7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
#1112 Gondolom, vagy legalábbis remélem, hogy megjelenéskor ezt a drop szintet csökkentik, mert különben tök értelmetlen színezgetni zöldre, kékre, stb, ha már ezen a szinten is tele vannak az emberek lilával. Mi lesz akkor 20-30-as szinten?
Amúgy lvl4-ről indultak a béta karik ... ez gondolom a véglegesben nem így lesz. -
#1111 Hát nekem meg pont most dobott sokkal jobb cuccokat, az általad említett gépágyút is, jófajta mesterlövész puskát, úgyhogy szerintem csak nem volt szerencséd. -
#1110 Én most nem voltam a DZ-ben, mert kb volt összesen másfél órám játszani, de a közvetítések alapján érdekes lesz nézni, ahogy 4-es groupokban fognak mindenkit alázni, meg a menedékhelyeket kempelni ...
Láttam két 2-3 magyar gyerek közvetítését is, tipikusan mások szopatása volt a játékcéljuk. Pl kempelés, meg helikopter hívás és aztán mikor akasztják fel a cuccot, akkor egyszerre 2-3 gránáttal megdobás ...
És nem túl nagy az a DZ terület ahhoz, hogy ne legyen majd tele kemperekkel. -
#1109 Teljesen egyetértünk. A DZ így ahogy van kicsit gázos, de szerintem egész egyszerűen lehetne orvosolni: pl akkor leszel Rogue, ha megölöd az ellenfelet és nem elég hozzá egy véletlen lövés. Esetleg csinálhatnának aréna szerűséget, ahol egy zárt pályán 4 a 4 ellen lehetne harcolni minden előny és hátrány nélkül. Rengeteg lehetőség lenne, a potenciál megvan. -
#1108 Annyira nem DZztem. Nem erre mentem rá, de mintha a loot a closedban jobb lett volna. Pl. M249et a három nap alatt 1x sem láttam sehol, de még vendorban sem találtam meg, sőt lootban sem esett. A closedban nagyon bejött. Feljebb vitték volna?
A turret kapcsán szerintem nem lesz gond. Lehet, hogy most bekavar, de jó, hogy beletették, és nem majd liveon javítják.
Azt írták ingame, hogy aktív a craft, de nem volt az. Ez kicsit csalódás volt. Nagyon ki akartam próbálni.
"ha be is megyek" rész tetszett, különösen, hogy majdnem mindened rózsaszínű volt. :D
Most pl. a városban bóklászva nézegettem, hogy mit dobnak a csövesek. Ált amiből több van nálad, az kell nekik. Némelyik bepróbálkozik pár medkitért és maniért, de cserébe atom szart dob. Pedig klassz (értsd: nekem tetsző) ruhákat főleg tőlük lehetett szerválni.
Korábban más írt a történetről, hogy gyenge. Elég jó alap szitut kapunk. Ebből TC stílusban sok mindent ki lehet hozni.
A DZben vannak jó arcok, és vannak idióták. Szerintem nem lesz ez rossz. Ha leszünk páran, nem lesz rossz csapatban.
