7647
  • Morinad
    Nekem egy 780 GTX-en maximumon rezzenéstelenül fut (1920x1080).

A játék szerintem sem lenne rossz (mármint az alapötlet), de annyira statikus, hogy állandóan azt várom, mi fog történni. A spawn rendszer elképesztően elavult, az egészet kb. 2-3 óra alatt annyira megutáltam, hogy le is töröltem. Persze lehet, hogy csak nekem nem jött be.
  • patchaou
    Szomorú :/ Az idén még szeretnék procit és alaplapot cserélni, akkor majd még adok neki egy esélyt ha lesz valami demo vagy free gametime, de a 960-at nem tervezem még egy-két évig lecserélni, szóval nemtudom meg lesz-e ez a játék. Komolyan örültem neki amikor először láttam róla videókat, szeretem az mmo-kat és az openworld cuccokat, de csak azokat amikben nincsenek csillámszivárványvarázslások. Szóval nem halmoznak el a kiadók olyan cuccokkal ami érdekel is, erre most itt van ez és kevés hozzá az (egyébként nem gyenge) vasam :/
  • Zozo76
    Na, tegnap megcsinaltuk a haverommal a 2 fo-kuldetest, a mellek-kuldeteseket, csavarogtunk orakon at a dark zone-ba, meg a normal helyszinen is. Nekem, mig kolbaszoltunk a varosban a csodalatos (nekem legalabbis nagyon tetszik a grafika) varosban, vegig olyan erzesem volt mintha ez a szepen kidolgozott varos (de statikus, rohadt statikus!) milyen mas jatekban tudna kiteljesedni. Szinte mar vartam hogy valamelyik utcabol mondjuk egy nagy letszamu zombi-csapat vagy valami csoves-nigger bunozo csapat ronk rank nagy letszamban, hogy legalabb egy kicsit lehetne daralni, vagy valami tenyleg izgalmas dolog tortenne (mondjuk olyan sebesseggel mint a left 4 dead-ben). De csak nehany emberbol allo kis csapatba botlottunk bele (nem tamadtak, csak mikor belebotlottunk), sik-hulye AI, ha legalabb nagy gazzal nyomulnanak az ember fele de nem, azert elbujnak, neha kikukucskalnak, celratartasz, aztan lovogeted. Az jopofa volt hogy meg lehetett nezni egyes helyszineken mi tortent korabban (elve elegettek egy csaladot?), de annyi abbol is eleg volt. Haaaaaat, kivancsi vagyok mi kerul a vegleges verzioba bele 2 het mulva vagy mikor jelenik meg?! A haver elorendelte, meglatom o is mit mond rola. Vegulis ott a bazis ami meg ugye nem is mukodik rendesen (szinte sehogy), meg lesznek mas helyszinek is, gondolom penzert... Este 8-kor kezdtuk, valamikor ejfel korul mar baromira untuk az egeszet csak azert nyomtuk meg mert most vett gepet es semmi kozos game nincs kettonknek. Mar leszartam a keresgelest, leszartam a loot-ot, a 2 kuldi meg a mellek-kuldik amik vannak felejtos, teljesen hidegen hagyott, szoval NEKEM nem tudom mit tudnanak beletenni (erre a jatekmehanikara) hogy megvegyem. XBOX ONE-on siman fut, nincs fps drop, nincs kifagyas, nem allt le a jatek, de itt-ott ritkan de eszreveheto volt keptores, nagy ritkan lehetett latni ahogy cserelodtek a texturak jobb felbontasura, de nem volt jellemzo, nagyon kellett figyelni ra.

