7647
  • Betyar070
    Köszi az infót!
    Majd odafigyelünk rá.
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.02.19. 12:35:02
  • Nagylaci
    Australian Eastern Daylight Time??? XD Ez akkor azt jelenti, hogy a mi időnk szerint ugyanúgy 13:00 -tól játszatunk a játékkal. Tehát nekünk Pc, PS4 játékosoknak nincs változás ezek szerint,
  • AntiHero
    #TheDivisionBeta will be under maintenance from 8pm to 11pm AEDT. The game servers will reopen at 11PM AEDT on ALL platforms
  • Nagylaci
    Ez egy fórum nem?! Esetleg akkor világosíts már fel, hogy amennyiben igen (kicsit elbizonytalanodtam, hogy ez esetleg valami más lenne) miért ne írhatnék egy olyan új hibáról amiről jó ha minden open béta játékos tud, illetve miért ne írhatnám le róla a véleményemet?! Ezt NAGYON szépen kérlek, hogy fejtsd ki nekem! Illetve válaszolnék a felvetéseidre már ha nem kell mindenkinek azonnal leállnia ha véleménye van valamiről...

"- open bétában eddig nem voltak turretek engedélyezve, csak mostantól"
    lol, pont ez az, tehát az egyetlen(!) újdonságról kiderül, hogy a DZ -ben teljesen rosszul működik. Öngól, gratulálok.

"- open és closed béta között változtattak a formulán, hogy mikortól lesz rogue valaki"
    Igen, hogy jön ez ide?! Tök jó, hogy figyelnek a visszajelzésekre, ezzel nincs bajom.

"- ez utóbbi pont a belinkelt esetet egy az egyben befolyásolja..."
    Mivan?! :D Mit befolyásol? A PROBLÉMA az, hogy a kis ágyú segítségével a "tulajdonosa" KIVÉDHETETLENÜL rouge -á tehető. Teljesen normális reakció, hogy a teljesen tehetetlen és felkészületlen emberke egyszer csak rogue lesz és még jutalom is jár a levadászásáért?! WTF? Ha ezt az utolsót tényleg komolyan gondoltad akkor én kérek elnézést, hogy terhellek ilyen összetett problémákkal...
  • Roodie76
    Picit azért állj le... azok a tények megvoltak-e, hogy:

- open bétában eddig nem voltak turretek engedélyezve, csak mostantól
    - open és closed béta között változtattak a formulán, hogy mikortól lesz rogue valaki
    - ez utóbbi pont a belinkelt esetet egy az egyben befolyásolja, ugyanis míg korábban az egy lövéstől már rogue lett játékos, most már ez nem történik meg, azaz szabadon belelőhetett a turretbe kettőt, ami utána a rendes működésének megfelelően ráfordult az illetőre, és lőtte, ami teljesen normális reakció, mint ahogy az is, hogy ettől a torony gazdája rogue lett

Szóval úgy érzem, nem nekünk kellene gondolkodni kicsit.
    Utoljára szerkesztette: Roodie76, 2016.02.19. 11:04:40
  • Nagylaci
    Látom vagy nem értitek, vagy nem akarjátok. Szóval akkor ezen kéne elgondolkodni:

Egy gyakorlatilag game breaking hibát hogy nem szúrtak ki eddig a tesztelés folyamán, a játék megjelenése előtt ennyivel ezek hogyan lehetnek még mindig a játékban? BÉTA??? LOL... Az ugye megvan, hogy ezek demók, bétának pont azért hívják őket, hogy a hibákkal kapcsolatban erre lehessen hivatkozni. A játék két hét múlva megjelenik és olyan EVIDENS hibák vannak még benne amit felfoghatatlan hogy nem vettek a FIZETETT, ezért tartott tesztelők eddig? Ráadásul azon is érdemes elgondolkodni, hogy ez a kis ágyú az egyetlen a zárt béta óta kipróbálható dolog a játékban és rögtön ekkora hiba derül ki róla. A játék 90% -át még nem is láttuk... Ezek a demók(!) arra lennének, hogy éppen erről ítéld meg, hogy megveszed -e a játékot vagy sem.
  • Daermon
    Erre van a béta, hogy ezek kiderüljenek. Ez amúgy se akkora probléma, javitják majd.. A PC-s cheat inkább. Kiváncsi vagyok kezdtek-e valamit vele.
  • Nagylaci
    Mi nem kötelező, és az miért vigasztalna, hogy ekkora problémát maguktól eddig nem szúrtak ki? És mire utal ez szerinted?
  • TakácsBálint
    Nem kötelező:) Majd kijavítják.
  • Nagylaci
    Basszus mennyi átgondolatlanság van még ebben a játékban... Szóval ha a ledobott kis ágyúra rálősz az azonnal rád fordul a Dz -ben és addig lő amíg a tulajdonosa rogue lesz. Egy újabb teljesen átgondolatlan mechanika amit gyönyörűen ki lehet használni. Egyre inkább van egy érzésem, hogy az egész DZ egy rosszul összerakott "tákolmány" lesz...

