7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
#752 olasz meg magyar xbox twitteren is volt, hogy 16-21ig, pc meg psre 17-21ig, de ez még nem hivatalos. -
#751 még nem, XBONE-on volt látható (olasz régió), hogy lesz open beta is, a képet nem túrom elő, ha nem bánod -
#750 ezt ubisoft amúgy megerősítette, hogy lesz nyílt béta? 1 hónap és jön a játék -
#749 mikor lesz a nyílt béta? -
#748 No igen.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#747 Egyrészt egyetértünk :), másrészt végül is egy fejlesztő elismerte, hogy a PC képes lenne lényegesen jobb minőségben futtatni a játékokat mint az aktuális konzolgeneráció. Én utálom a konzol vs. PC vitát, de részben pont ezért mert tök egyértelmű, hogy a konzol egy kényelmi megoldás, a fejlettebb, rugalmasabb pedig mindig is a PC volt. Szóval next-gen grafikát nem kapunk, de egy beismerést, hogy csak a konzolosok kis érzékeny lelkivilága miatt azt igen! XD Valahol ez is valami. Amúgy písz, mindenki azon játszik amin akar csak kicsit szomorú, hogy a "kényelem" már a fejlődés rovására megy egy ideje. -
Since #746 Alapkoncepció jó, de kellene egy jó csapat főleg DZ-ben, egyedül nagyon nehéz boldogulni. A PVE részt simán élvezhető egyedüli is, viszont az érdekes rész az a DZ lenne... -
#745 Szánalmas faszok
“We do kind of have to keep in check with the consoles, it would be kind of unfair to push it so far away from them, but it’s been good having a dedicated PC version with this game. I’m really happy we’re pushing the PC build as much as we are, there’s a lot more customized options than the console.” -
#744 -
chris0000 #743 ha a 2013-as szintre lehetne hozni ezzel a sweet fx-el az azért jobb lenne. -
#742 "az jól bebukta" :DDDDD bármelyik nadrágzsebben találsz 300ft-ot. hidd el senkit nem érdekel az az összeg.
(ha esetleg nem rosszindulatú kárörvendő kommentár volt, akkor nem szóltam :) ) -
#741 -
#740 welcome to '13
-
#739 Ez is csak az ifjonti hév miatt. 1000 játékkal és tizedannyi szabadidővel később már nem lesz "kötelező darab" random 10-15(15-20 konzoloknál) ezer forintos játék csak mert az a hónap slágere. -
#738 Mindenképp ráfázott, mert pont aznap és másnap bárki szerezhetett béta kulcsot nVidia oldaláról. Aki elvert rá 1-2-3, sőt, akár 5 eurót, az jól bebukta. -
Daermon #737 Ez nincs hivatalosan megerösítve. És elvileg nyílt béta lesz. Tehát bukta a 300Ft-ot :D :P -
#736 Szerintem te "buktad". Jövő 7en ùjraindul a Beta. -
#735 szerintem buktál 300 forintot.:P -
#734 Hehh. A jan.28. A g2a-n vásárolt 300ft-os bétakulcsom úgy 5perce megérkezett xD
Megy még a béta? -
#733 Én úgy tudom csak ez a bázis lesz, a többi csak menedékház. -
#732 Humble bundle engem is elgondolkoztatott. Elég húzós az év eleje. Dark Souls 3 és a total war warhammer is kötelező darab számomra így szépen ürül a kincstár :D :/ -
#731 Nekem valami olyasmi rémlik egy régebbi videóból vagy írásból hogy nem ez az egyetlen bázis hanem ahogy majd a story-ban nyílnak meg a területek több ilyen bázist is fel kell építeni meg összekötni őket valamilyen kommunikációs lánccal.
Persze tévedhetek :D
Utoljára szerkesztette: Jabar, 2016.02.03. 13:30:53 -
Lacika1992 #730 Azt lehet kb tudni, hogy mennyi fő küldetés lesz?
Vagy csak 3 lesz, hogy a főbb szárnyakat megnyisd?
Mert ha ez így lesz akkor tuti nem veszem meg. :D
Utoljára szerkesztette: Lacika1992, 2016.02.03. 13:25:39 -
#729 Bár a map nem óriási(még,remélem).a csatornarendszer hozzárak azért egy lapáttal. -
Daermon #728 Én úgy néztem igen. Ezért szerintem elöbb lvl cap és utána DZ. Persze majd meglátjuk a teljesben érdemes-e szintezés közben DZ-zni. -
#727 Amúgy jól érzékeltem, hogy a DZ-ben csak a DZ rank nő, azaz ha szintezni akarok mindenképpen PvE-t kell tolni?