Majd szóljatok, ha mentek! Szívesen megyek, ha elindul. Bár az első két napban biztos a PVEt fogom nyomni, de a legjobbkor fog kijönni. Még március 15. ott van két nappal. -
#1107 Hát, persze lehet, hogy neked tényleg be fog jönni majd a DZ így ebben a formában, de az én véleményem meg az, annyi játékóra után a zárt és a nyílt bétában, hogy inkább meg sem merem mondani :) hogy ez így hosszabb távon nem fog működni. Eleve hiba a PvE és a PvP játékosokat összeereszteni mert mindkét típus más játékélményre vágyik és ezért ez a "kevert" mód a végén egyiküknek sem fog bejönni. A PvE beállítottságúakat frusztrálja, hogy más játékosok rájuk támadnak és többnyire legyőzik őket hiszen ők nem kompetitív módon gondolkodnak. De nem fog ez bejönni a PvP játékosoknak sem mert végső soron elég nehéz túlélni egy komolyabb rogue státuszt, a "manhunt" -ot közel lehetetlen. Szóval a PvP játékosok meg úgy fogják érzeni, hogy bünteti őket a játék pedig ők csak azt csinálják amit szeretnek. Arról nem is beszélve, hogy ezer sebből vérzik ez a rendszer amúgy is. Elképesztő könnyű tök véletlenül rogue -á válni aminek az a vége, hogy kinyírnak a francba bukod a loot -od, elég sok DZ XP t, és DZ kulcsokat, úgy hogy eszedben sem volt gonoszkodni. Ezen rontott rengeteget az első új képesség a zárt teszt óta a turret. Gyakorlatilag egy tökéletes eszköz arra, hogy rogue -ot csinálj bárkiből aki elég marha volt, hogy ledobja DZ -ben... És értem én, hogy szóltunk és jó eséllyel megjelenésre javítják majd, de SZÁNALMAS, hogy egy ennyi pénzből ennyi ideje fejlesztett játékban ilyen hibák maradnak benne. Sajnos a turret esete arra mutat rá, hogy ez egy elsősorban szólóban vagy koopban játszható action RPG és ami működik szólóban azzal piszok nagy gondok lehetnek PvP -ben mert nem ahhoz tervezték! Amúgy még 1x, már megvettem a goldot a játék nagyon tetszik, de a DZ -vel óriási gondok vannak. De engem ez annyira nem zavar végül is el lehet majd lenni anélkül is, vagy ha be is megyek lehet figyelni a szervert és a bolondabbakból elhúzni a "békésebbekben" meg farmolgatni kicsit. Jobb gear -el meg rogue -okra vadászni hadd érezzék a szeretetet! XD -
#1106 Mindig is az voltam :p -
ratgab #1105 Az én ízlésemnek a grafika több mint tökéletesen elegendő. Néhol én is nagyon szépnek találtam és kétségtelenül nagyon részletes. -
AJensen #1104 Fps drop-ot én is tapasztaltam, ahogy te is írtad átlag 40-50 fps, ami nem rossz (jobb, mint a 30). Viszont ez csak pár nyitott helyen volt. Ezenfelül fixen tartotta a 60-at mindezt Medium beállítások mellett FullHD-ban, ami szerintem nem olyan rossz.
Vannak dolgok, amik kikerültek a játékból, de szerintem okkal. Ekkora teret ennyire részletesen fenntartani lehetetlen lenne a mai gépeknek, nem hogy a boxoknak. Szóval érthető miért butítottak a grafikán, bár hozzá kell tennem még néha így is az államat kerestem a földön, amikor egy-egy helyre betévedtem. -
ratgab #1103 Én a hétvégi kb 6 órányi játékmenetből (egyjátékos mód ami volt azt megnéztem, de azért nagyon nem mentem bele a keresgélésbe), amit egyjátékosmódban,de főleg DZ-ben töltöttem most azon az állásponton vagyok, hogy 30 euróért nekem ez kell.
Az én ízlésemnek nagyon kellemes kis lövöldét tapasztaltam a játékban, a modding már eleve nagyon tetszik, ahogy a fegyverek viselkedése is, a skillekkel nagyon nem törődtem, de amit láttam az megfelelő lesz (pajzs képesség kifejezetten bejött). Maga a játék világa is megfelelő lesz főleg ha tényleg nagy bejárható területet kapunk, márpedig a térkép méretéből erre lehet következtetni.
DZ nekem is fura volt először, viszont szerintem maga a mechanikája, az alapötlete zseniális. Végy egy PVP területet és tedd mindenféle szabálytól mentessé. Lehetsz rogue (habár én nem tapasztaltam azt a nagy könnyedséget abban ha rugó az ember... Nagyon könnyedén vállhatsz így más játékosok célpontjává....És azért mondjuk ki akit DZ-ben darált le rogue vagy ilyen csapat az ha meglát egy piros halálfejet az ráront, mint foxy a lábtörlőre (én is szabályosan vadásztam a rogue játékosokat).Roguenak lenni azért nem leányálom, mert xp-t vesztesz ha elkapnak, míg a normál becsületes játékos "csak" itemet veszthet. Itt jön a másik vargabetű az említett játékmódban, ugyanis ha valami jó cuccot szedsz össze valahonnan onnantól úgy félted majd mint Golum az Egy gyűrűt....