Turret abusing...
  • Anthrax
    Olvasni csak megtanultál már...
  • Krisztiam #861
    nemsoká indul a móka, már várom :DD
  • Systore #860
    xboxon már van, ps4/pc ma 13:00
  • LeWyTy
    Most akkor mikor van a béta? 18.!? Tegnap? Csak tegnap?
    Nekem tegnap csak preload volt. Az kész. Most Coming soon. Lemaradtam?
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.02.19. 07:08:55
  • Laza
    Na, csak lesznek itt az 'emberi természettel nem feltétlen összeegyeztethető' ellenfelek :)

Twitchen láttam, h az egyik küldiben egy óriási, mindenkinél 3x nagyobb lángszóróst kell kinyírni, akinek persze kismillió péncélja van, mert miért is ne :)

Nem mondom, hogy mutáns, meg ilyenek ... de nem egy sima ember :)
  • YafMeGB
    Egy kis hangolódás a hétvégi open bétára, a múltkori Closed betában kalandoztunk egy kicsit a dark zoneban.
    Jó hangolódást és jó játékot a hétvégére! Játékban találkozunk. ;)

• Laza
    The Division jár bizonyos Geforce kártyák mellé (GTX 970+).

Na, megnézzük majd hogyan alakulnak a kulcs árak :)
  • Yserac
    Elég tré' sehol nincs a Blizzard átvezetőkhöz hangulatban.
  • Forolto
    Gondolom ezt nem ingyen csinálja az Ubi.
  • TDC Geronimo
    ezer éve vannak ilyen 30 napos marketing dealek.
  • Forolto
    már csak kettőt kell aludni. :) Egyébként mi ez a különéletű XBOX elöbb minden elöbb kap 30 nappal dolgokat? Nyomi winfosnak ennyire nem megy,hogy ezzel csábít vissza embereket?
  • Daermon
    Hm akkor elnéztem. 10:00ra mindegyiket értettem.
    13:00 a PC. Nekem ez a lényeg :)
  • Nagylaci
    Ha egészen pontosak akarunk lenni akkor XBOX -on 18 -án 10:00 -kor, PC -n és PS4 -en 19 -én 13:00 -kor kezdődik majd az open beta.
  • Daermon
    10:00 a nyílt béta startja.
  • Laza
    Azokat az időket rég homály fedi :)
  • Daermon
    Hangulatos lett :)
  • TakácsBálint
    10 éve nem lett volna kérdés mi a fontosabb:)) (K.Feri69)
  • Jim Morrison
    hangulatos, de a sima gyaloglás olyan fura :D
  • Laza
    Az a csaj a végén ... borzalmas.
  • Laza
    Nem tudom miért, de én eddig csak az 576-nál láttam: http://576kb.hu/kiemelt/tom-clancys-the-division?platform=PC
  • Laza
    Wellneselni megyünk ... szerintem asszony kiakadna :)
  • gstup
    Sziasztok,

Gold Edition-t hol lehet a "legjobb" áron megvenni?Csak külföldi oldalakon találtam,de ott mindig euróban voltak az árak,ami azért nem a legkifizetődőbb.

Üdv
  • GaBika6
  • Jim Morrison
    +, nálam uplay és origin is jóval gyorsabban tölt le, mint steam környékbeli régiókról.
  • gstup
    Szimpatikus ez a uplay.27 perc alatt lent volt a 28 GB.
  • toza #837
    laptop?
  • Forolto
    PS4-en az eventkalkulátoron 13 óra van írva
  • Laza
    Pont elutazom a hétvégére, de még a végére azért belecsapok :)
  • Daermon
    Nem írták még. Tippem az, hogy 12-14 óra fele.
  • manacz
    Sziasztok!
    Lehet tudni, pénteken hánykor kezdődik a béta?
    Rászámolnék 1 órát, mert úgy is csúszik vagy valami szar lesz :D