7647
  • Bandicoot
    Ó van még feljebb is, én nemrég szereztem be Superior (lila) Classic M1-et 29XX-es sebzéssel. Szintén superior kiegekkel 31XX... Szokott lenni meglepetés amikor egy valaki le akar kaszálni vagy hátbalő, elugrálok és visszalövök...
    Ebből egy legendary....
  • Krisztiam #1071
    tényleg azt mondta az ubi,hogy aki előrendeli vagy megveszi a játékot megjelenéskor, akkor lesz valami meglepetés a játékban, lehet erről tudni valamit, hogy mi lesz az?
  • szomferi
    itthon is megkapod 13-ért a simát, még ajándékok is járnak mellé... goldot nem veszel 12-ért (pc-re)
    Utoljára szerkesztette: szomferi, 2016.02.21. 23:29:02
  • Shep
    Na a DZ totál játszhatatlan lett. Beszabadult pár hülyegyerek akik egyből lőnek mindenre, ami önmagában nem lenne gond de csoportokról van szó így hiába mész ellenük társsal levadásznak, mint a huzat. Ahogy én látom a DZ-n kívüli rész teljesen rendben van, élvezetes, szórakoztató de a DZ jelenlegi formájában élvezhetetlen, hacsak ki nem fog az ember egy jó csoportot.
  • Mike333 #1068
    Saját szerzemény :D
  • toza #1067
    gold 12 e huffert,paypallal is lehet fizetni ...

csak hogy!!! " Attention: Some products in your cart seem to be unavailable in your country"

mashol is van 12 k ert.. paypal vagy viza..
  • szomferi
    nemigen fogsz tudni fizetni innen, azt hiszem, hogy már jobban bekeményítettek, VPN-nel sem tudsz már venni semmit
  • Overburner
    Tervezi valaki megvenni Nuuvemről? Kérdés hogy régiózáras e vagy nem.
  • Bandicoot
    A season passban eddig nem láttam a metrós cuccon kívül olyat ami arra utalna hogy másik városrész kerül elő. + lesznek ingyenes dlc-k is.
    13k-ért kapsz többszáz órányi játékot ha szereted az mmorpg shootereket. Lehúzás lenne?
    Még akkor se ha külön season pass kell a dlc-khez....
  • Piko888
    Nekem sincs semmi gondom az optimalizáltsággal. Full HD-n R9 280X-szel tökéletesen szaggatás mentesen fut.
  • AJensen
    Ez biztos? Mert nálam 1080p-ben van 40-50 fps r9 270x-el, és még a drvier sem friss. Házon belül fix 60 mindenhol, a külső területeken van csak fps drop, de ott sem mindenhol. Meg is lepődtem, hogy szinte minden közepes beállításon van, és ennyire tartja.

fx8320 - 3,5 ghz
    8 gb ram
    r9 270x 2gb
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2016.02.21. 17:26:52
  • Lacika1992
    I7-el meg GTX760-al van 30fps-em úgy hogy semmi nincs high-on.
    A csávókám arca meg olyan mint a san andreasba kb de még a san andreasba is élesebb a textúra.
    Aki azt mondja hogy egy régi amd-vel szépen megy az szerintem álmodik.
    De mindegy nem trollkodni jöttem, csak leírom amit látok.
  • AJensen
    13K a játék + dlc. Úgy érzem sok lehúzás lesz, ha az ember tényleg játszani akar majd. Abba reménykedem, hogy a 13k-ban legalább a játék 60%-a benne lesz, esetleg 70, a maradék 30 meg mehet annak, akinek sok pénze van.
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2016.02.21. 16:15:01
  • patchaou
    Mindenben igazat kell adnom. Csak elszomorít hogy a játékok 99%-a gond nélkül futott, más játéknál a közismert bugokat/hibákat is többnyire csak videókon láttam és most itt egy játék ami tényleg érdekelne és szinte játszhatatlan nálam. Nagyon remélem hogy csiszolódik még :)
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.02.21. 15:52:38
  • Dondark
    3 market van csak ahol lehet epicet vagy legendet venni?(kettő a 2 bejáratnál és egy a safe house)
    Utoljára szerkesztette: Dondark, 2016.02.21. 15:18:01
  • AnuluWork #1057
    Lesz 6 DZ terület (a betaban benne van kettő? vagy lehet, hogy csak egy?), és kezdéskor 32 sima városrész (megnyitva a bétában 2,5), plusz dlcvel havonta folyamatosan a többi NY és a körülötte lévő vidéki területek. Most ez nem elég?