Nem tudom ki hogy van vele, de ez külön ízt adott a DZ-s kalandnak: "Várjuk a helikoptert, 4-5 játékos körülöttem, vajon kiben bízhatok? Peregnek a másodpercek, már hallani a rotor távoli zúgását. Társaim izgatottan szaladgálnak fürkészve a rogue-ok megjelenését, folyamatosan fedezéket váltva. Lehetőleg úgy, hogy ne lehessen őket hátbatámadni, mégis könnyen a többi fejére irányíthassák puskájukat. Nem bízok bennük! Bármelyik lehet renegát, bármelyik hátbalőhet, hogy aztán kíváncsian kutassa át a hátizsákom mélyén rejtőző ritka kincsket.
A helikopter korlátozott mennyiségben bírja el a zsákmányt, csak négy hátizsák fér el rajta. Vajon ki lesz az aki először veszti el a béketűrését és ereszt golyót a többi fejébe könnyedén szerezve meg a többi tulajdonát. Vajon ki akarja annyira kimenteni az értékes drágaságait, hogy ezért még ölni is képes?"
Végig ilyen gondolatok kavarogtak bennem a DZ területen. Meg aztán mikor összefutsz egy másik játékossal és gyanakvással vegyes óvatossággal emeled a válladhoz a puskád várva azt, hogy kinek rándul meg először az ujja a ravaszon. Aztán néha hatalmas sóhajokkal konstatálod, hogy egy hasonló zsákmányéhes, de ártalmatlan játékossal hoz össze a sors.
Ui.: Leteszteltem még tegnap FPS szempontból is és 45-60 közt mozgott, ahol 40-en nagyon ritkán tartózkodott, csupán néhány másodpercre az fps mutató. Mégis néha kicsit szaggatottnak éreztem. Valami amit még észrevettem, hogy a játék első betöltésekor tulajdonképpen majdnem az egész térképet betölti (ami gond lehet akkor ha a teljes játéktér a rendelkezésünkre áll majd), mert amikor hirtelen bementem a főhadiszállásra még egy csomó mindent nem töltött be (pörög is a hdd ilyenkor rendesen). Szóval egy SSD azért erősen ajánlott lehet a játékhoz.
-
#1102 Most is csak tetteti! :D
Utoljára szerkesztette: Jabar, 2016.02.22. 18:33:36 -
#1101 te mióta vagy ennyire kib*szott bölcs? :D -
#1100 Én csak a nyolcadikát vettem ki a kisz drágaszágomnak (Sleeper Agent Edition). -
AJensen #1099 DZ 12 SP 08 volt. Sok kék esett és zöld, de sárga vagy lila egy se. -
#1098 Darkzone rankodtól függött hogy mennyire esnek jó cuccok elvileg (?) szóval lehet azért nem esett sok cucc. :D Én úgy vettem észre minél nagyobb a rankom annál jobban esett kék cucc. -
#1097 Akkor neked valami nincs meg a bétával kapcsolatban! A könyvtár melletti "safe room" -ban volt egy vendor ami csak két legendary -t (ja nem High-End -et) árult... Bárki megvehette őket, persze némi grind fejében... :) A lootot már nem is igazán szedtem, mer' minek? :D
Azok a fények! :)
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.02.22. 14:09:48 -
AJensen #1096 Egyszer nem sikerült legendary cuccokat kipörgetnem. Folyton csak zöldet és kéket dobott. Szerencsések között vagy. -
#1095 Volt valaki aki még nálam is többet kockult a játékkal ennél? Sikerült szinte teljesen belilulni... :D
-
#1094 csak nehogy csalódás legyen :D -
Daermon #1093 Igen :D -
#1092 Már a zárt béta előtt megvettem a goldot és egy hét szabit vettem ki miatta... Nyertem?! XD -
Daermon #1091 Igy van :)
Én nem csak, hogy első napos vételt csinálok, de még 2 nap szabit is intéztem, hogy nyugodtan neki tudjak állni :) -
#1090 Ha megfogott minek várod a teszteket? Tetszik megveszed, nem tetszik nem veszed, még akkor se ha 10 pontos tesztekben. Tesztek alapján vásárolni olyan, mint megállapítani az ország helyzetét a királyi tv alapján -
AJensen #1089 Gondoltam rá, hogy esetleg lesz folytatás, de ezek szerint, akkor már nem. Kár érte.
