7647
  • Daermon
    Nekem fent volt a kluens a zárt miatt. Kb 1,3 Gb jött hozzá. Pénteken majd elszöszölök vele, aztán majd megjelenéskor belevetem magam.
  • Krisztiam #831
    én már töltöm
  • Lacika1992
    Már le lehet tölteni az újabb bétát.
  • Daermon
    DZ vagy más játék :)
    Ha túl lassú lenne az szarabb lenne. A játékosok nagy részé úgyis rohan a lvl cap-ig és csak utána fedezi fel jobban a játékot.
  • Lacika1992
    Szerintem is fel van gyorsítva, de akkor is kevés, még nekem is aki nem is kocka, mit kezd majd vele egy über kocka aki éjjel nappal a gép előtt ül? :D
  • oneal1
    szerintem a bétában fel volt gyorsítva a fejlődés, és a jó fegyvereket, ill felszereléseket is jobban adta mint fogja a véglegesben.
    Gondolok itt a kék, lila és a sárga cuccokra.
  • AnuluWork #826
    Ha ott ült mindenki a DZben a béta alatt egész nap, akkor honnan vágja, hogy mekkora lesz a külső világ és mi fér majd el még benne?,
  • Yserac
    Szerintem ennyi, de belőlem a pesszimizmus beszél.
  • Daermon
    Majd kiderül :) De szerintem bőven lesz küldetés, mire kimaxolod a bázist. Én nem aggódnék emiatt.
  • Lacika1992
    Tehát akkor ha 30 szint van, 1 hét alatt 30-as vagy, átmész DZ-ra ott meg kb 3 nap alatt vagy 30, és ennyi? :D
  • Laza
    A térkép mérete nem tudom miért ennyire mérvadó. Azt értem, hogy a DZ-ben fontos, de ahogy eddig tűnt, a pve részen a küldik egy része biztosan belső térben játszódik, ahhoz meg mindegy mekkora a térkép, 1001 'instance' küldetést ki lehet pakolni.

Meg ugye hiába itt a sok autó, mégiscsak gyalogolni kell, bázis is csak egy van, a franc sem akarja a fél napot mindig ide-oda gyaloglással tölteni :)
  • ratgab
    Majd a nyílt bétát megnézem már én is.
  • Jabar
    Én személy szerint egy single/coop játékot várok. Ha elég hosszú és jó a történet akkor nekem már elég. A DZ csak egy plusz számomra.
  • Yserac
    Csodákat ne várj, nagy pofára esés lehet már csak az ubi miatt is. Ez a cég még pozitívan nem lepett meg.
  • ratgab
    És ezt a béta alapján szűrted le vagy te már tudod a végleges verzióban milyen tartalommal fog bírni a játék? Időgépedet elkérhetem néha? :-D
  • Yserac
    Hát elég gyérnek tűnik tényleg. Na meg nincs benne content, az már a béta videókból is látszik. Van 4 fajta enemy klán és csókolom. Egy elsőre nagynak tűnő térkép. De azt a leglassabb játékos is fél hónap alatt kipörgeti. Látszik hogy konzol port. 3rd person nézet, idióta fedezékrendszer, ami most annyira divatos. A DZ tudná életben tartani a gémet, de az is elég ötlettelen. Szedd össze a lootot hívd le a koptert, közben imádkozás, hogy ne jöjjön rajtaütés. Ennyi a játék. Azt hittem végre ez egy "A" kategóriás hibátlan survival game lesz, mert nagyon rá vannak kattanva az emberek. Szerintem túl nagy a hype ahhoz képest, hogy mi ez.
  • Laza
    Csak? Már a bétában is elég gyors volt a fejlődés.
  • AnuluWork #815
    Az is 30.
  • Daermon
    30.
    És van külön DZ rank.
  • AnuluWork #813
    Mennyi lesz a max szint?
  • szomferi
    soká lesz még nyár.... na majd kiderül :D
  • Daermon
    Én 2017 elejére tippelem a Wildlandsot.
  • oneal1
    először 2016 év végére ígérték, szerintem 2017 végén majd megkapjuk! :)
  • Tikal #809
    2016 E3 :)
  • szomferi
    tudtommal nincs is még megjelenési dátuma a Wildlands-nek... vagy nagyon csúnyán lemaradtam valamiről? :D
  • oneal1
    biztos hogy csúszni fog a wildlands
  • Tikal #806
    csodálkozom is hogy ilyen közelre tették a megjelenési dátumot...
  • Laza
    Összehasonlítva a Division-el, ua a kettő, csak abban sokkal több a lehetőség, míg itt meg gyalogosan kolbászolsz egy városban ... és még egy szaros autóba sem ülhetsz be, pedig aztán tele van vele a város :D
  • szomferi
    nekem első látásra szerelem volt, kíváncsi vagyok, hogy mit fognak kihozni belőle
  • Laza
    Amúgy megnéztem most Ghost Recon Wildlands E3-as trailerét, és azt hiszem a Division max addig lesz érdekes, amíg a másik ki nem jön, mert abban sokkal több potenciált látok, sokkal jobb tartalmi lehetőségeket, sokkal több megoldást, játékmenet lehetőséget.

Várom ezerrel :)

https://www.youtube.com/watch?v=IuH7cCBc4o4
  • Laza
    Én egy ideje nem érzem, hogy a Tom Clancy név bármit is adna a játékaikhoz, inkább csak marketing ...

