7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
#952 nekem még az is fura, hogy miért jár egyes autóknak, teherautóknak a motorjuk :D
Utoljára szerkesztette: Krisztiam, 2016.02.20. 12:04:50 -
ratgab #951 Evakuálták őket. -
#950 Hát nekem amúgy ez a fő bajom a játékkal, igazából azt sem tudni ,hogy mi van, csak úgy belöknek ,hogy menjél lövöldözni, de hogy kit meg miért, és minek ... -
#949 Tényleg, az kiderült már hogy mi van a lakossággal? Nagy része meghalt? Mert ugye csak néhány ember kószál az utakon, azok is ugyanugy néznek ki mint akikkel egy utcával lentebb találkoztam :D -
TomStorm #948 Ez egy egyszerü lövölde.Sokat ne várj.
Legalábbis béta alapján.Lehet a teljes jó lesz!! -
toza #947 ja..amd nem a legjobb jatekra..
bar dolgozik az rendesen..es csak 40-50 fok max egyszeru leghutessel.
legalabb maradt penz kenyerre.
ettol fuggetlenul a jatek alapja meg mindig az 5 eves gr online (igazabol a 10 eves gow inkabb..) es 3 uj dolgot raktak bele..de erdekes..
a legmokasabb az utcakon lezengo emberek vs rosszfickok..1 meterre vannak egymastol..
kozben meg fegyveres jofiuk masik 5 cm re nem csinalnak semmit...minek vannak az utcan egyaltalan..!?!?
meg kettesevel tapogatnak foldonfekvoket akiknel vegulis nincs is semmi osszeszedheto..
meg egymillio elhagyott ladak meg hatizsakok nem szarra fosztogatva.
szerencse h egy auto szerelo sem maradt eletben h legalabb 1 jarmut mukodo kepesse tennenek..
vagy a szemetet szedje mar ossze vki vegre legyszives.
teljesen ertelmes es valosaghu ja.
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.02.20. 11:39:55 -
Bandicoot #946 15%... Na igen tesztprogramban alapórajelen. Azonos órajelen van az 20-30% is egy 2500k vagy egy 3570k ellen is. Játékokban jócskán kijön a különbség főleg erős vga-k mellett.Alapórajelen egy 3570k ellen egy rakás játékban 10-15 fps különbségekkel van lemaradva az az amd proci. És akkor még nem raktzk a 3570k-t az amd órajelére....
Fele annyiba kerül.....De olcsó húsnakhíg a leve... -
#945 úgy látszik a játék nem szereti a radeonokat ? -
#944 Ami viszont mondhatni szanalmas(ba rjatektol teljesen fuggetlen dolog), hogy annak ellenere, hogy server karbantartas van, ahogy lent olvasom, az ideje is megvan hatarozva, sem az uplay nem ad infot errol, mikor elinditom a jatekot, egyaltalan minek engedi elinditani ugye, majd a jatekot elinditva sem jon egy kepernyo, hogy xy ideig all, csak kiirja karbantartas.
Akik birnak mmo-kkal tobbszaz orat jatszani, vagy barmi ilyesmivel, azoknak biztos csalodas lesz, de nekem mindegy mit tolnak bele, max 1x ora utan az osszeset megunom, a foszal coopban, biztos rejteget ennyi mokat majd, bar tobbre tippelnek.
A rainbow six vegas, meg az elodei aztan igazan statikus jatekok voltak, bar ahelyett van most a siege, amire szinten ramondhato, hogy az. Sot ehhez kepest igazi csalodas az egesz, megis a legjobb elmenyeim azokhoz fuzodnek.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.02.20. 11:18:48 -
#943 Nekem már 3. újratelepítés után se indul el... Szóval nem értem, de ahogy a streameket látom nem lett valami nagy szám a történet, szóval nem tartom AAA-s játéknak. 13.000ft nem ér meg.
Tudom hogy karbantartás van.
A gépem naprakész.
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.02.20. 11:19:15 -
#942 3 órás szerver leállás.. -
Betyar070 #941 Jelenleg nem lehet a szerverekre csatlakozni, vagy csak nálam van gond ezzel?
Azt írja : Division servers not avaible.....
