37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Madi92
    Nekem jobban megy a lövészkedés. Mivel közelebb van a nézőpont az aktuális helyzetemhez, könnyeben bemérem a távolságot. Ha annyira messze van, akkor meg át kell váltani periszkópra és úgy bemérni.
  • kissssss
    aha nincs probléma vele.... ezt mond a su122-vel játszó embereknek is (26mp újratöltés), mire fejben kiszámolja az ember a távolságot és még be is lövi néhány próbalövéssel a megfelelő pályaívet az ellenséges tankhoz addigra véget ér a csata.

régebbi sniper nézettel legalább lehetett látni hogy hová érkezik a lövedék és a szerint lehetett korrigálni a következő lövést, most meg lehet szemet guvasztva nagyítóval nézni hogy az most a saját lövedékünk volt e vagy az ellenfél vagy csak egy szaros bokor.

akkor hagytam abba a tankozást mikor mozdokon és kurszkon az emberek nekiálltak 300m alatt lövöldözni egymásra mert senkinek se volt kedve pixelvadászatot játszani harminc percen keresztül.
  • Max_Andaxin
    Hát ezt egyszer már megvitattuk itt a fórumon, ha jól emlékszem...-:)....én is "rühellem" a városi pályákat "szerencsére alíg" van egy-kettő a játékban...és viszonylag "ritkán" is teszi be a játék őket!!!!....Személy szerint én is a nagy nyílt pályákat preferálom!!!
  • Madi92
    Kérdés. Orosz 85 mm-es puskába melyik lőszer javallott? Gondolom mindegyik elég pusztító, de leírásban egyik TnT a másik meg A-IX-2.
    TnT-nél nagyobb a robbanás, jól tévedek?
  • Meteora4
    igen 1500 méterről már frankó játszani...de nem 200 meg 300 méterről ami szerintem gáz hogy még mindig itt tart egy tankos játék hogy a lőtávra nem adnak hanem kis szűk terepen kell küzdeni
  • Max_Andaxin
    Persze az is igaz, hogy Polland-on meg sikerült úgy megálnom, hogy egy Kő(kerítés) oszlop tökéletesen kitakarta sniper nézetben az előttem vadúl géppuskázó WBuldogot....így mire én odébb mentem pár métert, Ő újra betöltött és szépen szétlőtte az ágyúmat a rotonygyűrűt meg a legénység toronyban lévő tagjait (egy lövésével)....(Hát nem esett jól)...persze kilőtt!
    Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.11.17. 22:41:33
  • Max_Andaxin
    Ma Kursk-on egy Is2-t és egy T34-100-at szedtem ki Panther F-el 1500 m-ről. Az első egy lövés a második két lövés volt....nincs itt semmi gond a célzással srácok!!!
  • Meteora4
    a falistorm az micsoda? mert én nem rég kezdtem és nem vagyok vele tisztában....mert úgy vettem észre nem magával a célzással van baj hanem annyi bokor meg minden van hogy nem látni magát a tankot és igen nehéz ám úgy célozni...és mivel ez tankos játék inkább nagyobb és nyílt terepű pályák kellenének szerintem és nem kicsi városi ahol kicsit csúnyán mondva egymás seggében vannak a játékosok
  • kissssss
    failstorm óta van így, előtte normálisan rálehetett közelíteni az ellenfelekre.
  • Meteora4
    amúgy másnak is eléggé átláthatatlan a célzás vagy csak nekem? vagyis nem átláthatatlan hanem inkább nehézkes mert semmit se látni az egész pályából szinte sose
  • Max_Andaxin
  • Max_Andaxin
    Cuki???,,, nemááááá foxbat-:D
  • Molot115
    Hát ja végülis tank. :D
    Végülis a zis-30 mögé alternatív ágnak... :D Az is egy tragikomédia. Majd remélem később lesz partizán ág pickup toyotákkal amikből lesz géppuskás meg rpg-s. Egyáltalán nem lógna ki a felhozatalból...
  • foxbat88fx
    ne bántsd a PT-76-ot :D tök cuki kis tank....
    berakhatnának egy ASU ágat is :D ASU-57, ASU-76, ASU-85
  • Max_Andaxin
    -:)...majd ha végre lesz Britt földi ág...akkor lehet, hogy megint fogok Tier III alá menni!!!!-:)
  • Molot115
    Egyébként arra is kíváncsi lennék hogy pl a firefly újratöltése hogy 7,9? Amikor a Párducnak meg 10 körül van? Közel azonos a kaliber. Hát a firefly tornya akkora hogy 3-an egymás ölében ülnek benne mert csak úgy férnek el... A Párduc is kap egy kisebb tornyot és egyből bemegy 9 sec alá az újratöltés... Azért érdekelne hogy hogy van ez? :D
  • Meteora4
    valaki tier 2 szakasz?
  • Max_Andaxin
    Üdv!
    Srácok, ért valaki a Team Speak 3 szerver készítéshez? Tanácsra lenne szükségem. Ugyanis egy "jutubés" videó intelmei alapján létrehoztam egy szervert, ami aznak nagyon szépen működött, tudtuk használni többen is. Aztán másnap, én ugyanúgy elindítottam a server.exe-t aztán a clinet-el fel csatlakoztam, de a társam már nem tudott. Szerver csatlakozás adatoknál lévő címet elküldve sem sikerűlt neki...szóval sehogy...sőt már a server listában sem hozta az általam gyártott és használt szervert. Én viszont simán belépek a mai napig.
    Digi-s netem van és router-en keresztül lett létrehozva a TS3 szerver.
    Szóval mi a tököm lehet a gond????