Megjegyzem, én örülnék a legjobban, ha az endgame nem arról szólna, hogy egyre nagyobb és több HP-s ellenfeleket kelljen sorban leölni, hanem tényleg valami igazán taktikus, ütős EVENTEKET hoznának össze.

Mert ugye az sem túl reális - függetlenül attól, hogy egy ember van beöltöztetve banditának -, hogy áll veled szemben egy NPC, akinek 6.000.000 HP-je van, meg 15 láthatatlan kevlár mellény, és aztán csak ezt hatványozzák egymás után.
    Utoljára szerkesztette: Laza, 2016.02.11. 11:24:57
  • Yserac
    Mi ez a játék? Baromira pörögnek minden fórumon a topicjai.
  • Daermon
    Épp, hogy a zombik és a hasonlók tennék tönkre az egészet szerintem :)
  • Nagylaci
    Nem igazán lesz itt ilyesmi! Már több újságíró is rákérdezett erre elvégre a vírusfertőzés miatt eléggé adná magát a "zombi" (fertőzött dühöngő őrült, stb...) vonal, de a készítők minden alkalommal mereven elzárkóztak ettől mondván, hogy a Tom Clancy név miatt ragaszkodnak a valósághoz közeli környezethez. Szóval aki ilyesmiben reménykedik az szerintem tegyen le róla, de persze történtek már ennél nagyobb "csodák" is a profit érdekében... :)
  • Laza
    Hát igen, vicces volt, mikor egy named thug a DZ-ben komplett csoportokat szedett szét mp-ek alatt, míg őt baromi sokáig kellett lőni ... és itt igazából nem is tudják majd mással húzni a játékot-játékidőt ... majd endgameben jönnek a raidek, ahol 20-an lőnek egyet? :)

Mondjuk a mutánsokat be lehet még hozni, mégiscsak valami vírusról van szó ... onnan meg határ a csillagos ég :)
  • Nagylaci
    Egyrészt engem sem zavar, de érted a Mass Effect egy Sci-Fi szóval ott lehet mondani, hogy az űberszupermodern páncél/energiapajzs stb... megvéd. Tehát egy fantáziavilágban bármi lehet oszt jónapot. :) Viszont itt minden külsőség a valóságra emlékeztet, "igazi" New York, "igazi" fegyverek az ellenfeleink közönséges emberek mindenféle tudományos fantasztikus "mágia" nélkül. És ezt megértem, hogy sokakat zavar mert minden abba az irányba mutat, hogy a kvázi valóságba éld bele magad és ebből zökkent ki amikor a kapucnis hülye gyerek keményebb mint egy M1-A1... XD
    Félre ne értsd, veled értek egyet hülyeség ezen fennakadni, de valahol megértem miért probléma ez sokaknak.
  • Daermon
    Engem nem zavar az RPG vonal. Sőt, kell is bele.
    Azt nem tudom miért zavar embereket egy RPG-ben, hogy egy-egy ellenfélbe sok lövés kell. De ez is csak most hiszti, pedig mondták hogy RPG elemekre is épül a játék. Ennyi erővel pl a Mass Effectnél is lehetett volna hisztizni :)
  • Nagylaci

Hhát ez az egyik hátránya annak, hogy valós környezetet és elképzelhető szituációt választottak egy RPG -nek. Szóval az ellenfeleink: emberek pisztollyal, emberek lángszóróval, emberek shotgunnal, emberek mesterlövészpuskával... :) Ezért sok kritika éri a játékot, hogy az RPG -k alienek, zombik, mutánsok, robotok, mutáns alienrobotok :) nélkül elég laposak és valahogy "zavaróak" lesznek. Igen akárhogy is de az ember inkább elfogadja, hogy a fura alienbe miért kell 20 tár, hogy megdögöljön míg itt egy csomó embert zavar a dolog hiszen a játék univerzuma miatt itt mindenki közönséges ember azokba meg nem kell 15 fejlövés többnyire... Engem igazából nem zavar, de látom benne az igazságot azért.
  • Daermon
    Last Man Battalion gondolom az lesz a legelitebb ellenséges frakció. Na majd kapnak a szájukra :D
  • szomferi

RIOTERS

Profile: Low-life thugs who took advantage of the situation to steal and kill.
    Favorite weapon: Handgun, baseball bat

Beware of the thugs who roam in packs through the city. These enemies are low-life criminals, who took advantage of the fall of society to take control of parts of the city. Until you intervene.

CLEANERS

Profile: Firefighters who now believe the only way to eradicate the virus is to burn everything.
    Favorite weapon: Flamethrower, submachinegun

Fight against the Cleaners, who wear hazmat suits and wield flamethrowers, set on cleaning New York from the virus by burning everything and everyone. Most of them are former firefighters who turned crazy when the virus hit, and now believe it is their duty to cleanse the world.

RIKERS

Profile: Prisoners who escaped from Riker’s Island prison who take their revenge on authority.
    Favorite weapon: Shotgun, submachinegun

Engage with the Rikers, a gang of convicts that escaped Riker’s Island prison and who are now ravaging the city and vying for its control. All these criminals have a strong history of violence, and they now compose on of the most feared faction of The Division.

LAST MAN BATTALION

Profile: Mercenaries who took advantage of their brute force to take control of the city.
    Favorite weapon: Assault rifles, sniper rifles

The Last Man Battalion is a private military company hired by Wall Street companies to protect assets during the outbreak. They consist primarily of veteran soldiers with extensive combat experience overseas. When the crisis worsened, the LMB was stranded on Manhattan. They are now taking advantage of their superior weaponry and training to take control of New York City through military force.