Ez szigoruan az en maganvelemenyem (ami nem biztos es nem is kell hogy egyezzen masok velemenyevel) amit igy kb 5 ora utan ereztem a BETA jatekkal kapcsolatban, ez egy topik a jateknak ahol mindenki elmondhatja a velemenyet, en is ezt tettem, eltem a lehetoseggel, es nem, nem tegnap regisztraltam az SG-re. Hehe.... :)
  • Yserac
    Nem fognak reszelni rajta 980ti-re lőtték be a játékot, bármi is írnak minimum req-ba. Azért mondom hogy szar a port, mert már 970-en keményen kompromisszumos.
  • Rhonin7
    ez csak nekem nagyon unalmas? buta AI lövölde....amúgy baromi szép,de hiányzik a rendes rommbolhatóság, kocsik robbannása ,kevés a skill az itemizáció,a küldik egy kaptafára készültek....nem tudom milyen lesz a multija,de sokkal többet vártam ettől a játéktól....
    Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.02.21. 09:42:00
  • patchaou
    Remélem reszelnek még rajta mert nálam szinte játszhatatlan, pedig tetszik. Az objektumok és a textúrák rohadt lassan töltődnek be és low grafon is droppolja az fpst. Tény hogy nincs brutál vasam, de mondjuk a gta v very high/1080p-n 40-60fps-el szalad, szóval nem is egy gyenge gép.
  • Krisztiam #1026
    jó fegyver? nem rángat?
  • Betyar070
    A grafika, az optimalizáció szar ??????
    Lehet hogy az ön készülékében van a hiba. (Talán ideje lenne a monitort lecserélni.)
    Áááá tényleg igazad lehet a grafikával kapcsolatosan, mert a kutyaszar az aszfalton nem olyan undorító és büdös mint a valóságban

Az gépigényről meg csak annyit, hogy egy Phenon II X4 965 is megy medium beállításon simán, és még így is a játék nagyon szép. Egy FX 6350-en meg high/medium beállításon fut.

Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.02.21. 09:24:42
  • AnuluWork #1024
    Hogy simán oda tudsz-e menni a küldik megcsinálása nélkül, nem tudom, én a küldivonal során jutottam el oda.

TAB a playeren, és invite.

A reward vendor hol van? Ami a lángszórósok kapcsán jár.
  • hawkie22
    Most vagy én voltam béna vagy csak nem figyeltem, hogyan tudok meginvitálni embereket csapatba még el nem végzett küldetésre? Meg hol is van a DZ? Ott még nem jártam, pedig a két szárnyat összeraktam bétában, de itt a hozzászólások alapján még a felét se láttam annak, amit a béta nyújt. :)
    Eddig nagyon bejött, ha laptopomon is futni fog kellö sebességgel, akkor instant vétel, talán még elörendelés is. :) (i5 2,2GHz, 16GB, Radeon R9 M375 2GB)
    Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2016.02.21. 08:21:06
  • AnuluWork #1022
    A grafika melyik része szar? Csak mert sok mindenbe bele lehet kötni ennél a játéknál, de a grafikába? :D Egy OW MMOnál ennél többet 2016-ban? :D

• AnuluWork #1021
    Ez egy beta. Ennyi. 4ről indulsz, bele a közepébe.

Elég sok helyszín lesz benne. Nem kötelező megvenni senkinek.
  • AnuluWork #1020
    Ugyanez ment a WD esetében is. :D
  • AnuluWork #1019
    És akkor még a Quantum Break ki se jött! :D
  • Toki1350
    A játék tökéletes,szépen fut , nagyon szép a grafika főleg este. Minden fullra húzva persze. Játékmenet is rendben.Gyűjtői változat továbbra is előrendelve.
  • Dondark
    Megvettem a liberatort 6000re felhúztam kicsit darál :D
  • Fpocok
    Ezt nem is tudtam
  • Bandicoot
    Köszönjük, visznemlát.
  • Lacika1992
    Kimondom amit nem nagyon mernek, ez egy SZAR.
    Bár nekem a sima single része tetszik, de maga a megvalósítás, a grafika, az optimalizáció, a DZ minden egy kalap szar.
  • Systore #1013
    wtf? erre van a két béta. ingyenes hétvégével se fogsz többet látni a játékból, erre lehet számítani a teljesnél
  • Bandicoot
    Nagy baj nincs az AI-val,nem egetrengető de nem is rém ostoba. MMO-hoz képest tökéletesen megfelelő. Ha túlerőben vannak,vagy erőfölényben rádrusholnak és kiírtanak. Ha nem akkor menekülnek,fedezékeket használnak.

A sebzés pedig lévén MMO abszolút nem probléma. Ennyi erővel ne legyen emberi ellenfél egyetlen MMO-ban sem mert hülyeség hogy a kard/lőfegyver/bárd/lándzsa meg tököm tudja még mi nem öli meg egyből.