Mert a bétában lvl6 után kb csak DZ-ztem, és ott már 12 felett voltam, a sima szintem nem nőtt. -
#726 Mondjuk nem mintha a térképnek akkora jelentősége lenne, mert nagyjából 'üres', nem történik rajta semmi sem, vagy ha igen, az nagyjából mindig ua ... és egy zsebkendőnyi területre is be lehet pakolni 600 questet, főleg ha azok úgyis az épületekben zajlanak, az meg külön insta, és szerencsére van machmaking. Engem egyébként is zavart, hogy a PvE zónában tök egyedül kell kolbászolni, és a bázishoz vissza kell szaladgálni. Ha meg csak 10 quest lesz, mindegy, hogy ekkora vagy kétszer ekkora térképen van szétszórva, akkor is kevés :)
Az már biztos, hogy másodlagos fegyvernek shotgunt fogok betenni, mert - főleg az elején - ez a fegyver szórás amit itt van minden, csak nem jó ... na, nem egy CS :) gondoltak a konzolosokra is :) Persze az ellenfelek elég jól céloznak. -
#725 Híresztelések szerint február 20-a környékén lesz open béta ... persze ezt nem erősítette meg a szaftos uborka. -
#724 Remélem tényleg lesz nyilt béta ps4re mielőtt márcuis 8án kiadják,mindenféleképpen ki akarom próbálni mielött döntök a megvásárlásán. -
#723 Nekem már a béta előtt megvolt a gold, úgyhogy már tök mindegy volt mit tapasztalok benne, de engem inkább kicsit elbizonytalanított sajnos. :( Mondjuk nekem a single része nagyon tetszik, bejön az egész atmoszféra, a játék ultra beállítások mellett gyönyörű, ahogy elnézem rengeteg, skill, perk, talent, mittudoménmi :) lesz még itt (ha jól láttam a magasabb szintű felszerelési tárgyaknak is lesznek kiegészítő slotjai!) úgyhogy a karakter nagyon szépen testre szabható lesz majd. Szerintem baromi jó ötlet, hogy a kinézetünk teljesen független a viselt páncéltól emiatt nem egyforma kinézetű klónok szaladgálnak majd a játékban hanem lesz változatosság. Viszont ahogy már írtam párszor :) a DZ nekem így ebben a formában nem jön be ami csak azért baj mert akkor a térkép egy elég nagy részétől én teljesen el leszek majd vágva. -
Daermon #722 Én végül a CD Galaxistól rendeltem elő (utána a Season Passt is veszem majd). Meg intéztem egy nap szabit is :) -
#721 jaja :D
a póló elég szarul néz ki, úgyhogy az is megy eladásra... HumbleBundle-ön most megint Ubis akció van, 75$-ért megkapod a The Divisiont, egy pólót, meg egy 66%-os Ubi kedvezményt biztosító kupon a store-ban 3 játékra, meg egy rakat másik játékot mellé (FC3, Crew, stb)
na, az a póló faszányosan néz ki, ezt még hordanám is itthon :D
Utoljára szerkesztette: szomferi, 2016.02.03. 01:27:45 -
#720 Ja, néztem itt még sapkát is adnak, a tél végén még jó lesz :) -
#719 Ha kiszámolod az pont a 18999 27%-os ÁFA része.. -
#718 nem plusz 4e az ÁFA, hanem a 19e annyi ÁFÁ-t tartalmaz... -
vereba #717 Idézet az 576kb oldalról.
RÉSZÖSSZEG 18 999 FT
SZÁLLÍTÁS & KEZELÉS (SZEMÉLYES ÁTVÉTEL 0 FT
ÁFA 4 039 FT
VÉGÖSSZEG 18 999 FT
Az mennyire helyénvaló, hogy a 19e + 4e áfa = 19e személyes átvétel esetén.
Utoljára szerkesztette: vereba, 2016.02.02. 21:15:08 -
#716 pontosan, elő is rendeltem, az előrendelői cuccokat meg elpasszolom vagy 3k-ért, legalább visszajön kicsi a játék árából még :D -
#715 Mindenesetre elő kell rendelni, hogy ne fogyjon el, max lemondod :) -
#714 Nekem GTX960 4GB-om van, és minden fullban fut ... bár nem néztem meg, h ez a játék mit állított alapból.
Szerintem arra gondol, hogy a zónán kívül részletesebb a környezet ... ez az insta jellegű küldetésekre is igaz, elég pl megnézni az első küldetést, ahol ki kell szabadítani a dokinőt. -
chris0000 #713 hi.
full hd.neked akkor 980ad van?pont azt tervezek venni,az most elég szerintem full hd-ban mindenre.úgy érted,h a graphics menüben lesznek még +beállítások amik még most 1általán nem látszanak,vagy a már meglévőket hiába kapcsolgatom/állítgatom nem aktívak?nem is vettem észre,h a DZ-ben rosszabb lenne a graf. mint a zónán kívűl.