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.02.20. 11:07:35 -
#940 megvárom :D -
Betyar070 #939 Nagyon jó single player, coop játék lett, bár a küldetések egy idő után itt is unalmasak. Sajnos a DZ egyenlőre a trolloknak kedvez, de talán patchel lehet finomítani rajta. Egyenlőre nem nagyon inspirál a DZ . A lopkodás lehetősége, illetve Day-z érzés hozz némi új színt a játékba,de a játék ezen részén még javítaniuk kell. Ettől eltekintve nekem tetszik.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.02.20. 11:00:38 -
#938 akkor várd meg míg annyi lesz :D -
#937 egy biztos nekem se ér így 13 ezret a játék , max 3 ezret :D -
#936 3-4e-t nekem is de többet nem igazán, úgyhogy várunk, aztán ki tudja lehet mire annyi lesz már nem fog érdekelni, pláne ha GR jó lesz. -
Yserac #935 Az a baj, hogy azt, ami a játék akarna lenni nem sikerült megvalósítani. Nagyon szép grafika, de rideg és ötlettelen. Alig van interakció, üres az egész. Nemrég megjelent a Fallout 4 és az nagyon magasra helyezte a lécet részletességben, mint akció rpg. Abban majdhogy bejárni képtelenség mindent a side questekkel együtt. Minimum ennyi elvárható lenne egy _MULTI_ tps-től. Ebbe biztos nem lehet majd 300 órát bele tolni. Azt hogy jól néz ki a hajamra kenhetem, megunom vagy hozzászokok egy nap alatt és már nem hat újdonság varázsával. A játékelemekbe sokkal többet kellett volna feccölni. -
ratgab #934 i5 3470 3,2 ghz magonként (tesztek alapján sokban nem tér el teljesítményben a maiaktól csupán 15-20%, ettől függetlenül lehet ez a szűk keresztmetszet a gépemben). -
#933 3 oras server maitenance van ;) (a forumuk is megdoglott)
Server-Maintenance-Saturday-February-20
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2016.02.20. 10:25:37 -
#932 milyen procid van? -
#931 Lehet sok szempontbol fikazni ezt a jatekot, de, hogy ilyen reszletesen, ekkora terulet sehol nincsen kidolgozva, amit eddig latttam az biztos. A grafika vegre mai darab, nem ugy mint a cod 12 eve ugyanaz az engine alapja, ami meg is latszike erosen. A grafika nagyon reszletesen allithato, akinek szukseges, ami ciki mas jatekoknal vagy, hogy egyatlalan meg kell emliteni, de a billentyuzet szabadon atszabhato, osszesegeben mindent odatettek ami ma elvarhato es mashol nem kapod meg. Es egy-ket-ha eve minden topik attol volt hangos, hogy szar konzolport ez+az nem modosithato. Na erre nem mondhato el. Csak hajlomsak az emberek elfeledni mi is volt itt par eve.
Az, hogy a jatekmenet mennyire valtozatos a kuldetesek stb, ott lehet majd elverzik, a ket fokuldetes szalnal, csak amultam-bamultam, annyira mestermunka volt a kidolgozas es a latvany. Ket ismeretlen angol csokaval teljesen jot jatszottam most coopban. 1-2 ev mulva dlc-kkel javitasokkal egyutt, tuti vegigjatszom valakivel.
Amugy leginkabb mai jatek szempontjabol a dying light-hoz hasonlitnam, ami szinten egy mestermunka sok szempontbol, csak picit mas kontosben.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.02.20. 10:21:46 -
ratgab #930 Nálam is 970 van és nem mondanám, hogy atomstabilan megy. Mondjuk a procim nem a legkorszerűbb, de akkor is. Néha, belassul néhány helyen.
Amúgy most hogy 2 órás karbantartás van kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy kinek hogy tetszik. DZ-ben még nem jártam, de amit az egyjátékos tartalomból láttam az nem rossz. Nem mondom, hogy év játéka gyanús, de kellemes kis lövölde és ki tudja a játék további részében mennyire lesz megfelelő a tartalom. A lootrendszer nagyon tetszik, rengetegféle tárgy és fegyver van már most is, ami a szememben hatalmas pozitívum. Nem gondolnám, hogy 30 eurónál többet adnék érte, de már most fontolóra veszem a vételét ha nem is megjelenéskor, de később mindenképp. 3-4000 jó magyar forintot nekem azonnal megérne már ilyen állapotában is, mert a hangulat nagyon rendben van, a környezet meg külön pirospont.
Ui.: Majd mérek fps-t is ha újra elindul a béta délután.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.02.20. 10:17:07 -
#929 gtx970-en akad? nálam ultrán egyáltalán nem akad..
