War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg egyébként is döntött páncélról x% random esélyed van, hogy lepattansz.
pl papíron a 8.8 cm l/71 lazán kéne, hogy vigye a t-44 frontját, mégis 10-ből 9X le fog pattanni, még 100m-en belülről is mivel 60 fokban meg van döntve.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Aztán persze van amikor meg tényleg mindenhol bemegy. De az instant robbanás egyáltalán nem jellemző rá, sőt! Az esetek jó ha felében robban amit átlövök.
Persze lehet hogy a top lőszer van olyan jó mint pl a leo vagy az m60 top lőszere. De a többitől azért nem vagyok hanyatt esve. De az igazsághoz hozzá tartozik hogy a BR412D meg a ZBM-8 az esetek nagyobb részében azért használható, a fent részletezett problémák ellenére is.
Amit én balga - és itt megkövetem magam, mert ez is az és az is az - űrméret alattinak hittem az M319 APCR típusú, aminek kisebb 224 mm 10 m-en az átütése....Szóval örömmel konstatálom, hogy nem csak én írtam hülyeséget!!!<#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.07.20. 22:01:38
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
1 nap alatt meglett Walker Bulldog pedig alig gépeztem 😄
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
aktiváltam 1 nap prémet és minden csata szinte 1-2-3 killes 😄
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
90 mm US M82 lövedék: Halálos mint egy atombomba. Akármit találsz el vele, ha bejut akkor tuti robban a tank. Ez akkor is így van ha én lövök és akkor is, ha engem lőnek. Olyan mintha lenne benne HE adag is (pedig a leírás szerint nincs).
90mm US T44: Ha tank kill-t is akarsz vele, nem csak assistot akkor csak a legénységre érdemes vele célozni, nem robbant be semmit, vagy csak igen ritkán.
88 mm Ger PzGr 39/43: Jó átütés, szar sebzés. Számomra nagyon nehéz vele egylövéssel kilőni valakit. Lassan már így vagyok ezzel, hogy inkább a legénységre lövök mintsem az ammo / fuel tankra. Nagyobb a hatásfoka így.
88mm Ger PzGr 40/43 (apcr): Stat szerint tök jó lenne, de ha már egy kis döntés van a páncélon, képes akár 50mm effektív vastagságról lepattanni. Számomra useless.
RU 122 mm: Visz mindent mint a buszkerék, szinte alig pattan és jóval nagyobb az átütése mint amit a statkártya mutat. Ha bejut, általában instant kill.
RU 100mm (t-54): Lásd RU 122 mm.
Valaki majd szakasz? Ma ráérek játszani 😄
Fule: none
Ammo: 1%
mai nap egyfolytában tankoztam, és direkt számoltam összesen 13 alkalommal robbantam tüzérségi csapás repeszeitől.... viccesen működik az az 1%. <#fejvakaras>#fejvakaras>
"Heat for explosion: Ammo: 70-80%"
full kamu <#nevetes2>#nevetes2> még mindig jól emlékszem a stuh42(sim) élményekre... meg arra ahogy oldalba robbantom a shermanok ammorekeszeit heat-al azok meg vígan gurultak tovább mintha semmi se történt volna.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Itt arról kértem adatokat, hogy mi alapján robban be az ammo / fuel tank. Sajnos elég random az egész, de így legalább van tudomásom róla kicsit miért is történik az, ami:
Hits by AP for explosion:
Fuel: none
Ammo: 10-20%
Hit by Explosion (APHE/HE) for explosion:
Fuel: 25-50%
Ammo: 35-50%
Hit by Heat for explosion:
Fuel: 10-20%
Ammo: 70-80%
Hit by fragment:
Fule: none
Ammo: 1%
Fire chance are different and a bit more complex.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
(max 5.3-ig megy fel a br szint, itt még nincs tigris meg is-1 dömping)
Haverom múlkor oldalba durrantotta szovjet 122mm-es D25T-vel egy Tigris II tornyát, az meg ahelyett hogy lerepült volna a tornya lőszerrobbanás miatt vagy legalábbis elporladt volna bent a személyzet, ráfordult és kilőtte. Most őszintén, kinek van kedve ilyen szarságokhoz? Javítsák ki hogy jól működijön mint régen, akkor majd újra játszunk.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.07.18. 20:52:47
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.07.18. 19:22:47
én azoknak mindig nekimentem aztán semmi, még mondtam is magamban hogy wtf
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.07.18. 18:34:32

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Van azonban néhány nagyon jó is köztük, például GrmlZ és MagzTV, de vérprofik, minden videójukból sokat lehet tanulni.
alig várom már hogy este legyen..... felállítom a sátrat hátul az udvarban aztán reggelig élvezem a hűst, holnap meg megint lehet szenvedni....
Bocs, hogy ekezet nelkul irok, de igy szoktam meg mikor meg az XT volt a high-end gep..... :)