nem lehet jobb a WR-je...de nem törvényszerű, hogy jobb a WR-je...és vica-verza....
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.11.23. 08:14:42 -
Droughert #25910 Én már meguntam a válaszolgatást, mert ehogy látom te sem olvasod el a válaszaimat figyelmesen, különben fel sem tetted volna a kérdésed a 25%wr-el rendelkező játékosról.. Csak annyit tegyél, hogy az általam linkelt statisztika oldalon kezd el beirogatni a játékosok nevét és ha majd az jön ki, hogy a jó játékosoknak nem jobb a wr-je mint a rosszaknak, akkor térjünk vissza a kérdésre. És igen olyan is lehet, hogy valaki baromi jó játékos és van 25%-os wr-je, de mondjuk egy 1000db-os mintából mennyi ilyet fogsz találni?