Utoljára szerkesztette: Krisztiam, 2016.02.20. 10:11:00 -
#928 te 8300 at írtál.
azért a 15% az ilyen tesztek alapján ne igazán releváns :)
nálad más probléma lesz, ennél jóval gyengébb gépeken játszanak akadásmentesen aj átékkal. -
#927 na meghaltak a szerverek, nektek is? -
toza #926 fx 8350.. annyira azert nem szar.. 15% al 4770k alatt..fele annyiba sem kerul..
1440x akarmennyin minden veryhigh on meg ultran ,v sync kikapcsolva... ugral-akad.. nem lassul ..csak akad.
teljesen mindegy ha egyszer egy 5 eves jatek lett kicsinositva kicsit,es semmi ujat nem iger...
meg a hangok is ua azok meg minden.. fedezek rendszer nem annyira szar legalabb de meg mindig vicces..
akinek tetszik annak egeszsegere..
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.02.20. 09:58:43 -
#925 gtx 970 akad, mint a szar :O :O -
#924 Pedig azon a gépen mennie kellene, bár a processzor az nem egy nagy eresztés
Milyen beállításon akad mint a "szar"? és pontosan mennyi fps-t jelent?
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2016.02.20. 08:24:31 -
toza #923 fx8300/8gb 1600/gtx 970/ssd rol akad mint a szar...
atgondoltam kozben es gosztrekon online inkabb 5 eves jatek..kesobb neveztek el phantomnak vmiert.. kicsit reszletesebb,szebb,jobb a fizika (ami 2016 ban alap ugye..),de egesz ua az vegulis teljesen... szoval nem iger tobbet mint fallout 1kb...
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.02.20. 08:20:10 -
#922 Azon a gépen ami az aláírásodban van nem megy hú de jól (mondjuk a vga-d lehet a szűk keresztmetszet)?
Én cpu-ban pont a minimumot ütöm meg, vga-m valamivel jobb és fhd-ban elég magas beállításokon kifogástalanul fut.
-
#921 A DZ-ben az a gond, hogy csak a trolloknak kedvez. Nekem is volt olyan, hogy odamentem egy bandához, aztán mondják, hogy na akkor 3-ra lelőnek, persze nem lőttek, mert azt hitték majd én lövök először, később viszont utánam jött az egyik ilyen hülyegyerek és szépen hátba lőtt és lenyúlta a tök jó cuccomat. Ebből annyi lesz ,hogy lesznek ilyen troll csapatok akik jól elrontják a többiek játékát. Ha nem lenne a DZ, vagy nem ilyen formában teljesen jó lenne az egész így viszont csak a "single" része tetszik. El lehet persze bohóckodni a DZ-ben is csak unalmassá válik elég hamar.
Ja, amúgy mintha szebb lenne a játék az előző bétához képest, meg ha jól emlékszem a térkép is másabb egy kicsit és talán jobban is fut.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.02.19. 23:47:21 -
AJensen #920 Egyenlőre barátkozom vele, de egyedül nagyon unalmas. Ezt a játékot csapatalapúra tervezték, egyedül még idegesítő is, amikor a sötét zónában 4-en rád esnek és elvesznek tőled mindent.
Gépigény, igen magas. Ahhoz képest, hogy az egész játéktér full statikus.
Ahogy lemegy az ára és kijavították a sok bugot, megveszem, addig viszont felejtős, mert a grind-elésen kívül nincs benne semmi más. "Tartalmatlan" - saját vélemény.
Aki játszana hétfőig - AJensenM néven megtalál.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2016.02.19. 23:40:09 -
Yserac #919 Nálam azon bukik el pont, hogy nem tiszta DayZ. A zóna rohadt unalmassá fog válni, mert nem lehet szó szerint meghalni. DayZ-ben mindened oda lett itt nincs miért harcolni, ami rajtad van örökre megmarad. Ok hogy van PvE rész, az lehet casual. De a Zóna nagyon koncepciótlan így.
Utoljára szerkesztette: Yserac, 2016.02.19. 23:23:21 -
#918 Nekem maga a játék tetszik kivéve a DZ részét, más kérdés ,hogy nem ezen az áron. Tehát ha majd lemegy akkor talán, addigra legalább kap jó pár patchet, meg miegymást. -
#917 Már szinte mindent kipróbáltam [2x már letöltöttem] hozzá is adtam egy szűzlányvérét is!, de nem akar menni...
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.02.19. 22:10:53 -
Lacika1992 #916 Akinek lefagy oktató videó közbe mit tegyen? -
#915 fájlok ellenőrzését kipróbáltad már? -
#914 Nem segít rajta. -
#913 Többen játszani együtt, nagyon hangulatos. Ha egyedül kéne én sem venném meg.