Ugyanúgy ahogy a Wildlandsban lesz (először csak Közép és Dél-Amerika, majd USA, EU, stb.).
  • AnuluWork #1056
    Faxa, hogy folyamatosan jön az üzenet, hogy feloldották a craftot, erre nem tudom sehogy sem elérni. Kell hozzá valami plusz küldi?
  • Shep
    Mindig vannak kivételek de nem 1-1 eset dönti el, hanem a többség, millió oka lehet a dolognak, nem feltétlenül a játék hibája, ráadásul ez béta, tehát... Ja, és amúgy ez a béta már jobban fut, mint a zárt úgyhogy a fejlődés érezhető, a végleges vélhetően még jobb lesz, meg majd jönnek patchek szép számmal, persze ez csak azt érinti aki megveszi .)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.02.21. 13:59:22
  • Overburner
    100000% hogy nem fog megmaradni.
  • Betyar070
    Arról van valami infó, hogy a bétában elért profil (rang) megmarad és a teljes játékban onnan folytatható?
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.02.21. 13:31:56
  • hawkie22
    Hát laptopon nem fog futni, azt már most látom. Betölti, de a kép sajnos villódzik, játszhatatlan. :( Sajnálom, pedig még az AC Syndicate is ment low beállításokon lapin. :( Na megyek, kipróbálom ezt a Dark Zone-t.
  • Overburner
    Valaki akar most DZ-zni vagy mást ? Sir_Hedge néven futok akit érdekelne :)
  • Jabar
    Vártam a helikoptert, néztem ki a fejemből, se gránátot, se robbanó tech-et se semmit nem csináltam legutóbb, 1x csak rogue lettem és szarrá lőttek. Buktam is a tele batyumat. Általában az ember azt mondja ilyenkor hogy, na bumm, béta, majd javítják az ilyet. Sajnos az utóbbi években nem ez a bevett szokás. :(
  • oneal1
    vagy te vagy a csapatod egyik tagja valamit csinált.

nincs ilyen random rogue :D
    Utoljára szerkesztette: oneal1, 2016.02.21. 12:07:28
  • oneal1
    ilyet még sosem hallotam
  • Bandicoot
    Sosem fordult velem ilyen elő. A legrosszabb amitől rogue lettem önhibán kívül az a robbanó tech volt. Valaki belesétált a hatókörébe és eldobott egy gránátot bénán...Berobbantotta az én cumóm sebezve ezzel a csókát és emiatt rogue lettem. De csak úgy még sosem volt.
  • Jabar
    Ami elég szar, hogy DZ-ben van hogy a semmitől válok rogue agent-é, közelembe nincs senki és mégis, persze a fél világ rád szakad olyankor. Pedig nem használok turretet sem.
  • patchaou
    Úgy tűnik a proci itt a szűk keresztmetszet.
    Legfrissebb nvidia driver.
  • AJensen
    1x nem fordult velem ilyen elő. Olyan bugom van, hogy az ajtóknál nem találja az animáció a rendes pozíciót, de ilyen nem volt.

