7647
  • jarlaxxe
    90 euró? egy játékért és még, hogy nem vagy bírka...

sry túl magas volt a labda
  • Nagylaci
    Köszi. :) Élő példa arra, hogy baj van. Igen, tényleg az a legnagyobb baj ezzel a rendszerrel, hogy könnyedén kijátszható rengeteg módon, hogy más játékosokat rendkívül igazságtalan módon jól megszívass. Nekem személyes kedvencem a "lángoló" gránátba direkt beleszteppelő gyerek aki miatt kb. 15mp múlva már tehetetlenül rogue -ként meghaltam. De ez tényleg "csak" a legdühítőbb hiba relatíve kisebb logikátlanság van még itt bőven. Amúgy megint csak elmondom, már megvettem a goldot Steam -en 90 euróért, de attól még nem vagyok birka, látom a játék hibáit.
  • AnuluWork #1150
    2003ban az SWG bétában még benne volt, hogy ha meghaltál, és pvpben, mert pvpzni akartál, akkor valamit a playerek tőled mindenképpen lelootoltak azok közül, ami nálad volt, sőt, még a hulládhoz is vissza kellett menned, hogy egyáltalán a maradékot összeszedhesd. :)

Hol van ez attól? :D (Ezt amúgy anno livera kivették, de mókás volt. :))

Szerintem, maga a DZ szitu, amit leírtál, nem más, mint amiről maga a történet alaphelyzete szól. Tudom, hogy durva, meg vannak benne szarságok, de kb. a helyzet pont az a storyban is, ami a DZben a playerek között történik: az erősebbek elveszik a gyengébbektől amijük van. Ez nem szép, de ez van.

Egy kapcsoló megoldaná a dolgot. Teszem azt a keményebb cuccokat kötelező jelleggel csak akkor tudnál lootolni, ha átkapcsolsz pvp módba. Minden más esetben pedig a farmolgató, pve hívőknek lenne kihívás. Nem tudnád a legjobb összetevőket megszerezni, de kapnál xpt, kapnál manit, amiből vásárolhatnál fegyvereket a vendorokban, de a legjobb lootok csak pvp módba lennének külön instában elérhetőek, és még ki is kellene vinni őket.

Pl. lehetne az is, hogy evacnál az AI támadna rád, nagy számban, és evacig kellene túlélned legalább. Vagyis minden maradna a régiben, csak ai jönne. Lehetne playereknek segíteni, de csak akkor lennének rád veszélyesek a szokásos szemét trükkökkel, ha pvp módban lennél, egyébként pedig nekik xp, neked meg azt jelentené, hogy ki tudod vinni a cuccost, és ők is.

Lenne egy pvp evac hely és lenne egy pve. Oszt mindenki megtalálná a számítását. Aztán mindig úgy van, hogy aki csak 1x is bemegy pvpzni, azok közül több ott is ragad. Ha jól tudom 6 pvp zóna lesz, plusz majd dlcvel a Central Park 1x. Szerintem ebbe a 6ba beleférne 1-1 ilyen hely, minden más meg insta.
  • kiserik
    Szerintem még mindig nem az a baj a DZ-vel, hogy lelőnek, hanem hogy kumma könnyen lehet a másikból Rogue-t csinálni, és aztán jól megölni az ártatlan "gonoszkodót". pl engem, ha valaki hátba lőtt, azt gondoltam magamba, hogy "Legyél boldog hülye gyerek", de mikor önhibámon kívül Rogue lettem (elém ugrott egy hülye gyerek és bekapott egy golyót), üldözött a fél DZ, majd dobtam cuccot, kulcsot, xp-t meg mit tudom én még mit, akkor bizony keményen felhúztam magam (ennek köszönhető az is, hogy a kezdeti lelkesedés után, biztos hogy nem veszem meg 0day a játékot).
    Utoljára szerkesztette: kiserik, 2016.02.23. 18:38:14
  • Nagylaci
    Most te vagy trollkodsz (ami az interneten ugye nem lenne egy nagy meglepetés) vagy fanboy vagy (újabb maglepetés... :D) vagy nem tudom milyen tudatmódosítót használsz! :)

