7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
#792 igen, erre én is későn jöttem rá... mindegy, lehet megint tölteni :D
PS4-es changelog, valószínűleg PC-n is ezek lesznek majd:
closed beta facts
-
vereba #791 Javaslom, tarsd meg a béta klienst és elég frissíteni később. -
#790 A január végi zárt béta alatt letöltött 26 gb-ot tudom hasznosítani a február közepi bétánál? Olvastam, hogy lesz egy új küldetés is, de gondolom talán elég lesz leszednie majd hozzá a frissítést uplayen. Vagy megint le kell húzni a 26 gigát?
Kérdésem tehát, hogy megtartsam ezt a 26 gigát amit január végén leszedtem vagy törölhetem a picsába, mert úgyis újra kell tölteni? :D
Utoljára szerkesztette: gibson9, 2016.02.10. 13:20:21 -
Daermon #789 Elvileg lesz bent egy új küldetés is. -
#788 Az új béta bővebb lesz, vagy ugyanaz, mint az első volt? -
#787 talán még a katonai ruha maradhat meg.19-én minden kiderül.Nagyon várom már,hogy kipróbáljam ps4en,pont szabin is leszek. :) -
#786 Valószínűleg de... A Gold csak a season pass miatt éri meg a többi cucc csak parasztvakításnak tűnik. Talán a fegyver skin -je lesz egyedi amit levehetsz róla és újra használhatod másikon, de attól azért senki nem fog hasra esni. Így meg, hogy nem tudni mennyi lesz a season pass önmagában nehéz dönteni, de azért sejthető, hogy a gold valamivel jobban megéri majd végső soron. -
titani #785 Skill kalkulátor még csak alfa verzió
The Division Skill Calculator
Utoljára szerkesztette: titani, 2016.02.10. 09:19:21 -
#784 Srácok egy gyors kérdés.Érdemes a gold verziót megrendelni?A season pass még okés de az ingame cuccokra gondolok,azt a fegyvert nem fogom az első loot után kidobni? -
gstup #783 Mea culpa! -
Daermon #782 Open beta résztvevői kapnak valami ingame ajándékot is, ha megjelent a játék. Úgyhogy a zárt után ebbe is részt kell vegyek :D -
titani #781 ne terjesszünk rémhíreket jó ?! :P /szívbaj rámjött /
Utoljára szerkesztette: titani, 2016.02.10. 00:38:01 -
#780 -
gstup #779 -
#778 semmi gond :) -
gstup #777 Igaz.Elnézést kérek. -
Daermon #776 Persze -
#775 nézd meg jobban.. február 19 ps4& pc -
gstup #774 A videó végén csak xboxe one-t ír open bétának. -
#773 naugye :) -
#772 Noob kérdés, de itt is szét lesz választva, ps4,xbox és pc-s tábor ? -
#771 Február 18, illetve 19-től open beta
-
#770 -
toza #769 "Suitable for people aged 18 and over."
-
#768 Visszamennyé bászki! :p
(amúgy meg a te unokaöcséid állatok te állat!!!) -
toza #767 nem 18+ jatek!? eretsegihez meg kotelezo nyelv nem !? akkor most ez allatkinzas v mi!??hivoma rendorseget.. -
#766 személy szerint engem nem zavar mert simán elvagyok egy angol játékkal, de unokaöcsimék ennek nagyon fognak örülni :) -
toza #765 rem bonyolult am megtanulni egy nyelvet... :(
magyarok csak felre es hujen forditanak mindent... -
Daermon #764 Az egész. -
#763 Csak a beszélgetések lesznek magyarul feliratozva vagy a tárgyak/leírások/stb. is magyarul lesz? -
vereba #762 Mindegyik tartalmazza a magyar feliratot és a többit is.
http://store.steampowered.com/app/365590/ -
#761 azt nem tartom valószínűnek, ez szerintem csak a hazai kiadás kiváltsága, de majd meglátjuk -
DonPedro22 #760 Svájcban lakok és itt sikerült collectors edition-t előrendelnem, a kérdésem az hogy ebben is benne lesz a magyar felirat? -
Daermon #759 http://index.hu/tech/2016/02/08/divison_beta_hetvege_teszt/ -
Daermon #758 Gondolom nem volt hirtelen más. Így a hónapok óta tudott infót kihírezték :) -
ricsa008 #757 Ezt már elég rég lehetett tudni ... :D nem tudom mi volt ez a nagy hírezés ezzel kapcsolatba :D -
#756 Magyar felirattal jön a Division -
#755 ha adsz még egy GTX760-at a másik mellé, örülni fogok én is veled :D
nem tudom kit érint amúgy, de GTX980Ti SLI-vel 4K-ban 40FPS körül tudott teljesíteni a béta -
vereba #754 Multi gpu támogatással jelenik meg, van még itt valaki aki együtt örül velem?:D
http://gamingbolt.com/ubisoft-dev-claims-the-division-is-maxing-out-ps4-x1-and-pc-utilizing-every-tiny-little-cycles -
#753 ühüm, épp belebotlottam a képbe, berakom már akkor :D