Ráadásul ami külön pozitívum nekem az a fegyverbalansz. Eddig úgy fest nagyon eltalálták. Végre egy olyan játék amiben a közelre hasznos fegyverek távolabbra mit sem érnek, ahol egy olyan fegyverrel amivel kell tudni célozni van esélyünk közelharcban is egy gépágyús ellen. Abszolút random fegyverarzenált használnak a népek, és nem az van mint a legtöbb online shooterben hogy mindig ugyan attól az egyébként OP fegyvertől halok.
  • Tikal #1011

a demo alapján egyelőre nem...
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.02.20. 23:18:05
  • hqx
    Ha van esze a kiadónak, akkor itt is megcsinálja azt, amit a Rainbow Six Siege-nél, hogy miután megjelent, akkor valamikor beiktat egy ingyenes hétvégét. Remélhetőleg már patch-elt verziót, mint a Siege-nél, és akkor mindenki eldöntheti, hogy kell-e neki, vagy nem.
  • Tikal #1009
    Ennél jobb AI-t mondjuk... meg talán ennek a stilusnak jobban állt volna ha nem emberek ellen küzdünk.

UI: amúgy elég érdekes, hogy egy kutyát le lehet lőni minden további nélkül, de a civileket nem...
  • Tikal #1008
    szerintem van a kettő között átmenet...
  • AJensen
    Én teljesen kiigazodom rajta, semmi eget rengető nincs. Ami zavaró, az a falon átlátás. Rettentő nagy csalás szerintem.
    Küldetések semmi különös. Menj ide csináld meg ezt azt, és kapsz érte ezt.
    Játékmódokból vannak kevesek, illetve ami nagyon arcon ütött, a történet szerint nyomozunk, és helyreállítjuk a rendet. Viszont ez a túlélős rész ez teljesen elveszett. Egy fertőzött városban ekkora potenciált nem kihasználni szerintem elég nagy kihagyás. Nem kell Dayz szintű trollkodásra gondolni. Inkább a világ az, ami nincs befolyással a játékosra.
    Mindegy is. Ez a játék inkább egy destiny fallout keverék megspékelve egy kis mass effect-el.
  • Bandicoot
    Ez egy MMORPG shooter álá Destiny például. Mit vártál?

Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.02.20. 22:18:03
  • WhiteStar
    ha realisztikusan 1 lövedéktől kifröccsenne a te karaktered agyveleje akkor meg az lenne a bajod...
  • Tikal #1004
    Most itt a AI annyiból áll, hogy lerohannak és sok lúd disznót győz taktikával kikészítenek? Ennyi erővel jobb lett volna, hogy ha zombikat raknak bele, akkor még el is hinné az ember, hogy 3 tár kell egy kapucnis gecibe, de így??? vagy legalább kiabálnák, hogy allah akbar...
  • WhiteStar
    Nos, PS4en toltam bétát. tapasztalataim szerint ez így kezdésnek kevés hogy döntsek róla. túl narancssárga, túl kicsik a betűk, túl kusza a HUD, szokni kell keményen. mire sikerült kivégeznem a "lágszórós"-t, már belejöttem annyira hogy osztottam a fejlövéseket bőkézzel. Ez a bázisfejlesztgetősdi ez egyéni téma? illetve mi az a darklands? valami pvp zóna lenne? lesznek rendes missziók groupokra is később?
    pc-sek és konzolosok tudnak együtt játszani?
  • Voltan
    Megyeget, de nem fut jól. Túllőtték a gépigényt rendesen.
  • Bandicoot
    A negatív vélemény is a játékról szól,csak az nem vélemény hogy nem ér meg annyit a játék...
    Nomeg elég egyszer leírni ugyan azt,nem kell 345-ször ugyan annak az embernek. Ha nem tetszik leírod és elfelejted,ennyi.
    Egyébként lehetne bőven diskurálni például mikor hol lehet legendary cuccokat találni,stb.
    De a topik napok óta csak fikatopik. Azokat megértem hogy problémáznak akiknek nem is indul el, ez gond. De a többiek....
  • Jabar
    Nem tudom hogy miért írjátok hogy rosszul optimalizált. Nagyon jól fut a játék.