Az "endgame content" azt jelenti, hogy amikor a single részt már teljesen töviről-hegyire letudtad akkor ez az ami még bent tart a játékban. És mivel itt a DZ akar ez lenni aki majd nem lesz köteles oda bemenni annak nincs mivel foglalkoznia a játékban. Az ilyet manapság már elég sok ember nem veszi meg mert elvárják, hogy legyen valami extra a játékban ami ott tartja őket. Eszem elmegy, hogy ezt magyarázni kell. Amennyiben bejelentik, hogy lesznek raid -ek a játékban figyeld meg, hogy senkit sem fog érdekelni többé a DZ és megszűnnek a kritikák mert lesz mellette valami amit majd csinálhatnak a végén.
    Azon konkrétan jót röhögtem, hogy az elvesztett cuccodat visszaszerzed, ne haragudj, de ez azt mutatja, hogy lövésed sincs a játékról... Amikor lelőnek és eldobod a lootodat akkor az szabad prédává válik. Minden játékos látja a hatalmas fényoszlopot és bárki felveheti, legtöbbször azt sem tudod ki vette fel és hova a fenébe ment utána. Simán felveheti egy nem rogue játékos is és akkor meg aztán végképp sok sikert... Amúgy igen nagyon-nagyon ritkán előfordult, hogy visszaszereztem amit elvettek tőlem, de messze nem ez volt a jellemző. Amúgy erre ott a következő "csodálatos" taktika. Bekempelitek négyen a helikopter leszállót és amikor ki akarják vinni a lootot közvetlenül előtte levadásszátok őket majd ti az éppen érkező helikopterrel kiviszitek a szerencsétlenek cuccát! Igen ez működik tökéletesen és akkor pont 0% eséllyel szerzel vissza bármit.

"Ha meg nem jön be a DZ és sír a szád..." Kíváncsi lennék, hogy itt előttem is lenne vajon ekkora arcod?! Egyszer amúgy lehet, hogy lenne... :D Szóval LÉGYSZÍVES moderáld magad amíg hasonló stílussal nem adok okot erre a bunkó hangvételre! Mindig csodálom amikor emberek ilyen szinten védenek egy TERMÉKET aminek biztosan vannak jó és rossz oldalai egyaránt. Elképesztő, hogy a marketing gépezet milyen szinten működik hova be tudják bolondítani az embereket. Amúgy napi szinten olvasom a hivatalos fórumot a topikok úgy 60% -a eleve arról szól mennyire utálják a DZ -t a játékosok, egy csomó arról, hogy őket ugyan nem érdekli be sem mennek majd oda és csak nagyon kevés ember gondolja úgy hogy a jelenlegi formájában ez játszható lenne. Úgyhogy ezt is csak úgy képzeled mennyire nem zavarja a többséget a dolog. A neves youtuberek meg mára óriási hatással vannak a játékosokra nagy mértékben ők formálják az emberek véleményét a játékokról, ezt már a kiadók is rég megtanulták és figyelembe is veszik. Szóval IGEN elég nagy baj ha rengeteg RAJONGÓVAL rendelkező youtuberek lehúzzák a játékot.

Irritál ha lelőnek egy online shooter játékban? Ó jajj... Igen amikor a térképet nézem és hátba lőnek vagy éppen egy magas szintű NPC -vel harcolok és valaki lelő az abszolúte irritál, főleg úgy, hogy a játék még DZ XP -vel, kulcsokkal és pénzzel büntet is arról amiről abszolúte nem tehetek. És az, hogy szerinted ez rendben van az nem fogja megmenteni a játék ezen részét, hogy villámgyorsan elnéptelenedjen majd.
    Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.02.23. 18:04:47
  • Bandicoot
    "ha nem érdekel valakit a DZ akkor neki nincs endgame tartalom"

Ezt honnan veszed? Volt róla konkrétan szó? Amit eddig láttunk és ami eddig ismeretes az totálisan azt mutatja hogy a DZ-be nem vagy köteles bemenni, ha akarod DZ nélkül végigviszed a játékot.