Nagyon várom már az első teszteket, mert megfogott a játék. Csak legyen kellő tartalom benne, és adom is a pénzt. -
#1088 Most lett vége -
#1087 meddig tart a béta? -
#1086 Szerintem elég jó kérdéseket tesznek fel és jól összefoglalják, mi is a gond a DZ-vel jelenleg...
-
#1085 Kb az elso fel oraban, amit a dz-ben toltottem, ismerkedtem az egesszel, mint noi karakter, akkora flesh-t adott, hogy reg ereztem ilyet.
Egyszercsak korbeallt 4-5 jatekos, tort angolsaggal (mint az arabok)
mondogattak-
-Dont move
-say: Arab supremacy
- Allah akbar.
-ohh she's a girl
-cant speak
-give me your stuff
bla bla bla
Sajna elotte meg sem neztem, hogy mukodik-e a mikrofonom, igy meg mondogattak mindenfele cifrat, tipikusan amikor a kisebbseg kemenykedik az aluljaroban.
De mivel nem tudtam viccesen reagalni, azt sem tudtam, melyik gomb a speak, igy stilusosan ongyilkos merenylo lettem egy granattal, de sajna mind tuleltek, aztan kinyuvasztottak.
De siman felporgott az agyam, mint hasonlo helyeztben az eletben, ereztem a tehetetlenseget stb.
Nagy volt :)
Amugy a dz-ben toltott idomben 90%-ban teljesen korrekt jatekot csinaltunk, osszealltunk ismeretlenekkel, gyilkoltuk a masik bandat stb.
Ami azert necces egy masik jatekost veletlenul eltalalt golyo, maris kozellensegge avanzsal, onnan meg nincs kiut, vagy csak nem jottem ra.
Maga a jatekmechanika ha nem lesz tobb, szerintem tul kotott es egyszeru. Rohansz losz, kb ennyi. Nem lehet ezt a vegtelensegig varialni. Megint megemlitve a dying lightot, vagy akar a far cry 4-et, nagysegrendekkel tobb valtozatossagot kinalnak jatekmechanika szempontjabol, igy ha azokat is hamar meguntam, ennel aztan plane elojon a repetitiv elmeny. Na de nem temetem elore.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.02.22. 10:08:08 -
Árnyvadász #1084 Tegnap megnéztem. Tetszett amit láttam. Hangulatos, időnként egészen izgalmas és van benne mit csinálni. A kidolgozás nagyon jó, bár elég húzós a vga igénye. 2560*1080 felbontásban ha közepes beállításon volt a grafika tökéletesen futott fix 60 fps mellett egy GTX 970 társaságában. Egyébként így is kifejezetten jól nézett ki. Magas beállítással, ahogy alapból is belövi, úgy meg játszható volt, de a tuti a közepes.
DZ-ban is voltam. Teljesen más érzés itt játszani. Igaz nekem az alapterületek is kellemes órákat szereztek, de a DZ-ban jobban figyeltem és adrenalin dúsabb is volt. Sokszor kaptam segítséget is, ha épp AI elleni harcban voltam benne. Persze olyan is volt, mikor ötöd, hatodmagammal vadásztunk le rouge játékosokat. Izgi volt.
Megvenni még nem fogom, mert a pénzt most a Primal-ra terveztem elkölteni, de ha nagyon pozitív visszajelzések és bemutatók érkeznek, akkor ezt is megveszem. Én egyébként nem éreztem azt, hogy unalmas lenne. Igaz csak tegnap játszottam vele kb. 4-5 órát. Mindig volt valami feladat. Túszkiszabadítás, katonáknak segíteni a harcban, néha járókelőknek adni valamit, amire szükségük van, antennát kellett bekapcsolni, vírus után kutatni, megtörtént eseményeket visszahallgatni és titkos naplókat megtalálni meg sok egyéb.
Remélem sikeres lesz. Egyelőre jónak tűnik.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2016.02.22. 09:38:25 -
Bandicoot #1083 Távol vannak ezek a legjobbtól...