Amúgy meg ahogy én észleltem a világ olyan mint guild wars 1-ben volt, vannak (bétában 1) HUB-ok ahol mindenki látja a másikat de kint a quest területeken mindenkinek saját instance-a van, csak olyannal találkozol akivel beinvoljátok egymást ill DZ-ben a többi 23-at vagy mennyit.

Ha ez nyújt single/coop-ban (pve) 80+ órát már simán megéri az árát (nekem legalábbis).
  • Shep
    A negatív vélemény is a játékról szól. Egyébként sem lehet túl sok midenről beszélni, mivel elég kevés a béta tartalma.
  • Bandicoot
    Jó csak akinek nem jön be kár kismilliószor leírni. Jó lenne ha a topikban a játékról lenne szó és nem arról hogy szétfikázzák,illetve állandó jelleggel olyanok írnak bele akiknek nem tetszik.
  • hqx
    Engem meggyőzött! Főleg, hogy el sem indul.:D Kell ennél több?:D Nálam jó pár éve nem volt ilyen, hogy egy program nem indul.
    Azért ez elég érdekes:Link
    Utoljára szerkesztette: hqx, 2016.02.20. 20:58:42
  • Yserac
    Meglátjuk, én drukkolok neki és megveszem ha jó, mert a hype felkeltette az érdeklődésem.

" a bejárható terep és annak kidolgozottsága, az aprólékosság amikre odafigyeltek,páratlan."

Ez nem lenne baj, bár nálam egy játéknál elsődleges szempont a játékmechanika és a tartósság, utána a kinézet. Ha tényleg lesz benne mit csinálni és leköt 100 óra múlva nem a festményeket fogod nézegetni a falon. Sőt a PC-n még hátrány is mert rohadtul rosszul van optimalizálva. Mint általában majdnem minden konzol port.
  • Shep
    Tedd már magad túl a dolgon, van akinek nem éri meg ennyiért, neked igen. Kár itt erőlködnöd nem fogsz senkit meggyőzni. Van akit meggyőzött a béta, van akit nem, ennyi, kár ezt tovább ragozni!
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.02.20. 20:47:26
  • Bandicoot
    "Na jó, de milyen együgyű a Fallouthoz képest, ahol komplett falvakat építhetsz fel + a kraftolások."

Falvakat építhetsz - aminek az ég egy adta világon semmi értelme, ráadásul a "faluépítés" bármiféle mod nélkül bukta a limitek miatt.
    Kraftolás? Itt is van már csak a demóban kismillió fegyver kismillió lehetőséggel és akkor még a legtöbb dolog és kraft lehetőség zárolva van, ahogyan a bázis lehetőségeinek színe java is.

Lentebb írták hogy "jó de a fallout 4 tömve van"...Tömve. Csak a küldetések színe javában pontosan ugyan azt csinálod,más helyszínen. A Falloutok a 3. rész óta alig voltak képesek túlmutatni egy MMORPG szintjénél küldetések és sztori tekintetében. Mégis száz órákat ölnek bele a fanok.
    De vehetjük a Destiny-t is amivel rengeteget játszottam ismerősömnél. Jószerivel ugyan azokat a feladatokat és egyéb dolgokat csinálod,sőt még a kraftolás is elég lapos. Mégis milliók szeretik.

Ez egy mmo rpg shooter játék, nem több és nem kevesebb. Ehhez képest a bejárható terep és annak kidolgozottsága, az aprólékosság amikre odafigyeltek,páratlan. Aki szereti a máfajt simán bele fog ölni többszáz órákat is. Ennek fényében röhej hogy egyesek fintorognak az árcédulára,illetve mindenféle baromsággal próbálják leoltani a játékot.
  • Overburner
    Egyik single másik multi meg egyebek. Igen RPG de azért sok közük nincs egymáshoz. Mind2 máshogy köti le az embert szerintem. Destinyvel már inkább :D

Egyébként úgy látom hogy amikor a nyilt világban vagyok és rácsatlakozok valakire az ő világába kerülök tehát az ő játékállapota él nem az enyém (azok a küldik vannak kész ami neki és azok nem amik neki hiába csináltam már meg mindet kb mint a borderlands)
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2016.02.20. 19:46:25