Ráadásul megy a hiszti hogy DZ-ben a sok hülye lelő. A nyílt BETA-t ps4-en toltam,volt aki lelőtt,előfordult,de abszolút nem számottevő, holott sejthető hogy a ps4-en volt a legtöbb játékos. Ha pedig lelő Rogue lesz,levadásszák. Elvesztek egy cuccot? Visszaszerzem (ha sikerül levadászni a gyilkosom még többet is kapok jóval). Vagy hagyom a levesbe. Volt hogy egy teles 6-os csomag cuccot buktam el, ez van. DZ lényege a kiszámíthatatlanság,pont ez okozza benne az élményt. Nem tudhatod hogy akivel szembetalálkozol rabló-e vagy sem. És lehetsz te is ilyen. Legyél óvastos,legyél rafkós, legyél körültekintő és nem fognak kirabolni. Ez van ettől válik élménydússá,ettől lesz életszagúbb a hangulat. Lehetsz akár 4 fős Rogue csapat tagja is akik úgy szerzik a cuccot hogy nem keresgélnek hanem játékosokat rabolnak ki. Ott a lehetőség. Viszont számolnod kell vele hogy a játék jelöl utána minél többet garázdálkodsz annál hosszabban. Volt amikor ilyen 4 fős társaságra a BETA-ban már 7en mentünk rá és kiirtottuk őket minden cuccunkat visszaszerezve + jóval nagyobb adag pénzt és XP-t kapva a kiirtásukért mint amennyit buktunk.
    Többségnek nem tetszik? van erre valami statisztika? Vagy szimplán mert neked és pár """nevesebb""" youtubeos arcnak nem fekszik az máris a többség? A neten és a játék fórumán abszolút pozitív a visszhang, pár apróságot leszámítva amit remélhetőleg megváltoztatnak a jövőben (ilyen például ha véletlenül meglősz valakit és Rogue státuszt kapsz).

Nincs semmi komolyabb baj a DZ-al. Hogy a többségnek nem jön be légből kapott baromság, ahogy az is hogy állandóan hülyegyerekek lennének bent. Megfelelően "büntet" a játék a garázdálkodásért és megfelelő élmény a bizalmatlansági tényező amit ad a zóna. Pár kisebb anygobb hibát kell korrigálniuk és teljesen patent. Ha meg nem jön be a DZ és sír a szád amiért lelőnek,nos nem kell bemenni,told a sztorit ami elkerüli a DZ-t és loootolj a sztoriövezetben. Ilyen egyszerű.
    Irritál ha lelőnek egy online shooter játékban? Ó jajj...

"Azt meg egyszerűen fel nem fogom mit nem lehet azon érteni, hogy a kompetitív és nem kompetitív beállítottságú játékosok között egy Grand Kanyon tátong, szóval NEM SZABAD egymásra ereszteni őket. "

Azt egész egyszerűen nem bírom én felfogni, hogy mit nem lehet azon érteni hogy a DZ opcionális.:) Ha nem jön be ez a módi ami egyébként sokkal de sokkal hangulatosabb mint más játékban egy szaros PvP aréna akkor nem kell bemenni.
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.02.23. 17:45:10
  • Overburner
    De ha valaki megunja a story-t miért ne "kapcsolódhatna" ki DZ-ben és emellett még kap cuccokat is hogy könyebb legyen fejlődni. Persze hogy nem ez lesz a célja annak aki kis szinten odamegy, hogy cuccokat farmoljon. Unatkozik vagy meg akarja törni a monotonitást valami mással. Nem összehasonlitgatásként hoztam fel a WoW-ot csak egy példa volt.
  • patchaou
    Persze világos. Szerintem is valahogy máshogy kellene megoldani ezt az egészet, de azt sajna nem tudom hogy.
  • Nagylaci
    És akit ott ilyen módon kinyírnak az a játékos mit veszít? Mert itt speciel adott esetben elég sokat ám! Ha a hülye gyerek lelő és a respawn -on kívül más bajom nincs az csak picit irritál, de ha elvesztek egy magas szintű tárgyat amiért esetleg egy csomót melóztam akkor előbb-utóbb uninstall lesz a dologból.
  • patchaou
    Menj csak fel gta online-ra. Semmit nem kapsz azért ha egy játékost ölsz meg küldetésen kívül, mégis a játékosok fele azt élvezi hogy olyanokat lő le/gázol el akiknek meg sem fordult a fejében hogy csak a semmiért ölje a másikat. És annak ellenére hogy ezért nem jön semmi nem unják meg.
  • Daermon
    Úgyan úgy megölik a mobokat DZ-ben. Ahogy eddig is. Aztán jó esélyel egymásnak esnek, hogy a másét is elvegyék.
    Én nem látom olyan borusnak a dolgot, mint Te :)

