7647
  • Zeller01
    Asszem win7 kompatibilis módban kell futtatni.
    Mármint keresd meg a division exe-t, azt kell win7 ben.
    Utoljára szerkesztette: Zeller01, 2016.02.19. 22:01:25
  • Krisztiam #911
    jaja így vagyok ezzel én is, vegyesek az érzéseim a játékkal kapcsolatban, tetszik is meg nem is, biztos várok a vétellel
  • Voltan
    Hát, én egyelőre nem vagyok hanyattesve tőle. Nem rossz, nem rossz, de semmi olyan, amit még ne láttunk volna, a gépigény pedig indokolatlanul magas. Na jó, inkább azt mondom, hogy egyáltalán nem valami álleesős a grafika, ahhoz képest meg nem is megy valami hajde jól...

Ebből szerintem egyelőre biztos nem lesz vétel részemről. De még azért ránézek a bétára
  • JaSoN HuNTeR #909
    Nálam így fút.

xD
  • cylonflatus
    De ez csak most hétvégén, péntektől vasárnapig tart. Hétfőn már vége a bétának, szóval ha ki a karod próbálni akkor sokat ne tökölj vele.
  • Overburner
    Ez igaz én ma elég sokat játszottam csapatban és még így is nagyon sunyik a játékosok. Tiszta DayZ
  • Shep
    És sajnos ezt meg is teszik, úgyhogy nagyon érdemes másokhoz verődni, különben esélyed sincsen.
  • Krisztiam #905
    van egy dupla csövű shotim, nagyon kemény :D
  • Overburner
    Annyit vágok hogy ott lehet jó cuccokat szerezni de ki kell vinni a helivel ha találsz valamit. Amit más játékosok megakadályoztathatnak és ha megölnek elvihetik a cuccaid.
  • toza #903
    hat ez teljesen ugyan az mint phantom vagy future soldier.. es ez is multi..
    es hude "openvo:rld.".. hat egy rakas szara egesz vegulis..
    csak ugy mint 3 eve vagy mikor jott ki az is.. elszomorito..:( egeszsegetekere..
  • Krisztiam #902
    most nem értem a dark zone-t, amit összeszedtem cuccot kiviszi a helikopter, de ezt az npc-k meg akarják akadályozni? vagy mi a lényeg? :D
  • DonPedro22
    Nekem is simán fut a game csak valamiért DZ-ban nem láttam senkit de egy restart megoldotta :)
  • Overburner
    Teljesen oké kis játék ez. Bár most nekem még ez a Dark Zone elég káosz :D
  • Shep
    Csak én érzem úgy, vagy tényleg jobb a hitbox a zárt bétáéhoz képest?
  • gstup
    Nekem is simán fut.13 órakor léptem be először,kb 2 órát játszottam vele.Utána kb 18 óra körül.Akkor is simán ment minden.
  • Jabar
    Most nekem is megy hibátlanul, csak kilépésnél adta be a kulcsot :D
  • ratgab
    Dettó. De kicsit szaggat valamiért.
  • JaSoN HuNTeR #895
    Jó nektek hogy tudtok játszani, én még Play ITen se tudtam megnézni a játékot mert nagyon hosszú több órás sor volt előttem a sok kis pokémon miatt.
  • Krisztiam #894
    azt akarom mondani neked, hogy hiába steamen telepíted uplay-re így is úgy is szüksége van...
  • JaSoN HuNTeR #893
    Mindkettő a béta, előszór beaktiváltamUplayen a Division Bétát elkezdtem tölteni, letöltötte ,de 1 nappal később megláttam Steamen és letöröltem az Uplayest mert ugyanis mi a faszom ez a x*r steam copy és inkább felraktam steamos változatott és mai nap amikor indítottam streamen kereszült a játékot akkor elindult ez a csodálatos Uplay is és beaktivált ugyan arra az accountra még 1 bétát nem tudom hogy csinálta de valamit nagyon tud...

És nem megy!!!!!! Probáltam már új accountal is amin nincs beaktiválva egyszerre két béta de ugyan úgy nem megy....
  • Stockbauer33 #892
  • Jim Morrison
    Az egyik az előző alpha, másik a béta. remélem próbáltad indítani a másikat is =)
  • JaSoN HuNTeR #890
    Jó nektek. Nekem nem megy... A gépem rendben van, mind1 akkor nem is érdekel, nem fogok itt vele szórakozni nincs erre időm. DELETE
  • Krisztiam #889
    ingyenes mindenkinek a béta, nem kell előrendelni
  • Voltan
    Most alighanem hülye kérdés, de ugye a béta ingyenes? Nem kell előrendelni, vagy ilyesmi?
  • Krisztiam #887
    nekem simán megy a játék, csak egyszer állt meg delta hibával..
  • JaSoN HuNTeR #886

Azt nem értem h most az Uplaybe miért van 2db division bétám?

Steammel inditom és elindija az Uplayt... Origin esetleg még nem kell hozzá vagy Windows Store? Mert így a négyel egyszerre biztosan elindul!!!!
    Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.02.19. 16:41:54
  • JaSoN HuNTeR #885
    Steamre szedtem le, de inditásnál elinditja az Uplayt is és fail :D :D és utána kiírja hogy leállt... Ekkora egy sz*rt. Látom jól indítót mindenkinél a játék, hát ezekután ebből se lesz valami nagy siker...
  • valaminick
    Olvasd már el mire válaszoltam neki, semmi köze a szerverhez cica...
    A játék nem indul neki, mint nekem se, már a zárt bétánál és most is ugyanez volt:

Utoljára szerkesztette: valaminick, 2016.02.19. 16:41:00
  • cylonflatus
    Szerintem annak semmi köze hozzá. Ha nem lehet elérni a szervert, akkor tökmindegy mivel indítod el, és milyen jogosultsággal.
  • Overburner
    Kidobott visszaléptem elmentem egy helyre ahol volt 3 ellenség elkezdem öket lőni és sebezhetetlenek voltak de én meg persze nem xD.
  • valaminick
    Nekem is ez van, de úgy sikerült elinditani, hogy az division.exe-t inditom(rendszergazda jogosultsaggal).
    Tehát a uplayt el se inditom, mert az exe inditasa utan úgy is betölti.
  • Jabar
    nein nein nein nein!
  • Zs0lt1
    Na, nekem leállt nem lehet csatlakozni. Nektek megy? pc-n.
  • cylonflatus
    Engem most kivágott valami "delta00000****" hibával, a játék betöltene, de amikor eléri a 100-at megint jön a deltaxxxxxx error. Gondolom megrogyott a szeró :)
  • Jabar
    Engem meg állandóan kidob hálózati hibával pár perc után, előző bétába nem volt ilyen.
  • Holy75
    Nekem nem indul el a játék, tölt 2 mp-et és vissza tesz az uplay fiókzoz. Ennyi. Van valakinek valami ötlete?
  • ChipHazard
    A bétához is kell az Xbox gold előfizetés? :)
  • DonPedro22
    hehe :D 12:59 után halott a topik... mindenki kockul... na jó megyek én is vissza DZ-be
  • Nagylaci
    Szívesen! Amúgy ez a lényeg, remélem mindenki érti, hogy ha most lootot akarsz kivinni a DZ -ből akkor le ne tegyél egy turret -et semmiképp! Könnyedén rogue -ot csinálhatnak belőled és beszoptad. Én szótam' :)

Már megy is a játék! Na jó szórakozást mindenkinek!
    Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.02.19. 13:01:29