ez a videó alapján készítettem: https://www.youtube.com/watch?v=9TPE8eSw1uw
    Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.11.17. 21:13:53
  • Molot115
    Szerintem egyáltalán nem tűntek el a nehéz harckocsik. Sőt! Ott van pl. az Abrams csak 69 tonna vagy a Leopard 2A6 az is csak 62 tonna. Csak most már úgy hívják őket hogy MBT. Sokkal inkább a könnyű harckocsik tűntek el, mivel nem életképesek a modern harcmezőn, a helyüket átvették a csapatszállító járművek, amik tűzerőben verik őket jócskán, páncélzatban is már lehagyták őket és még gyalogságot is tudnak szállítani.
    A PT-76 meg egy vicc. Még itt a játékban is, azon túl hogy semmi keresni valója nincs magában a játékban, főleg nem T4-ben, a valóságban is egy bukott elképzelés volt. Eddig 1x tudott kilőni egy PT-76 a Párduc F-ből, ezzel szemben én legalább 5öt kilőttem egy kivételével mind 1 lövés volt a Párduc G-vel, én személy szerint egyáltalán nem tartok tőle...
    A technológia fejlődik, és a hidegháborúban hihetetlen fejlődésen mentek keresztül a harckocsik, de inkább csak az 50-es évek közepétől kezdve. A háború után 5-10 évig semmi forradalmi újítás nem jelent meg sorozatgyártásban, a fejlesztések persze folytak. De ha megnézünk egy 1950-es konstrukciót akkor ugyanazt tudja mint egy 1945-ös. Szigorúan magát a felépítést és az alkalmazott technológiákat nézve. Persze egyre erősebb harckocsiágyúk jelentek meg, illetve egyre jobban döntött páncélzatok, de magát a fejlettséget vizsgálva nem látunk előrelépést. Se infravörös távcső, se kétsíkú stabilizátor, se rendes távmérő, se ballisztikus számítógép a tűzvezető rendszer részeként, se többrétegű páncélzat ami ellenáll a kumulatív lövedékeknek.
  • Stefan99
    A kategóriák változtak meg, ugyanúgy eltűnt a medium tank is. MBT (main battle tank) pl Abrams. a 60+ tonnájával. A csata körülményeitől is függ, mi mennyire hasznos, ugyebár a tanknak nem csak az a szerepe, hogy m ás tankokat semlegesítsen. Egy Abramssal nyugodtabban furikáznék az iraki utakon, mint egy papír pt76-al. :) De a 2. vh-ban sem szívesen mentem volna be vele egy városi csatába.
  • kissssss
    mai napig nem értem hogy a francba képzelte gajjob azt hogy majd a hétköznapi emberek nekiállnak 60+ tonnás ww2 nehéz tankokkal flankelni hidegháborús csodalőszerrel kitömött tankokat, basszus erre a feladatkörre ott vannak a felderítő/könnyű tankok (facpalm).

WT fórumon is már ezer meg egyszer el lett nekik pofázva hogy nem szabad összeereszteni a két korszak tankjait mert egyrészt majdnem ég és föld a különbség az 1950 előtti és 50 utáni tankok között(lásd 400penes löszerek) másrészt pedig durván kiegyensúlyozatlan lesz a játék a különböző nemzetek miatt... az egyik oldalon van 1 életképes med tank a másik oldalon mag van minimum 4+ darab.

erre fel gajjobék mit csinálnak? arra hivatkozva hogy csökkenteni szeretnék a várakozási időt összeeresztik a két korszak tankjait, csak azért hogy gombnyomásra csatába kerüljön mindenki.....
  • bgabor911
    Egyébként egészen döbbenetes szeritem hogy a hidegháborús technológia mennyire irrelevánsá tette a második világháborús haditechnikát.
    Itt van a PT-76-os, egy 1951-től gyártott kis 14 tonnás lepkefing úszóharckocsi egy 76mm-es általános célú ágyúval amit nem is szántak tankelhárításra, és a HEAT-FS lövedékével képes átütni és megsemmisíteni a majd nyolcvan tonnás Tigris IIH-t a páncélzata legvastagabb pontján keresztül. Aztán egy Tigris II-esnyi pénzből meg nyersanyagból gyárthatsz vagy hat PT-76ost. Nem csoda hogy a nehéztankok eltűntek a harcterekről, bár érdekes hogy ez csak az ötvenes évek közepén történt meg.