Hogy mennyire lesz sikeres a játék az kiderül. Aki akarta kipróbálhatta, így szerintem az első hónapban kiderül mekkora durranás vagy esetleg bukta (nem hiszem, hogy az lesz) a játék.
  • Nagylaci
    Nem ez a lényeg! Hanem az, hogy ha nem érdekel valakit a DZ akkor neki nincs endgame tartalom és ha nincs az azt jelenti, hogy elég sok vásárlótól esik el a forgalmazó. Ha meg nem hozza a játék az elvárt hasznot akkor nincs támogatás túl sokáig, a kör bezárult, végső soron senki sem jár jól...
    Azt meg egyszerűen fel nem fogom mit nem lehet azon érteni, hogy a kompetitív és nem kompetitív beállítottságú játékosok között egy Grand Kanyon tátong, szóval NEM SZABAD egymásra ereszteni őket. Egy valamire válaszolj viszont nekem mindenképp! Ha senki sem fogja farmolni a mobokat a DZ -ben akkor mi a fenéből lesz loot?! Mert önmagában a PvP nem eredményez lootot a DZ -ben. Viszont a PvE rész annyira veszélyes és kockázatos a játékban, annyira könnyen veszíted el egy sunyi csapat miatt amit szereztél, hogy ugye a PvE játékosok majd még szerintetek is kerülik majd a DZ -t. De akkor mit fognak majd csinálni a PvP beállítottságúak? Szaladgálnak majd össze-vissza és ahogy sikerül módon lövik egymást a semmiért?! Na azt meg ők fogják pillanatok alatt megunni. Észre kéne venni, hogy a PvE játékosok nélkül a DZ nem működik ebben a formában, a PvE játékosok meg nem igénylik, hogy sunyin levadásszák őket (nem is értem... :D) szóval lesz itt baj rendesen én azt mondom.

De mivel a grafomániám megint eluralkodott rajtam XD a kérdésem feléd:

Szerinted a lootot ténylegesen gyűjtögető PvE játékosok nélkül a PvP beállítottságúakat mi fogja majd motiválni, mitől lesz nekik szórakoztató a DZ?
  • Betyar070
    A mai játékokban szinte alig van eredeti, új ötlet, épp ezért értékelem az Ubisoft ezen próbálkozását, de sajnos az egyszerre akarunk több lovat megülni ( mindenkinek megfelelni akarás) elgondolások gyakran balul sülnek el. Az EA is ebbe a hibába eset mostanság. Ők is úgy gondolták hogy szélesebb játékos közönséget kívánnak elérni, ezért össze eresztik a 8-50 éves korig a játékosokat és ez mennyire jó lesz.
    A valóságban ez félresikerült, pangnak a szerverek...(PC-n). A hogyan Chronos is utalt rá a többség dönt egy multi,co-op játéknál. A különböző játékstílust, korosztályt össze ereszteni igencsak kétesélyes eredménnyel jár.
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.02.23. 15:30:51
  • Daermon
    De mire alapozod, hogy a sztori rész rövid? Ezt nem tudjuk. Ez a sztori rövidség hiszti csak a Divisionnál divat úgy látom. Lesz amekkora lesz.