Potom 17 óra latt szerzett cuccaim köztük legendary és superior megoldásokkal a lvl 10 körüli ellenfelekre jó. Ha páncélozva van valaki fejesekkel 3-5 lövés. A nagyobb lángszórós dögökbe kell szépen skuló. És akkor a beta-ban volt egy rakás terület a bejárható mellett amire lvl 16-18-at írt a játék. Oda édeskevés lenne ez az arzenál...és akkor ezek még csak szomszédos szektorok..
Meg ugye ott van a fejlesztgetés. A szét és összeszerelés ami a betaban zárva volt. :) -
jutah #1082 Elsőre nekem nem tetszett de be kell látnom hogy van benne potenciál,a bétával kaptunk egy kis ízelítőt.
Elég komplex a játék másrészről viszont repetitív és unalmas kivéve a DZ-t!
Egyedül bóklásztam lootolgattam,de mindig izgalmas volt amikor egy másik player a közelben volt hogy mi fog történni...
A kölcsönös bizalmatlanság a kivonási pontoknál sokszor ott vagytok négyen öten...
És néha volt hogy elszabadult a pokol de emiatt volt egy olyan hangulata ami miatt megtetszett és izgalmas volt.
Szóval számomra kellemes csalódás volt!
Párszor beestem a város alá más is tapasztalt ilyet? -
Rhonin7 #1081 lehet a béta miatt ilyen nagy és gyors a választék.......vicces lenne LIVE-ba ha 1-2 óra játékkal mindenki a legdurvább fegyókkal mászkálna....vagy nem is? -
#1080 bebaszna ha nem bővülne a térkép.... -
Bandicoot #1079 Az a fura hogy a season pass annyira nem kecsegtető. Oké az első az valami underground terepet ad pluszba. A második egy szaros surive mód vagy mifene. A 3. pedig még kérdőjel.
Nagyon agyaltam a GOLD változat berendelésén, de lehet halasztom a season pass-t.... -
Bandicoot #1078 Amikor felkerült a season pass tartalma akkor azt mondták hogy ingyenes dlc-k is jönnek - ennek a tartalma azonban homály. -
#1077 igen, lesznek free DLC-k, de a Season Pass-on kívül nem részletezték még, hogy milyen tartalom fog jönni a későbbiekben, szóval lehet, hogy bővül a térkép, de lehet az is, hogy pár játékmódot kapunk, ki tudja... -
AJensen #1076 Ez biztos? 13K-ban lesz ingyenes dlc, mert akkor megveszem?
Eddig elnyerte a tetszésem, már csak a pénzt kellene összekaparnom.
Kicsit sokkalom érte, de ha tényleg tartalmas lesz, mert nagyon lekötött, akkor teszek vele egy próbát. Remélem ez a játék nem fog olyan gyorsan elnéptelenedni, mint sok másik, mert akkor csak pénzkidobás volt az egész.
Összegezve - szerintem jó lesz ez, de a tesztek után többet látok majd. Az is kérdéses, hogy a gépigény fog-e változni a teljesben. Illetve a tartalom.
Van egy fajta hangulata a játéknak, szóval, aki szereti az ilyesfajtát egy jó kis mmo + tps hangulatban annak biztos vétel. -
#1075 lehet az a critical hit volt, sőt
én eddig a bétában két lila assault rifle-t tudtam venni (AK és SCAR), de snipert az istennek sem találtam, bezzeg a zárt bétában valahogy guberáltam egyet, csak nem tudom már, hogy hogyan :D
ahogy megfigyeltük, 12 óránként változik a kínálat a vendorokban, és mivel a teljes játékban biztos lesz vagy 15-20 vendor a DZ-ben, nagyobb lesz a kínálat is remélhetőleg
Utoljára szerkesztette: szomferi, 2016.02.21. 23:58:28 -
Bandicoot #1074 Random adja az árusoknál:) -
Mike333 #1073 Hehe, azóta nekem is lett egy kicsivel jobb riflem, 2.6k dmg-es kék. Sajnos egyik dz vendornál sem láttam lila riflet :( Viszont legalább ezzel folyamatosan 6.8k headshot dmg-et tolok. Egyszer láttam 9.8k-t is de azóta se jöttem rá, hogy mitől lett annyi :D
Utoljára szerkesztette: Mike333, 2016.02.21. 23:49:51