Éppen ezért nem szabadna összeereszteni őket a játékban a második világháborús tankokkal.
    Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.11.17. 14:07:55
  • Luciferkee
    Pontosan. Én nem szégyellem, 100-120 eur között adtam nekik pénzt még régebben amikor még volt valamennyi színvonal. De most?
    Engem az egészben legjobban (WT.com fórum olvasása) a DEV-ek hozzáállása az egészhez zavar.

_Ilyen egy arrogáns bandát mint ez még nem láttam._

Mai termés:

Fentről lefele pattant, a frontlemezre, onnan pedig átütött. GG

Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.11.17. 12:09:11
  • bgabor911
    Tekintve a játék jelenlegi állapotát, el nem tudom képzelni miért fizetne ki valaki 20.000 aranyat érte most. (az húsz-harmincezer forint attól függően hogy ki miben tud vásárolni)
    Az előbb a BR 5.3-as Shermanonból (ami egyébként mostmár max 4km/h-val rükvercel) kilőtt egy PT-76os hidegháborús HEATFS lövedékkel. És a játékmódot valamiért Realistic Battlenak hívják. De láttam például a Szimulátor event leírását, ott T-34/100 megy Párduc A és Tigris IIP ellen.

Mi ez kérem? Ez színvonal nekik?

Nem kérem szépen, ez a játék ma már nem érdemel pénzbefektetést.
    Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.11.17. 11:45:37
  • Droughert
    Szerintem account függő a dolog, ha már ott van az account infonál, hogy magyaroroszágon élsz (vagy valamelyik másik EU országban ), akkor hiába trükközöl, proxyval, vagy akármivel, neked az acc.-hoz az eu árakat fogja hozzárendelni. Így Hola-val talán a dolláros vásárlás megy, de a rubeles már nem fog (és az országot sem tudod átállítani EU-n kívülire, nem engedi).
  • bgabor911
    Be lehetsz már jelentkezve, mikor átállítod job felül oroszra, újratölti az oldalt rubel árakkal.
  • e57
    tehát még módosítás nélkül jelentkezel be a WT rendszerébe?

Köszi, meg fogom próbálni így is.
  • bgabor911
    - telepíted a cuccot a Sherman által leírt módszerrel, de még nem állítod át oroszra
    - felmész a war thunder store konkrét oldalára, ahol a megveendő arany/jármű van
    - jobb fent rányomsz a kis lángoló fejre ás átállítod oroszországra (ekkor átváltanak rubelbe az árak)
    - vásárolsz
    - lelépsz és visszaállsz magyarországra

Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.11.17. 09:19:09
  • gstup
    grat
  • Droughert
    Mögötted meg a másik Leo mögött álltam valahol, én belőttem, de a stock lőszer nem robbantotta, aztán kaptunk egy bombát a nyakunkba, két másik társ azonnal robbant, nekem lánc esett le és mellé sérült a löveg, így mikor javított simán kivégzett...
    Jagtigerrel azért törlesztettem, foglaltam és két killt még összehoztam, és bár szoros lett a vége, de nyertünk.
  • gstup
    Igen. :) Avval.Leo-val.Kb 250 méterre lehetett.
  • Droughert
    Leo ha jól rémlik, előbb egy csatában voltunk.
  • CHaooSS
    Mivel lőtted?
  • gstup
    Ez meg hogy a )(=/=/*/-*-* pattanhatott le?
    Utoljára szerkesztette: gstup, 2015.11.16. 19:18:22
  • Droughert
    Ezzel azért óvatosan, vpn-t nem nagyon szeretik az online shoppok, vásárolhatsz vele, aktiválhatod is, de ha a cég kiszúrja gond lehet belőle. Ez ment sokáig a steamen is, ezzel a módszerrel most is be tudod aktiválni a keleti regiós kódokat, de hivatalosan mára tiltva van, használatának következményei vannak.
  • Sherman0070
    Téli akciók mettől meddig szoktak tartani?
  • Sherman0070
    Már én sem tudom xd

De nem birizgálom nehogy elcsesszem valahogy :D
    Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2015.11.16. 17:18:58
  • e57
    Az a gond, hogy ha bejelentkezek a WT oldalára, azonnal visszaállnak az árak eurora. Ezt hogy oldottad meg?
  • Sherman0070
    Azért én tömök alájuk egy kevés pénzt karácsony alkalmára :P
  • Sherman0070
    Nincs mit :D