Aki nem akar, nem megy DZ-be. Aki így tesz igen, felszintez, kijátsza a sztorit és ennyi. Utána farmol, haveroknak segit és kész.
    DZ az azoknak szól, akik bírják a gyűrődést és igényli az esetleg PvP-t. Trollok meg mindenhol vannak.
    Akit meg a PvP nem mozgat, annak meg úgyis mindegy mi van DZ-be.
  • Nagylaci
    Ebben nagyrészt igazad, van csak nem veszed észre, hogy pont a problémát fogalmaztad meg elég jól! :) Ugyanis még a játék készítői szerint SEM PvP zóna a DZ! Úgy hivatkoznak rá mint PvP enabled PvE zóna. TEHÁT PvE zóna nagyrészt ahol bizonyos helyzetekben kialakulhat PvP harc is. Teljesen egyértelműen a készítők szándéka az, hogy ez mint endgame content funkcionál az emberek bemennek farmolgatnak és néha összekapnak a loot -on. De ez soha a büdös életben nem fog így működni azt mindenki tudja szerintem. A sok trollkodó hülye gyerek egyszerűen lőni fog mindenkire akár van lootja akár nem és ez így rohadtul nem lesz szórakoztató azért...
    Amit arról írtok, hogy ha nem akarok akkor nem kell bemennem. Nagyon igaz! Csakhogy egyenlőre úgy néz ki, hogy akkor annak akinek a DZ nem tetszik egyáltalán nincs endgame tartalom a játékban! Szóval végignyomod (az esetleg viszonylag rövid) single playert és kész, vége, ennyi volt? Szerinted hányan nem fogják így már megvenni a játékot? Mert szerintem sokan...
  • Betyar070
    #1129,#1134 Tökéletesen megfogalmaztátok.
    Személy szerint nekem a játék tetszik, de ebben a formában a DZ elég aggályos.
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.02.23. 14:58:44
  • Daermon
    Nem járt volna jobban, mert akkor sima egyszerű átlag PvP zone lenne, mint bármelyik játékban.
    PvP el van különítve teljesen, hisz külön zóna van neki, ami nem kötelező annak, akit a sztori és a PVE érdekel.
    DZ nem tökéletes, van mit csiszolni rajta, de jóval érdekesebb így, mint, ha csak lenne pl 2 csapat és kész, öljük egymást. Jutalom meg jogos, hogy jár érte majd.
    Egy játékban, ahol van PvE és PvP, mindig a PvP van kisebbségben (pl WoW, de említhetném az EVE-t is, ami PvP orientált, de nagyon, még is kerülik sokan benne a szinte kikerülhetetlent). Még is a DZ egy nagyon jó ötlet, amin picit csiszolnak és jó lesz a PvP kedvelő kisebbségnek. Aki nem akar meg nem lép be, nincs is közelezve rá. Én jó pár órát bent leszek :)
  • Laza
    Persze, csak az összeszokott, haveri görény csapatok általában tovább életképesek ... és azért nem olyan gyorsan rendeződnek ám sorba az ellencsapást végrehajtó pugok :)

Most egyszer levered egy szedett-vedett kompániával a görényeket, de két perc múlva megint azok lesznek ... rosszabb esetben egy másik instanceban.