Kérdés mindenkihez. Melyik driver van fent? Nálam korábbi AMD driver - 15.201.1151.1008-151104a-296217E
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2016.02.21. 11:34:58
  • Yserac
    Jó optimalizáció az PS4-en van 5-öd annyi árért ugyanezt hozza, na arra azt mondom durva.
  • Overburner
    Ilyen nálam nem fordult elő pedig már az én gépen is alig mondható középkategóriásnak sőt....
  • patchaou
    Az optimalizációra nem lehet panasz? Egy olyan vason amin minden más játék magas beállításokkal gond nélkül fut nem töltenek be a textúrák és lowon is droppolja az fps-t és hébe-hóba bezuhansz a map alá... Ez a jó optimalizáció?
  • Voltan
    Nekem a lenti konfiggal med-high beállításokkal ugrál 40-50 fps között (gyakran leesve 30 körülre, akár az alá!)
    Játszható, de ennél azért többet vártam,
    Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.02.21. 11:29:47
  • AJensen
    Fixálni kell beállításokban. A gépigény tényleg nem olyan vészes, viszont sok helyen droppol. Ezt remélem fixálják.
    Az első tesztek után (játékos) úgy is kiderül mit hazudtak össze. Illetve, ha lemegy egy 10zesre az ára, akkor biztos beruházok rá, mert megtetszett.
  • Shep
    Szerintem pont az optimalizáció az amire nem igazán lehet panasz, arra, hogy valakinek nem indul arra már inkább. Másik ami nagyon profi ami mondjuk az Ubis játékoknál már megszokott de itt valahogy még jobb az a karakter animáció, legalábbis az irányított karakteré.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.02.21. 11:23:54
  • Overburner
    Nekem FX8350 és egy 7850 2gb mind2 kicsit húzva meg 8gb ram és semmi egetrengető nincs pedig közel maxon tolom kiterjesztett látó távolság és élsimítás nélkül. Teljesen élvezhető. Főleg hogy kontrollerrel játszok így nem is vehető észre ha néha lejjebb esik az FPS bizonyos helyeken. Nincs itt semmi baj szerintem.
  • patchaou
    Akkor a procicsere lehet hogy megváltás lesz. Jelenleg csak egy A10-5800k van. (csóróság volt amikor összeraktam a gépet és nem volt lóvé vga-ra :) )
  • hawkie22
    Nekem az alapgép egy 2. generációs i7 3.8GHz-el, 12GB RAM és egy újonnan vásárolt NVidia 960 4GB RAM-al. Nekem röccenésmentesen futott high beállításon, ami nekem játékra MMO-nál böven elég. Szóval a kártya sztem elég lesz még egy ideig. Proci-RAM terén nem néztem, mit eszik. Ma még kipróbálom a lapit, mit bír (a Rise of the Tomb Raider mediumon elfutott rajta 25-30 fps-el), annyira nagy baj nem lehet. :)
  • Jabar
    Akkor vagy én vagyok szerencsés vagy nem tudom, de itt írogatjátok hogy szarul van optimalizálva de nálam 1920x1080-ban med/high beállításokkal meg sem mozdul 60-ról az fps pedig a vga-mon kívül, ami egy középkategóriás kártya, 5 éves a gépem...

i5 2400/8gb ram/gtx960

A sárga filtert meg ki lehet kapcsolni ha valakit zavar :)
    Utoljára szerkesztette: Jabar, 2016.02.21. 10:32:51
  • Bandicoot
    A buta AI a Dark Zone-ban érvényét veszti, főleg magasabb szinten.
    Rombolhatóság jó lenne,bár valamennyi van, omlik a vakolat + rengeteg anyagon át lehet lőni szépen miközben darálódik. Az autók robbanhatnának - bár feltehetőleg egyikben sincs nafta anélkül bizony nem robban egy autó,egyébként egy autó élőben sem robban úgy ahogy filmekben,még ha van is nafta a kocsiban,akkor sem. De aláírom egy gránáttól jobban szétmehetne.
    Skill,itemizáció - ebből szinte semmit nem raktak a beta-ba ami viszont van az minden csak nem kevés. Vagy 20-30 különféle fegyver rengeteg fejlesztési opcióval...És akkor a ruhák és egyebek modolása a skillek az szerelés az összerakás mind mind nem szerepelt a betaban egy rakás más opció mellett.
    A küldetések egy kaptafára mennek - ahogyan az az mmo-kban megszokott, nem értem mit vártak egyesek? Ez továbbra is MMOrpg shooter,nem más. A főganajok egyébként jópofák ehhez képest.