Sőt, a játék arra biztat, hogy ha min ketten vagytok, akkor legyetek ti is görények :)
  • Nagylaci
    Igen jól fogalmaztál, csak nagyon úgy néz ki, hogy az emberek túlnyomó többségét (ismertebb youtuberek, hivatalos fórumra írogatók, stb...) idegesíti a DZ és jó eséllyel nem fognak majd bemenni, akkor meg azoknak akiknek tetszik és nyomnák a PvP mókát nem lesz kivel. Értsétek meg, hogy egy olyan rendszer ami a többségnek nem tetszik az halálra van ítélve mert a kisebbség akinek meg igen nem lesz kivel játsszon. Itt nem az a lényeg, hogy te vagy én elfogadjuk e ezt hanem akár tetszik akár nem az, hogy a játékosok többsége mit gondol majd a dologról. Én megint csak azt tudom mondani, hogy a kompetitív típusú játékosokat nem szabad összeereszteni azokkal akik ezt nem igénylik. A játéknak kellett volna egy dedikált PvP mód valamilyen ranked rendszerben (division ügynökképző, gyakorlatozó szimuláció vagy amit akartok) amiben nem lehet geart szerezni-veszíteni viszont tesztelheted a saját/csapatod képességeit és kapnál egy plecsnit mondjuk, hogy te elit besorolású ügynök vagy, esetleg csirke... XD Mindenki jobban járt volna szerintem.
  • Skypack
    Annak aki szereti a PvP-t és a farmolást, ez ilyen egyszerű, ha téged a single/coop rész érdekel, nem vagy köteles bemenni a darkzoneba.
  • Nagylaci
    Most erre csak annyit tudok így hirtelen reagálni, hogy a két játék nem összehasonlítható egyáltalán! Ami egy class based MMORPG -ben működik az tök más lehet egy single player aRPG -ben amibe beleerőltették a PvP -t. A Division 75-80% -a single player és ehhez nincs szükség a DZ -ben nagyobb eséllyel beszerezhető extra gear -re. Szóval akkor minek is az egész?!
  • Overburner
    DZ azért van kis szinten mert pl a WoW-ban is van kis szintű insta, battleground. Akkor elvileg ezeknek sincs sok értelme ott se. :)
  • Nagylaci
    Kedvencem ezzel kapcsolatban LevelCapGaming véleménye aki azt mondta az egyik kritikájában, hogy ez nem a Dark Zone hanem a Huge Exploit Zone! :D Sajnos nagyon találó...
  • koschwarz
    Számomra ez a trollkodás játéka. Bevallom, régen volt már, hogy egy új cím ennyire izgatott volna, és a béta alapján nem is csalódtam a játékban, nagyon tetszik grafikástul, hangostul, játékmenetestül, de ez a DZ-s "móka" nekem annyira nem móka. Túl régi motoros vagyok ahhoz, hogy tudjam, a világ tele van egy csomó gyökérrel, akik az ilyen játékokban élik ki a nyomorult létük nyűgjét. Szóval a lényeg, hogy kifejezetten tudom, hogy mennyire idegesít majd ez a játékmód. Kár érte.
  • MarkBlade
    Köszi
  • Daermon
    Meglehet :)
  • MarkBlade
    A single player részt coopban is meg lehet csinálni? Vagy csak a dz ben van coop móka?
  • Nagylaci
    Hát zseniálisnak éppen semmi esetre sem neveznék egy olyan rendszert amit szét lehet trollkodni... Arról, hogy amikor egy scope -ot használok és a perifériás látásom szinte teljesen elveszett és ezért esélyem sincs észrevenni az elém szaladó játékost abszolúte nem tehetek. Megoldás micsoda?! Soha nem lövök ha valaki van a közelemben vagy mi? Troll tipp: egy négyes csapatból egyikőtök leveszi a páncélját ekkor a mobokat farmoló játékos elé befutva azt és esetleg a csapatát azonnal rogue -á teszed, a társaid a bounty és esetleg loot fejében levadásszák őt/őket és esetleg a földre került társat szépen "újraélesztik".
    Troll tipp#2: A mobokat farmoló játékosokat kell figyelni és amikor egyikük gránátot használ valaki belefut a robbanásba szándékosan és megint csak kész van a levadászható rugue.
    Troll tipp#3: Két csapatnak kell együttműködnie, az egyik izomból "berogueol" :) és manhunt státuszban a nem rogue csapat beáll eléjük és védi őket...
    Amúgy az megvan mindenkinek, hogy a DZ egyébként klasszikus endgame content?! Terhát nem nagyon látom be minek mennék a DZ -be 30. szint (vagy legalábbis akörül) előtt? Minek farmolni bármilyen epic vagy legendary (superior, high-end) cuccot aminél két-három szint múlva még a zöldek is erősebbek lesznek? Szóval a DZ -nek úgy kéne kiegyensúlyozott(!), szórakoztató játékmódnak lennie, hogy már csak ennek a módnak önmagában kellene fenntartania a játékosok érdeklődését. Na ez az amiben én egyenlőre nem nagyon hiszek, de ne legyen igazam...
  • Daermon
    Teljesen egyetértek.
  • ratgab
    Ez egy kétirányú utca azért, mert ha sokáig szívatják így a játékosokat egy idő után már vadászni fognak rájuk....És ugye ha rogue az ember (mondjuk célirányosan vadássza az ilyen egyéneket, mert hogy a nevük egyértelműen látszik és megjegyezhető), attól még nem kötelező le is lőni...Tehát a rendes játékosok akár összes is foghatnak és trollvadászatot rendezhetnek az ilyen renitensek kárára oly módon, hogy egymást közben nem bántják.

Pl. Én is megjegyeztem akik lelőttek (hajlamosak voltak a gyilkolásra) és amint volt lehetőségem azonnal levadásztam őket ahogy rogue-ok lettek.
  • ratgab
    Most az mennyivel lenne jobb, hogy egyik játékos lesebez 1 hp-re és egy másik játékos meg lelő? Így az első elvihetné a lootot, nem lenne rogue, a másikat meg le lehetne vadászni. Majd másik körben cserélhetnek. Nagyon könnyen ki lehetne egy ilyen rendszert használni. Én azt mondom aki rád lő (még ha véletlen is) az legyen ellenfél....Hozzáad a játékhoz, így vigyázni kell kire és mikor lősz. Persze ha beszalad eléd valaki azzal nem lehet mit kezdeni.
  • ratgab
    Én meg úgy gondolom, amiket leírtál azok pont a DZ mód zsenialítását mutatják. Vigyázni kell mit használsz, vigyázni kell mire lősz. Ez mind a bizonytalansági faktorból fakad, amit lentebb is ecseteltem. Gyakorlatilag senkiben nem lehet megbízni így könnyen tapad a ravaszra bárkinek az ujja. Könnyen lehet véletlen sebezni a másik játékost, így könnyen válhatsz rogue-á (teljesen egyetértek, mert én is jártam így véletlen).

Elveszted a lootot: Ez a fő faktora egyébként a rogue és kimenekítési rendszernek. Ez adja a sava-borsát a szememben, na meg a tény, hogy tényleg rpg szerűen random kapod a lootot.

Most nem mondom, hogy az egyjátékos módot nem élveztem, csak ugye az rövidke volt abból nem sok mindenre lehetett következtetni.

Összeengedésre még engedd meg, hogy reagáljak: Tudtommal nem kötelező DZ-be bemenni. Azt a lootot, amit ott megkaphatsz az egyjátékos módban is van lehetőség kifarmolni, illetve amit az egyjátékos módban kapsz az valószínűleg az ott való érvényesüléshez elegendő is. Lényeg a lényeg érdeklődéssel várom, hogy a végleges verzió milyen lesz.
  • oneal1
    szerintem ott valami véletlen volt, simán kinyírnak, ha visszalősz, ha nem
  • oneal1
    pontosan!!! abban reménykedem, hogy az nagyon jó lesz :)
  • AnuluWork #1118
    Most vagy csak belefutottam egy ilyenbe, de mintha az lenne, hogy ha más nem lő beléd, és te nem lősz vissza, akkor nem tud teljesen megölni? Marad az életerőcsíkodból egy kicsi.
  • AnuluWork #1117
    Snipert jobbat lootoltam, mint a closedban, de ezt a fegyvert nem sikerült.
  • AnuluWork #1116
    És akkor még ki tudja mit fog tudni a craft!?
  • oneal1
    nem minden a lila cucc :) de amúgy jah, én is rákockultam rendesen :D
    a legjobb gear nekem nem csak lila cuccokból jött össze, ez nagyon tetszik játékban!

• Bandicoot
    Részben egyet értek bár meg kell jegyezni a DZ arra van hogy játékosok (PvP) csaphassanak össze ha akarnak,ergo Pve embernek aki ezt nem szereti semmi keresnivalója ott - és nem is kötelező oda mennie feltehetőleg a sztori szerint.

Ami a DZ-ben szerintem hiba és remélem orvosolják,az tényleg az hogy elég egyetlen véletlen találat, és máris Rogue vagy. Ez tényleg egy baromság,velem is többször megtörtén portya alatt hogy nem suqadba rendeződve mentünk többen segítve egymást és miközben lőttem az ellent valaki besétált a kereszttűzbe. Eltaláltam, rögtön Rogue...És aki mögöttem volt persze ész nélkül rögtön le is darált... De olyan is előfordult hogy üldöztünk egy Rogue emberkét utolértük. Lőttük, valaki a közelébe ment,véletlenül azt találtam el. Erre én is beváltok Rogue státuszba és rögtön nekem is estek a társai akikkel mentünk addig....
    Szóval ezen a Rogue státuszon tényleg finmítani kéne annyit hogy addig ne lehess Rogue amíg meg nem ölöd a mezei karaktert.
    Apropó Rogue státusz, azért kiváncsi leszek, lesz-e valamilyen perk vagy egyéb képesség ami ezt a státuszt eldugja. Nem rossz ötlet lenne azon játékosok számára akik kedvelik a rablógyilkosságokat. Csak olyan skillfa ágba kéne berakni ahol vannak más egyébként szinte nélkülözhetetlen cuccok, vagyis kétszer is meggondolja az ember hogy berakja-e vagy sem.
  • macleody
    Volt M249B, többet is találtam. Ezt vendortól vettem, előtte meg lootból volt egy zöld.